Συμπέρασμα:
Μπορεί τα υδραυλικά στο σπίτι του Βάντα να είναι "μουσικά" αλλά τα χέρια του είναι "ονειρικά" και άκρως ερωτεύσιμα. Πολλά μπράβο αγαπητέ μου. Δούλος σας.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έπρεπε να σας έχω στο backstage στις 5 η ώρα, που πατούσα μανιωδώς το κουμπί κλείστρου της μηχανής και περίμενα να αρχίσει να γράφει το βίντεο κι αυτή (φυσικά) τραβούσε φωτογραφίες.. Το χαμπάριασα μετά από μερικά καντήλια και έψαχνα το κουμπί της εγγραφής και δεν το έβλεπα με τίποτα.. Ανέβηκα σπίτι, κατέβασα ολόκληρο manual!! για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν ένα μεγάλο-μεγάλο και κόκκινο κουμπί, μόνο 'ΠΑΤΑ ΕΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΑ' που δεν έγραφε πάνω..
safety doesn't happen by accident
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Manual στις 5 ηώρα το πρωί?
Μια ερώτηση εδώ και θα το λύναμε και αυτό το πρόβλημα. Βέβαια πριν θα είχες περάσει από οφθαλμίατρο για αν δούμε αν έχεις αχρωματοψία, κάποιος θα σε έβαζε να ανοίξεις την μηχανή και να του περιγράψεις τι βλέπεις, o χυμα θα πόσταρε γυαλιά hello kitty ενώ στο τέλος κάποιος θα έβρισκε ευκαιρία να βρίσει τα Ιταλικά.
So simple!
Sent from me using a computer.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
όχι, όχι ΚΤΜ, μετά θα μπει να τρολάρει ο τέρενς και θα κλειδωθεί το θέμα...
μακαρι ρε βαντα η επομενη βανα που θα σε προβληματισει να ειναι η μπαρμπα (με διαροη εννοειται!)
εκει θα βρεθει φανταζομαι πιο ευκολα η λυση.
το δαχτυλο στο κοκκινο κουμπι εσυ ε!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
problem solved- thread locked
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...