Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αξιόπιστα.
Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αναξιόπιστα και ζημιάρικα.
Δεν θα αγόραζα ποτέ KTM γιατί χαλάει.
Θα ήθελα να έχω KTM, γιατί είναι πανέμορφο και βρωμόγκαζο, αλλά φοβάμαι.
Θεωρώ τα KTM τόσο αξιόπιστα που άνετα θα αγόραζα ένα.
Δεν εχω ιδέα απο μηχανάκια κι απλά τρολάρω.
Είχα/εχω/θελω να έχω ΚΤΜ για τις δυνατότητες που έχει, άσχετα αν είμαι κουλός.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το νούμερο τέσσερο κι από εμένα..
Και περισσότερο με βρίσκει σύμφωνο η άποψη του alex14.
Για καθημερινή μετακίνηση θα παραμείνω σε κάτι πιο easy going, που να δέχεται την πιο "ελαστική" συντήρηση.
Αλλά για χωμάτινο, άνετα θα έπαιρνα ένα διχρονάκι δυόμιση.
Αναφέρεσαι στις παιδικές ασθένειες που δεν λύθηκαν ποτέ σαν να είναι μοναδικό προνόμιο της κτμ ή κάνω λάθος? Δεν πιστεύω να ξεχνάς ότι οι Ιάπωνες έδειξαν τον δρόμο σε αυτόν τον τομέα ε?
Νομίζω η έννοια της αξιοπιστίας ορίστηκε άψογα απ' τον taisteal.
Η Ελληνική έκδοση του μάνουαλ της yamaηa αναφέρει ότι για τις Ελληνικές συνθήκες προτείνεται αλλαγή λαδιών στα μισά χλμ. Το ίδιο για το φίλτρο κτλ.
Σε καμία άλλη έκδοση δεν υπάρχει τέτοιο υπόμνημα κάτω απ' τον πίνακα συντήρησης.
Sent from me using a computer.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κάτσε περίμενε μη βιάζεσαι! Αν αυτό είναι γελοίο, όταν κάποιος επιλέγει να τα αλλάξει ακόμα νωρίτερα απ' "το προτεινόμενο για τις Ελληνικές συνθήκες", τότε αυτό πως λέγεται?![]()
Και μετά ο κάτοχος xt που κάνει τις αλλαγές στα 2-3 χιλιάδες χλμ, επειδή φοβάται μη του ξεχειλώσει το σώβρακο, δεν παίρνει κτμ γιατί έχουν ακριβή συντήρηση.![]()
Αυτό πως λέγεται?
Αλλά εδώ δεν συζητάμε για τα οικονομικά μας. Κανείς δεν είπε ότι τα κτμ είναι οικονομικά μηχανάκια. Εδώ λέμε αν αυτός που επιλέξει να πάρει κτμ και το σεβαστεί θα του χαλάσει ή όχι?
Αν πάρεις ένα χτ και το χρησιμοποιήσεις σαν κτμ (όλη μέρα κόφτες, σούζες κτλ) θα χαλάσει νωρίτερα απ' το κτμ ή όχι? Βέβαια δε θα το κάνεις ποτέ αυτό με το χτ γιατί δε σε προδιαθέτει για κάτι τέτοιο!
Γιατί αν είναι έτσι, πάμε να συγκρίνουμε και το κόστος επισκευής. Αν το τενερε στα 100κ χλμ βρεθεί εκτός ανοχών αλλάζεις κύλινδρο και πιστόνι. Αν το 690 βρεθεί εκτός ανοχών αλλάζεις μόνο πιστόνι με αυτό του επόμενο σταδίου (έχει δύο επιπλέον μεγέθη για ανάλογη φθορά κυλίνδρου). Το κόστος του κυλίνδρου ισοφαρίζει το αυξημένο κόστος των σερβις του κτμ? Ας μην μπούμε όμως σε αυτή την διαδικασία.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 24/01/2014 στις 18:36.
Και εγώ το 4 έπρεπε να ψηφίσω γιατί παρόλο που τα γουστάρω τα κτμ φοβάμαι τα γκάζια τους.
Ρε 'σεις! Για την αξιοπιστία μιλάμε όχι αν έχουν ακριβά σέρβις. Δλδ τι θα θέλατε, να βγάζει 2πλάσιους ίππους απ' τα Γιαπωνέζικα αλλά να χρειάζεται την ίδια συντήρηση?
Ή να βγάλει ένα σε στιλ χτ για να μπορούμε να έχουμε ένα κτμ για μουλάρι πόλης?
Η ερώτηση ήταν αν φοβάστε ότι θα έχετε προβλήματα αξιοπιστίας όχι αν φοβάστε ότι το πορτοκαλί δεν θα αρέσει στη γυναίκα σας.![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
OTAN ΠΗΡΑ ΤΟ 600 ΤΟ DIVERSION.........ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ
Διάβασα καί έγώ στό μάνουαλ αύτά πού λές.
Έβαλα φυσικά τά γέλια καί σκέφτηκα,τί άλλο θά δούνε τά ματάκια μου.
Μέ αύτή τή λογική έπρεπε νά βγαίνουν καμμιά 200αριά μάνουαλ...!!!
Βεβαίως όταν ρώτησα,έάν ίσχύει ή έγγύηση σέ περίπτωση πού άκολουθήσω
αύτά πού γράφει ό Ίάπωνας οί άνθρωποι ήταν σαφείς......ΙΣΧΥΕΙ.
Τώρα μέ τό παπάκι το Χόντα βλέποντας καί πάλι τό βιβλίο τού κατασκευαστή
άλλα άκουσα νά μού προτείνουν.
Λάδια στά μισά χλμ.καί βαλβίδες έπίσης.
Έγώ άκολούθησα τή Χόντα καί σέ έρώτηση μου καί πάλι μού είπαν ότι ή έγγύηση
ίσχύει σύμφωνα μέ τό βιβλιαράκι.
Άν λοιπόν ύπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα σέ κάποιους νά άποτανθούν σέ ψυχοθεραπευτή,
δέ νομίζω ότι τά σέρβις τών έταιριών θά τούς τό λύσουν...!!!
ψαναψόφα φούστη γλάρε