Άρη ξαναρωτώ:
Φοράω D211, μου βγάζουν 7000χλμ, πάω βόλτες, πάω πολεμικές και μπαίνω πίστα.
κυκλοφορώ τη μηχανή όταν δεν βρέχει και στην ρουτίνα μου έχω μηχανάκι.
Γιατί να καταργήσω τα D211;
Άρη ξαναρωτώ:
Φοράω D211, μου βγάζουν 7000χλμ, πάω βόλτες, πάω πολεμικές και μπαίνω πίστα.
κυκλοφορώ τη μηχανή όταν δεν βρέχει και στην ρουτίνα μου έχω μηχανάκι.
Γιατί να καταργήσω τα D211;
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Συνήθως στα 280€ φορεμενα τα βρίσκεις. Σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους πάντως. Το πιο ωραίο είναι ότι κρατάνε αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος, τουλάχιστον σε χρήση πίστας
Επίσης, έχε στο μυαλό σου ότι το Μ μάλλον κρατάει περισσότερο στο δρόμο από το Endurance, ίσως γιατί ζεσταίνεται ευκολότερα.
Συνήθως, πολλοί μπερδεύουν το endurance στην πίστα με τη διάρκεια στο δρόμο. Δεν πάνε πάντα μαζί.
είχα πάρει πρόπερσυ από ψυχογιό 245 το ζευγάρι. νομίζω.
Το λάστιχο φαγώνεται περισσότερο όταν είναι κρύο. Όταν είναι ζεστό, τρώγεται, αλλά πιο ομαλά.
Άρα ένα λαστιχο που ζεσταίνεται εύκολα στο δρόμο, τρώγεται λιγότερο. Εξαρτάται προφανώς κ από τον τρόπο οδήγησης.
Το Endurance πάντως, είναι endurance όταν μιλάμε για πίστα. Δηλ σε συνεχή χρήση με 85-90 βαθμούς στο λάστιχο. Εκεί τρώγεται πιο αργα. Στο δρόμο όμως που ζεσταίνεται πιο δύσκολα, φαγώνεται εύκολα.
Τεσπά, επειδή έχει να κάνει με τον τρόπο οδήγησης κ τη χρηση του καθενός, δεν επιμένω. Απλώς λέω να μην έχει κάποιος δεδομένο ότι το Ε βγάζει πιο πολλά χλμ από το Μ
Θα συμφωνήσω ότι μάλλον εξαρτάται κι από τον τρόπο οδήγησης.
Άλλο ένας που ανοίγει γλυκά το γκάζι κι άλλο ο άλλος που το καρυδώνει.
Καλησπέρα
Για τα νέα Metzeler Racetec RR τί εντυπώσεις έχουμε; Τα φοράει κανένας;
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου