Το είχα πάθει και εγώ κάποτε όταν είχα για λίγες μέρες ένα 620 SC super motard
Αλλά ευτυχώς μου πέρασε.....
Το είχα πάθει και εγώ κάποτε όταν είχα για λίγες μέρες ένα 620 SC super motard
Αλλά ευτυχώς μου πέρασε.....
Και μενα shooter μου 'χε περασει ή τουλαχιστον ετσι νομιζα και ημουν ευτυχισμενος τοτε με το ΤΤ μου (οταν οδηγουσα τα ΚΤΜ) και για χρονια σπανια το 'χα σκεφτει. Μαλλον ομως η σκεψη ειχε κρυφτει στο υποσυνειδητο και τωρα που ξαναψαχνω μηχανακι ειπε να βγει παραεξω![]()
Ατιμα παλιοΚΤΜια
Ελπιζω να μου περασει!
![]()
Παίρνω καμία φορά έναν δούκα ενός άλλου φίλου -νομίζω ο 2 είναι, με ακτινωτες ζάντες και ανάποδη μανιβέλα, και ομολογώ ότι το μηχανάκι είναι αλλού, καμία σχεση με XT XR TT
Κροταλιζει το μπ@@ρδελο αλλά...
Ο Δουκας δεν μου αρεσει σαν εμφανιση. Αν επαιρνα θα επαιρνα το κλασικο το LC4.
Οντως δεν εχουν σχεση με τα αλλα (εκτος του ΧR του υδροψυκτου που 'ναι καλυτερο απο ολα) και κυριως στο στησιμο τους. Ειναι απιστευτο. Στριβουν τοσο ομορφα.
Αλλα και εμενα αυτο το "αλλα" με φοβιζει και με κραταει μακρια.
![]()
650 umber alles λοιπόν και εντατική δίαιτα
Μαλλον ετσι θα καταληξει το σεναριο. Θα δω τι παραπανω μπορω να μαζεψω απο τη δουλεια που ξεκιναω τωρα Δευτερα για καλοκαιρι και πως θα κινηθουν και οι οικονομικες αναγκες και τι θα παιζει απο δουλεια χειμωνα (θα ξερω πανω κατω σε κανα μηνα) και θα κανω την κινηση για το dream bike.
lc4 ε???
ε λοιπον την εκανα την κινηση πριν απο 1 μηνα και πηρα ενα 620(το ειχα μεγαλη καψα το ατιμο απο καινουριο).
ειπα να μην παρω γιαπωνεζο αυτη τη φορα......ρε παιδια τι να πω.....η ο καραγκαντεμης ειμαι η τοοοσο σιδεροφαγος πια!!!!!
εχω κανει ως τωρα το αστρονομικο ποσο των 5χλμ ολων κι ολων απο τη μερα που το αγορασα!!!!!!!!!!
περιμενω να μαζεψω λεφτα να λυσω μοτερ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πιστονι και ισως και στροφαλος (ετσι για ψωνισο χοντρικης....μην γλυτωσω και ευκολα).
φιλε τι να πω......ειναι το ατιμο οταν το καβαλας αλλο πραγμα!!!!!
το xrακι το 600 που ειχα παλιοτερα μοιαζει με φτωχο συγγενη(αλλα το ρημαδι δεν εσπαγε!!!!!!!)
οσο για μανιβελες και τα σχετικα......με λιγη προπονιση,μια χαρα ολα!!!
ξεχασα να πω οτι οταν ειχα παει να το δω το κτμ πριν το αγορασω....λειτουργουσε οκ!!
ελεος δλδ!!!!
Ακριβως κατι τετοια φοβαμαι και 'γω. Οτι στο μαστορα θα φανει καλο και μολις το κατεβασω στο νησι θα παραλαβω το μοτερ στο χερι.
Μετα θα του βαλω πεταλια!
Και οσο να 'ναι αμα δεν λυσει το μοτερ να δει ο μαστορας τι παιζει μεσα πως να καταλαβει τι ακριβως εχει η δεν εχει ή τι θα ειναι το επομενο εξαρτημα που θα παραδωσει πνευμα. Εκτος αν ειναι κατι που κανει μπαμ.
Μια απο τις "ιδεες" που μου κατεβηκε ηταν να του εβαζα γιαπωνεζικο μοτερ να υσηχασω μια και καλη
Αλλα αλλαξα γνωμη για την ωρα και θα κατσω να το φτιαξω μονος μου (στο συνεργειο του κολητου μου και μαστορα μου)
δλδ εγω θα λυνω....κι εκεινος θα με μουτζωνει για την επιλογη μου (για εκατομυριοστη φορα)!!!!!
Οταν με το καλο το κανω οπως πρεπει........θα του πιω το αιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο μεταξυ.......λεω μηπως παρω κανα μηχανακι αλλο να ξεμπουκωσω......ειδωμεν!!!!
Παντως για το fmx που ελεγες,το εχει φιλος μου εδω και 5 χρονια.....το εχει τρελλανει στο χιλιομετρο και δεν εχει κανει τσικ το ατιμο!!!!
Χοντα τι να πάθει....
Bobber το lc4 που πηρες ποσα χλμ ειχε επανω;;
Το παντρεμα με Γιαπωνεζικο μοτερ θα ηταν ιδανικη περιπτωση. Πρεπει να προταθει στην ΚΤΜ την ιδια να τα φτιαχνει ετσι με εισαγωγες μοτερ απο Japan. Τι θελει και παιδευεται με τα μοτερ και παιδευει και 'μας;;
Καλα μαστορεματα!
![]()
μακαρι να ηξερα!!!!!
δεν εχει οργανα κι ετσι χαιρετισματα!!!!
βλεπεις με πιασανε οι γεροντοκ@@λες και ειπα να παρω μηχανακι για χωμα παλι (τρομαρα μου χαχαχαχαχαχα)
οποτε οπως καταλαβαινεις κοντερ και λοιπα "αξεσουαρ" απλα για πεταμα θα πηγαιναν ετσι κι αλλιως!!!
δεν πειραζει.....καλυτερα τωρα παρα μετα απο μια αποψη!!
καλοκαιρι ειναι......σιγα μην παω για εντουραδα μες στο λιοπυρι......οποτε καταλληλος καιρος για προτζεκτ.....
bob να σου πω.......το κολπο με μοτερ γιαπωνεζικο το ειχε κανει η mz με τα baghira κλπ...
χωρις πλακα ο αδερφος μου με ειχε ακουσει τοτε και πηρε καινουριο το 2002....ειλικρινα του γα@#σε τα πεταλια και το μηχανακι ζηταγε κι αλλο!!!!!!!
89000 επειτα....του το εκλεψαν......
το τι εκανε αυτο το μηχανακι σε ασφαλτο και χωμα....απλα δεν περιγραφεται!!!!
Αρα το συνοικεσιο ηταν πετυχημενο.....και μαλλον θα επρεπε να γινοταν συχνοτερα!!!!!!!
Ενταξει παιδες! Μου περασε η ΚαΤεΜιτιδα. Ξενερωσα παλι και υπερισχυσε η λογικη.
Κατεληξα στο εξης:
-Αν τα οικονομικα ειναι μετρια (δεν εχει τουρισμο κλπ και βαραω μυγες το καλοκαιρι) παω για FMX.
Αν το παρω μαμα φθηνα (κατω απο 2000) θα του βαλω 2 σε 1 εξατμιση, fcr και ελατηρια στις αναρτησεις) (οχι ολα μαζι μαλλον)
Αν το παρω ηδη ετοιμο σε καλουτσικη τιμη τοσο το καλυτερο. Μοτερ δεν θα πειραξω (εκκεντροφορους, πιστονια, ροικες κλπ)
-Αν τα οικονομικα πανε καλουτσικα και δεν προκυψουν εξοδα (φετος πχ απο τοτε που γυρισα απ'εξω εσκασα 1 χιλιαρικο σε
γιατρους και εξετασεις) παω για το XR 650R.
![]()