Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 101

Θέμα: Αγορά R6... Μήπως βιάστηκα;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Iamthagod Προβολή μηνύματος
    Επαναλαμβάνω για αυτό το λόγο έκανα τον κόπο και μπήκα να σας ρωτήσω, ούτε τρολλάρω, ούτε τίποτα παρόμοιο... Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας θα έπρεπε να ξεκινήσω με σκουτεράκι... Ούτε καν λόγος για 600 κυβικά... Και βλέπω πως υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις επ αυτού του θέματος (της σσ μηχανής)
    Όχι δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις με σκουτεράκι. Και ποτέ σου να μην οδηγήσεις σκουτεράκι δε χάνεις και τίποτα. Εκτός απο την εμπειρία του να ξέρεις πόσο μαλακία είναι

Υπάρχουν πάρα πολλές μηχανές που είναι κατάλληλες για να ξεκινήσεις (κι εφόσον είχες τα χρήματα να πάρεις R6 σίγουρα πάρα πολλές εξ'αυτών, αν όχι όλες, θα ήταν εντός του μπάτζετ σου).

Πολλές απόψεις γράφτηκαν.
    Άλλες ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες, άλλες ήταν σύμφωνες, άλλες ήταν σωστές σα συμβουλές, άλλες ήταν και μ@λ@κίες του κερατά.

Το πιο σωστό κατά την άποψή μου (και το πιο απόλυτο βέβαια) είναι αυτό που σου έγραψε ο Σπυράκος.

Δεν ξέρω πόσο την πήρες, δεν ξέρω την οικονομική σου κατάσταση, δεν ξέρω το μέλλον γιατί δεν είμαι μέντιουμ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, η πιο safe επιλογή είναι να τη δώσεις πριν καν την καβαλήσεις ή βγάλεις το δίπλωμα.
    Το να δεις πρώτα αν θα σε τρομάξει, αν θα μπορείς να πας ήρεμα κλπ είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.

Ναι τον πρώτο καιρό θα πηγαίνεις που λέει ο λόγος με το "ρελαντί", ούτως ή άλλως, είτε είναι R6 είτε οτιδήποτε άλλο γιατί θα φοβάσαι και είναι λογικό.
    Μετά είναι το πρόβλημα, που σιγά σιγά θα αρχίσεις να ανοίγεις. Εκεί όλοι την κάναμε τη μαλακία, είτε μεγάλη είτε μικρή. Κάποια μαλακία, κάποιας μορφής. Και είτε πέσαμε, είτε διάφοροι παράγοντες κάνανε κολεγιά και σταθήκαμε τυχεροί, είτε μας τη συγχώρησε τη μαλακία το μηχανάκι. Ένα SS δύσκολα θα σου συγχωρήσει μαλακία. Και κυρίως από αυτές που συνηθίζουμε να κάνουμε ως αρχάριοι.
    Και είναι άλλο να πας να ανοίξεις γιατί ξετσουτσούνεψες και να χάσεις τα φρένα και να πέσεις με 60, κι άλλο με 90.

Οπότε την πουλάς, μπορεί να χάσεις κάποια λεφτά, αλλά πας και παίρνεις μια μηχανή πολύ πιο κατάλληλη για ξεκίνημα, που και καλύτερες βάσεις θα σου δώσει, και δε θα είναι τόσο απόλυτη κι επικίνδυνη, και πιο άνετη θα είναι, και και και...
    Κάνε εκεί το "αγροτικό" σου, κι όταν είσαι έτοιμος μετά από κάποια χρόνια, αν εξακολουθείς να τη θέλεις, πήγαινε πάρε R6.

Άλλη επιλογή, πιο "ανώδυνη" για την τσέπη σου (αν σου βγει, γιατί αν δε σου βγει γ@μα τα) και για την κ@υλα σου, είναι να την κρατήσεις τη μηχανή, αλλά να ακολουθήσεις με ευλάβεια αυτά που σου είπαν ο Bladerunner κι ο Sniper (και πιθανώς και κάποιοι άλλοι που ξεχνάω τώρα).

Βάλε κόφτη στα θέλω σου, βάλε κόφτη στο χέρι σου, στην κ@υλα σου, (βάλε και στη μηχανή άμα γίνεται, δεν ξέρω).
    Οδήγα πολύ προσεκτικά.
    Ξεκίνα το διάβασμα. Από θρεντ εδώ μέσα στο οδήγηση/tips and tricks, μέχρι βιβλία που έχουν βγει κατά καιρούς.
    Κάνε σχολείο.

Αυτά.

Μέλος
    Και με τι θα πρέπει να μάθω κατά τη γνώμη σου/σας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    zzr 1400
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το πιο καταλληλο είναι ενα σχετικά μικρό (εως 600) μεταχειρισμένο με κινητήρα που τραβαει απο χαμηλά και δεν εχει τρελλές επιδόσεις και φρένα, που θα σε μαθει πράγματα εύκολα, και οταν πεσει δεν θα στοιχίσει πολλά και δεν θα στεναχωρεθείς και πολύ.
    Γιατί θα πεσει, ειναι σιγουρο αυτό.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Φίλε μου δεν είμαι ειδικός και δεν έχω κι εγώ τεράστια εμπειρία σε μοτοσυκλέτες αλλά θεωρώ πως πρέπει να σου πω κι εγώ την άποψη μου με βάση τις δικές μου εμπειρίες γιατί είσαι νέο παλικάρι και πιστεύω πως πρέπει να το κάνω αφου μόνος σου ζήτησες την γνώμη μας.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως είναι τεράστιο λάθος να οδηγήσεις πρώτη μηχανή ένα ss. Μπορεί όπως σου είπαν και άλλοι το r6 να βγάζει όλη τη δύναμή του ψηλά αλλα μην νομίζεις οτι μέχρι τις 7000 rpm σέρνεται. Προσφέρει και στις χαμηλές αρκετή ροπή για έναν νέο αναβάτη. Ειλικρινά θα είναι πολύ δύσκολο να τη χειριστείς.

Συμφωνώ ότι η μηχανή είναι όπλο και κ@@λα αλλα δεν μαθαίνεις σημάδι με μπαζουγκα αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Για να σου απαντήσω στο τι θα έπρεπε να πάρεις: Επειδή απ ό,τι κατάλαβα τη θέλεις την σπιρτάδα (λογικό νέο παιδί είσαι, αλίμονο) μπορείς να πας σε κάποιο 600άρι street/naked που να είναι πιο smooth για νέο αναβάτη. Κάτι τέτοιο δεν θα σε αγχώσει στην αρχή και όταν του πάρεις τον αέρα θα σου είναι πιο εύκολο να μάθεις και τα δικά σου όρια όχι μόνο της μηχανής. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι er6, gladius, mt-07 και πολλά άλλα που έχουν και καλό στήσιμο για να μπεις και σε μια πίστα να βγάλεις και τα γούστα σου και να μάθεις να οδηγείς σωστά.

Νέο παιδί είσαι ακόμα, έχεις χρόνια μπροστά σου να πάρεις και 600ss και 1000ss να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΙ..............ΟΧΙ ΣΚΟΥΤΕΡ

Άμα ζούμε .........τότε ξαναρωτάς

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Δεν ξέρω να σου πω αν έκανες λάθος ή σωστά που πήρες R6.Σίγουρα θα είχες τους λόγους σου και μου είναι σεβαστοί ή και αδιάφοροι αν θες...

Τα μόνα,στα οποία θα ήθελα να σου εφιστήσω την προσοχή -πέραν των χιλιοειπωμένων- είναι :

1) Ποτέ μα ποτέ να μην το οδηγείς με "φορτωμένο" μυαλό και χωρίς πνευματική διαύγεια.Εξόδους για ποτάκι,τουλάχιστον το πρώτο 6μηνο ή και έτος, τις ξεχνάς.Δεν έχεις αγοράσει μεταφορικό μέσο,αλλά ειδικευμένο όχημα διασκέδασης (κυρίως σε πίστα).Όταν το μυαλό είναι κουρασμένο και τα αντανακλαστικά δεν ανταποκρίνονται στον όγκο δεδομένων που λαμβάνεις στην αστική-περιαστική μετακίνηση,κινδυνέυεις άμεσα από δικό σου σφάλμα χειρισμού,λόγω έλλειψης εμπειρίας/μη αναπτυγμένης (ακόμα) περιφερειακής όρασης.Πολλές ώρες στο pc,στη δουλειά ή σε διάβασμα και μετά βόλτα εκμάθησης είναι κίνδυνος θάνατος.Φρόντισε πάντα να είσαι όσο γινεται χαλαρός και ορεξάτος πριν καβαλήσεις.

2)Βρες μια διαδρομή χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και κάντην το προσωπικό σου "προπονητήριο".Οδήγησε όσο περισσότερο μπορείς προσπαθώντας να αντιληφθείς πως συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα...πως στρίβει,πως φρενάρει,πως επιταχύνει.ΔΕΝ θα κυνηγάς την ταχύτητα,απλά θα κάνεις την βόλτα σου και θα μαθαίνεις.Παράλληλα διάβασε,ενημερώσου,παρακολούθα αγώνες και αναρωτήσου γιατί οι αναβάτες κάνουν αυτό ή εκείνο..??Πρόσεξε τη θέση τους πάνω στην πίστα και προσάρμοσε την μεθοδολογία στον δρόμο.ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ούτε να προσπαθείς να κυνηγήσεις το οτιδήποτε ούτε να θέσεις τον εαυτό σου ή άλλους σε κίνδυνο,απλά βόλταρε ήρεμα κι ωραία με ταχύτητες που δε σε φοβίζουν (ειδικά στις στροφές).

3)Να είσαι χαλαρός πάνω στη μοτοσυκλέτα!! Πρόσεχε τα χέρια σου να μην είναι τεντωμένα πάνω στα klipons.Είναι κλασσικό λάθος άπειρων (και όχι μόνο) να κάθονται έτσι.Οι καρποί σου "κλειδώνουν" πάνω στα χειριστήρια και ο έλεγχος -ειδικά του γκαζιού- γίνεται κουραστικός και δύσκολος....και είπαμε..το γκάζι είναι που θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή.

4)Πάντα μα πάντα να σκέφτεσαι από πριν τις κινήσεις σου/την πορεία σου στον δρόμο ,πριν κάνεις τον ελιγμό.Στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολο,αλλά όσο θα αποκτάς εμπειρία θα γίνεται όλο και πιο αυτόματα.Άφηνε διόδους διαφυγής και ικανές αποστάσεις από τα αυτοκίνητα στο δρόμο.Έχε πάντα ένα plan b ώστε να γλιτώσεις μια πιθανή στούκα.

5)Μη μασάς από τα λόγια τρίτων,θέσε στόχους στην εξέλιξη της οδήγησής σου και προσπάθησε να τους ακολουθήσεις.Μην ξεθαρεύεις από την βελτίωσή σου...είσαι κουλάδι και θα είσαι για πολύ καιρό,αλλά σταδιακά,με σύνεση και υπομονή θα βελτιωθείς.

Σίγουρα ξεχνάω πολλά να αναφέρω,και πρέπει να φύγω τώρα,αλλά η γενική ιδέα -που την κατανοείς πιστεύω- είναι στοχοπροσήλωση και βήμα βήμα βελτίωση με πολλή πολλή ΠΡΟΣΟΧΗ,ειδικά στο άνοιγμα του γκαζιού και στο φρενάρισμα.

υ.γ. Δεν κατάλαβα ποιά είναι η χρήση την οποία θέλεις να κάνεις σε ένα τέτοιο μηχανάκι...το πήρες μόνο γιατί σου άρεσε?Το πήρες για να μετακινείσαι στην πόλη?Το πήρες για πίστα?Για ταξίδια?Όλα αυτά???

υ.γ. 2 Σίγουρα ένα γυμνό 600άρι θα ήταν καλύτερη επιλογή για να κάνεις όλα όσα λέει στο υ.γ.1 ,αλλά και να μην κλαις τα πλαστικά του R6 σε μια (βέβαιη) χαζοτούμπα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Θα σε ρώταγα το κλασσικό "Τί σκοπεύεις να κάνεις με τη μηχανή?" αλλά νομίζω ότι η ερώτηση αυτή είναι λίγο άκυρη για ένα νέο οδηγό.
    Σχεδόν όλοι την πρώτη μας μηχανή με βάση το τί μας άρεσε εμφανησιακά (ή φαντασιακά) την πήραμε. Δεν ξέραμε αυστηρά τη χρήση που θα κάναμε.

Αυτό που παίζει ρόλο σαφώς είναι τα χρήματα που θα μπορούσες να διαθέσεις.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.
    Εγώ δε θα πάω στο άκρο του Τέρενς που λέει για παπί. Καλό σχολείο μεν, αλλά οκ. Δεν είναι απαραίτητο να περάσεις σώνει και ντε από εκεί.

Ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να παίξεις απο παλιά μέχρι και νέα (ακόμα και καινούρια κι όχι μεταχειρισμένα) 250άρια-500άρια που θεωρώ ότι είναι το ιδανικό.

Αν έχεις τα λεφτά για σχετικά καινούριο μηχανάκι, το ninja το 300άρι είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για αρχή.
    Τα τελευταία CB τα δικύλινδρα 500άρια της honda επίσης.

Το ninja το 250 προηγούμενο μοντέλο από το 300 και πιο φτηνό, μια χαρά.
    CBR250 επίσης.

Αν θες να παίξεις στην κατηγορία street/γυμνό στο οικονομικότερο και σε χαμηλά κυβικά και ιπποδύναμη, θα πρέπει να μπεις στη μηχανή του χρόνου και να πας καμιά 15αριά χρόνια πίσω (και βάλε), μιας και εκτοτε δημιουργήθηκε "τρύπα" σε αυτή την κατηγορία μέχρι πριν λίγα χρόνια.
    Εκεί κοιτάς για CB400 super four, CB500, και μερικά ακόμα που άλλοι πιο ειδικοί από μένα μπορούν να σου προτείνουν.
    Φτηνά στο να το αγοράσεις, αλλά μπορεί να σου κοστίσουν γιατί είναι παλιά μηχανάκια και όσο αξιόπιστα και να έχουν βγει, τα χρόνια που έχουν στην πλάτη τους είναι πολλά.

Αν είσαι ανοιχτός και σε προτάσεις σχετικά με άλλες κατηγορίες (on-off, εντουράκια, μοτάρντ κλπ) τότε έχεις πολλές περισσότερες επιλογές.

Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να δώσεις το R6 και να πάρεις κάτι άλλο, πες μας περίπου τί λεφτά υπολογίζεις να πάρεις από την πώληση και θες να διαθέσεις για τη νέα αγορά, και σε ποια κατηγορία θα ήθελες να κινηθείς και θα πάρεις πολλές προτάσεις κι απαντήσεις.

Μέλος
    Μέχρι 4 το πολύ 4.5 διαθέτω. Πέρα από αυτό κοίταξα και μου αρέσανε τα gladius και mt07 αλλά το μτ είναι ακριβούτσικο θαρρώ. Έχουν λιγότερη ιπποδύναμη (~80) οπότε λογικά θα είναι πιο βατά. 250 νιντζα και cbr δε θα ήθελα επειδή ο ήχος τους είναι σαν του παπιού και δε μου αρέσει. Αυτό που ψάχνω από τη μηχανή μου είναι : αισθητική πάνω από όλα και να μπορώ να το πέρνω και να κάνω βόλτα, όχι απαραίτητα σε καφετέρια αλλά και παρά έξω. Η δουλειά μου είναι στο εξωτερικό (είμαι ανθυποπλοίαρχος) οπότε δεν το θέλω να πηγαίνω στη δουλειά.
    Το R6 το πήρα επειδή είναι πανέμορφο και επειδή θεώρησα (ίσως και λανθασμένα) πως θα μπορέσω να το οδηγήσω με την όποια ωριμότητα έχω. Δεν περιμένω να μου πείτε φυσικά πως καλό το σκεπτικό σου κτλ κτλ εφόσον τα είπαμε ήδη αυτά και διάβασα και πλήρως αρνητικά και υποτιμητικά σχόλια (τα αποδέχομαι επειδή δεν είμαι έμπειρος αλλά και τα περίμενα εφόσον μπήκα στη διαδικασία να θέσω το ερώτημα μου εδώ μέσα). Επίσης ευχαριστώ όσους μπήκαν στη διαδικασία να μου αναλύσουν το σκεπτικό τους και την άποψη τους όσον αφορά αυτή μου την επιλογή.

Μέχρι 4 το πολύ 4.5 διαθέτω. Πέρα από αυτό κοίταξα και μου αρέσανε τα gladius και mt07 αλλά το μτ είναι ακριβούτσικο θαρρώ. Έχουν λιγότερη ιπποδύναμη (~80) οπότε λογικά θα είναι πιο βατά. 250 νιντζα και cbr δε θα ήθελα επειδή ο ήχος τους είναι σαν του παπιού και δε μου αρέσει. Αυτό που ψάχνω από τη μηχανή μου είναι : αισθητική πάνω από όλα και να μπορώ να το πέρνω και να κάνω βόλτα, όχι απαραίτητα σε καφετέρια αλλά και παρά έξω. Η δουλειά μου είναι στο εξωτερικό (είμαι ανθυποπλοίαρχος) οπότε δεν το θέλω να πηγαίνω στη δουλειά.
    Το R6 το πήρα επειδή είναι πανέμορφο και επειδή θεώρησα (ίσως και λανθασμένα) πως θα μπορέσω να το οδηγήσω με την όποια ωριμότητα έχω. Δεν περιμένω να μου πείτε φυσικά πως καλό το σκεπτικό σου κτλ κτλ εφόσον τα είπαμε ήδη αυτά και διάβασα και πλήρως αρνητικά και υποτιμητικά σχόλια (τα αποδέχομαι επειδή δεν είμαι έμπειρος αλλά και τα περίμενα εφόσον μπήκα στη διαδικασία να θέσω το ερώτημα μου εδώ μέσα). Επίσης ευχαριστώ όσους μπήκαν στη διαδικασία να μου αναλύσουν το σκεπτικό τους και την άποψη τους όσον αφορά αυτή μου την επιλογή.
    Προσωπικα ουτε τα δυνατα γυμνα 600αρια θεωρω σωστα μηχανακια για αρχαριο.
    Γι'αυτο και δε σου προτεινα χορνετ, τριπλ πχ κλπ.

Τα πιο "αποδυναμωμενα" 600αρια, diversion, cbf, gladius κλπ σαν αυτα που αναφερεις που βγαζουν κανα 70αρι αλογα αν θυμαμαι καλα, ειναι χιλιες φορες πιο συνετες επιλογες.

Με τα λεφτα που διαθετεις μπορεις να βρεις μηχανακια.

Εγω να σου κανω καποιες ερωτησεις?
    Χωρις παρεξηγηση, ειλικρινα ρωταω.

Ξαναειχες μηχανη ποτε σου?
    Εχεις ξανακαβαλησει ρε παιδι μου, ειχες ποτε μικροτερο διπλωμα, εχεις γραψει κανα χιλιομετρο?
    (δε λεω αν εχει λιωσει ο κωλος σου στη σελα. Απλα θελω να καταλαβω λιγο αν ολο αυτο που περιγραφεις το εχεις ζησει καθολου ή απλα φανταζεσαι πώς θα ηθελες να ειναι.)

Απο εκει και περα...
    Λες οτι εισαι ανθυποπλοιαρχος.
    Απο τις 365 μερες του χρονου, ποσες απο αυτες τις περνας στην Ελλαδα?
    (Μπορει να εισαι εδω συνεχεια. Αλλα εχω γνωστο, δε θυμαμαι τι βαθμο/θεση εχει, ο οποιος βρισκεται στην Ελλαδα συνολικα 50-60 μερες το χρονο. Ο,τι ειχε το πουλησε γιατι δεν ειχε λογο να κραταει αμαξια μηχανες σπιτια κερατα απο τη στιγμη που ερχοταν για τοσο λιγο. Πιθανον να μην εχει καμια σχεση η δικη του δουλεια με τη δικη σου. Γι'αυτο και σε ρωταω.)

Εγω απο ολο αυτο που περιγραφεις καταλαβαινω οτι θες να εχεις μια μηχανη που να σου γουσταρει αισθητικα, στο ματι, και οταν εισαι εδω να την καβαλας να κανεις καμια βολτιτσα να παιρνεις τον αερα σου.

If that's the case, γαμω.
    Δεν ειναι κακο. Καλα κανεις.
    Απλα σε αυτη την περιπτωση αντιλαμβανεσαι οτι ουτε χρονο και διαθεση για σχολεια θα εχεις, ουτε την καψα να μαθεις να οδηγας υπερπροσεκτικα ενα απολυτο μηχανακι ωστε να μπορεις να κανεις χαλαρες βολτιτσες, ουτε πολλα αλλα.

Αν στεκουν τα παραπανω που γραφω (μπορει να λεω και μαλακιες, απλα δε με παιρνει ο υπνος και κατι πρεπει να κανω κι εγω) παρε ενα μηχανακι σχετικα ευκολο. Ανετο. "Ουδετερο". Που δε θα εχει ιδιαιτερες απαιτησεις απο εσενα, και αυτες που θα εχεις εσυ απο αυτο θα μπορει αααανετα να σου τις καλυψει.

Δες για κανα cbf, δες για κανα xj6, κοιτα μπας και βρεις κανα ωραιο Ευρωπέικο, και θα εισαι πιστευω μια χαρα.

Εαν εχω κανει λαθος στην εκτιμηση μου, κι εσυ εχεις βαλει πλωρη να γινεις αρτιος οδηγος και δυνατο τιμονι, και δε θες απλα μια μηχανη να σε περιμενει στην Ελλαδα για να την κανεις καμια βολτιτσα οταν θα εχει καλο καιρο, τοτε αλλαζει ελαφρως το τραγουδο.

Οποιο σεναριο και να παιζει, ντροπη δεν ειναι.
    Δε σου λεμε μην παρεις το R6 για την καφετερια γιατι θα εισαι ο ρεζιλης, κι αυτα τα μηχανακια αξιζουν καλυτερους αναβατες και τρια πουλακια καθονται.
    Για την ασφαλεια σου το λεμε.
    Αν καποιος λεει συνειδητοποιημενα, "Θελω χαγιαμπουσα για να πηγαινω μεχρι το περιπτερο. Ξερω τα ζορια που θα τρωω κι εγω και το μηχανακι αλλα ειναι το ονειρο μου" μαγκια του κι ας το κανει.
    Αρκει ομως να εχει εστω την απαραιτητη εμπειρια και γνωσεις για να καβαλησει τη χαγιαμπουσα εστω και μεχρι το περιπτερο. Οχι να ειναι η πρωτη του μηχανη.

Σκεψου το λιγο κι εδω ειμαστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	RC-390-action_3.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	70,7 KB 
ID:	319000

Ομορφο ε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Εγω σε διαβαζω αρκετα συνειδητοποιημένο..
    The only easy day was yesterday.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Επαναλαμβάνω για αυτό το λόγο έκανα τον κόπο και μπήκα να σας ρωτήσω, ούτε τρολλάρω, ούτε τίποτα παρόμοιο... Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας θα έπρεπε να ξεκινήσω με σκουτεράκι... Ούτε καν λόγος για 600 κυβικά... Και βλέπω πως υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις επ αυτού του θέματος (της σσ μηχανής)
    Αν διαβασεις προσεχτικα θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις...ολοι συμφωνουν οτι αγορασες ενα μηχανακι ακαταλληλο για αρχαριο...απλά κάποιοι πιστευουν ότι μπορεί και να τα καταφέρεις...κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο αισιόδοξοι και υποστηρίζουν την άποψη ότι δεν θα τα καταφέρεις...με ότι αυτό μπορεί να συνεπαγετε...
    Η απόφαση θα είναι δική σου όμως, όπως και η ευθύνη των πραξεών σου...
    Θυμήσου μόνο οτι το δικυκλο έχει ήδη αυξημένο βαθμό επικυνδινότητας από την φύση του, αν προσθέσεις την απειρία και την "ιδιαιτερότητα" της μηχανής μπαίνουμε στα κόκκινα...Εσύ τι θα συμβούλευες κάποιον τρίτο που σου περιέγραφε μια τέτοια κατάσταση?
    Στην τελική μπορεί και να τα καταφέρεις...αξίζει το ρίσκο όμως?

Όπως και να έχει με το καλό το δίπλωμα και θα τα πούμε στους δρόμους...πάντα με κράνος και λοιπές προστασίες...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Kαι εγω μια χαρα σε βλεπω.Τελειωνε με το διπλωμα και βγες για καμμια βολτα αφου εισαι και διπλα στην εγνατια.
    Μια χαρα ειναι το μηχανακι.

Μέλος
    Pipe_smoker όπως λες είναι στην Ελλάδα εγώ είμαι γύρω στο 4μηνο-5μηνο το χρόνο. Από μικρότερα μηχανάκια έχω οδηγήσει κατά καιρούς αλλά τίποτα το ιδιαίτερο και δεν ήμουν ιδιοκτήτης ενός. Τη μηχανή όπως είπα την πήρα επειδή είναι πολύ όμορφη.. Δεν έχω σκοπό να συναντήσω το VR στο δρόμο και να τον κυνηγάω από πίσω με 250-260. Οι ταχύτητες για να σας καλύψω που με ενδιαφέρει και υπερκαλύπτει να αναπτύσσω είναι 100 σε επαρχιακό και 140-150 στην Εγνατία... τίποτα παραπάνω (θέλω να πιστεύω). χρόνο έχω οπότε δε βιάζομαι να πάω κάπου Βέβαια καταλαβαίνω και δικαιολογημένα μου λέτε εσείς πως το γκάζι είναι γλυκό και και και.
    Καταλαβαίνω επίσης πως το θέμα δεν είναι πόσο τρέχεις, αλλά πως σταματάς και πως πρέπει να έχεις γνώση του πως να φρενάρειςνα στηθείς στη στροφή για να μη φύγεις σε μπαριέρα ή στον κώλο αυτοκινήτου λόγω ταχύτητας.
    Συμπερασματικά τελειώνω με το δίπλωμα και αν δω πως μπορώ να το ελέγξω και αυτό και εμένα φυσικά, θα βρω δρόμο χωρίς κίνηση για να μάθω τα φρένα του. Εαν από την άλλη δεν μπορώ, το πουλάω κατευθείαν και αγοράζω naked (gladius-mt07-xj6) όπως μου προτείνατε αρκετοί και σας ευχαριστώ.
    Για να κλείσω δεν είμαι καμικάζι (ούτε θέλω να γίνω) και όπως όλοι έχω και εγώ ανθρώπους πίσω μου που δε θέλω να κλαίνε (ήδη στεναχωριούνται (έτσι λένε ) με το διάστημα που περνάω πάνω στο πλοίο).

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μήπως έχει πάρει το μάτι σας
    από stefanos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 15:06
  2. Peri R6 kai OIL
    από maragelis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 14:56
  3. Μηπως ξερετε πως πανε για την πλατεια Φιλελληνων!
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2004, 16:49
  4. cbr600rr H r6?
    από sly139 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2003, 23:31
  5. Αγορά πάπιας
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 16:46

Κανόνες δημοσιεύσεων