Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Στα είπα εγώ γι αυτο
    Θελω και αλλες γνωμες.Το 800 ειναι στα σχεδια μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Κατ αρχήν στο advrider έχουν ακουστεί πολλά καντήλια για το μηχανάκι αυτό.
    Τώρα γνώμη δική μου
    Τι το θες το μηχανάκι αυτό?

Θα κάνεις εντούρο?
    θα πας Βαλκάνια σε κωλόδρομους?
    θα γυρίσεις τον κόσμο?
    Τι?

Για μένα αν μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις
    τότε το σούπερ τενερέ το 660 το προτιμώ για πολλούς λόγους

Αν μιλάμε για εξτριμ πράματα τύπου Σιντ
    ΧΤ ή Dr 600 και τα ρέστα αξεσουάρ
    (αναρτήσεις ρόδες κλπ κλπ)

Αν μου απαντήσεις στο τι το θες θα σε πω και πιο πολλά...
    Εγώ ένας απ τους λόγους που δεν δίνω το ΧΤ είναι ότι μια μέρα...
    -θα με θάψουν μαζί του κι εγώ θα περιμένω την ημέρα ακόμα-
    ανανήψαντας

Banned
    Πανό το f800gs είναι μηχαναρα
    Δυνατό στημένο με άπειρες ρυθμίσεις σε αναρτήσεις κλπ
    Για ταξίδι θα σε προβληματίσει η σέλα
    Στενή και ολίγον σκληρή
    Ο πίσω θα υποφέρει δεν ξέρω αν στο καινούργιο το διόρθωσαν μαζί με τους διακόπτες
    Αυτό που είχα ήταν το παλιό με κοντή ζελατίνα
    Τώρα στην πόλη κινείται απροβληματιστα στο χώμα επίσης έως πολύ καλα
    Είναι λίγο σκληρό όμως για χώμα αλλά ρυθμίζεται το συγκεκριμένο που είχα εγώ ήταν δανεικό και δεν το πείραξα
    Αν έχεις τα φράγκα οκ

Γιατί είχα την εντύπωση πως το 800 δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις εμπρός και πίσω την κλασσική προφόρτιση και μία βίδα για αποσβέσεις μόνο;

* επίσης, στο τεστ του μοτο περιοδικού είχαν γράΠΣει ότι η μαμά σέλα είναι εξίσου γουτουπου με την παλιότερη, προτείνουν την αγορά με 120 έουρος της κόμφορτ σέλας που είναι πολύ αξιόλογη.
    Η ζελατίνα είναι ακόμα αστεία μικρή. Και το μοτέρ παραμένει αστεία οικονομικό για τα κυβικά του...

Banned
    Το μικρό(με τις αλουμινενιες και Τον μόνο δίσκο εμπρός )δεν έχει,μονο το πίσω ρυθμίζεται
    Το μεγάλο 800με το USD μπροστά είναι ρυθμιζομενο απ ότι θυμάμαι...

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Σεντονι mode ον:
    Κατοχος ενος 800 απο το Σεπτεμβρη που μας περασε. Μοντελο 2010. Ειναι γεγονος οπως γραφτηκε οτι εχουν ακουστει διαφορα για το μοντελο. Ψαχνοντας και διαβαζοντας, τα περισσοτερα αφορουν τα πρωτα μοντελα (08) και για το λογο αυτο εψαχνα για καποιο πιο νεο μοντελο για να ειμαι λιγο πιο ηρεμος. Γεγονος ειναι οτι η τιμη του σαν μεταχειρισμενο ειναι υψηλη συγκρινομενο με την κατηγορια. Δεν το πηρα επειδη ειναι μπεμβε και στα τετοια μου και οι δαφνες και τα δοξολογια περι κοινωνικης αναγνωρισης και @@@ μαντολες... Για εμενα το μηχανακι αυτο ηταν μονοδρομος για τα θελω μου, την προσωπικη μου αισθητικη και το προσωπικο μου οδηγικο στυλ.

Μονοκυλινδρα τυπου μικρο τενερε πολλα τα συν ειδικα στο χωμα αλλα δεν το θελω στο ταξιδι οποτε δεν... Το tiger το 800αρι καλυτερο αποτι διαβαζω σε σημεια απο το μπεμβε αλλα εμενα δεν μου αρεσει οπτικα παει και τελειωσε. Στα ιδια λεφτα επαιζε και το κατεμ. Το εχει αδερφικος φιλος. Το πηρα σκ για 2ημερη βολτα. Πολυ το γκαζι για την κατηγορια παντα, πολυ καλο στησιμο, πολυ καλα φρενα πολυ καλα τα παντα. Ελα ομως που αυτο το διαολι πρεπει να το εχεις στην τσιτα μονιμως.. Δεν μου ταιριαζε σαν στυλ οποτε με βαρια καρδια ομολογω το απερριψα. Ομολογω οτι το "μικρο" το μπεμβε δεν το κοιταξα καθολου ειχα σκαλωσει με το 800.
    Στο αρχικο ερωτημα τωρα ναι το πληρωνεις αυτο το ηλιθιο τεραστιο σημα της προπελας στα πλαγια που ειναι λες και τους ξεμεινε απο 518 του 1990.. Το καταλαβαμε ρε φιλε μπεμβε ειναι το γραφει και στην ουγια ημαρτον! Το πληρωνεις και στο σερβις και στα ανταλλακτικα αν απο αναγκη (εγγυηση) απευθυνθεις σε εξουσιοδοτημενο. Το πληρωνεις ακομα και στο φαναρι που σε κοιταει ο διπλανος σου και βλεπεις στο βλεμα του αυτο το "κοιτα ρε το λεφτα καβαλαει μπεμβε".. Σε καμια περιπτωση δεν ντρεπομαι για το μηχανακι μου αλλα με ενοχλει αυτο που πρεσβευει το σημα του. Αν το κοστολογουσα θα ελεγα οτι 1 χιλιαρικο στην τιμη ειναι η ελικα.

Θρυλος η θρήνος? Θρυλος για εμενα στη σημερινη εποχη σαφεστατα και οχι. Απλα πατανε στη παλαιοτερη εποχη και με τις δαφνες του παρελθοντος προσπαθουνε να μεταφερουνε το θρυλο στο σημερα. Ναι ειχανε βγαλει μηχανακια πολυ καλα στις περασμενες δεκαετιες που χαρακτηριστηκαν θρυλοι. Το ιδιο ομως και αλλες εταιριες. Θρηνος απο την αλλη παλι, οχι. Ολα σπανε ολα χαλανε ολα μενουνε, ολα εχουνε ατελειες στην κατασκευη τους. Απλα με τη μπεμβε ακουγεται ισως λιγο περισσοτερο λογω κοστους αποκτησης. Ενα νεο μηχανακι παντα θα βγαλει καποια προβληματα. Η ανακληση εχει και τη θετικη πλευρα. Ναι κυριοι εκει το μηχανακι εχει προβλημα το αναγνωριζουμε φερτε να το διορθωσουμε. Η σουζουκι που πηρε πρεφα το 2014 οτι τα gsxr απο το 2005 και μετα εχουνε προβλημα στην τρομπα του μπροστα φρενου? Εκανε ανακληση αλλα δεν θα παει κανενας μαλλον ολοι τις εχουνε πεταξει... Γαργαρα το γεγονος....

Στο ιδιο το μηχανακι τωρα. Γραφει ο κτηνος τι θα το κανεις. Απλα οτι σου κατεβασει το μυαλο. Εντουρο θα κανεις, Βαλκανια σε κωλοδρομους θα πας, τον κοσμο θα γυρισεις, στη δουλεια σου θα πας, ηρεμη βολτα θα πας, θα το φορτωσεις ωσαν γαιδουρι. Το παν ειναι με τι το συγκρινεις σε ολα αυτα. Δεν ειναι WRF στο εντουρο ουτε σκουτερ στην πολη. Αλλα θα παει και θα παει ικανοποιητικα. Για εμενα στεκεται σε ολα τα τεραιν απο καλα εως πολυ καλα. Θα το επαιρνα και ας μην ητανε μπεμβε ισα ισα θα γλυτωνα και την καζουρα.....
    Ουφ... κουραστηκα και ελπιζω να μην κουρασα.
    Σεντονι mode off....
    Καλη σας ημερα!
    Τελευταία τροποποίηση από anwrimos; 26/04/2014 στις 11:26. Αιτία: παραγραφοι
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Το μικρό(με τις αλουμινενιες και Τον μόνο δίσκο εμπρός )δεν έχει,μονο το πίσω ρυθμίζεται
    Το μεγάλο 800με το USD μπροστά είναι ρυθμιζομενο απ ότι θυμάμαι...
    Δυστυχως καμια ρυθμιση εμπρος... Αδυνατο σημειο μαζι με τη σελα η οποια πραγματικα κουραζει σε πολλα χλμ. Ζελατινα εγω που ειμαι 1.83 αλλαξα με το καλημερα σας. Πολλοι αλλαζουν ελατηρια με σκληροτερα.

@amyroykai:

Η οικονομια ειναι πραγματικα αστεια. Εδωσα αγωνα να δω 5.3 μεση καταναλωση σε βολτα στο ναυπλιο σταθερα με 160-180. Με 16 λιτρα τεποζιτο η αυτονομια παιζει στα 250+

Γιάννης

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Είπα και ξαναλέω ότι η μερική απουσία πληροφόρησης ή καλύτερα η λιγότερη πληροφορία που λαμβάνεις από ένα τελελέβερ έχει να κάνει όχι με τον μέσο αναβάτη (τάργκετ γκρουπ την Χοντρής) αλλά με τον αγωνιάρη.

Τώρα αν εσύ ανήκεις στους αγωνιάρηδες, πάρε κάποιο άλλο μηχανάκι με usd ή με συμβατικό. Τώρα περί προσαρμογής του ride file το κάνεις σε όλες τις καινούριες για σένα μοτό που καβαλάς, δεν είναι δα και κάτι σπουδαίο. Για παράδειγμα ας πούμε ότι πέρασα μια όμορφη Κυριακή με φίλους σε βολτούλα με την χοντρή, επέστρεψα την έβαλα στο γκαράζ και πήγα σπίτι μου με το παπί. Κι εκεί προσαρμογή κάνεις και συνήθως δεν παίρνει πάνω από ένα λεπτό.

* από κοντά τι σημαίνει "λιγότερη πληροφορία" τουλάχιστον έτσι όπως εγώ το έχω καταλάβει γιατί είναι μπόλικα και βαριέμαι να γράφω.
    Ρε συ Βασίλ, δεν χρειάζεται να είσαι αγωνιάρης, ούτε να βλέπεις τα πεζοδρόμια σαν virage για να θες πληοροφόρηση. Έχω μάθει να οδηγώ μηχανάκια με βάση του τι στο πο*τσο κάνει το μπροστινό, πόση αίσθηση μου δίνει στα πάντα, φρενάρισμα, φόρτιση, στρίψιμο, τα πάντα όλα και αυτό ισχύει από scooter μέχρι ss. To τηλεσκοπικό έχει και αυτό τα προβλήματα του αλλά έχει εξελιχθεί δεκαετίες και το 99,9% των μοτοσικλετιστών έχει μάθει να οδηγά με αυτό και τις αδυναμίες του προσαρμόζοντας τον τρόπο οδήγσης σε αυτές. Ήρθε λοιπόν η BMW πριν κάτι χρόνια και βγάζει ένα εναλλακτικό με τυμπανοκρουσίες το οποίο ναι μεν "λύνει" το σημαντικότερο πρόβλημα του τηλεσκοπικού, διαχωρίζοντας την διεύθυνση από την ανάρτηση (και το βύθισμα στο φρενάρισμα) αλλά δημιουργεί επίσης άλλα προβλήματα: Αδυναμία λειτουργίας χωρίς ABS, φτωχή ως ανύπαρκτη αίσθηση, σκατά προοδευτικότητα, μεγαλύτερη μη αναρτώμενη μάζα σε σχέση με ένα τηλεσκοπικό και "ντουβρουτζάς" όταν χρειαστεί να προσπελαστεί κάποια κοφτή ανωμαλία (εξ ου και στο χώμα είναι παντελώς άχρηστο).

Αυτό που αναρωτιέμαι είνα στο που συνίσταται η επιτυχία του ως εναλλακτικό, όταν δημιουργεί περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα από αυτά που λύνει... όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί η BMW που εμμένει στο να το χρησιμοποιεί και να το εκθειάζει, δεν το έχει χρησιμοποιήσει σε όλη τη γκάμα της...

Tέσπα θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανατιπαράθεσης, αν εσύ ως Βασίλης και οποιοσδήποτε άλλος γουστάρετε και ευχαριστιέστε την οδήγηση τωμ teleleverοφέροντων boxer και εγώ μαζί σας, μαγκιά σας και μπράβο (χωρίς ειρωνιά, ειλικρινά το λέω). Απλά το ιστορικό και θρυλικό κεφάλαιο των boxer θεωρώ ότι έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα και όπως του άξιζε. Η Μoto Guzzi με τον εξίσου θρυλικό και ιστορικό εγκάρσιο V2 πιστεύω ότι προσεγγίζει πολύ καλύτερα το θέμα.. θα μου πεις κοίτα τι πουλλάει ο ένας και τι ο άλλος... δεν έχεις άδικο...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anwrimos Προβολή μηνύματος
    Ενα νεο μηχανακι παντα θα βγαλει καποια προβληματα.
    Συμφωνώ σε όλα, εκτός απο αυτό, το οποίο δεν ισχύει.
    Υπάρχουν παρα πολλές μοτο, κυρίως Japan, που δεν έβγαλαν κανένα πρόβλημα ούτε οταν πρωτοβγήκαν ούτε αργότερα, κι αυτό γιατί πριν κυκλοφορήσουν έκαναν εκτεταμένες δοκιμές και αν χρειάστηκε να αλλάξουν κάτι το άλλαξαν πριν βγεί στην αγορά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ σε όλα, εκτός απο αυτό, το οποίο δεν ισχύει.
    Υπάρχουν παρα πολλές μοτο, κυρίως Japan, που δεν έβγαλαν κανένα πρόβλημα ούτε οταν πρωτοβγήκαν ούτε αργότερα, κι αυτό γιατί πριν κυκλοφορήσουν έκαναν εκτεταμένες δοκιμές και αν χρειάστηκε να αλλάξουν κάτι το άλλαξαν πριν βγεί στην αγορά.
    Ναι! Μαλλον ημουν υπερβολικος με το "παντα".

Γιάννης

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Βασίλ, δεν χρειάζεται να είσαι αγωνιάρης, ούτε να βλέπεις τα πεζοδρόμια σαν virage για να θες πληοροφόρηση. Έχω μάθει να οδηγώ μηχανάκια με βάση του τι στο πο*τσο κάνει το μπροστινό, πόση αίσθηση μου δίνει στα πάντα, φρενάρισμα, φόρτιση, στρίψιμο, τα πάντα όλα και αυτό ισχύει από scooter μέχρι ss. To τηλεσκοπικό έχει και αυτό τα προβλήματα του αλλά έχει εξελιχθεί δεκαετίες και το 99,9% των μοτοσικλετιστών έχει μάθει να οδηγά με αυτό και τις αδυναμίες του προσαρμόζοντας τον τρόπο οδήγσης σε αυτές. Ήρθε λοιπόν η BMW πριν κάτι χρόνια και βγάζει ένα εναλλακτικό με τυμπανοκρουσίες το οποίο ναι μεν "λύνει" το σημαντικότερο πρόβλημα του τηλεσκοπικού, διαχωρίζοντας την διεύθυνση από την ανάρτηση (και το βύθισμα στο φρενάρισμα) αλλά δημιουργεί επίσης άλλα προβλήματα: Αδυναμία λειτουργίας χωρίς ABS, φτωχή ως ανύπαρκτη αίσθηση, σκατά προοδευτικότητα, μεγαλύτερη μη αναρτώμενη μάζα σε σχέση με ένα τηλεσκοπικό και "ντουβρουτζάς" όταν χρειαστεί να προσπελαστεί κάποια κοφτή ανωμαλία (εξ ου και στο χώμα είναι παντελώς άχρηστο).

Αυτό που αναρωτιέμαι είνα στο που συνίσταται η επιτυχία του ως εναλλακτικό, όταν δημιουργεί περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα από αυτά που λύνει... όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί η BMW που εμμένει στο να το χρησιμοποιεί και να το εκθειάζει, δεν το έχει χρησιμοποιήσει σε όλη τη γκάμα της...

Tέσπα θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανατιπαράθεσης, αν εσύ ως Βασίλης και οποιοσδήποτε άλλος γουστάρετε και ευχαριστιέστε την οδήγηση τωμ teleleverοφέροντων boxer και εγώ μαζί σας, μαγκιά σας και μπράβο (χωρίς ειρωνιά, ειλικρινά το λέω). Απλά το ιστορικό και θρυλικό κεφάλαιο των boxer θεωρώ ότι έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα και όπως του άξιζε. Η Μoto Guzzi με τον εξίσου θρυλικό και ιστορικό εγκάρσιο V2 πιστεύω ότι προσεγγίζει πολύ καλύτερα το θέμα.. θα μου πεις κοίτα τι πουλλάει ο ένας και τι ο άλλος... δεν έχεις άδικο...
    To telelever/duolever είναι πολύ καλό σύστημα, αλλο αν εμείς δεν έχουμε μάθει την διαφορετική συμπεροφορά του. Σε αγώνες ποτέ δεν έκανε δουλειά, γιατί όλοι οι αναβάτες που πιέζουν πραγματικά έχουν μάθει να εκμεταλλεύονται την αλλαγή της κάστερ στο φρενάρισμα.
    Αυτό που ανέφερε ο Βασίλης οτι οσοι τα οδήγησαν το λάτρεψαν δεν ισχύει. Εμένα δεν μου αρέσει ούτε θα μπω στην διαδικασία να το συνηθισω γιατί δεν μου αρέσουν οι μηχανές πιου το έχουν έτσι κι αλλιώς.

Επίσης ο V2 της Guzzi δεν είναι καθόλου 'εξίσου θρυλικός' με τον Boxer της BMW. Δεν συγκρίνεται γιατί απλά δεν είναι και τόσο παλιός, ούτε έχει κερδίσει ποτέ του κανένα σοβαρό αγώνα, ούτε είχε την παροιμιώδη αξιοπιστία των αντίστοιχων Boxer της εποχής όταν πρωτοβγήκε. Τα Guzzi ειχαν πολλά και αδικαιολόγητα προβλήματα αξιοπιστίας που συνήθως οφείλονταν σε ανύπαρκτο ποιοτικό έλεγχο και λάθη στην συναρμολόγηση απο το εργοστάσιο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κατ αρχήν στο advrider έχουν ακουστεί πολλά καντήλια για το μηχανάκι αυτό.
    Τώρα γνώμη δική μου
    Τι το θες το μηχανάκι αυτό?
    Καταρχην το θεμα ανοιξε,οπως εχω ξαναγραψει,για να βοηθησω ενα φιλαρακι που θελει ντε και καλα bmw.Γνωριζει αυτα που ακουγονται και ψαχνει το πιο αξιοπιστο.Αρα οσο και να τη θαψουμε ,αυτος τον αλλο μηνα θα καβαλαει bmw.Το θεμα ειναι ποια.

Οσο για μενα,μια χαρα ειμαι με τον Ληστη.Καποια στιγμη ομως,αρκετα αργοτερα,θα ηθελα να μαζεψω μια 800αρα.Τωρα τι θα την κανω (αν....) δεν ξερω,κατι θα βρω.Δεν με νοιαζει αν αλλα ειναι καλυτερα,εξαλλου ποτε δεν αγορασα μηχανη με βαση την αξιοπιστια της.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καταρχην το θεμα ανοιξε,οπως εχω ξαναγραψει,για να βοηθησω ενα φιλαρακι που θελει ντε και καλα bmw.Γνωριζει αυτα που ακουγονται και ψαχνει το πιο αξιοπιστο.Αρα οσο και να τη θαψουμε ,αυτος τον αλλο μηνα θα καβαλαει bmw.Το θεμα ειναι ποια.

Οσο για μενα,μια χαρα ειμαι με τον Ληστη.Καποια στιγμη ομως,αρκετα αργοτερα,θα ηθελα να μαζεψω μια 800αρα.Τωρα τι θα την κανω (αν....) δεν ξερω,κατι θα βρω.Δεν με νοιαζει αν αλλα ειναι καλυτερα,εξαλλου ποτε δεν αγορασα μηχανη με βαση την αξιοπιστια της.
    Το φιλαρακι γιατι εφαγε τετοιο κολλημα με την προπελα;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    [QUOTE=Pan (dvs);2462262Αρα οσο και να τη θαψουμε ,αυτος τον αλλο μηνα θα καβαλαει bmw.Το θεμα ειναι ποια.[/QUOTE]

καιρος να αναθεωρησεις τις παρεες σου.. χιουμορακι...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Banned
    Έχε σκάφος

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13