Πάμε στην ασχετοσύνη...
Εχεις πάει ποτέ στην Αμερική και στην Ευρώπη να κυνηγήσεις; Προφανώς όχι... Ακούς τι λένε στα διάφορα πηγαδάκια στη κυνηγια που πας με τους υπόλοιπους rambo like κυνηγούς... ή απο τα "περιοδικά" του χώρου (που τα παιρνουν απο την πολύ ανθηρη βιομηχανία του κυνηγιού). Κι αυτό φαίνεται με τις απαντήσεις σου ποιο πάνω...
Τράβα να κυνηγήσεις στην Αμερική και βγάλε permit... Kαι πες μου πόσο κάνει...
Εχεις κυνηγήσει στην Ευρώπη; Κι αν ναι που; Στη Βουλγαρία ή στη Βρεττανία; Στη Βουλγαρία γινονται χειρότερα απ' οτι εδώ, μιλάμε για αφανισμό της πανίδας... Στην Βρεττανία ισχύει ακόμα το φεουδαρχικό καθεστός. Ο καθένας στη ΓΗ του κυνηγάει ότι θέλει, όποτε θέλει και σε ποσότητες που θέλει... (Εξαίρεση το κυνήγι αλεπούς με άλογα και δεκάδες, ίσως εκατοντάδες, σκυλιά) Οι υπόλοιποι που δεν έχουν γη και θέλουν να κυνηγήσουν πανε στον ιδιοκτήτη της γης κι αναλογα τις ορέξεις του καθένα πληρώνουν... Αλλά κυρίως πάνε στο εξωτερικό, φτηνότερα τους ερχεται.
Εδώ φωτό απο το τελευταίο μου κυνήγι στη Σκωτία το 1993 (οι πέρδικες εκεί είναι σαν συνεφα όταν σηκώνονται, εσύ από πότε έχεις να δεις πέρδικα; ) Ο δεξιά είμαι προφανώς, αριστερά ο μακαρίτης πατέρας μου... Τα δίκανα είναι δανεικα H&H του "αγρότη"... Κάνουν κάτι δεκάδες χιλιάδες λιρες Αγγλίας.
Συνημμένο 314549
Εχει ψαρέψει έξω; Ειδικά σε ποτάμι; Αντε να ρωτήσεις πόσο έχει μια άδεια αλιείας για τον ποταμό Dee...
Eδώ ναι, βρήκαν ότι θα αυξηθεί ο γαμοΤουρισμός αν δεν πληρώσουν αδειες αλιείας... Στο ξεπούλημα ότι απ'εμεινε...
Οπότε σταμάτα την σταυροφορία για το κυνήγι στην Ελλάδα με τις σημερινές ελλεινές συνθήκες. Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά για το κυνηγι και πως θα έπρεπε να γίνεται άνοιξε άλλο θρεντ.
υ.γ. Για να μην ξεχάσω, το ηλιθιος δεν ειναι μομφή. Μομφή είναι ένας που δεν σε ξέρει να λέει ότι είσαι ασχετος ειδικά όταν κυνηγούσες χρόνια πριν αυτός πιασει καν οπλο τη ζωή του.