Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 196

Θέμα: Έχετε aftermarket εξάτμιση στην μηχανή σας???? Μήπως είστε κάφρος ??

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Μα αυτό είναι το θέμα, πάνω που θέλεις να κάνεις το σωστό και να πεις οτί "οκ εγώ θα κάνω τη διαφορά και θα νοιαστώ για το συνάνθρωπο" εκεί είναι που έρχεται ο συνάνθρωπας , σε γράφει στις παπάρες του όσο δεν παίρνει και σου την βαράει και λες το γνωστό "ρε δεν πα να γ@μηθέίτε όλοι σας, θα κάνω κι εγώ την κ@ύλα μου"... σε ωθεί η κοινωνία η ριμάδα.
    για να σας επηρεάζει έτσι εύκολα η ριμάδα η κοινωνία και να επιλέγετε την εύκολη οδό να αντιμετωπίσετε τη ριμάδα κοινωνία με ριμάδα συμπεριφορά 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

είτε είστε πολύ ευαισθητούληδες είτε φυγόπονοι.

να την πάμε και σε πιο βαθύ επίπεδο την κουβέντα αν θέλετε.

theofile σταμάτα να τρολάρεις τουέντι φορ σεβεν! αφού με βλέπεις οτι μιλάω σοβαρά εδώ χάμου κράτα το τρολάρισμα για τον κρίκο ρε τεντυμπόη!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εμένα σάπισε η μαμά εξάτμιση (τελικό) που είχε το super four.
    Έκανε έναν ήχο ΓΑΜΑΤΟ!!!!!

Κατάλαβα βέβαια ότι δεν αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει φωνή το μηχανάκι μου οπότε λέω "κάτι δεν πάει καλά" και το πήγα στο μάστορα.

- Σου σάπισε η εξάτμιση κι έχει κοπεί μέσα. Κοίτα.
    - Ωραία. Επιλογές?
    - Μαμά ολόιδια από αντιπροσωπεία πρώτη επιλογή. Κάτσε να πάρω να ρωτήσω.
    - Άσ'το μάστορά μου κι αδερφέ. Δεν είμαι για εγκεφαλικό. Next.
    - After.
    - Before?
    - Άλλη μάρκα βρε ζαγάρι.
    - Α!
    - Επιλογές τάδε τάδε τάδε. Σε γενικές γραμμές (πολύ γενικές) αν βάλεις ελεύθερη/ξετάπωτη/ακάπωτη θα γουστάρεις από τον ήχο αλλά επειδή το μηχανάκι σου δεν έχει πολλά κυβικά/άλογα/ροπή, θα χάσεις χαμηλά. Όχι πολύ, αλλά μάλλον αισθητά. Αν βάλεις με φιμωμένη/ταπωμένη κλπ, από ήχο θα πάρεις ένα @ αλλά δε θα χάσεις κάπου, και μπορεί άμα ο Δίας είναι στις καλές του να σου δώσει και μισό γαιδουράκι σε σχέση με τη σάπια που είχες πριν. Γλιτώνεις και το μικρό ρίσκο να γίνει καμιά μαλακία αφού δε θα μπούμε στον κόπο να αλλάξουμε τα "δε θυμάμαι πώς λέγονται" (που καλό θα ήταν να τα ρυθμίσουμε αν βάζαμε το ξετάπωτο τελικό).
    - Οκ μάστορα. Τάπα.

Μια χαρά μέχρι σήμερα

ΥΓ. Κάθε μα κάθε μεσημέρι περνάει ένα @ με ένα παπί κάτω από το σπίτι μου που ακούγεται σα να σου έχουν χώσει κρουστικό δράπανο στο αφτί.
    Τις προάλλες την είχα πέσει για λίγο γιατί ήμουν πτώμα και με ξύνησε ο γ@μημένος και μου ξέφυγε η ατάκα που άκουγα τον πατέρα μου να λέει όταν ήμουνα μικρός σε ανάλογες περιστάσεις:
    "Έτσι να κάνει ο κ@λος σου και να'ναι νύχτα με φεγγάρι"

Σκέψη πρώτη: Χριστέ μου γερνάω!
    Σκέψη δεύτερη: Χριστέ μου γερνάω και γίνομαι σαν τον πατέρα μου
    Σκέψη τρίτη: Γιατί "νύχτα με φεγγάρι"?

ΥΓ2. Συμφωνώ ότι και με ξετάπωτες αν είσαι άνθρωπος γίνεται να μην ενοχλείς. Σίγουρα όμως υπάρχουν κι εξαιρέσεις.
    Ήμουν σε ένα πάρκινγκ κάπου (εξωτερικό πάρκινγκ) και βάζει μπροστά ένας τύπος μια harley. Απλά την έβαλε μπροστά. Ήμουν σε απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων χωρίς υπερβολή. Τραντάχτηκα. Δούλευε στο ρελαντί, έφυγα και την άκουγα μέχρι 3 τετράγωνα παρακάτω. Τον ξαναπέτυχα μερικές φορές. Η κατάσταση όταν ξεκινούσε ήταν επί 10 χειρότερη από το ρελαντί.
    Δεν ξέρω τί διάολο είχε βάλει επάνω.
    Δεν ξέρω καν πως το άντεχε ο ίδιος.

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Κοίταξε όπως έχω ξανά γράψει, όλοι λίγο πολύ σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις του θορύβου από τις εξατμίσεις μας στο συνάνθρωπο. Ωστόσο εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ενοχλώ.
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος

Τα νεύρα που μου προκαλείς εσύ με το κόφτιασμα θα τα μεταφέρω λίγη ώρα μετά στον επόμενο που θα συναντήσω στο φανάρι. Αυτός που θα τα πάρει κρανίο με τη δική μου συμπεριφορά στο διπλανό του...και ω ναι...στο τέλος της ημέρας το δικό σου κόφτιασμα το πρωί που έφυγες για τη δουλειά μπορεί να σε βρει η κομπλεξικιά γκόμενα στη διασταύρωση να σε κλείσει τη λωρίδα από τα νεύρα της γιατί το μεσημέρι ένας με σχεδόν ίδια μηχανή της έσπασε το καθρέφτη στη διήθηση.

You get the facking picture now?
    αυτο που δεν καταλαβαινεις, ειναι οτι ΔΕΝ πρεπει να σου προκαλουνται νευρα με την καθε ιδιοτροπια του καθενος...
    δεξου το σαν κατι το φυσιολογικο και ολα τα αλλα μετα θα γινουν πολυ πιο ομορφα...

και θα ερθω να συμφωνησω με τον sniper (ναι, ξερω τρελο!!)...αν εκνευριζομασταν με το καθετι στην καθημερινοτητα μας δεν θα καναμε αλλη δουλεια...

οποτε αγορινα, αφου δεν μπορεις να το πολεμησεις, κατσε και απολαυσε το γιατι μια ζωη θα σε θεωρουν μ@λακα, κομπλεξικο, αγ@μητο...
    that's the fucking picture!!!!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ρε ντεβιλάκο διαβάζεις τι γράφεις;

αφού δε μπορώ να το πολεμήσω μου λες να συνεισφέρω στον πόλεμο;

να κάτσω και να το απολαύσω (αλήθεια πως γίνεται αν απολαύσεις κάτι που ενοχλεί), γιατί θα με θεωρούν μαλάκα κομπλεξικό και αγάμητο ποιοι; αυτοί που για να νιώσουν καλύτερα την βρίσκουν με το να ενοχλούν το διπλανό τους;

βασικά στα παπάρια μου για τα συγκεκριμένα άτομα η γνώμη τους. όση αξία έχει ο τρόπος που σκέφτονται άλλο τόση αξία έχει και η γνώμη τους για το πρόσωπό μου ή για όσους θέλουν κάτι καλύτερο σε επίπεδο ζωής.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ρε ντεβιλάκο διαβάζεις τι γράφεις;

αφού δε μπορώ να το πολεμήσω μου λες να συνεισφέρω στον πόλεμο;

να κάτσω και να το απολαύσω (αλήθεια πως γίνεται αν απολαύσεις κάτι που ενοχλεί), γιατί θα με θεωρούν μαλάκα κομπλεξικό και αγάμητο ποιοι; αυτοί που για να νιώσουν καλύτερα την βρίσκουν με το να ενοχλούν το διπλανό τους;

βασικά στα παπάρια μου για τα συγκεκριμένα άτομα η γνώμη τους. όση αξία έχει ο τρόπος που σκέφτονται άλλο τόση αξία έχει και η γνώμη τους για το πρόσωπό μου ή για όσους θέλουν κάτι καλύτερο σε επίπεδο ζωής.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gandhi2.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	49,4 KB 
ID:	317022
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ωρες-ώρες το μοτό γίνεται εντελώς σουρεάλ....
    "Κυκλοφορώ εντελώς ξετάπωτος αλλά προσπαθώ να μην ενοχλώ"... όπως λέμε "καλός καρκίνος" δηλαδή...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Εδω σε αυτο το link θα λυθουν ολες οι αποριες σας παιδια.

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    "Κυκλοφορώ εντελώς ξετάπωτος αλλά προσπαθώ να μην ενοχλώ"... όπως λέμε "καλός καρκίνος" δηλαδή...
    Ο σουρεαλισμός είναι βασικός παράγοντας στην ζωή εν ελλάδι
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Banned
    +1000

Pointless though....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal;2473502....

και προσοχη! δεν λεω οτι ειναι ηλιθιος νομος η τηρηση της κοινης ησυχιας...ουτε ειπα οτι θα παω εξω απο ενα νοσοκομειο να κοφτιασω με την ξεταπωτη επειδη γουσταρω και μπορω...
    ειπα να υπαρχει ανοχη στα 3-5-10 δευτερολεπτα που θα τυχει να ακουσεις αυτον που γουσταρει το μηχανακι του με την aftermarket εξατμιση του που πουλιεται κανονικα στο εμποριο...

οπως θα επρεπε να εχεις ανοχη σε αυτον που εχει ρυθμισει το συναγερμο του αυτοκινητου του στο υπερευαισθητο ή στον αλλον που γουσταρει να βαλει δυνατα ενα τραγουδι στο στερεο του σπιτιου/αμαξιου του κλπ...
    δεν υποστηριζω να εισαι με 10 ενισχυτες μεσα στο αμαξι και να βαρας απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ...μισο τραγουδι ομως μπορεις να το αντεξεις...
    5 δευτερα ξεμπουκωμα στο ss μπορεις να τα αντεξεις...
    Μωρέ ανοχή πρέπει να έχεις σε οτιδήποτε τη σήμερον ημέρα.

Το πρόβλημα με αυτά τα 3-5-10 δευτερόλεπτα είναι ότι είναι υπεραρκετά για να σε ξυπνήσουν αν κοιμάσαι. Ή να ξυπνήσουν το κούτσικο που μόλις έπαψε να κλαίει και το πήρε ο ύπνος.
    Όπως πολύ σωστά είπες αν περάσεις εσύ με την ατάποβιτς θα χτυπήσει και ο συναγερμός του γείτονα και όλη η γειτονιά θα γίνει μια ωραία ατμόσφαιρα.

Τώρα θα μου πεις δεν είναι ανάγκη να περάσω εγώ με την ατάποβιτς. Αν κουμπώσει 1η το Moto Guzzi του γείτονα στις 6 ηώρα το πρωί, πάλι η γειτονιά θα είναι στο πόδι.

Πόση διαφορά όμως έχει αυτό, με τον μαλάκα που επί 5 λεπτά λαδώνει τα πιστόνια κάτω απ' το παραθύρι μου, ρίχνοντας και καμια γκαζιά μέχρι της 3-3,5Κ στορφές για να ανεβάσει θερμοκρασία το θεριό να μη του βγάλει πρόβλημα στο επόμενο στενό που θα το κοφτιάσει? Έτσι για να ξυπνήσουν τα πνεύματα!

Αλλά οι καλύτεροι είναι αυτοί που φροντίζουν για την ψυχαγωγία της γειτονιάς. Μου έχει τύχει να μην ακούω ούτε τη φωνή μου επειδή κάποιος είχε ντέρτια και άκουγε lady D ή lady gaga (τις μπερδεύω αυτές τις δύο) στα καινούρια Hi-End ηχεία της πισωκούνας του.

Οι πιο τυχεροί όμως είναι αυτοί που μένουν κοντά σε πλατείες που είναι η χαρά του χειρόφρενου. Δωρεάν drift, χοντρομπούρες να βγάζουν φωτιές και μυρωδιά από καμένο λάστιχο όλες τις ώρες μόνο για τους προνομιούχους που ζουν εκεί παραδίπλα. Αν κοιμάσαι εκείνη την ώρα σίγουρα θα γαμωσταυρίζεις που δεν ήσουν στον εξώστη του σπιτιού σου να απολαύσεις το συγκλονιστικό θέαμα.

Μπορείς να ξεμπουκώσεις 5 δευτερόλεπτα το ss αλλά κάνε το στον Κηφισό όχι στα στενά της Κυψέλης.

Σε ώρες μη κοινής ησυχίας μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή, ακόμα και αν χρειάζεται κάθε 10 λεπτά να πατάς pouse, μέχρι να περάσει το καθαρόαιμο σκούτερ.

Ρε συ devil δε μπορεί να κάνει ο καθένας ότι του καυλώσει σε αυτό το οικοπεδάκι που το λένε Ελλάδα.

Κάθε λίγα δευτερόλεπτα και επί 5 λεπτά πατούσε ο άλλος την κόρνα μέχρι να κατέβει η κοκόνα που ξύριζε το πόδι για να πάνε για μπάνιο. Πόσο κάφρος πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό?

Και τι σημασία έχει αν πωλούνται κανονικά στο εμπόριο? Και τα καθαρόαιμα πωλούνται κανονικά αλλά δεν είναι για χρήση σε δημόσιους δρόμους. Και τα ξυραφάκια πωλούνται κανονικά αλλά δεν προορίζονται για να κόβεις λαρύγγια. Και τα προφυλακτικά πωλούνται κανονικά... (δεν το συνεχίζω.. )
    Δεν μίλησε όμως κανείς για νομιμότητα! Κάφρος μπορείς να είσαι ακόμα και αν είσαι καθ' όλα νόμιμος.

Κατάλαβες τώρα τη διαφορά της καφρίλας με το έχω το μοτόρι εξατμισωμένο για τους δικούς μου λόγους αλλά δεν είμαι κάφρος?

Μήπως είσαι κάφρος?
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Μερικές φορές φυσικά και δεν γίνεται. Το παράδειγμα του παπιού που προσπαθεί να ανέβει μια ανηφόρα στην κυψέλη είναι μια απ' τις πολλές.

Αλλά..

Το επίπεδο θορύβου εξαρτάται και απ' τις στροφές του κινητήρα. Μπορεί κάποιος με ξετάπωτες να κάνει λιγότερο θόρυβο από αυτόν με τις μαμά.
    Εκεί που θα οδηγούσες το μοτόρι σου κανονικά πλέων σέρνεσαι με μια επάνω και τον κινητήρα να ρολάρει μέχρι να βγεις σε δρόμο που δε θα ενοχλείς.

Τώρα αν το μοτόρι είναι αγωνιάρικο και κάτω απ' τις 6000 μπερδεύει, ε ναι δεν γίνεται να λες ότι δεν ενοχλείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αλλά..

Το επίπεδο θορύβου εξαρτάται και απ' τις στροφές του κινητήρα. Μπορεί κάποιος με ξετάπωτες να κάνει λιγότερο θόρυβο από αυτόν με τις μαμά.
    Εκεί που θα οδηγούσες το μοτόρι σου κανονικά πλέων σέρνεσαι με μια επάνω και τον κινητήρα να ρολάρει μέχρι να βγεις σε δρόμο που δε θα ενοχλείς.

.
    Μεταξύ μας...Παπαριές είναι αυτά και το ξέρεις...
    Και εγώ κάτι τέτοια χαριτωμένα λέω όταν βαφτίζω το κρέας ψάρι κατά την νηστεία για να μην σκούζει η θεούσα πεθερά μου...

Οι περισσότεροι με τις ξετάπωτες ξεκινάνε όντως μαλακά και σχεδόν στο ρελαντί όταν φεύγουν από το σπίτι τους (ή επιστρέφουν σε αυτό) για να μην ενοχλήσουν τους γείτονες επειδή τους γνωρίζουν και ξέρουν πως αν το κάνουν 2-3 φορές δεν θα την βγάλουν καθαρή και κάποιος θα τους την πεί.
    Μόλις πάνε 2 στενάκια πιο κάτω και νοιώσουν ασφαλείς επειδή δεν τους ξέρουν φατσικά, απλά τους γράφουν όλους στα αρχίδια τους...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 27/05/2014 στις 17:07.

Moderator
    Μεταξύ μας...Παπαριές είναι αυτά και το ξέρεις...
    Και εγώ κάτι τέτοια χαριτωμένα λέω όταν βαφτίζω το κρέας ψάρι κατά την νηστεία για να μην σκούζει η θεούσα πεθερά μου...

Οι περισσότεροι με τις ξετάπωτες ξεκινάνε όντως μαλακά και σχεδόν στο ρελαντί όταν φεύγουν από το σπίτι τους (ή επιστρέφουν) για να μην ενοχλήσουν τους γείτονες επειδή τους γνωρίζουν και αν το κάνουν 2-3 φορές ξέρουν ότι δεν θα την βγάλουν καθαρή και κάποιος θα τους την πεί. Μόλις πάνε 2 στενάκια πιο κάτω που δεν τους ξέρουν φατσικά τους γράφουν όλους στα αρχίδια τους...
    Δεν διαφωνώ. Είναι όμως θέμα επιλογής.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Υπάρχουν μηχανάκια,κυρίως μεγάλα μονοκύλινδρα(xt,DRBIG) ή μεγάλα δικύλινδρα(ducati,TL,Harley) τα οποία με ξετάπωτη εξάτμιση ακόμα και στο ρελαντί ακούγονται πολύ,ειδικά μέσα σε σοκάκια όπου ο ήχος χτυπάει από τοίχο σε τοίχο και γίνεται της παλαβής.

Οπότε ας μην κρυβόμαστε,οι ελεύθερες ακούγονται παραπάνω.

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το ανέχεται επειδή πολύ απλά δε τη βρίσκει με τις εξατμίσεις σαν εμάς τους καυλωμένους.

Στο χέρι μας να μην προκαλούμε αλλά αν κάποιος μας κάνει παρατήρηση δε δικαιούμαστε ούτε να του ζητήσουμε τα ρέστα ούτε να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς.

Χαλαρώστε, ούτε εμείς ούτε οι καύλες μας είναι το κέντρο του κόσμου.

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2010, 14:13
  2. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58
  3. βάλτε όλοι abs στην μηχανή σας!
    από giorgosxristou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 08:37
  4. βελτιώσεις πο έχετε κάνει στην μηχανή σας!!!
    από ironbum2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 21:06
  5. Πού μαστορεύετε την μηχανή σας???
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας