Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχουν συζητήσεις για κατανάλωση όταν μιλάμε για μηχανάκια που κάνουν όσο ένα διαμέρισμα,
και απαιτούν χιλιάρικα για σέρβις.
Δηλαδής ο bikeit πήρε 4-5 μοτοσικλέτες, τις οδήγησε μαζί σαν γκρουπ με εναλλαγές αναβατών σε τόσα πολλά χιλιόμετρα και τερέν και έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ή πήρε το κάθε ένα μόνο του του τα έχωσε 160+ στην ΕΟ και έγραψε ότι βρήκε σε ΜΙΑ συνθήκη (από ότι καταλαβαίνω από το απόσπασμα) ;
Αυτός δεν τα παίρνει από πουθενά δηλαδής;
Δεν λεω οτι ο ενας ή ο αλλος ειναι καλυτερος...
Λεω οτι η αποκλιση ειναι τεραστια....
Αλλα πιο πραγματικη μου φαινεται του μπαικιτ...
Το εγραψε και ο αςς το λεει και ο ντιμι.....
Το 5.9 με τιποτα....
πουτσ@@@@@@@@@
Παρε φουζουρου να βλεπεις κατω απο 6 αγορι μου.....
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
δεν θέλω να βλέπω κάτω από 6. βασικά όσο θέλω το φτιάχνω και 5 και 5,5... επειδή όμως έχω δει σε κάτι άλλα κάτι βαλβίδες σαν αγαλματίδια αφηρημένης τέχνης επειδή τα μηχανάκια στεγνώσανε ψηλά, το βάζω κάπου εκεί που πιστεύω εξασφαλίζω ιδανική λειτουργία. αν όμως είναι αληθινά αυτά τα 5άρια σε παρόμοια μηχανάκια, αρχίζω και ανησυχώ.
Και δεν παίρνει ένα PCX 125 να βλέπει κάτω από 2,5;;;;;;;;;;;;;
Γειά σου ρε Σπυράκο με τα ωραία σου!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο για ΤΕΤΟΙΑ μηχανάκια μόνο ΤΕΤΟΙΕΣ συζητήσεις μπορούν να γίνουν.
Θυμάσαι παλιά που παίζαμε χαρτάκια υπερ-ατού και κέρδιζε όποιος είχε το μοντέλο με το μεγαλύτερο Hubraum;;;
Έεε, αυτό κάνουμε και τώρα.
Παίζουμε χαρτάκια με τα specs διότι δεν μπορούμε να καταπιούμε μυγάκια καβαλώντας τα.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε