Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 256

Θέμα: γιορτινο μπλοκο...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ομμμμμμμμμμμ......

Όπως όλοι(?) καταλαβαίνουμε , μια «δουλειά» που της έχει δοθεί το δικαιωμα να αφαιρεί τα δυο μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου , την ελευθερία και την ζωή , και να ασκεί την μοναδική «νόμιμη βία» όπου εκείνη κρίνει , δεν είναι ακριβώς άλλη μια «δουλειά» αλλά μια πολύ ισχυρή εξουσία….

Για τον λόγο αυτό , όσοι κατέχουν αυτή την εξουσία θα πρέπει να συμπεριφέρονται τουλάχιστον Α-Ψ-Ο-Γ-Α… οτιδήποτε λιγότερο από το Α-Ψ-Ο-Γ-Α θα είναι κατακριτέο και (θα έπρεπε να είναι και ) παράνομο…
    Με λιγα λόγια ,ολοι άνθρωποι είμαστε αλλά όσοι είναι ανεκπαίδευτοι , καουμπόηδες , ταγάρια , στοκοι , δικαστές ντρεντ , νευρικοι,τσακωμένοι με την γκόμενα-γκομενο κ.λ.π. θα πρέπει να μην έχουν καμία εξουσία επάνω σε άλλους ανθρώπους…

(αν θα πρέπει να υπάρχει εξουσία ανθρώπου σε άνθρωπο είναι μια άλλη κουβέντα που μην την πιάσουμε τώρα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ηθικος και ανιδιοτελης δεν σημαινει οτι πρεπει να τα βροντηξεις επειδη κατι παει στραβα
    Ειδικα αν εχεις φσμιλια πισω σου γιατι απο επαναστασεις του καναπε και επαναστατες του πι-σι με φρουδες ελπιδες και λογια μπουχτισαμε
    Ευχαριστω για τα σχολια.Ευτυχως δεν ειμαι επαναστατης του πληκτρολογιου,διοτι σπανια το χρησιμοποιω για να γραψω μανιφεστα,και επισης ο καναπες μου ειναι καπως αβολος,το ΙΚΕΑ ειχε και καλυτερους αλλα ηταν πιο ακριβοι.
    Αφου επελεξες βολικα να προσπερασεις αυτο που σου εγραψα πιο πριν σχετικα με το ποσο πουλημενοι ειμαστε ΟΛΟΙ σε αυτο τον κοσμο και απλα ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ τον βαθμο στον οποιο θα ειμαστε, αποφασισες να συνεχισεις αυτη την κουβεντα με
    ψυχολογια κινητρων για τι και ποιος ταχα μου ειμαι και τι κρυβεται απο πισω.

Ας ειναι.Δεν περιμενω και πολλα απο ανθρωπους που ορκιζονται σε συνταγματα απο την μια και σε μπαμπουλες απο την αλλη περι εσωτερικων και εξωτερικων εχθρων,διοτι ειναι ολοφανερο οτι απο την αρχη
    δεν υπαρχει και καμια σοβαρη ηθικη to begin with.Η υποκρισια ομως των ενστολων με ενοχλει.Οποτε αυτα τα αθωα "για την φαμελια μας τα κανουμε και μην μας κρινεις" μπορεις να τα πεις σε καποιον που δηλωνει επαναστατης.Ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνειτε σε περισσοτερα απ'οσα νομιζετε και οι δυο.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 02/01/2014 στις 10:34.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Banned
    ομμμμμμμμμμμ......

Όπως όλοι(?) καταλαβαίνουμε , μια «δουλειά» που της έχει δοθεί το δικαιωμα να αφαιρεί τα δυο μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου , την ελευθερία και την ζωή , και να ασκεί την μοναδική «νόμιμη βία» όπου εκείνη κρίνει , δεν είναι ακριβώς άλλη μια «δουλειά» αλλά μια πολύ ισχυρή εξουσία….

Για τον λόγο αυτό , όσοι κατέχουν αυτή την εξουσία θα πρέπει να συμπεριφέρονται τουλάχιστον Α-Ψ-Ο-Γ-Α… οτιδήποτε λιγότερο από το Α-Ψ-Ο-Γ-Α θα είναι κατακριτέο και (θα έπρεπε να είναι και ) παράνομο…
    Με λιγα λόγια ,ολοι άνθρωποι είμαστε αλλά όσοι είναι ανεκπαίδευτοι , καουμπόηδες , ταγάρια , στοκοι , δικαστές ντρεντ , νευρικοι,τσακωμένοι με την γκόμενα-γκομενο κ.λ.π. θα πρέπει να μην έχουν καμία εξουσία επάνω σε άλλους ανθρώπους…

(αν θα πρέπει να υπάρχει εξουσία ανθρώπου σε άνθρωπο είναι μια άλλη κουβέντα που μην την πιάσουμε τώρα)
    Συμφωνω και συντασομαι μαζι σου
    Δυστηχως τα ασχημα προσωπα και γεγονοτα και τα εν γενη ταγαρια επισκιαζουν καθε αλλη ενεργεια
    Δυστηχως υπαρχουν και αυτα

Ελπιζω τα περι dredd να μην τα εγραψες για μενα και το αβαταρ μου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω για τα σχολια.Ευτυχως δεν ειμαι επαναστατης του πληκτρολογιου,διοτι σπανια το χρησιμοποιω για να γραψω μανιφεστα,και επισης ο καναπες μου ειναι καπως αβολος,το ΙΚΕΑ ειχε και καλυτερους αλλα ηταν πιο ακριβοι.
    Αφου επελεξες βολικα να προσπερασεις αυτο που σου εγραψα πιο πριν σχετικα με το ποσο πουλημενοι ειμαστε ΟΛΟΙ σε αυτο τον κοσμο και απλα ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ τον βαθμο στον οποιο θα ειμαστε, αποφασισες να συνεχισεις αυτη την κουβεντα με
    ψυχολογια κινητρων για τι και ποιος ταχα μου ειμαι και τι κρυβεται απο πισω.

Ας ειναι.Δεν περιμενω και πολλα απο ανθρωπους που ορκιζονται σε συνταγματα απο την μια και σε μπαμπουλες απο την αλλη περι εσωτερικων και εξωτερικων εχθρων,διοτι ειναι ολοφανερο οτι απο την αρχη
    δεν υπαρχει και καμια σοβαρη ηθικη to begin with.Η υποκρισια ομως των ενστολων με ενοχλει.Οποτε αυτα τα αθωα "για την φαμελια μας τα κανουμε και μην μας κρινεις" μπορεις να τα πεις σε καποιον που δηλωνει επαναστατης.Ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνειτε σε περισσοτερα απ'οσα νομιζετε και οι δυο.
    Δεν ειμαστε σε ολους αρεστει
    Δεν μπορουμε να τα εχουμε με ολους καλα
    Συμφωνω οτι εν μεσω<διαταγων>γινονται αδικιες
    Αλλα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε<εμεις>αυτο

Εγινε, ευχαριστω, τσεκ, ροτζερ δατ.
    -..Not Yet!

Ελπιζω τα περι dredd να μην τα εγραψες για μενα και το αβαταρ μου

Ελπίζω να μην τον έχεις σαν πρότυπο «αστυνομικού»…

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ελπίζω να μην τον έχεις σαν πρότυπο «αστυνομικού»…
    Και γιατί όχι; έχεις διαβάσει τις ιστορίες του;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Και γιατί όχι; έχεις διαβάσει τις ιστορίες του;
    ναι ,μου αρεσουν τα κομικς γενικοτερα....

ελπιζω να μην εχουν αντικαταστησει το συνταγμα (ή το συνταγμα να ειχει γινει ενα απ αυτα)

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER

να ευχηθω & εγω καλη χρονια σε ολους

& να πω οτι ειδικα απο τροχαιους εχω ειχα την καλυτερη συμπεριφορα μεχρι τωρα , αλλα & εγω παντα τους ξεκιναγα
    με καλη διαθεση & καλαμπουρι
    & ειδικα σε εθνικη οδο σε ασχημες καιρικες συνθηκες πολλοι υπερεβαλαν εαυτο για να βοηθησουν τον κοσμο

οπως επισης εχω μαζεψει απειρες μπατσες ξεβρακωματα & αλλα στην γαδα & σε τμηματα & στον δρομο για την συμμετοχη μου σε πορειες ή απλα επειδη τριγυρναγα σε "περιεργα" κατα την αποψη τους μερη , χωρις
    να εχω κανει κατι παρανομο , αλλα ηξερα οτι πιθανως θα συμβει αυτο γιατι οι δυναμεις καταστολης γι ' αυτο τον λογο υπαρχουν , για να προστατευουν την εκαστοτε εξουσια με "προειδοποιητικη" βια πολλες φορες

δεν θα αδικησω ομως τον σουτερ που τον τιμα το γεγονος οτι συμμετεχει στο φορουμ ως μελος μοτοσυκλετιστης & εχει το θαρρος να ποσταρει & να συζητα σε τετοιους ειδους θεματα & εχοντας γνωστοποιησει την ιδιοτητα του που πιθανον να τον κανει στοχο για τα αναθεματα & τις κατηγοριες για ενα ολοκληρο σωμα ενστολων που εκπροσωπει

βεβαια θα ηθελα σε καποια ιστορικη στιγμη οι αστυνομικοι να κανουν την υπερβαση & για μια φορα να παρακουσουν τις εντολες καταστολης & να συνταχθουν με τον υπολοιπο λαο ή απλα να μην παρεμποδισουν τις δικαιες εκδηλωσεις αγανακτισης των πολιτων

θα συμφωνησω με τον σουτερ οτι δυστυχως οι αστυνομικοι δεν μπορουν να αλλαξουν το κατεστημενο & το συστημα ακομα & αν αυριο υπεβαλαν παραιτηση ολοι , γιατι πολυ απλα οι πολιτες & κατ' επεκταση ψηφοφοροι - τουλαχιστον στο καθεστως που εχουμε μεχρι σημερα - διοριζουν τους πολιτικους προισταμενους των αστυνομικων με την ψηφο τους & αυτοι επιλεγουν καθε φορα ποια αστυνομια θα τους προστατευει , τοσα χρονια δηλαδη ολοι βριζουν την αστυνομια αλλα μια χαρα ψηφιζουνε τα τσογλανια που βαζουνε μπροστα τους ασπιδα τους αστυνομικους & οταν μαζεψουνε τα ματ κανενα πιτσιρικα σε καμμια πορεια οι "καθωςπρεπει" πολιτες αρχιζουν τα γνωστα : - το κωλοπαιδο καλα του κανουνε να φαει & καμμια μπατσα να στρωσει , οι "δημοκρατικοι" πολιτες της χωρας βριζουν τους "κακους" αστυνομικους ή επαινουν τους "καλους" αστυνομικους αναλογα προς το ιδιωτικο τους συμφερον

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΟΣΜΟ............ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Δέν θά έστελνα ποτέ τό παιδί νά γίνει μπάτσος όση άνάγκη καί νά είχαμε.
    Θά προτιμούσα νά μαζεύει άπό τούς κάδους τών σκουπιδιών τροφή.
    Δέν μπορώ νά διανοηθώ ότι τό παιδί μου θά στεκόταν άπέναντι σέ γέροντες ,
    άνήμπορους,άδύναμους,άδικημένους,άνεργους κ.λ.π....κ.λ.π....καί θά έστρεφε
    στά μούτρα τους μιά μπουκάλα μέ χημικά πού έληξαν πρίν άπό 5-10 χρόνια νά
    τούς ψεκάσει....!!!
    Είναι τόσοι πολλοί οί ΚΑΚΟΙ ρόλοι τού κάθε μπάτσου πού πρέπει νά ύπηρετήσει,
    ώστε καί αύτή η προσφορά του στήν κοινωνία ΧΑΝΕΤΑΙ μέσα στό χρόνο.
    Τί νά θυμηθούμε,τόν χωροφύλακα φόβο καί τρόμο τού 50...??
    Τήν έξουσία,τούς ξυλοδαρμούς καί τό φακέλλωμα τού 60....??
    Τό ρόλο τους στή χούντα τού 70....??
    Άπό τό 80 καί μετά άρχιζε νά παίζει άλλο έργο λόγω ΠΑΣΟΚ....!!!
    Τό όποίο καί συνεχίζεται μέχρι σήμερα....!!!!
    Άλλοίμονο σέ αύτές τίς οίκογένειες πού άπό άνάγκη σήμερα έστειλαν
    τά παιδιά τους νά γίνουν άστυνομικοί....
    Μπαίνεις σέ έναν χώρο όπου άν έχεις τή στοιχειώδη άνθρωπιά κάποια στιγμή
    άν δέ σαλτάρεις θά έχεις τήν κατάληξη αύτού τού παιδιού στό τροχαίο...!!!
    'Η προσαρμόζεσαι ή τρελλαίνεσαι ή παραιτείσαι.....
    Ότι καλό καί νά κάνουν ΧΑΝΕΤΑΙ.....
    Άποτελούν τόν μηχανισμό καταστολής τής πολιτείας,σέ ότι δίκαιο άντιτίθεται.
    Άπό τήν άλλη όμως θαυμάζω αύτά τά νέα είδικά παιδιά πού όλη μέρα στό δρόμο
    μέ ένα άλεξίσφαιρο γιλέκο καί τό πιστόλι στή θήκη ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΧΟ,
    σέ ότι είναι ένάντια στό νόμο....!!
    Γιά 6-7 κατοστάρικα παίζουν τή ζωή τους καί πολλές φορές χάνονται γιά τό τίποτε
    χωρίς έξοπλισμό ,χωρίς έφόδια,χωρίς έκπαίδευση έπαρκή.
    Τούς σκέφτομαι γιατί γιά τόν δικό μου κώλο ρισκάρουν τή ζωή τους,όμως δέ θά έστελνα ποτέ
    τό παιδί μου έκεί διότι πιστεύω άκράδαντα πώς είναι άδύνατον νά μείνει κάποιος άκέραιος.
    Είναι μιά δουλειά κατά κάποιον τρόπο,ένα έπάγγελμα πολύ σκληρό όπου διαβρώνεσαι
    έπειδή σέ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, άντιλαμβάνεστε τί σημαίνει αύτό...!!!
    Λάθος είπαν κάποιοι, σήμερα τά νέα παιδιά τά περισσότερα είναι σωστά καί άνεκτικά μαζί μας.
    Πρέπει νά λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!!
    Όπως ύπάρχουν ήλίθιοι καθηγητές στό χώρο μου 35 χρόνια τώρα,καί καθίκια,έτσι σέ όλους
    τούς χώρους βλέπουμε μπαγλαμάδες.
    Έπειδή όμως είναι τόσο λεπτός ό ρόλος τους καί ύπάρχει αύτή ή συνεχής άντιπαράθεση μέ τόν
    πολίτη γιαυτό καί χτυπάει πολύ περισσότερο τό ΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.
    Τώρα άμα είσαι έκπαιδευτικός λέμε,άντε νά τά παίρνεις άπό ίδιαίτερα πού στήνεις μόνος σου.
    Άμα είσαι δικηγόρος άντε νά άρμέγεις καί νά τραβάς τίς δίκες γιά κονόμα,άν είσαι γιατρός
    άκόμα χειρότερα τά παίρνεις γιά νά βάλεις βηματοδότη πού δέ χρειάζεται,έγκλημα ...!!
    Θά έλεγα ότι είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ή παρουσία τους....!!
    Πολιτεία χωρίς άστυνόμευση δέν ύπάρχει,άπό κεί καί πέρα ύπάρχουν καλοί καί κακοί.
    Δύστροποι καί στριμμένοι,κωλόπαιδα πού κάνουν κατάχρηση έξουσίας,άγάμητες νευρωτικές,
    άλλά καί καλά παιδιά πού σκέφτονται νά πονέσουν τήν τσέπη μας ίδίως τώρα μέ τά χάλια μας.
    Προσωπικές έμπειρίες....
    Άνθρωπος πού πέρασα μέ κόκκινο άφηρημένος καί όχι έπίτηδες,χωρίς πινακίδα ήμουν
    καί μετά άπό συνομιλία πού είχαμε μού τή χάρισε έφαρμόζοντας τό πνεύμα τού νόμου μέ άπειρη
    έπιείκεια.
    Ένώ άλλος συνάδελφος του,όταν πρόλαβα νά κόψω έπειδή σέ μία στροφή είχε ραντάρ μού κούνησε
    έπιδεικτικά τό χέρι λέγοντας μου ότι τήν έπόμενη δέν θά γλυτώσω...!!!
    Τί νά λέμε τώρα ύπάρχουν παντού άνθρωποι καί άνθρωποι...!!!
    Όμως τό έπάγγελμα αύτό,άν τό πούμε έπάγγελμα ,άπό τή φύση του έχει νά κάνει
    μέ τά ΣΚΑΤΑ, τή ΒΡΩΜΙΑ...!!
    Είναι δυνατόν νά είσαι μέσα και νά μήν άρπάξεις ΜΥΡΩΔΙΑ...!!??
    Λυπάμαι είλικρινά όλους όσους κατέληξαν στήν άστυνομία καί είναι παιδιά μέ
    ήθος ,εύαισθησίες κ.λ.π.......
    ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ............μέγα λάθος...!!!
    Γιά τούς ύπόλοιπους δέν τίθεται θέμα,κάποιοι τή βρίσκουν πολύ μέ τήν άσκηση έξουσίας,
    τήν έπαφή μέ τά όπλα,τή βία κ.λ.π.......
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σέ όλους ,καί ίδιαίτερα στό φίλο μας άπό τά Γιάννενα πού τόν βάλαμε κάτω
    καί τόν πυροβολούμε όλοι θεωρώντας ότι πρέπει νά έχει άπαντήσεις γιά τά πάντα ρισκάροντας
    κιόλας τήν ίδια του τή δουλειά γιατί έμείς έδώ μέσα γράφουμε μέ άνεση άπό άλλη θέση,
    τού ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ.....!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 02/01/2014 στις 13:00.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DgSensei
    Πολύ πλάκα έχετε μερικοί εδώ μέσα.Διαβάζοντας τα ποστ σας κανείς θα νόμιζε ότι οι μπάτσοι είναι η απόλυτη μορφή κακού και διαφθοράς επί Γης.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Σε διαβεβαιώ, πως ΟΧΙ... οδηγώ κι εγώ 30 τόσα χρόνια μΕχανάκια με έχουν σταματήσει ΠΟΛΛΕΣ φορές μα ΠΟΛΛΕΣ φορές ακόμα και την εποχή που δεν είχα καν διπλωμα, ασφάλεια (τι να την κάνω χωρίς δίπλωμα; ) δεν μου έχουν φερθεί ποτέ άσχημα, ίσα ίσα, οι παραινέσεις τους για το δίπλωμα ήταν που με έκαναν να το βγάλω πριν 24 χρόνια...
    Είναι αυτό που είπε ο shooter, είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα του, τίποτα άλλο.
    Τέτοιους βλέπεις παντού, σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλους τους χώρους.

Καλή Χρονιά σε όλους, να είμαστε ασφαλείς να επιστρέφουμε κάθε βράδυ αρτιμελείς στα σπίτια μας και στους δικούς μας.
    Όλα τα άλλα είναι για το καφενείο....
    Θα συμφωνησω με τα παραπανω.Φυσικα ντεκεκεδες υπαρχουνε σε ολους τους χωρους.Στην υγεια αρκετοι ,ειχαμε προσφατα θεμα.Στην αστυνομια παρα πολυ,ευτυχως οχι η πλειοψηφια.Στο εμποριο (ο χωρος που δραστηριοποιουμε) ουκ ολιγοι.
    Θελω να πιστευω οτι εδω δεν εχουμε τετοιους.Αλλος ο εμπορος των 4 τροχων και αλλος των 2 τροχων,αλλη φιλοσοφια εχει ο καθενας για τα παντα.Το ιδιο νομιζω οτι ισχυει σε ολους τους χωρους.

Αυτους που καβαλανε 2 τροχους ,οχι απο αναγκη, τους εχω λιγο πιο πανω απο τους αλλους.Μπορει να κανω και λαθος.....μπορει και οχι.

Παλαιό μέλος
    Γενικότερα πάντως καλό είναι να βλέπουμε και να διορθώνουμε τα δικά μας λάθη... λέω τώρα εγώ μία ιδέα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DgSensei Προβολή μηνύματος
    Πολύ πλάκα έχετε μερικοί εδώ μέσα.Διαβάζοντας τα ποστ σας κανείς θα νόμιζε ότι οι μπάτσοι είναι η απόλυτη μορφή κακού και διαφθοράς επί Γης.
    Σε περιπτωση που δεν ειναι, γιατι υπαρχουν και αλλα χειροτερα κακα επι γης, θα αισθανθεις και εσυ και αυτοι καλυτερα;
    -..Not Yet!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΟΣΜΟ............ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Δέν θά έστελνα ποτέ τό παιδί νά γίνει μπάτσος όση άνάγκη καί νά είχαμε.
    Θά προτιμούσα νά μαζεύει άπό τούς κάδους τών σκουπιδιών τροφή.
    Δέν μπορώ νά διανοηθώ ότι τό παιδί μου θά στεκόταν άπέναντι σέ γέροντες ,
    άνήμπορους,άδύναμους,άδικημένους,άνεργους κ.λ.π....κ.λ.π....καί θά έστρεφε
    στά μούτρα τους μιά μπουκάλα μέ χημικά πού έληξαν πρίν άπό 5-10 χρόνια νά
    τούς ψεκάσει....!!!
    Είναι τόσοι πολλοί οί ΚΑΚΟΙ ρόλοι τού κάθε μπάτσου πού πρέπει νά ύπηρετήσει,
    ώστε καί αύτή η προσφορά του στήν κοινωνία ΧΑΝΕΤΑΙ μέσα στό χρόνο.
    Τί νά θυμηθούμε,τόν χωροφύλακα φόβο καί τρόμο τού 50...??
    Τήν έξουσία,τούς ξυλοδαρμούς καί τό φακέλλωμα τού 60....??
    Τό ρόλο τους στή χούντα τού 70....??
    Άπό τό 80 καί μετά άρχιζε νά παίζει άλλο έργο λόγω ΠΑΣΟΚ....!!!
    Τό όποίο καί συνεχίζεται μέχρι σήμερα....!!!!
    Άλλοίμονο σέ αύτές τίς οίκογένειες πού άπό άνάγκη σήμερα έστειλαν
    τά παιδιά τους νά γίνουν άστυνομικοί....
    Μπαίνεις σέ έναν χώρο όπου άν έχεις τή στοιχειώδη άνθρωπιά κάποια στιγμή
    άν δέ σαλτάρεις θά έχεις τήν κατάληξη αύτού τού παιδιού στό τροχαίο...!!!
    'Η προσαρμόζεσαι ή τρελλαίνεσαι ή παραιτείσαι.....
    Ότι καλό καί νά κάνουν ΧΑΝΕΤΑΙ.....
    Άποτελούν τόν μηχανισμό καταστολής τής πολιτείας,σέ ότι δίκαιο άντιτίθεται.
    Άπό τήν άλλη όμως θαυμάζω αύτά τά νέα είδικά παιδιά πού όλη μέρα στό δρόμο
    μέ ένα άλεξίσφαιρο γιλέκο καί τό πιστόλι στή θήκη ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΧΟ,
    σέ ότι είναι ένάντια στό νόμο....!!
    Γιά 6-7 κατοστάρικα παίζουν τή ζωή τους καί πολλές φορές χάνονται γιά τό τίποτε
    χωρίς έξοπλισμό ,χωρίς έφόδια,χωρίς έκπαίδευση έπαρκή.
    Τούς σκέφτομαι γιατί γιά τόν δικό μου κώλο ρισκάρουν τή ζωή τους,όμως δέ θά έστελνα ποτέ
    τό παιδί μου έκεί διότι πιστεύω άκράδαντα πώς είναι άδύνατον νά μείνει κάποιος άκέραιος.
    Είναι μιά δουλειά κατά κάποιον τρόπο,ένα έπάγγελμα πολύ σκληρό όπου διαβρώνεσαι
    έπειδή σέ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, άντιλαμβάνεστε τί σημαίνει αύτό...!!!
    Λάθος είπαν κάποιοι, σήμερα τά νέα παιδιά τά περισσότερα είναι σωστά καί άνεκτικά μαζί μας.
    Πρέπει νά λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!!
    Όπως ύπάρχουν ήλίθιοι καθηγητές στό χώρο μου 35 χρόνια τώρα,καί καθίκια,έτσι σέ όλους
    τούς χώρους βλέπουμε μπαγλαμάδες.
    Έπειδή όμως είναι τόσο λεπτός ό ρόλος τους καί ύπάρχει αύτή ή συνεχής άντιπαράθεση μέ τόν
    πολίτη γιαυτό καί χτυπάει πολύ περισσότερο τό ΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.
    Τώρα άμα είσαι έκπαιδευτικός λέμε,άντε νά τά παίρνεις άπό ίδιαίτερα πού στήνεις μόνος σου.
    Άμα είσαι δικηγόρος άντε νά άρμέγεις καί νά τραβάς τίς δίκες γιά κονόμα,άν είσαι γιατρός
    άκόμα χειρότερα τά παίρνεις γιά νά βάλεις βηματοδότη πού δέ χρειάζεται,έγκλημα ...!!
    Θά έλεγα ότι είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ή παρουσία τους....!!
    Πολιτεία χωρίς άστυνόμευση δέν ύπάρχει,άπό κεί καί πέρα ύπάρχουν καλοί καί κακοί.
    Δύστροποι καί στριμμένοι,κωλόπαιδα πού κάνουν κατάχρηση έξουσίας,άγάμητες νευρωτικές,
    άλλά καί καλά παιδιά πού σκέφτονται νά πονέσουν τήν τσέπη μας ίδίως τώρα μέ τά χάλια μας.
    Προσωπικές έμπειρίες....
    Άνθρωπος πού πέρασα μέ κόκκινο άφηρημένος καί όχι έπίτηδες,χωρίς πινακίδα ήμουν
    καί μετά άπό συνομιλία πού είχαμε μού τή χάρισε έφαρμόζοντας τό πνεύμα τού νόμου μέ άπειρη
    έπιείκεια.
    Ένώ άλλος συνάδελφος του,όταν πρόλαβα νά κόψω έπειδή σέ μία στροφή είχε ραντάρ μού κούνησε
    έπιδεικτικά τό χέρι λέγοντας μου ότι τήν έπόμενη δέν θά γλυτώσω...!!!
    Τί νά λέμε τώρα ύπάρχουν παντού άνθρωποι καί άνθρωποι...!!!
    Όμως τό έπάγγελμα αύτό,άν τό πούμε έπάγγελμα ,άπό τή φύση του έχει νά κάνει
    μέ τά ΣΚΑΤΑ, τή ΒΡΩΜΙΑ...!!
    Είναι δυνατόν νά είσαι μέσα και νά μήν άρπάξεις ΜΥΡΩΔΙΑ...!!??
    Λυπάμαι είλικρινά όλους όσους κατέληξαν στήν άστυνομία καί είναι παιδιά μέ
    ήθος ,εύαισθησίες κ.λ.π.......
    ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ............μέγα λάθος...!!!
    Γιά τούς ύπόλοιπους δέν τίθεται θέμα,κάποιοι τή βρίσκουν πολύ μέ τήν άσκηση έξουσίας,
    τήν έπαφή μέ τά όπλα,τή βία κ.λ.π.......
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σέ όλους ,καί ίδιαίτερα στό φίλο μας άπό τά Γιάννενα πού τόν βάλαμε κάτω
    καί τόν πυροβολούμε όλοι θεωρώντας ότι πρέπει νά έχει άπαντήσεις γιά τά πάντα ρισκάροντας
    κιόλας τήν ίδια του τή δουλειά γιατί έμείς έδώ μέσα γράφουμε μέ άνεση άπό άλλη θέση,
    τού ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ.....!!!!
    Συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου
    Ομως υπαρχει και μια ακομα κατηγορια που ονειρευονταν οταν μεγσλωσουν να φοραν στολη πανω σε μηχανη,σε περιπολικο κλπ
    Αυτη η κατηγορια ποτε δεν νιωθει ευχαριστα οταν προγκαει συνταξουχους
    Ποτε δεν ευχαριστιεται κοβοντας κλησεις
    Αυτη η κατηγορια πρωτα καθοδηγει,διδσσκει δειχνει και τελος τιμωρει
    Αυτη η κατηγορια πιανει τον πιτσιρικα και του λεει οτι μπορει να μην παει μακρια με αυτα που κανει Και θα χασει πολλα καλα της ζωης
    Αυτη η κατηγορια συγχωρει και κανει στραβα ματια σε αυτον που κατα λαθος υπεπεσε σε παραπτωμα και ειναι με δυο φραγκα στην τσεπη και του λεει<την επομενη ποιο προσεκτικα>αυτο εκανε προ κρισης αυτο κανει τωρα
    Αυτη η κατηγορια κερδιζει και βραβευεται οταν βαζει μυαλο σε αμυαλους αναβατες-οδηγους

Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
    από JVR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:30
  2. Μπλόκο στο Χίλτον
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:32
  3. Πρωτο μπλοκο με "μαιμου" πινακιδα
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου