Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Δεν επικοινωνείς μου φαίνεται.
θοδώρα, συγκεντρώσου!
είπα ότι θα ακουμπήσω χέρι πάνω της;
είπα ότι θα την αφήσω;
απ'ότι διαβάζω στα γραφόμενά μου, ρητά αναφέρω, ότι ΔΕΝ θα την άφηνα ακόμα και αν γνώριζα κάποια καλύτερη. Γιατί θα ένοιωθα ότι την πρόδιδα.
Τώρα γιατι γαμιέσαι έτσι στα χαμογελάκια κ λες τις αρλούμπες που λες, δε μπορώ να καταλάβω.. ερωτευμένη είσαι κ μπάζει;
Κατ'αρχάς, πρόσεχε τις λέξεις που χρησιμοποιείς![]()
Γιατί δεν νομίζω να σε έβρισα:wacko:
Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα.οπότε να σε βρίσω αν θες...
Μου είναι πολύ εύκολο ξέρεις. Απλά σκέφτομαι ότι δεν αξίζει τον κόπο.![]()
Λοιπόν, το ότι χαμογελάω δεν σε προσβάλλω![]()
Γελάω, καλοπροαίρετα. Πολύ αθώα τα βλέπεις όλα. Είναι άσχημο το να θεωρείς τον άλλον, δεδομένο στην ζωή σου. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει φίλε μου. Ανατρέπονται τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη και δεν το πέρνεις χαμπάρι. μετά χάνεις και τον μπούσουλα (αν τον είχες ποτέ) κι από κει πάνε κι άλλοι(που λεν στο χωριό μου). Το ότι εσύ δεν κοιτάς άλλες, επειδή σε καλύπτει ένας άνθρωπος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ο άλλος. Τον ρωτάς τον άλλον αν νοιώθει το ίδιο με εσένα? Δεν έπεται ότι είσαι λάθος. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι.
΄Χθες σου έλεγε ότι σε αγαπάει και την άλλη μέρα σου΄λέει ότι έπαψε. Τι θα κάνεις? Θα την σκοτώσεις? Θα την δείρεις?
Προδίδει τα συναισθηματά σου??
Ε ναι τα προδίδει αν το πάρεις έτσι. Και τι θες?
Έναν άνθρωπο που να μην σε γουστάρει?
Θες έναν άνθρωπο που να είναι μαζί σου, έτσι απλά, για χαβαλέ?
Προδώτης, είναι αυτός που προδίδει τα νοιώθω του και κατ'επέκταση τα συναισθήματα του άλλου.![]()
Το ότι δεν θα την άφηνες, ακόμα κι αν γνώριζες κάποια καλύτερη, αυτό δεν υποχρεώνει τον άλλον, να κάνει το ίδιο.
Επιλογές είναι αυτές. Παίζεις, άλλωτε κερδίζεις κι άλλωτε χάνεις!
Και πρέπει επίσης να μάθεις ότι πάντα είμαι ερωτευμένη
και μάθε να μην λες αρλούμπες και προ πάντων μάθε να μιλάς, γιατί εσύ με αυτά που σκέφτεσαι, δεν θα σε ερωτευτεί ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: