Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 94

Θέμα: KTM ENDURO 690 R!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmaru! Προβολή μηνύματος
    Το ρεζερβουάρ που φοράει(?) το 690 μου (Safari Tank) είναι χωρητικότητας 14 λίτρων, που μαζί με το μαμά πίσω ρεζερβουάρ-υποπλαίσιο δίνουν σύνολο 26 λίτρα χωρητικότητας καυσίμου και αυτονομία 500+ χλμ. (Στην Μαυριτανία έμεινα από βενζίνη μετά από 624χλμ! απίστευτο, ε?).

Όταν το παρήγγειλα (2010) από την ΜΑΚΑΝ-Touratech είχε τιμή καταλόγου 730 ευρώ (το πήρα φθηνότερα λόγω χορηγίας).
    Με έκπληξη τώρα βλέπω ότι η τιμή του ανέβηκε στα 845 ευρώ...!!! http://www.makan.gr/index.php?page=s...chk=1&Itemid=1
    Η καλύτερη επιλογή μου φαίνεται είναι να αγοράσεις μεταχείρο 690 περί τα 4.000 ευρώ και να του ρίξεις μάξιμουμ 1.000 ευρώ ακόμα και είσαι καλυμένος(στις περισσότερες απαιτήσεις).Έπειτα καλύτερα ας κάνω υπομονή(1-2 χρόνια)να έρθουν τα 690 του 2014 που είναι καινούργια μηχανάκια.Δέν βρίσκω κάποιο σημαντικό λόγο για να προχωρήσω στην ανταλλαγη αυτή και τα οικονομικά είναι αρκετά στενά.Σε ευχαριστω θερμά για ακόμη μία φορά,χρωστάω κέρασμαρακάκι

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    και το μασκάκι? είναι αποτελεσματικό όπως γράφουν τα αμερικανάκια?
    Ειχα το ιδιο στο SE και θα ελεγα απ'οτι θυμαμαι οτι επετρεπε ταξιδι με 120 το πολυ σε κοντρα αερα και 150 σε ουριο και λιγο σκυψιμο.
    Εδινε δηλαδη καμια 20ρα κμ/ω παραπανω απ'οτι χωρις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Και ο Γιάννης (vstromer) αυτό νομίζω είχε στο 690 του.
    Sent from me using a computer.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Και ο Γιάννης (vstromer) αυτό νομίζω είχε στο 690 του.
    Βασικα δεν κοβει τοσο τον αερα αλλα να πω την αληθεια κοβει ΑΠΕΙΡΑ μυγακια απο το να προσγειωθουν στο μπουφαν σου
    Χαιρετισματα στο 690 μου αμα το δειτε να κυκλοφορει προς Βολο μερια!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Φίλος μου πήρε από Καναδά ενα μασκακι πλαστικό για 800gs. Παρά πολυ καλή κατασκευή. Έβγαλε ολο το μπροστινό μέρος και πανω στο πλαστικό βίδωσε κοντέρ gps. Άγη σαν το δικό σου έρχεται σαν φιλοσοφία. Μονο δεν έχει Φαναρι στα 350€ περίπου.

Μια χαρά είναι το μασκάκι για ταχύτητες ταξιδίου γύρω στα 130χλμ/ωρα σταθερά...
    Ας μη γελιόμαστε, αυτές είναι οι ταχύτητες ταξιδίου του 690 στην εθνική. Όχι οτι δεν έχει τη δύναμη να πάει και αρκετά παραπάνω, όμως μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα σχετικά κοντά γραναζωμένο "enduro" (έτσι το αποκαλεί η ΚΤΜ) μηχανάκι που δεν είναι το φόρτε του η εθνική.

Βέβαια είναι και σε τι έχει συνηθίσει ο καθένας... Αν από το "ΜΠΑΡΠΡΙΖ" ενός 1200GSA ανεβείς μετά στο 690 θα νομίζεις ότι το μασκάκι βρίσκεται εκεί για να μην παίρνουν αέρα τ' @ρχίδι@ σου....
    Τελευταία τροποποίηση από Juohmaru!; 26/02/2014 στις 06:12.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από indianos950 Προβολή μηνύματος
    Φίλος μου πήρε από Καναδά ενα μασκακι πλαστικό για 800gs. Παρά πολυ καλή κατασκευή. Έβγαλε ολο το μπροστινό μέρος και πανω στο πλαστικό βίδωσε κοντέρ gps. Άγη σαν το δικό σου έρχεται σαν φιλοσοφία. Μονο δεν έχει Φαναρι στα 350€ περίπου.
    britania composites η κατι τετοιο...?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmaru! Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά είναι το μασκάκι για ταχύτητες ταξιδίου γύρω στα 130χλμ/ωρα σταθερά...
    Ας μη γελιόμαστε, αυτές είναι οι ταχύτητες ταξιδίου του 690 στην εθνική. Όχι οτι δεν έχει τη δύναμη να πάει και αρκετά παραπάνω, όμως μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα σχετικά κοντά γραναζωμένο "enduro" (έτσι το αποκαλεί η ΚΤΜ) μηχανάκι που δεν είναι το φόρτε του η εθνική.
    Βέβαια είναι και σε τι έχει συνηθίσει ο καθένας... Αν από το "ΜΠΑΡΠΡΙΖ" ενός 1200GSA ανεβείς μετά στο 690 θα νομίζεις ότι το μασκάκι βρίσκεται εκεί για να μην παίρνουν αέρα τ' @ρχίδι@ σου....
    Προσωπικά και εντός του νησιού ταξιδεύω με αυτές τις ταχύτητες με το ADV οπότε δεν θα είχα πρόβλημα και μιάς και προέρχομαι απο χωμάτινο τερέν υπαψιάζομαι τι να περιμένω απο το 690
    ΜΠΑΡΜΠΡΙΖ...::rotflmao:Εντάξει δεν παίζεσαι!
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 05/03/2014 στις 08:56.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Χαιρετισματα στο 690 μου αμα το δειτε να κυκλοφορει προς Βολο μερια!
    Το ξαδερφάκι μου το πούλησε Θεσσαλονίκη και είχε μόλις 1700 χλμ.,καινούργιοΑν το δεί κανείς μιας και τότε δεν μπορούσα να το αγοράσω.Τι πήρες είπαμε μετά το 690?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Το ξαδερφάκι μου το πούλησε Θεσσαλονίκη και είχε μόλις 1700 χλμ.,καινούργιοΑν το δεί κανείς μιας και τότε δεν μπορούσα να το αγοράσω.Τι πήρες είπαμε μετά το 690?
    A,τωρα εχω πληθωρα οχηματων.Πεζώ δυο και καρτα για τα μεσα μεταφορας εδω στην Στοκχολμη
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SL_access.jpeg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	17,3 KB 
ID:	310617
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    A,τωρα εχω πληθωρα οχηματων.Πεζώ δυο και καρτα για τα μεσα μεταφορας εδω στην Στοκχολμη
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SL_access.jpeg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	17,3 KB 
ID:	310617
    sory,δεν γνώριζα.Για κοίτα αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4770582/ με το καλό να ξαναποκτήσεις αυτό που επιθυμείς

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    παιζει κ αυτο με κανα 25ρι
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων ktm-450-rally-factory-replica-2014-01-620x350.jpg‎  
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    sory,δεν γνώριζα.Για κοίτα αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4770582/ με το καλό να ξαναποκτήσεις αυτό που επιθυμείς
    Eυκολακι,αν ειναι το πρωην μου,το καταλαβαινω απο χιλιομετρα.Απλα οταν πουληθηκε ειχε 40000χλμ,να βρεθηκε τωρα με 10000χλμ λιγο δυσκολο.Πιθανοτατα αλλο μηχανακι
    Να δουμε με το καλο ποτε θα ερθει κανα φραγκο,μηπως και δουμε φως.Εννοειται ΚΤΜ,κατι σε 690 ή αμα βγει το μικρο Adventure.Ιδωμεν...

Παλαιό μέλος
    Βόλταρα φίλου(μαμίσιο,απλό του 2008)εντός Πόλης μιάς και δεν είχα περισσότερο χρόνο.Η μοτοσυκλέτα είναι όπως υποψιαζόμουν,θέση οδήγησης φλάτ,ταβλί,εντουράδικη μην πω μοτοκροσάδικη,ευκολοδήγητο και μανιτζέβελο σαν παπί,αρκετά δυνατό και παιχνιδιάρικο(όπως όλα τα ΚΤΜ άλλωστε)στρίβει και φρενάρει όμορφα.Θα το δανειστώ 2/3 μέρες ώστε να το δοκιμάσω σε όλα τα τερέν και να αποκτήσω πλήρη εικόνα.Αν και δεν θα προβώ στη ανταλλαγή θα ήθελα στο γκαράζ ένα 690 R δίπλα στο ADV.
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 05/03/2014 στις 08:56.

Παλαιό μέλος
    για τη σελα δεν υπαρχει θεμα τη φτιαχνεις, εγω την εχω φαρδυνει λιγο και εχω βαλει και τζελ.μια ωρα τη βγαζεις καβαλα ανετα!
    πιο μοντελο συγκεκριμενα ψαχνεις R?
    να εχεις υποψιν σου το πρωτο ειναι πιο ψιλο απο το απλο και το καινουργιο r το βγαζει ιδιο υψος με το πρωτο το απλο

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF