Αγαπητέ shooter, με όλο το θάρρος, σε άλλο κόσμο ζεις; Συνάδελφοί σου τραβάνε όπλο και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ άοπλο πληθυσμό, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και τη βγάζουν καθαρή. Το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για τα συγκεκριμένα ζώα με τις πανοπλίες και τις ασπίδες.
ΔΕΝ πιστεύω ότι όλοι είναι "μπάτσοι", δεν τους αντιμετωπίζω σαν να είναι, έχω κολλητό στη ΓΑΔΑ, αλλά όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε. Μην προσπαθείς καν.
Life begins at 45°.
τα τελευταια χρονια ακη τα γεγονοτα δειχνουν οτι οσοι υπερβαλουν τα εσκαμενα παραφερονται κλπ
τιμωρουνται
εχω κοψει την τηλεοραση εδω και χρονια.καμια φορα απο ειδησεις χαζευω στο νετ,τα τοπικα νεα και οτι παρει το αυτι μου απο κανα γνωστο.
το συστημα βρωμαει και σαπιζει απο μεσα.οσο δεν το αντιμετωπιζουμε σωστα,λυση δεν θα βρεθει.δεν ισχυει για την ελ.ας αυτο μονο ετσι..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Όλα τα κανάλια πρωτοσέλιδο τις καθαρίστριες.
Για την Ελληνική Χαλυβουργία κουβέντα.
Εντελώς τυχαία πήγαν τα ματ ΤΩΡΑ και όχι τόσους μήνες.
+1ας που συμφωνεί με αυτό.
Εχω γνωρίσει και βολτάρει μοτοσυκλετιστικά κ κουβεντιάσει κ πιεί κρασιά με άτομα αξιόλογα ,τα οποία συμπάθησα κ εκτίμησα ,κι έμαθα μετά από πάρα πολύ καιρό ότι είναι αστυνομικοί.
Μ'έχουν σταματήσει για τυπικό έλεγχο συμπεθέστατα παληκάρια της ΔΙΑΣ ,τα οποία μόνο άψογα θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω.
Φυσικά μιλάω για σχετικά νέα σε ηλικία άτομα.
Εχω βέβαια και πολλές αρνητικές εμπειρίες με/από ένστολους.
Και δυστυχώς ,οι αρνητικές εμπειρίες ,είναι κ οι περισσότερες.
Αλλά κάπως έτσι είναι κ η κοινωνία που ζούμε.
Η πλειοψηφία κοιτάει να βολευτεί εις βάρος του άλλου ,ή ν'αρπάξει με κάποιον τρόπο από τον άλλον ,σχεδόν χωρίς έλεος.
Όλα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο ΠΡΩΤΑ ,κ το επάγγελμα ακολουθεί την φιλοσοφία/στάση ζωής του καθενός ξεχωριστά.
Κάποιος που είναι ανισόρροπος κ καραγκιόζης σαν προσωπικότητα ,θα δείχνει τέτοιας ποιότητας συμπεριφορά κ στον κοινωνικό του περίγυρο ,κ στο επάγγελμα΄του ,όποιο κι αν είναι αυτό.
Κάποιος ο οποίος είναι λογικός ,ηθικός ,αξιοπρεπής κ φιλότιμος στις προσωπικές του σχέσεις ,θα χειριστεί κ τις επαγγελματικές με τον ίδιο τρόπο.
Δεν υπάρχουν "κακά" επαγγέλματα* ή λειτουργήματα.
"Κακοί" άνθρωποι υπάρχουν ,που κάνουν κ το επάγγελμα τους αντιπαθητικό στην κοινωνία με την λάθος κ καταδικαστέα συμπεριφορά τους.
* Εξαιρούνται τα ΜΑΤ ,τα οποία θεωρώ επαίσχυντο "επάγγελμα".(το αιτιολόγησα στην προηγούμενη αναφορά μου)
Θεωρώ ότι ένας φυσιολογικός και υγιής ψυχικά άνθρωπος ,δεν είναι δυνατόν να πιστεύει ότι "απλά κάνει τη δουλειά του" ,διατελώντας την συγκεκριμένη διατεταγμένη υπηρεσία.
Το όσο χρήμα ,δεν αγοράζει συνειδήσεις.
Πρέπει να μην έχεις εκ των προτέρων συνείδηση ,για να δέχεσαι να επιβιώνεις με ματωμένα χρήματα.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "