Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: Savvato Brady.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Δεν επικοινωνείς μου φαίνεται.
    θοδώρα, συγκεντρώσου!
    είπα ότι θα ακουμπήσω χέρι πάνω της;

είπα ότι θα την αφήσω;

απ'ότι διαβάζω στα γραφόμενά μου, ρητά αναφέρω, ότι ΔΕΝ θα την άφηνα ακόμα και αν γνώριζα κάποια καλύτερη. Γιατί θα ένοιωθα ότι την πρόδιδα.

Τώρα γιατι γαμιέσαι έτσι στα χαμογελάκια κ λες τις αρλούμπες που λες, δε μπορώ να καταλάβω.. ερωτευμένη είσαι κ μπάζει;

Κατ'αρχάς, πρόσεχε τις λέξεις που χρησιμοποιείς
    Γιατί δεν νομίζω να σε έβρισα:wacko:
    Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα.οπότε να σε βρίσω αν θες...
    Μου είναι πολύ εύκολο ξέρεις. Απλά σκέφτομαι ότι δεν αξίζει τον κόπο.
    Λοιπόν, το ότι χαμογελάω δεν σε προσβάλλω
    Γελάω, καλοπροαίρετα. Πολύ αθώα τα βλέπεις όλα. Είναι άσχημο το να θεωρείς τον άλλον, δεδομένο στην ζωή σου. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει φίλε μου. Ανατρέπονται τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη και δεν το πέρνεις χαμπάρι. μετά χάνεις και τον μπούσουλα (αν τον είχες ποτέ ) κι από κει πάνε κι άλλοι(που λεν στο χωριό μου). Το ότι εσύ δεν κοιτάς άλλες, επειδή σε καλύπτει ένας άνθρωπος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ο άλλος. Τον ρωτάς τον άλλον αν νοιώθει το ίδιο με εσένα? Δεν έπεται ότι είσαι λάθος. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι.
    ΄Χθες σου έλεγε ότι σε αγαπάει και την άλλη μέρα σου΄λέει ότι έπαψε. Τι θα κάνεις? Θα την σκοτώσεις? Θα την δείρεις?
    Προδίδει τα συναισθηματά σου??
    Ε ναι τα προδίδει αν το πάρεις έτσι. Και τι θες?
    Έναν άνθρωπο που να μην σε γουστάρει?
    Θες έναν άνθρωπο που να είναι μαζί σου, έτσι απλά, για χαβαλέ?
    Προδώτης, είναι αυτός που προδίδει τα νοιώθω του και κατ'επέκταση τα συναισθήματα του άλλου.
    Το ότι δεν θα την άφηνες, ακόμα κι αν γνώριζες κάποια καλύτερη, αυτό δεν υποχρεώνει τον άλλον, να κάνει το ίδιο.
    Επιλογές είναι αυτές. Παίζεις, άλλωτε κερδίζεις κι άλλωτε χάνεις!
    Και πρέπει επίσης να μάθεις ότι πάντα είμαι ερωτευμένη
    και μάθε να μην λες αρλούμπες και προ πάντων μάθε να μιλάς, γιατί εσύ με αυτά που σκέφτεσαι, δεν θα σε ερωτευτεί ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Banned
    Είναι διαφορετική η ερωτική σχέση από τη φιλική.

Θα πω πως βλέπω την ερωτική σχέση.

Είμαι μαζί με κάποιον άνθρωπο. Θέλω να συνεχίσω τη σχέση μου. Αν υπάρχει λόγος να διακοπεί αυτή η σχέση θα γίνει επειδή υπάρχει εσωτερικός λόγος και όχι επειδή είδα κάποιον άλλον και μου γυάλισε.

Εδώ μηχανή να έχεις και δεις μια άλλη μηχανή, νοιώθεις περίεργα άμα πας να καβαλήσεις την άλλη... και μου παρουσιάζετε, σεις οι "αισθηματίες" ότι "η σχέση κάνει κύκλο" και τέτοιες μπούρδες? Λέξεις που χρησιμοποιείτε για να καλύψετε την κενότητα της ψυχής σας... Να ήσασταν και τόσο ευρηματικοί και με άλλα πράματα θα ήσασταν τέλειοι!

Καλά, πόσο λίγο σέβεστε τον άνθρωπο με τον οποίο είστε ώστε ένα απλό "βρήκα άλλον" τον ξηλώνετε;

ουστ, απολίτιστοι... κάφροι... βάρβαροι... μείνετε στις μοτοσυκλέτες σας ρε, γιατί με την αντιμετώπιση που δείχνετε στο σύντροφό σας κ στο δεσμό που έχετε, καλύτερα φέρεστε σε αυτή παρά στον σύντροφό σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Η κεντρική ιδέα είναι ότι δεν δικαιούμαστε να σκεφτόμαστε και να φερόμαστε σαν να είναι ο άλλος κτήμα μας.

+10000000000000000000000000
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    και μάθε να μην λες αρλούμπες και προ πάντων μάθε να μιλάς, γιατί εσύ με αυτά που σκέφτεσαι, δεν θα σε ερωτευτεί ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Με αυτό το τελευταίο που είπες με γλύτωσες από τον κόπο να κάτσω να εξηγήσω ένα ένα γιατί είναι λάθος αυτά που λες...

Γιατί με γλύτωσες;

Γιατί ακριβώς αυτά που λέω και ο τρόπος που σκέφτομαι είναι και ο λόγος που είμαι με άνθρωπο που δε θέλει να με αφήσει.

Με αυτό το τελευταίο που είπες με γλύτωσες από τον κόπο να κάτσω να εξηγήσω ένα ένα γιατί είναι λάθος αυτά που λες...

Γιατί με γλύτωσες;

Γιατί ακριβώς αυτά που λέω και ο τρόπος που σκέφτομαι είναι και ο λόγος που είμαι με άνθρωπο που δε θέλει να με αφήσει.

εύχομαι φίλε μου να έρθουν στην ζωή σου όπως τα θες, αλλά να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να έχεις τίποτα δεδομένο
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Είμαι μαζί με κάποιον άνθρωπο. Θέλω να συνεχίσω τη σχέση μου. Αν υπάρχει λόγος να διακοπεί αυτή η σχέση θα γίνει επειδή υπάρχει εσωτερικός λόγος και όχι επειδή είδα κάποιον άλλον και μου γυάλισε.

Εδώ μηχανή να έχεις και δεις μια άλλη μηχανή, νοιώθεις περίεργα άμα πας να καβαλήσεις την άλλη... και μου παρουσιάζετε, σεις οι "αισθηματίες" ότι "η σχέση κάνει κύκλο" και τέτοιες μπούρδες? Λέξεις που χρησιμοποιείτε για να καλύψετε την κενότητα της ψυχής σας... Να ήσασταν και τόσο ευρηματικοί και με άλλα πράματα θα ήσασταν τέλειοι!

Καλά, πόσο λίγο σέβεστε τον άνθρωπο με τον οποίο είστε ώστε ένα απλό "βρήκα άλλον" τον ξηλώνετε;

ουστ, απολίτιστοι... κάφροι... βάρβαροι... μείνετε στις μοτοσυκλέτες σας ρε, γιατί με την αντιμετώπιση που δείχνετε στο σύντροφό σας κ στο δεσμό που έχετε, καλύτερα φέρεστε σε αυτή παρά στον σύντροφό σας...
    Αυτά που λες είναι τόσο ρομαντικά... Μπράβο σου... Μια χαρά σε βρίσκω.

Επειδή όμως έχουμε περάσει και τις μεγάλες σχέσεις και τους μεγάλους έρωτες και τους μεγάλους χωρισμούς, μπορούμε να είμαστε λίιιιγο πιο ρεαλιστές;

Καλά αυτά που λες στη μπανανία, αλλά στην πραγματική ζωή αν δεν γίνεις λίγο πιο σκληρόπετσος θα δυστυχήσεις.
    Θάνος..

οι άνθρωποι μάγκα μου, δεν χωρίζουν επειδή βρήκαν κάποιον άλλον. Όχι πάντα τουλάχιστον Τις περισσότερες φορές, αυτό αποτελεί αφορμή, λόγω αδυναμίας Βλέπεις, αφορμές ψάχνουν όλοι-όλες. Φοβούνται να κοιτάξουν τον εαυτό τους κατάματα
    Οι άνθρωποι χωρίζουν γιατί θεωρούν ότι η συγκεκριμένη σχέση που έχουν δεν τους καλύπτει για πολλούς λόγους. Στη χειρότερη περίπτωση, επειδή βαρέθηκαν. Ίσως επειδή τα είπαν όλα με αυτον τον άνθρωπο και ψάχνουν τον επόμενο.
    Το κατάλαβες τώρα?
    ή μήπως να το ζωγραφίσω?
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Τις περισσότερες φορές, αυτό αποτελεί αφορμή, λόγω αδυναμίας Βλέπεις, αφορμές ψάχνουν όλοι-όλες.
    Έτσι μου έλεγε κι εμένα εκείνο το βράδυ μετά από 8 χρόνια... Αυτός μου λέει δεν σημαίνει τίποτα για μένα... είναι μόνο η αφορμή...

...τελικά την αφορμή την παντρεύτηκε!
    Θάνος..

ακόμα δεν το έμαθες?
    Το λάθος και το σωστό, είναι σχετικά
    Ο καθένας τα βλέπει από την δικιά του οπτική γωνία. You know?
    Aν όλες οι οπτικές γωνίες ήταν ίδιες και κατ'επέκταση τα σωστά όλα τα ίδια, δεν θα ύπήρχαν οι αρρωστημένοι να δέρνουν ούτε εμείς να μιλάμε όπως καλή ώρα τώρα
    Επομένως, το σωστό στην ζωή φίλε μου δεν είναι φυσική
    Το λυσάριο της ζωής δεν υπάρχει μόνο της φυσικής, για να περνά κανείς τις εξετάσεις όπως εσύ και πολλοί άλλοι.
    Το άλλο όμως το βιβλίο, με τις λύσεις της ζωής, το ψάχνουμε όλοι άλλοι πολύ κι άλλοι καθόλου
    Εσύ:wacko: σε ποιά κατηγορία ανήκεις?
    Τις οπτικές σου γωνίες διόρθωσε
    Θα στραβωθείς στο τέλος
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Banned
    Ίσως επειδή τα είπαν όλα με αυτον τον άνθρωπο και ψάχνουν τον επόμενο.
    Το κατάλαβες τώρα?
    Ο άνθρωπος δεν είναι μια σταθερή ποσότητα. Δεν είναι καν ποσοτικοποιήσιμος, για να πεις ότι "τα είπα όλα με αυτόν". Η ιστορία ενός ανθρώπου τελειώνει όταν πεθάνει. Μάλιστα μερικών δεν τελειώνει ούτε και με το θάνατό του.

Αυτό που οδηγεί ένα ζευγάρι στο χωρισμό είναι η πλήξη. Για αυτό ευθύνεται το ζευγάρι.

Σε μένα δε νομίζω να συμβεί αυτό... Δεν το βλέπω να ταιριάζει με τη ψυχοσύνθεση μου και το χαρακτήρα μου, να σταματήσω να ασχολούμαι με διάφορα και να σταματήσω να βρίσκω ενδιαφέρον στις συζητήσεις μου με τους άλλους.

Να δω τι άλλες συναισθηματικές και ρομαντικές σαχλαμάρες θα διαβάσω σήμερα...

Λέτε εμένα ρομαντικό; Μέχρι τώρα με κατηγορούν όλοι ότι παραείμαι πραγματιστής κυριολεκτικός και λεπτομερείς.

Αν είναι να με χαρακτηρίσετε κάπως, κάντε το τουλάχιστο με κάποια επαφή με την πραγματικότητα.

Βρίσκω χαρά γενικά στη ζωή που ζω., όχι μόνο στο γαμήσι, αντιθετα με πάρα πολλούς, γνωστούς και μη, φίλους και μή, που ανοιχτά (και περίτρανα!) μου το παραδέχονται. Δε μπορω να θεωρήσω τον εαυτό μου ότι έχει τόσο μιασμένη ψυχή. Αυτοί που σε μιά σχέση σκέφτονται το φίκι φίκι, αυτοί, ναι, θα χάσουν τη σχέση τους.

Η χαρά, τουλάχιστο όπως το βλέπω γω (που κατά πολλούς θεωρούμαι βλάκας, μαλάκας, κορόιδο και δε ξέρω γω τι άλλο...) η περισσότερη χαρά που νοιώθω σε μιά σχέση είναι το πόσο περισσότερο δένομαι με τον άλλο, πόσο καλύτερα τον γνωρίζω και τί του αρέσει (σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, είτε ερωτική είτε άλλου είδους)

Τώρα ποιος θα έπρεπε να το λέει αυτό; Εσύ ή εμείς;

Τέλος πάντων προφανώς αγνοείς πολλά και βασικά πράγματα και ούτε που το καταλαβαίνεις. Πέρνα ξανά σε μερικά χρόνια να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Μέχρι τότε κράτα ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο...

...εκεί που εσύ ψάχνεις με το ζόρι να βρεις κι άλλα ενδιαφέροντα στη σχέση σου για να μην πλήξεις, ο άλλος να σε έχει ήδη σκυλοβαρεθεί.
    Θάνος..

Banned
    ακόμα δεν το έμαθες?
    Το λάθος και το σωστό, είναι σχετικά
    Τι να μάθω; Το λάθος;

Αν εσύ αδυνατείς ή δε θέλεις να δεχθείς την πραγματικότητα ως ΠΡΑΓΜΑΤΙ έχει, αντικειμενικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Η πραγματικότητα και ο κόσμος είναι αντικειμενικός. Δε μπορείς εσύ με την αντίληψή σου να θεωρήσεις ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική απ'ότι... πραγματικά είναι!

Δεν είναι αμφίδρομη η διαδικασία της αντίληψης. Όταν μου λες ότι η πραγματικότητα είναι υποκειμένικη είναι σα να λες ότι κάθε ένας έχει σχηματίσει μια εικόνα του κόσμου, στον οποίον ζει, και ζει στην εικόνα του κόσμου. Δηλαδή, στον κόσμο του!

Αν μιλάς για συμφέροντα και το που εστιάζει ο κάθε ένας, σύμφωνα με αυτά, αυτό είναι τελείως διαφορετική συζήτηση... μπορεί π.χ. ο σύντροφος σου ξαφνικά να αποκτήσει μια ανεξήγητη έλξη προς στήθη μεγάλου μεγέθους... τί θα κάνεις συ; Δε σε γουστάρει πιά γιατί έχεις στήθος μικρό, σύμφωνα με αυτόν. ή μπορεί να μη φοράς μίνια. από δω και πέρα, μυαλουδάκι μου έχεις δείξει ότι έχεις, σε είδα από κοντά και σε συμπάθησα. Μη μου χαλάς την εικόνα τώρα... συνέχισε τη σκέψη μου μόνη σου

καλά νανάκια...

(edited)

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Μέχρι τότε κράτα ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο...

...εκεί που εσύ ψάχνεις με το ζόρι να βρεις κι άλλα ενδιαφέροντα στη σχέση σου για να μην πλήξεις, ο άλλος να σε έχει ήδη σκυλοβαρεθεί.
    Αμφίβολο. Δε ζορίζω τίποτα, ούτε κρεμιέμαι από τη σχέση μου. Δεν εστιάζω στο να διατηρώ τη σχέση μου. Εστιάζω στο να τη ζω.

Όσο πιο πολύ σφίγγεις κάτι, τόσο αυτό θα θέλει να ελευθερωθεί. (άντε για να μη λέτε ότι δεν είμαι και εικαστικός)

Ο άνθρωπος δεν είναι μια σταθερή ποσότητα. Δεν είναι καν ποσοτικοποιήσιμος, για να πεις ότι "τα είπα όλα με αυτόν". Η ιστορία ενός ανθρώπου τελειώνει όταν πεθάνει. Μάλιστα μερικών δεν τελειώνει ούτε και με το θάνατό του.

Αυτό που οδηγεί ένα ζευγάρι στο χωρισμό είναι η πλήξη. Για αυτό ευθύνεται το ζευγάρι.

Σε μένα δε νομίζω να συμβεί αυτό... Δεν το βλέπω να ταιριάζει με τη ψυχοσύνθεση μου και το χαρακτήρα μου, να σταματήσω να ασχολούμαι με διάφορα και να σταματήσω να βρίσκω ενδιαφέρον στις συζητήσεις μου με τους άλλους.

Λέτε εμένα ρομαντικό; Μέχρι τώρα με κατηγορούν όλοι ότι παραείμαι πραγματιστής κυριολεκτικός και λεπτομερείς.

Αν είναι να με χαρακτηρίσετε κάπως, κάντε το τουλάχιστο με κάποια επαφή με την πραγματικότητα.

Βρίσκω χαρά γενικά στη ζωή που ζω., όχι μόνο στο γαμήσι, αντιθετα με πάρα πολλούς, γνωστούς και μη, φίλους και μή, που ανοιχτά (και περίτρανα!) μου το παραδέχονται. Δε μπορω να θεωρήσω τον εαυτό μου ότι έχει τόσο μιασμένη ψυχή. Αυτοί που σε μιά σχέση σκέφτονται το φίκι φίκι, αυτοί, ναι, θα χάσουν τη σχέση τους.

Η χαρά, τουλάχιστο όπως το βλέπω γω (που κατά πολλούς θεωρούμαι βλάκας, μαλάκας, κορόιδο και δε ξέρω γω τι άλλο...) η περισσότερη χαρά που νοιώθω σε μιά σχέση είναι το πόσο περισσότερο δένομαι με τον άλλο, πόσο καλύτερα τον γνωρίζω και τί του αρέσει (σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, είτε ερωτική είτε άλλου είδους)

...η ιστορία ενός ανθρώπου, μπορεί να τελειώνει ωσότου πεθάνει, αλλά η ιστορία που κάποτε άνοιξε με έναν άλλον άνθρωπο, σύντομα πεθαίνει είτε μάς αρέσει, είτε όχι κι αυτό θα το κατανοήσεις στην πορεία της ζωής σου.
    Αυτό που οδηγεί ένα ζευγάρι στον χωρισμό, δεν είναι μόνο η πλήξη, αλλά πολλά ακόμα πράγματα τα οποία δημιουργούν αρνητικές δυσχέρειες, αν μην τι άλλο.
    <<[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Σε μένα δε νομίζω να συμβεί αυτό... Δεν το βλέπω να ταιριάζει με τη ψυχοσύνθεση μου και το χαρακτήρα μου, να σταματήσω να ασχολούμαι με διάφορα ...>>

είδες? εγώ φταίω τώρα που γελάω? με προκαλείς
    για διάβασε πάλι τι έγραψες...ότι σε εσένα δεν νομίζεις να συμβεί αυτό... Δηλαδή έχεις κάτι δεδομένο κι από την άλλη, δεν είσαι σίγουρος. Ευελπιστείς:wacko: Ισορροπούν αυτά τα δύο φίλε μου?
    Ξέρεις τι είναι η ψυχοσύνθεσή σου?
    Ένας μικρός ωκεανός που χάνεται σε ανάρμοστους λαβυρίνθους.
    Πώς γίνεται να έχεις δεδομένα κάποια πράγματα, εφόσων η ζωή αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη?
    Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος για τον άλλον, εφόσων δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου?
    Να σου πώ ένα μυστικό?
    Άσε την ρομαντικότητα για τα 15χρονα κι αλήτεψε λίγο μπας και χαρείς, γιατί πολύ ρόδινα τα βλέπεις όλα
    Δεν σε θεωρώ βλάκα φίλε μου.
    Και δεν είναι κακό να είσαι ρομαντικός
    Αλλά θεωρώ αδιανόητο να είσαι τόσο αθώος σε αυτή την ηλικία
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001

Re: Savvato Brady.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Savvato brady pou lete re paidia kai eimaste 5 atoma se ena filiko magazi kai ekei pou kathomaste blepoume ena zeygari na bgainei agkalia apo mesa.Mexri ekei ola kala.Opws apomakrinete kai plisiazoun sto amaksi ekei pou eixa parkarei me to pou paei h gomena na kseklidosei kai na mpei mesa,to palikari sinodigos,katebainei enas allo palikari apo thn mhxani pou htan pisw apo to parkarismeno amaksi.Me to pou katebainei pianei ton sinodigo apo ton giaka tou trabaei 2 mpouketa kai tou fonazei "pes mou re sou pairnei kales pipes,pes mou re" kai kateythinete pros to meros ths kopelas.Trexoume ton pianoume boithame ton allo na sikothei kai tou leme "oxi thn kopela re megale mhn thn xtyphseis" kai me ena tholomeno blema (pragmattika paidia den liges fores sthn zwh mou exw dei ayto to blepa) fonazei " h poutana re paidia h poutana,to meshmeri ths eftiaxna fagito na faei,10 xronia mazi kai ayth bghke me ton gomeno,h kariola,pou prin 3 wres mou elege poso me agapaei k.t.l. Paidia den kserw an kaname kala alla ekeinh thn wra sastisame kai kaname to eksis...... Apla ton afisame.Mporeite na fantastiste ti akolouthise,klotsies,mpouketa ateliota afou teliose (h gomena katw sthn asfalto sxedon anaisthiti) kanei kai gialia karfia to amaksi.Mia mania ena tholoma pou den exw ksanadei.Oso ginotan ayto o allos pou htan o gomenos gyrnaei kai mas leei "paidia ma sto theo ,sthn mana mou thn idia orkizome thn kopela thn gnorisa prin 2 ebdomades kai den mou eipe oti exei sxesi".Opote afou teliose kai me to amaksi kai paei na ton ksana arpaksei ton stamatame kai tou leme opa file to palikari den eiksere oti exei sxesi h kopela, den fteei se kati.Petagete kai ena palikari apo emas pou exei zisei thn idia katastasi me asxhmo tropo kai aytos kai tou leei "h gomena file h gomena ftaiei".Afou teliose h fasi kai efyge mes sta dakrya to palikari,o allos apla sikothike kai efyge pagomenos, h gomena me dyskolia peire ena thl. kai eirthan kai thn mazepsan meta apo kana misawro.Gyrname kathomaste kai pragmatika den milagame o enas ston allo.Kathomasta kai pnigikame stis skepseis mas o kathenas apo emas.3 apo apo emas exoun zisei tetoio skiniko kai egw me ton allo (5 sthn parea) pou den mas exei tyxh kathara tetoio alla genika paizei apogoiteysh sto thema gynaika,giati to blepame oloi logiko mexri kapoia stigmh sthn zwh mas, na agapisoume toso poly na exoume dosei olon ton eayto mas se mia kopela kai sto telos me ton ena h ton allo tropo na paroume apo ta 3 to megalytero.
    H prwti koubenta pou bgeike apo to ena palikari sthn parea o opoios prosfata xwrismenos,enw htan etoimos gia arabwna breike sto kinito ths kopelas tou mhnymata "perasa poly wraia xthes to brady mazi sou gamia mou",me dakrya sta matia gyrise kai mas leei "giati re paidia giati na ginonte ayta ta pragmata,giati exoun katantisei etsi oles tous.
    Ti na tou poume ti na apantisoume.Oloi aytoi thn aporia exoume.
    Kai na pw oti eimaste kai tipota pitsirikades ,konta sta 30 eimaste kai akoma se ayto den mporoume na apantisoume.
    Sorry re paidia me to megalo post kai ta greeklish alla eithela na ta grapsw kai na ta pw.Ti na pw re gamoto den kserw pleon ti na pw gamw tis theories oles kai tis analyseis mou.
    Ayta.

Ante re mamakides

na ti skotene kiolas na sas do olous mazi sto dikastirio na kamaronete,,, giato antriko katorthomas sas..

re oust

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. mpanaki v.evoia Savvato
    από devil's animal στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2007, 16:50
  2. ekdromi savvato 29-4-2006 gia v.evoia apo pagonta {xalkida}
    από louros στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2006, 21:36
  3. Xtes to brady .. paraligo...