μάλλον δεν είναι το κατάλληλο thread να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις σκέψεις που έχω τελευταία να αποχωριστώ το gsx-r για ενα 990 ε???![]()
μάλλον δεν είναι το κατάλληλο thread να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις σκέψεις που έχω τελευταία να αποχωριστώ το gsx-r για ενα 990 ε???![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
σιγα σιγα θα το σπρωξετε και στα σκληρα* το παιδι...
*βλ. ducati
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
3 μέρες τους γυρεύανε μες στις πλαγιές στα δάση η κοπελιά προσκυνάνε μουγκη , εικονοστάσι
Τον άλλον βρήκαν σε μαντρί τον γλύφανε τα γίδια , κάτι για νιτρό ψέλλισε μεσα στ αποκαΐδια
Αντιγραφή από τον λύκο κ. Λαζαρο
Sent from me using a computer.
καποτε πολυ παλια τα αγγλικα μοτοεργοστασια-βιοτεχνιες και οι αναβατες τους οταν σκασανε μυτη οι γιαπωνεζοι γελαγανε,κοροιδευανε κτλπ.
τωρα οι γιαπωνεζοι,μολις βγηκαν απο το καβουκι τους οι ευρωπαικες εταιριες κανουν το ιδιο εκτος απο οτι γελανε διοτι σε παρα πολλες κατηγοριες βλεπουν πλατη.
φιλοι οπως ειναι γνωστο η ιστορια παντα επαναλαμβανετε αλλα συνηθως το πικρο ποτηρι το γευεται αυτος που στην αρχη επινε το νεκταρ.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Δεν θα διαφωνήσω για την ιστορία αλλά τα πράγματα είναι δυσκολότερα για τις μικρές βιομηχανίες της Ευρώπης από ότι ήταν για τους Ιάπωνες.
Είδη οι μεγάλοι έχουν βάλει πόδι στον τρίτο κόσμο, συνεργαζόμενοι με ντόπιους και έχουν εδραιωθεί σε βαθμό που δεν υπήρχε ποτέ.