Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 196

Θέμα: Κακομαθημένοι ποδηλάτες ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    φιλε Devil στα πεζοδρομια κινουνται κ μοτοσυκλετες... να σου θυμισω οτι ουτε κ σε αυτες το επιτρεπει ο νομος.

ναι, αλλα σ'αυτες υπαρχουν συνεπειες...τουτεστιν αν τυχει η στραβη την πληρωνουν ΠΟΛΥ ακριβα...

συμφωνω οτι η ελειψη εμφανων στοιχειων μας δινει πλεονεκτημα στην ενδεχομενη κοπανα αλλα -οπως εγραψα πιο πριν το οποιο μαλλον δεν προσεξες- εδω φευγουν υπαιτιοι με αυτοκινητα με κατι πινακιδες να με το συμπαθειο,γιάυτους τι εχεις να πεις?

προφανεστατα και θα υπαρχουν και υπανθρωποι αναμεσα μας αλλα το να σου δινει ο νομος (με μη υπαρξη στοιχειων) το δικαιωμα να φυγεις, το κανει πιο δελεαστικο και πιο ευκολο...δεν νομιζεις?

φορους πληρωνουμε ολοι ως πολιτες κ οχι μονο ως κατοχοι οχηματων,συνεπως εχουμε δικαιωμα!!

ο πολιτης δεν ειναι ταυτοχρονα και χρηστης οχηματος ή και δρομου...μπορει καποιος να πληρωνει φορους και να μην εχει κανενα οχημα στην κατοχη του...οποιος ομως εχει οχημα και κυκλοφορει στους δρομους πρεπει να πληρωνει ΕΚΤΟΣ απο τον ποδηλατη...διαφωνεις?

τελος να πω σε ολους οτι σεβομαι την αποψη/χομπυ/γουστο οσων δεν ποδηλατουν,σιγουρα μπορουν να κανουν αλλες δραστηριοτητες.αλιμονο να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα.

ελπιζω ομως να εκτονωνονται με οτι κανουν διοτι πεφτει πολλη αγαμια στα περιξ....κ αυτο βλαπτει περισσοτερο απο την ποδηλασια αδερφια!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Το ενδεχόμενο ατυχήματος οφείλεται στο οτι ισως κινεισαι με υπερβολική ταχύτητα σε τυφλή στροφή, δεν εχεις το δικαιωμα να προσπεράσεις (απαγορευτικα, διπλης διαχωριστικης λωριδας κυκλοφορίας) ή δεν εχεις τις προυποθέσεις να προσπεράσεις (απαραίτητα μέτρα) και όχι για του οτι άλλος κινείται σιγά... θα το πάρετε χαμπάρι ναι ή οχι;

Μπορεί εξίσου να στε και κουλάδια

ω, ρε φιλερ που εχει να πεσει απο εδω και περα στους ποδηλατες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Στην Ελλάδα αυτό το ενδεχόμενο δεν παίζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Το ενδεχόμενο ατυχήματος οφείλεται στο οτι ισως κινεισαι με υπερβολική ταχύτητα σε τυφλή στροφή, δεν εχεις το δικαιωμα να προσπεράσεις (απαγορευτικα, διπλης διαχωριστικης λωριδας κυκλοφορίας) ή δεν εχεις τις προυποθέσεις να προσπεράσεις (απαραίτητα μέτρα) και όχι για του οτι άλλος κινείται σιγά... θα το πάρετε χαμπάρι ναι ή οχι;

Θα σου πρότεινα να ξανά διαβάσεις με ψυχραιμία αυτό που εγραψες και αν εχεις οδηγήσει έστω και ενα χιλιόμετρο στη ζωή σου με μηχανοκίνητο όχημα ικανό να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 35ΜΑΩ θα καταλάβεις το παράλογο αυτου που λες!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Θα σου πρότεινα να ξανά διαβάσεις με ψυχραιμία αυτό που εγραψες και αν εχεις οδηγήσει έστω και ενα χιλιόμετρο στη ζωή σου με μηχανοκίνητο όχημα ικανό να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 35ΜΑΩ θα καταλάβεις το παράλογο αυτου που λες!
    Δηλαδή τα οχήματα με ταχύτητα άνω των 35 δεν έχουν δυνατότητα να σταματήσουν?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή τα οχήματα με ταχύτητα άνω των 35 δεν έχουν δυνατότητα να σταματήσουν?
    Αυτό καταλάβεις;;;Όχι δηλαδή διαβάζοντας και τα δυο ποστ το συμπέρασμα που εβγαλες ηταν αυτό;;;
    Ο άλλος λεει οτι για τα ατυχήματα φταιει οποίος έρχεται απο πίσω με μια υπερβολική για αυτον ταχύτητα(μάλλον καμια 50χλμ θα εννοεί) και πέφτει πανω σε σχεδόν ακίνητο εμπόδιο τύπου ποδηλάτης,τρακτέρ με αγρότη που χαζεύει,αγροτικά που έχουνε πιασει κουβεντα και λοιπές ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αυτό καταλάβεις;;;Όχι δηλαδή διαβάζοντας και τα δυο ποστ το συμπέρασμα που εβγαλες ηταν αυτό;;;
    Ο άλλος λεει οτι για τα ατυχήματα φταιει οποίος έρχεται απο πίσω με μια υπερβολική για αυτον ταχύτητα(μάλλον καμια 50χλμ θα εννοεί) και πέφτει πανω σε σχεδόν ακίνητο εμπόδιο τύπου ποδηλάτης,τρακτέρ με αγρότη που χαζεύει,αγροτικά που έχουνε πιασει κουβεντα και λοιπές ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου.
    Ας καταργήσουμε τα τρακτερ, τους πεζους, τα καρα, τους ποδηλατες, τα ΚΤΕΛ, τα χωματουργικά, τα αγροτικά και ολα τα οχήματα που πανε αργά ανα τους δρόμους διοτι εσύ δεν εχεις την πιθανοτητα/ικανοτητα να σταματησεις ή προβλέψεις την υπαρξη τους... Θα χρειαστεις την ψυχραιμία σου για να διαπιστώσεις οτι "φταίει" και ευθύνεται ΠΑΝΤΑ ο πίσω όταν δεν μιλάμε για παράνομη σταση αλλα για ΚΙΝΗΣΗ του μπροστινού ανεξαρτήτου ταχύτητας και τηρούμενης της νομιμότητας κίνησης...

Εχω οδηγήσει αρκετά στη ζωή μου και εχω βρει ΚΤΕΛ σε τυφλη στροφη με πολλα όσο και προβατο μπροστα μου απο το πουθενα. Ε και; Ποιος φταιει σε περιπτωση ατυχήματος; Το ΚΤΕΛ, το πρόβατο ή εγω;

Φυσικά και με "ενοχλούνε" τα οχήματα που "προσκολουν" κατα τα δεδομενα μου την κυκλοφορία. Δεν μπορώ όμως να τους προσάψω καμια κατηγορία ιδιως όταν δεν εχουν την δυνατότητα να πανε γρηγορότερα.... αναλογισθειτε μερικοι οτι οι δρόμοι δεν σας ανήκουν
    Ban 'em all

Ξέρεις κανένα που πάτησε προπορευόμενο ,να αθωώθηκε επειδή ό άλλος πήγαινε με 20 "χαζεμένος"?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ξέρω εγώ άνθρωπο, ο οποίος σκότωσε ποδηλάτη, όταν προσπάθησε να τον προσπεράσει με το αυτοκίνητό του, σε δρόμο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και ο ποδηλάτης αποφάσισε εκείνη τη στιγμή να στρίψει 90 μοίρες αριστερά, χωρίς καμία προειδοποίηση. Φυσικά, αθωώθηκε.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    εγω δεν μπορω να σχολιασω κατι για τους ποδηλατες, γιατι στην περιοχη μου δεν εχουμε ακομα αυτο το φαινομενο. ομως την ημερα που πηγαινανε Αταλαντη, συναντησα πανω απο 100 ποδηλατες (στον Αλιαρτο στη γεφυρα του βοιωτικου κηφισσου πηγαινα βολτα το σκυλο μου, ενα γερμανικο ποιμενικο) και με χαιρετισε μονο ενας. κριμα, μαλλον στο χωριο τους δεν λενε καλημερα.

ρε παιδια ζηλεψα τις γριες σας, να κανονισουμε να συναντηθουνε και με τη δικια μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    στρίψει 90 μοίρες αριστερά, χωρίς καμία προειδοποίηση. Φυσικά, αθωώθηκε.
    Το στρίβω 90 μοίρες αριστερά χωρίς προειδοποίηση απέχει πολύ από το πάω με 20 "χαζεμένος"

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Καυλόμαγγες, δεν ξέρω απο πιο πλανήτη έρχετε μερικοί, αλλά προσωπικά οδηγώ αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτες και ποδήλατο σχεδόν καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια. Το συμπερασμά μου είναι ότι ορισμένοι ποδηλάτες νομίζουν ότι είναι μπατζανάκηδες του σούπερμαν και ότι αν τους χτυπάσει αυτοκίνητο θα πάει προς διαγραφή από τη ζημιά που θα πάθει, ενώ αυτοί απλά θα ξεσκωνιστούν και θα συνεχίσουν... Δεν βρίσκω λογική και αν δεν νοιάζεται ο καθένας για την ασφάλειά του, τουλάχιστον να μην πάει κανένας άνθρωπος φυλακή για πάρτη τους!

Καλά για τους τύπους (τελευταία όλο ζευγαράκια βλέπω) με τα 2-3 χιλιάδων ασκόνιστα, αγραντζούνιστα τουμπανοποδήλατα (πολλές downhill φαντασιώσεις) και τις στολές/αξεσουάρ που βγαίνουν για βολτίτσα στο κάντρο και καφεδάκι, το μόνο που έχω να πω είναι:
    WHO RUNS THE SHOW

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Το στρίβω 90 μοίρες αριστερά χωρίς προειδοποίηση απέχει πολύ από το πάω με 20 "χαζεμένος"
    Τι εννοείς; Πήγαινε με 20 και σίγουρα ήταν χαζεμένος, αλλιώς δε θα έστριβε έτσι. Δε βλέπω τη διαφορά.
    Life begins at 45°.

Ρε σεις τα ίδια παλι με το άλλο θρεντ!Μάλλον κάτι δε δίνω σωστα να καταλαβετε.
    Καλά τα περί ικανότητας κλπ δε θα τα σχολιασω.
    Οχήματα τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ταχύτητα άνω συγκεκριμένων χλμ σε συγκεκριμένους δρόμους απαγορεύεται να κυκλοφορούν.Σε περίπτωση που πρεπει οπωσδήποτε να κυκλοφορήσουν χρησιμοποιουν μετρα ασφαλείας(προειδοποιητική σήμανση,συνοδεία κλπ).
    Ο αγρότης πχ με το κωλοτρακτερ του με 20 στον επαρχιακό και το φως στραμμένο προς τα πίσω να τυφλώνει οποίον έρχεται είναι δολοφόνος. Ουτε νόμιμος χρήστης της οδού,ουτε δικαίωμα του ουτε τίποτα.

Το περιστατικό είναι αληθινό!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τι εννοείς; Πήγαινε με 20 και σίγουρα ήταν χαζεμένος, αλλιώς δε θα έστριβε έτσι. Δε βλέπω τη διαφορά.
    Μιά διαφορά είναι ότι εάν εφάρμοζε τους κανόνες του ΚΟΚ προκειμένου να στρίψει θα ζούσε ,παρόλο που πήγαινε με 20
    Και οπωσδήποτε δεν πέθανε επειδή πήγαινε με 20.

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στους ποδηλάτες...
    από Ζεύκας στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2010, 01:34
  2. Οι ποδηλατες πανε ψηλα
    από EKEINOS στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2006, 20:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα