Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 140

Θέμα: Συζητηση/αναζητηση φωτογραφου (ημιεπαγγελματια-επαγγελματια) στην Θεσ/νικη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ξέρεις πόσος κόσμος έχει εξοπλισμό της προκοπής, νομίζει ότι μπορεί να τον χειριστεί και νομίζει ότι ξέρει 5 πράγματα; Εδώ παίζουν και "επαγγελματιες" τέτοιου τύπου δεν θα παίζουν ερασιτέχνες;

Banned
    ρε ντεβιλ τι ψαχνεις
    καλυτερα αλλαξε τιτλο<ψαχνω συμφορουμιτη ερασιτεχνη φωτογραφο για 1 ωρα δουλεια-διδεται αμοιβη>
    η κανε αυτο που σου ειπα νωριτερα
    παρε τηλ φωτογραφους και ξεκινα το παζαρεμα

κορυφαιο θρεντ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    κορυφαιο θρεντ
    και συνεχιζουμε...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Σταύρο προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να έχεις φωτογραφίες από την βάφτιση και απλά θες να βγάλεις την "υποχρέωση". Δεν το κακίζω ούτε το σχολιάζω, ίσα - ίσα συμφωνώ και έμενα απίστευτη μαλακία μου φαίνεται όλο αυτό το πανηγυράκι.
    φυσικα και με ενδιαφερει να εχω φωτογραφιες απο την βαφτιση και δεν θελω να βγαλω απλα την "υποχρεωση"...
    απλα δεν νομιζω οτι κοστιζει ολο αυτο 600-1000€...
    το οτι καποιος που παντρευτηκε ή βαφτισε το 2004 τα εδωσε, δεν σημαινει οτι ηταν βλακας ή οτιδηποτε αλλο...τοτε αυτες ηταν οι τιμες...αυτα εδινε...δεν μπορει ομως μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει στην οικονομια και με τους μισθους στα ταρταρα να ζητανε τα ιδια λεφτα με τοτε...
    μου φαινεται εξωφρενικο για την δουλεια που προσφερεται να παιρνουν τοσα λεφτα εν ετη 2014 με 1,5 εκατομμυριο ανεργους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    φυσικα και με ενδιαφερει να εχω φωτογραφιες απο την βαφτιση και δεν θελω να βγαλω απλα την "υποχρεωση"...
    το οτι καποιος που παντρευτηκε ή βαφτισε το 2004 τα εδωσε, δεν σημαινει οτι ηταν βλακας ή οτιδηποτε αλλο...τοτε αυτες ηταν οι τιμες...αυτα εδινε...δεν μπορει ομως μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει στην οικονομια και με τους μισθους στα ταρταρα να ζητανε τα ιδια λεφτα με τοτε...
    μου φαινεται εξωφρενικο για την δουλεια που προσφερεται να παιρνουν τοσα λεφτα εν ετη 2014 με 1,5 εκατομμυριο ανεργους...
    ne kefali tsoukali opos 8a elege ke i ka8isti arkouda.den mas niazi ti pistevis esi ke ti 8elis ke i anergoi kitane na epiviosoun den iparxi periptosi na pantreftoun kiolas aftoi pou pantrevonte exoun lefta exoun doulia den ine tipota anidikefti me 500 euro mis8o me tosa lefta den enigis spiti oute kotetsi den anigis

afti pou anigoun spiti exoun doulies pernoun kala lefta giati na plirosoun oso enas anergos?

ke esi pou ise anergos i xamilomis8os giati 8es afta pou exoun aftoi pou exoun... o ka8e enas pia ston pangko tou

esi den exis lefta pia vres mia fotografiki dostin se ena filko sou na traviksi

min mas kanis ipodiksis posa 8a pernoume stin doulia mas giati den exis esis

ke sou ksana leo emis plironomaste ake doulevoume gia aftous pou exoun

ke genika to emporio ke to xrima kinite apo aftous pou exoun
    den kinite to emporio ke to xrima apo aftous pou den exoun

i epoxi pou ixan ke afti pou den ixa teliose tora opios exi,exi ke opios den exi den exi aplo ine...

den exo den vaftizo oxi den exo vaftizo ke to pezo ke magkas iste tsoglania pou 8elete na pliro8ite apo mena pou den exo i exete times pou ixate otan ixa ke tora pou den exo den me lipaste na riksete tis times gia na min fenete oti den exo...

ke ento metaksi ti pas ke mpleki me eklisies ke papades?
    afou ola psemata ine vre8ike xarti pou leei oti o xristos itan pantremenos
    i panagia den itan par8ena
    i anastasi anavalete vre8ike to ptoma....

ase pigene dilose to ston dimo ke teliose i ipo8esi

se ligo 8a pas gia astako ke 8a diamartirese giati den ton exoun oso ta keftedakia logo krisis...e den ine gia sena o astakos ti na kanoume?
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz600 Προβολή μηνύματος
    Παντος μεγαλο ρολο παιζει αν εισαι νηστικος η χορτατος......τι ενοω??? η δουλεια μου ειναι οικοδομος πλακας και ολο τον χειμωνα ειμουν ανεργος, βγηκε μια δουλεια 110 τετραγονικα μετρα πλακακια τωρα τον Απριλιο και για να μην την χασω η προσφορα μου ηταν 650 ευρω...την δουλεια την πηρα, και δοξα τον Θεο φαγαμε ψωμακι....προσφορα για την ιδια δουλεια ειχαν δωσει και αλλοι δυο 1700 ο ενας και 1400 ο αλλος.... ΥΓ η τοποθετησει εγινε χωρης καμια εκπωσει στην ποιοτιτα....σιγουρα η κριση δεν ειναι για ολους, αλλοι τα εχουνε ( τα φραγκα) και το παιζουνε βεντετες αλλα οταν πεση λορδα τοτε αλλαζουνε τα πραγματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ne kefali tsoukali opos 8a elege ke i ka8isti arkouda.den mas niazi ti pistevis esi ke ti 8elis ke i anergoi kitane na epiviosoun den iparxi periptosi na pantreftoun kiolas aftoi pou pantrevonte exoun lefta exoun doulia den ine tipota anidikefti me 500 euro mis8o me tosa lefta den enigis spiti oute kotetsi den anigis

afti pou anigoun spiti exoun doulies pernoun kala lefta giati na plirosoun oso enas anergos?

ke esi pou ise anergos i xamilomis8os giati 8es afta pou exoun aftoi pou exoun... o ka8e enas pia ston pangko tou

esi den exis lefta pia vres mia fotografiki dostin se ena filko sou na traviksi

min mas kanis ipodiksis posa 8a pernoume stin doulia mas giati den exis esis

ke sou ksana leo emis plironomaste ake doulevoume gia aftous pou exoun

ke genika to emporio ke to xrima kinite apo aftous pou exoun
    den kinite to emporio ke to xrima apo aftous pou den exoun

i epoxi pou ixan ke afti pou den ixa teliose tora opios exi,exi ke opios den exi den exi aplo ine...

den exo den vaftizo oxi den exo vaftizo ke to pezo ke magkas iste tsoglania pou 8elete na pliro8ite apo mena pou den exo i exete times pou ixate otan ixa ke tora pou den exo den me lipaste na riksete tis times gia na min fenete oti den exo...

ke ento metaksi ti pas ke mpleki me eklisies ke papades?
    afou ola psemata ine vre8ike xarti pou leei oti o xristos itan pantremenos
    i panagia den itan par8ena
    i anastasi anavalete vre8ike to ptoma....

ase pigene dilose to ston dimo ke teliose i ipo8esi

se ligo 8a pas gia astako ke 8a diamartirese giati den ton exoun oso ta keftedakia logo krisis...e den ine gia sena o astakos ti na kanoume?

βρε μ@λακοκεφτεδακι, δεν θελω να κανω βασιλικη βαφτιση...
    ουτε εκανα γαμο σε εκκλησια...στο δημαρχειο τον εκανα, οπως ολος ο κοσμος πλεον...

και μενα δεν με νοιαζει τι ζητατε και απο ποιον τα περνετε...στα @@ μου...
    εγω που δεν εχω πολλα, θα βρω την λυση να δωσω αυτα που εχω και να κανω την δουλεια μου...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Λογικο να θες κατι budget λογω κρισης...αλλα επειδη η βαφτιση γινεται μια φορα πες οτι αυτος που τραβαγε...τραβαγε ο,τι να ναι τι κανεις μετα???
    1) Την ξανακανεις?
    2)Ψαχνεις για μια καλη φωτο απο συγγενεις κ φιλους?
    3)Η δεν θα εχεις το παιδακι σου σε ενα ωραιο ποστερ την ημερα που βαφτιζοτανε?

Παντως οσοι ασχολουνται με φωτογραφια κ νιωθουν ξερουν πως για να κανεις δουλεια φωτογραφου δεν απαιτει γαματη dslr κ ενα prime φακο για γαμο-βαφτισεις!!

Υ.Γ Να σας ζησει...
    Ride(s) the wind of change...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

600-1000 ευρώ; Τόσο είναι τώρα το κοστολόγιο τις εποχές που αναφέρεσαι παίζανε 2 χίλιαρα και έχω ακούσει και 3 και 4Κ... πίστεψε με και οι φωτογράφοι έχουν βάλει νερό στο κρασί τους και μάλιστα πολύ... τέσπα είναι το θέμα πως κοστολογείς τον εαυτό σου και τη δουλειά σου, την μια και μοναδική φορά που μου πρότειναν να πάω να φωτογραφίσω γαμοβαφτήσια μου είπαν 500 ευρώ και για τα δύο, όταν η εκτυπώσεις που ζήταγαν κόστιζαν 200+ ευρώ... και τα events ήταν εκτός ΑΘηνών που σημαίνει μεταφορικά και διαμονή τα οποία δεν μου τα καλύπτανε... και κάπως έτσι θα πήγαινα στο τζάμπα... η συζήτηση ήταν καθαρά θεωρητική βέβαια αφού δεν θεωρώ ότι μπορώ να καλύψω τέτεοιες εκδηλώσεις με την καμία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος

Παντως οσοι ασχολουνται με φωτογραφια κ νιωθουν ξερουν πως για να κανεις δουλεια φωτογραφου δεν απαιτει γαματη dslr κ ενα prime φακο για γαμο-βαφτισεις!!

Υ.Γ Να σας ζησει...
    that's my fucking point!!
    δεν θελω extreme πραγματα...ενας φωτογραφος με καλη αισθηση και ματι που να μπορει να τραβηξει 50-100 φωτογραφιες για να εχουμε καποια αναμνηστικα...
    δεν εχω απαιτησεις για φοβερα και τρομερα photoshop και αλμπουμ που εχουν πολυ επεξεργασια και merging και τετοια...

υ.γ. ευχαριστω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    600-1000 ευρώ; Τόσο είναι τώρα το κοστολόγιο τις εποχές που αναφέρεσαι παίζανε 2 χίλιαρα και έχω ακούσει και 3 και 4Κ... πίστεψε με και οι φωτογράφοι έχουν βάλει νερό στο κρασί τους και μάλιστα πολύ... τέσπα είναι το θέμα πως κοστολογείς τον εαυτό σου και τη δουλειά σου, την μια και μοναδική φορά που μου πρότειναν να πάω να φωτογραφίσω γαμοβαφτήσια μου είπαν 500 ευρώ και για τα δύο, όταν η εκτυπώσεις που ζήταγαν κόστιζαν 200+ ευρώ... και τα events ήταν εκτός ΑΘηνών που σημαίνει μεταφορικά και διαμονή τα οποία δεν μου τα καλύπτανε... και κάπως έτσι θα πήγαινα στο τζάμπα... η συζήτηση ήταν καθαρά θεωρητική βέβαια αφού δεν θεωρώ ότι μπορώ να καλύψω τέτεοιες εκδηλώσεις με την καμία.
    4 χιλιαρικα για φωτογραφιες...
    'νταξει ας κλειδωσει να πα να γ@μηθει....
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος

βρε μ@λακοκεφτεδακι, δεν θελω να κανω βασιλικη βαφτιση...
    ουτε εκανα γαμο σε εκκλησια...στο δημαρχειο τον εκανα, οπως ολος ο κοσμος πλεον...

και μενα δεν με νοιαζει τι ζητατε και απο ποιον τα περνετε...στα @@ μου...
    εγω που δεν εχω πολλα, θα βρω την λυση να δωσω αυτα που εχω και να κανω την δουλεια μου...

ti doulia sou 8a tin kanis sigoura fotografies den 8a exis...
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Λογικο να θες κατι budget λογω κρισης...αλλα επειδη η βαφτιση γινεται μια φορα πες οτι αυτος που τραβαγε...τραβαγε ο,τι να ναι τι κανεις μετα???
    1) Την ξανακανεις?
    2)Ψαχνεις για μια καλη φωτο απο συγγενεις κ φιλους?
    3)Η δεν θα εχεις το παιδακι σου σε ενα ωραιο ποστερ την ημερα που βαφτιζοτανε?

Υ.Γ Να σας ζησει...
    ti den epeti?
    pigene na zitisis doulia me kamia paparomixani na doume...

re min lete oti nane afiste tis fotografies stous fotografous

min nomizete oti epidi exete pari mia dslr me 300 euro kanete ta panta aprovlimatista ke me to flasaki tis mixanis
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

re pou exo mpleksi

gia na doulepsis simera fotografos 8es opos dipote foul frame camera ke toulaxiston 4 studio flash 600aria me ta tripoda tous tis ompreles tous 8elis fotinous fakous F 1,2 apo evrigonio mexri 200ari 8es dio mixanes toulaxiston esis nomizete oti patas to koumpi ke vgeni mia xontri

ke emis i epagkelmaties antimetopizoume to protarxiko iliko san arnitiko asxeto me to poso asxetos ine kanis exi poli doulia meta ke travame peripou 800 foto gia na dosoume 60 foto ston pelati den travame 100 ke dinoume 100 i 60

ke prepi na di o pelatis olo to iliko gia na dialeksi na tou tiposoume 60 foto

ke pote den prokite na gini opos to exi o ka8e enas apo esas sto kefali tou

imaste epagkelmaties oxi kalamportzides me fotografiki

i doulia mas ine isitirio gia tin epomeni doulia mas etsi ftiaxnoume pelates prepi na ine antiprosopeftiki tou epagkelmatismou mas ke apsogi gia na mas feri pelates apo pou nomizete ftiaxnoume pelatologio apo tin omorfia mas?

an den exoume simetoxi ke ine entelos erasitexnika ta pramata apo kapio filo tis ikogenias sta apaftaria mas pos 8a gini as ta kani o ka8e enas opos goustari

ala otan imaste emis stin doulia prepi na ine me vasi kapia standards oxi opos to exi o ka8e enas sto kefali tou sto kefali tou o ka8e enas exi oti tou katevi...
    afrotwin

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Renthal τιμόνια στην Θεσ/νίκη
    από std στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 06:36
  2. καλο συνεργιο στην θεσ/νικη για την ρενα μου
    από dimitris_r_ena στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 23:13
  3. v- strom club στην θεσ/νικη
    από valantis8 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2008, 11:30
  4. polini-malossi στην Θεσσ/νικη?
    από voudarxos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 00:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα