Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 93

Θέμα: Είδος κράνους και χρήση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αιντε να σου απαντήσω γιατί με συγκίνησες και ένα δάκρυ έτρεξε...

Αν τυχόν οδηγήσεις με γυμνό και όχι με varadero ή Paneuropean θα αντιληφθείς οτι με ένα RX-7 μπορείς να πηγαίνεις με 200 και να μην καταλαβαίνεις οτι έχει λυμένο λουρί, όταν κάτι Schuberth-XR1000-KBC σου έχουν κολλήσει τόσο πολύ στη μάπα που παίζει να αφήσει σημάδι ο αμφιβληστρειδής στη ζελατίνα.

Στο scooter φοράωω πλέον το RX-7 μιας και το κρανάκι των 150 που είχα για δεύτερο μας άφησε χρόνους μετά από 1.5-2 χρόνια χρήσης. Ψιλοπράγματα, κάτι μαξιλάρια διαλυθήκανε, κάτι αεραγωγοί φύγανε, ένα λάστιχο ξεκόλλησε.
    Τώρα αν σε χαλάει η χρήση RX-7 με scooter και πιστεύεις οτι όσοι το κάνουν΄, είναι για να δείξουν οτι έχουν και άλλο μηχανάκι, υποκλίνομαι στην διαίσθηση σου. Κληρονομικό χάρισμα απ΄τα λίγα

ΥΓ. τα κράνη τα κουβαλάμε μαζί, δεν τα κλειδώνουμε με την αλυσίδα. Εκτός και όλη η μπίχλα και η βρώμα που θα φάνε παρκαρισμένα και θα την βάλουμε στο κεφάλι μας είναι must για τα βαρβάτα αγοράκια.

ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ.........ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

Πού θά βγούμε άπό τό σπίτι,έστω καί 2-3 φορές τήν ήμέρα.
    Είναι μύθος ότι πέφτουν τά μαλλιά άπό τό πολύ σαμπουάν.
    Μύθος τών τεμπέληδων καί τών ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ...!!!
    μήν παραποιείς αύτά πού διαβάζεις,είναι άνέντιμο.
    Είπα κάποια ΑΝ, δέν σέ καλύπτουν..??
    Μέσα σέ αύτά τά ΑΝ καί τό όταν δέν έχεις 150 γιά δεύτερο κράνος
    νά χρησιμοποιείς τό παλιό ARAI...
    Αύτοί πού τό φοράνε άπό μπλαζελίκι φαίνονται άπό πολύ μακρυά.
    δέ χρειάζεται κανένα χάρισμα γιά νά τούς άναγνωρίσεις.
    Τό πρώτο μου arai ΝΤΟΥΧΑΝ ΤΟΎ 1989-90 ό παππούς
    τού corsair μέ ZZR-1100.
    Έννοείται ότι στολίζει τό σπίτι μου......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lupo Προβολή μηνύματος
    ok

Δέχομαι τα όσα λέτε και ρωτώ,

Ανάγκη δική μου είναι να ξέρω πως αν χτυπήσω κάπου με το κράνος, θα απορροφήσει το χτύπημα και θα με σώσει, είτε έχει γείσο είτε μερικούς αεραγωγους λιγότερους.

Πρίν από λίγες μέρες, η μηχανή μου γλύστρισε με λίγα και το shoei μου έφαγε μόνο κάτι γρατζουνιες από την άσφαλτο και το κεφάλι μου απλώς κάποιες ζαλάδες για λίγο. Αν έχω αυτήν την εγγύση από τα μοντέλα των €65, τότε είμαι σύμφωνος να μελετήσουμε ποιο είδος κράνους κάνει για ποια μηχανή. Και θα αλλάξω το λαβωμένο κράνος μου με 4-5 φτηνά, με γείσο. Ή ότι άλλο πρέπει να πάρω, όταν οδηγώ on-off.

Merci

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ...........

Αύτοί πού κάνουν τά τέστ άσφαλείας βγάζουν σούπερ άξιόπιστα καί κράνη τών 80 εύρώ
    σέ σχέση μέ αύτά τών πεντακοσίων ,έξακοσίων.
    Έννοείται πώς όποιος μπορεί παίρνει τό άκριβότερο.
    Παράδειγμα ή Μερσεντές έχει κορυφαία ποιότητα κύλησης,δέν είναι όμως καί πιό άξιόπιστη
    άπό τή Χιουντάι.
    Τό πιό είδος κράνους κάνει γιά ποιά μηχανή είναι πλέον φανερό καί προτείνεται άπό τίς ίδιες
    τίς άντιπροσωπείες κρανών ,μερικοί ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ βέβαια στό μοτό τό άρνούνται κατηγορηματικά.
    Τί νά κάνουμε άσ'τόν τρελλό στήν τρέλλα του......
    Έχει καμμιά σημασία πού ή Σούμπερθ γιά παράδειγμα σού λέει πάρε αύτό γιά τίς ταξιδιάρες καί αύτό
    γιά τό SS.....??
    Όχι άπολύτως καμμία,άφού μιλούν έδώ οί είδικοί....

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ρε παιδες,μην το ξεχειλωνουμε το θεμα...
    ουτε ειπαμε εντουραδικο κρανος με μπουσα,ουτε τζετ σε μοτοκρος ουτε αν το νοβα απτα πρακτικτερ ειναι καλυτερο απο το καμπεργκ η το γιουβεξ κλπ...
    μιλαμε οτι εχεις πχ σπορ κρανος,το φορας σε ον οφ,με μια καποια προστασια απτον αερα.θα εχεις μεγαλες διαφορες σε σχεση με το να χρησιμοποιουσες ενα "ονοφαδικο" κρανος;αν ναι,θα τις νιωσω εγω σαν μεσος χρηστης η θα πρεπει να εχω τρεξει 2-3 παρι ντακαρ;

***εντιτ:δεν μιλαμε για ασφαλεια σε μια ενδεχωμενη πτωση,αλλα αισθηση,φασαρια,"βολεμα"...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Έχει καμμιά σημασία πού ή Σούμπερθ γιά παράδειγμα σού λέει πάρε αύτό γιά τίς ταξιδιάρες καί αύτό
    γιά τό SS.....??
    .

Και αν ταξιδευεις με ss?

OMG Δύσκολος ο συγκερασμός αυτών των δύο ε?

Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ουτε ειπαμε εντουραδικο κρανος με μπουσα,ουτε τζετ σε μοτοκρος ουτε αν το νοβα απτα πρακτικτερ ειναι καλυτερο απο το καμπεργκ η το γιουβεξ κλπ...
    μιλαμε οτι εχεις πχ σπορ κρανος,το φορας σε ον οφ,με μια καποια προστασια απτον αερα.θα εχεις μεγαλες διαφορες σε σχεση με το να χρησιμοποιουσες ενα "ονοφαδικο" κρανος;αν ναι,θα τις νιωσω εγω σαν μεσος χρηστης η θα πρεπει να εχω τρεξει 2-3 παρι ντακαρ;

***εντιτ:δεν μιλαμε για ασφαλεια σε μια ενδεχωμενη πτωση,αλλα αισθηση,φασαρια,"βολεμα"...

Pipesmoker παμε μια κοντρίτσα?

Βασικά στο On-off με on-offαδικο κράνος θα έχεις χειρότερη προστασία απ' τον αέρα.
    Τι παει να πει On-offάδικο κράνος σε on-off μηχανάκι αν εσύ δεν κάνεις εκτός δρόμου διαδρομές? Κάνεις εσύ off κομμάτια? Αν όχι τότε δεν σου χρειάζεται. Περισσότερα προβλήματα θα σου δημιουργήσει απ' το streetάδικο κράνος. Τι κι αν το μηχανάκι σου είναι on-off και βαρβάτο on-off μάλιστα. Ένα 990 πχ που σπέρνει στο χώμα και ταξιδεύει γοργά. Θα πάρεις ένα Qwest ή Beast και θα βολτάρεις χωρίς τον περιορισμό στα χλμ λογο του γεισου ή το βάλε βγάλε αυτού.
    Θέλεις rx7 που είναι το αγαπημένο του τερενς? Κανένα πρόβλημα. Να το πάρεις! Πιθανότατα να είναι χειρότερο από ένα qwest αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο απ' ένα On-offάδικο ακόμα και για το ktm σου. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, ψάχτο σα θες.
    Είδες τα shark και σου άρεσαν? Εδώ ίσως τα βρεις σκούρα γιατί το σχήμα τους κουνάει στις "όρθιες" ζελατίνες των on-off και έχει πολλούς στροβιλισμούς. Ίσως κάποιο μοντέλο να κάνει όμως. Ρώτα. Ψάξε.

Θέλεις να βγάλεις την εγνατία και να μείνεις στο χωριό 10 μέρες όπου θα λιώσεις τα λάστιχα σε ότι χωματόδρομο γνωρίζεις? Πάρε ένα on-offάδικο. Εκεί θα δεις τα οφέλη του.
    Αν θέλεις μπορείς να αφαιρέσεις το γείσο στην εγνατία και να τον βάλεις πάλι αντικαθιστώντας και την ζελατίνα με γυαλιά motocross στο χώμα. Εδώ ο μόνος αντίπαλος του είναι ένα καθαρά εντουράδικο κράνος.

Δεν θέλεις συμβιβασμούς πουθενά? Πάρε 2 να τελειώνουμε. Το τέλειο κράνος για 2πλή και τριπλή χρήση δεν υπάρχει.

Κάπως έτσι ψωνίζουμε κράνη. Όχι έχω ον-οφφ θα πάρω ον-οφφ ούτε έχω ss θα πάρω rx7. Μπορώ να έχω ducati και qwest? Μια χαρά μπορώ. Μπορώ να έχω ducati και motocross κρανος? Ναι αν ειμαι τρελός! Ducati st4 και το Schubert το τουριστικό? Πολύ το βάρος ρε ψηλέ και θα σου κουνάει αν έχεις φαγούρα στην outostrada. Είσαι σίγουρος ότι σου χρειάζονται τα μπλιμπίκια τα ηλεκτρικά και δεν μπορείς να βολευτείς με κάποιο πιο σπορ κράνος? Έστω κι αν κάνεις κάποιους συμβιβασμούς στην φασαρία.

Έχω ον-οφφ και το χρησιμοποιώ για ντιλίβερι? Ακόμα και flip up μπορώ να πάρω. Ναι το ξέρω ότι δε μου προσφέρουν την ίδια προστασία και όταν είναι ανοιχτό μπορεί να με στείλει για καινούρια οδοντοστοιχία αλλά εδώ περνάμε απ' το είδος χρήσης, στην ασφάλεια που είναι ένας παράγοντας στον οποίο ο καθένας δίνει διαφορετική βαρύτητα. Δεν έχει να κάνει πάντως με το αν ταιριάζει στις ανάγκες μου η τις ιδιαιτερότητες της μηχανής μου αφού για τις ανάγκες του ντιλίβερι πίτσα πίτα και σουβλάκι είναι ιδανικό.

Έχεις παπί? Εδώ δεν υπάρχει περιορισμός. Παίρνεις ότι θέλεις. Ότι σ' αρέσει! Όλα κάνουν στον πάπιο. Από rx7 μέχρι motocross.

Έχεις αντίκα του 40? Ο Τερενς λεει ότι το rx7 δεν κάνει γιατί κουνάει στην όρθια θέση στα πολλά χλμ και είναι κρύο αν πας προς τα βόρεια. Επ ένα λεπτό. Αυτό το σαραβαλάκι όταν κάνει κρύο δεν παίρνει μπροστά και δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 70. Φίνα! Τότε πάρε rx7 αν θέλεις, μια χαρά κάνει. Εκτός και αν ο τερενς μας πει ότι ένα στρατιωτικό κράνος του 40 ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το μηχανάκι.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΙ.............

Έτσι όπως τό θέτεις έχεις κάποιο δίκαιο,ΑΛΛΑ δέν είναι μόνο τό παπί ή τά 100 πού πάει στόν περιφερειακό
    καί όχι τά 50 άν καί μέ τά 50 κρυώνεις τό Φεβρουάριο.
    Άφορά όλα τά μηχανάκια καί είναι χειρότερα μέ αύτά πού παρέχουν λιγότερη κάλυψη.
    Προσωπικά μού έτυχε μιά φορά τήν πάτησα,Άξιός ποταμός ,Φεβρεοάριος πρωί 7 ή ώρα καί θερμοκρασία κοντά
    στό μηδέν.
    Μιά φορά τόλμησα νά τό βάλω καί πάγωσα.
    Είχα καί κλειστούς τούς άεραγωγούς ρέ Βύρωνα.
    Μηχανάκι varadero,άν ήμουν μέ τό Χαγιαμπούζα,δέ θά έφθανα...!!
    Δέν έχω δεί κράνος νά θολώνει τό καλοκαίρι,τέλος πάντων,άφού κανείς δέν τό έχει
    τελείως κλειστό άλλά καί δέν ύπάρχει αύτή ή διαφορά θερμοκρασίας πού δημιουργεί
    τούς ύδρατμούς....
    Είπαμε ύπάρχουν πολλά ΑΝ καί δέν είμαι έγώ αύτός πού τά κρίνω.
    Δέν βλέπω νά έχουμε διαφωνία στά βασικά......
    Αύτό σημαίνει ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.......χωρίς νά χρειάζεται ύψηλός δείκτης νοημοσύνης,
    άλλά γενναιότητα νά άναγνωρίζεις τό πασιφανές χωρίς έγωισμούς καί μικρότητες.....
    Μέ αύτόν τόν τρόπο ναί κουβεντιάζεις......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εγώ που είμαι μαλάκας, θα εξακολουθώ να έχω την απορία και αν θέλει ο κάτοικος του Αρκτικού κύκλου μου την λύνει.

Το οτι το RX-7 δεν κάνει για το κρύο είναι πασιφανές αλλά γιατί ?

1) Εχει ψιλό "τσόφλι" και το διαπερνά ο αέρας
    2) Δεν έχει γούνινη επένδυση όπως κάποια άλλα(; )
    3) Οι αεραγωγοί του δεν κλείνουν σωστά
    4) Η ζελατίνα δεν σφραγίζει σωστά
    5) ΔΞ/ΔΑ

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ARAI ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ............ΓΙΑΤΙ

Βγάζει έκτός άπό τό rx-7 καί τά.......

Quantum ST Rebel Chaser-V Axces II Tour-X4

CT-Ram X-tend Ram CT-F X-tend Freeway-2 Penta

MX-V

Τελικά μαλάκες αύτοί οί Ίάπωνες
    πού κάθονται καί άσχολούνται
    N'EST PAS....??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

ΔΟΚΙΜΑΣΕ............ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ

Τή γνώμη σου,καλή δοκιμή όμως,ταξιδάκι ,καιρικές συνθήκες
    καί καμμιά τετρακοσσάρα χλμ.
    Καί είδικά τό άντίθετο άπό τό παράδειγμα πού έθεσες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Βασικά στο On-off με on-offαδικο κράνος θα έχεις χειρότερη προστασία απ' τον αέρα.
    Τι παει να πει On-offάδικο κράνος σε on-off μηχανάκι αν εσύ δεν κάνεις εκτός δρόμου διαδρομές? Κάνεις εσύ off κομμάτια? Αν όχι τότε δεν σου χρειάζεται. Περισσότερα προβλήματα θα σου δημιουργήσει απ' το streetάδικο κράνος. Τι κι αν το μηχανάκι σου είναι on-off και βαρβάτο on-off μάλιστα. Ένα 990 πχ που σπέρνει στο χώμα και ταξιδεύει γοργά. Θα πάρεις ένα Qwest ή Beast και θα βολτάρεις χωρίς τον περιορισμό στα χλμ λογο του γεισου ή το βάλε βγάλε αυτού.
    Θέλεις rx7 που είναι το αγαπημένο του τερενς? Κανένα πρόβλημα. Να το πάρεις! Πιθανότατα να είναι χειρότερο από ένα qwest αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο απ' ένα On-offάδικο ακόμα και για το ktm σου. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, ψάχτο σα θες.
    Είδες τα shark και σου άρεσαν? Εδώ ίσως τα βρεις σκούρα γιατί το σχήμα τους κουνάει στις "όρθιες" ζελατίνες των on-off και έχει πολλούς στροβιλισμούς. Ίσως κάποιο μοντέλο να κάνει όμως. Ρώτα. Ψάξε.

Θέλεις να βγάλεις την εγνατία και να μείνεις στο χωριό 10 μέρες όπου θα λιώσεις τα λάστιχα σε ότι χωματόδρομο γνωρίζεις? Πάρε ένα on-offάδικο. Εκεί θα δεις τα οφέλη του.
    Αν θέλεις μπορείς να αφαιρέσεις το γείσο στην εγνατία και να τον βάλεις πάλι αντικαθιστώντας και την ζελατίνα με γυαλιά motocross στο χώμα. Εδώ ο μόνος αντίπαλος του είναι ένα καθαρά εντουράδικο κράνος.

Δεν θέλεις συμβιβασμούς πουθενά? Πάρε 2 να τελειώνουμε. Το τέλειο κράνος για 2πλή και τριπλή χρήση δεν υπάρχει.

Κάπως έτσι ψωνίζουμε κράνη. Όχι έχω ον-οφφ θα πάρω ον-οφφ ούτε έχω ss θα πάρω rx7. Μπορώ να έχω ducati και qwest? Μια χαρά μπορώ. Μπορώ να έχω ducati και motocross κρανος? Ναι αν ειμαι τρελός! Ducati st4 και το Schubert το τουριστικό? Πολύ το βάρος ρε ψηλέ και θα σου κουνάει αν έχεις φαγούρα στην outostrada. Είσαι σίγουρος ότι σου χρειάζονται τα μπλιμπίκια τα ηλεκτρικά και δεν μπορείς να βολευτείς με κάποιο πιο σπορ κράνος? Έστω κι αν κάνεις κάποιους συμβιβασμούς στην φασαρία.

Έχω ον-οφφ και το χρησιμοποιώ για ντιλίβερι? Ακόμα και flip up μπορώ να πάρω. Ναι το ξέρω ότι δε μου προσφέρουν την ίδια προστασία και όταν είναι ανοιχτό μπορεί να με στείλει για καινούρια οδοντοστοιχία αλλά εδώ περνάμε απ' το είδος χρήσης, στην ασφάλεια που είναι ένας παράγοντας στον οποίο ο καθένας δίνει διαφορετική βαρύτητα. Δεν έχει να κάνει πάντως με το αν ταιριάζει στις ανάγκες μου η τις ιδιαιτερότητες της μηχανής μου αφού για τις ανάγκες του ντιλίβερι πίτσα πίτα και σουβλάκι είναι ιδανικό.

Έχεις παπί? Εδώ δεν υπάρχει περιορισμός. Παίρνεις ότι θέλεις. Ότι σ' αρέσει! Όλα κάνουν στον πάπιο. Από rx7 μέχρι motocross.

Έχεις αντίκα του 40? Ο Τερενς λεει ότι το rx7 δεν κάνει γιατί κουνάει στην όρθια θέση στα πολλά χλμ και είναι κρύο αν πας προς τα βόρεια. Επ ένα λεπτό. Αυτό το σαραβαλάκι όταν κάνει κρύο δεν παίρνει μπροστά και δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 70. Φίνα! Τότε πάρε rx7 αν θέλεις, μια χαρά κάνει. Εκτός και αν ο τερενς μας πει ότι ένα στρατιωτικό κράνος του 40 ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το μηχανάκι.

ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ RX-7 ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ....?

Ώπα λέμεεεεεεεεεεεεε

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    daz.....προφανως και δεν χρειαζεται να εχω μια μαρκα κρανος,ανα στυλ κλπ κλπ,μιλαμε για χοντροδιαφορες οχι ψιλοπραγματα.και σαφως μοντελο απο μοντελο ιδιας μαρκας με πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα διαφερουν.οπως και ιδιας κατηγοριας αλλης μαρκας κρανη κλπ...
    εγω οσο οδηγαω μοτοσυκλετες ειχα 2 κρανη.συνηθως ανα 2 χρονια αγοραζα κρανος οποτε το παλιοτερο πηγαινε στην παπια(για να μην γ@μ@ω το πιο ακριβο-καινουργιο με γρατσουνιες κλπ)και το καινουργιο για εκτος πολης βολτες.τα τελευταια 2.5 χρονια εχω κι ενα σπαστο που το χρησιμοποιω κυριως στην δουλεια.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Τί κοντρίτσα?

Το xt με το sf μου? Πες μου τί κράνη θα φοράμε να σου πω ποιός θα κερδίσει?

Κόντρα στη σεντονίτιδα? Εδώ άσ'το. Είσαι χαμένος από χέρι

Για ακόμα μια φορά σοδομίζεται η λογική ασάλιωτα εδώ μέσα.
    Από τη μία λέμε ότι τα κράνη δε λήγουν γιατί είναι πολυεστερικά όπως οι βάρκες που δε χαλάνε, και είναι κόλπα των εταιρειών αυτά που λέγονται για να ψωνίζουμε καινούρια.
    Αλλά κατά τα άλλα επικαλούμαστε ως πεντάσωστη την πολιτική των εταιρειών να βγάζουν κράνη που διαφέρουν στο τόσο δα, και ότι ξέρουν τί κάνουν αυτοί και γιατί το κάνουν και να το ακολουθούμε κατά γράμμα.

Γιατί άμα πάρεις ss κρανος κι ανέβεις σε γυμνό θα μείνεις κουφός για την υπόλοιπη ζωή σου (πιθανόν να παγώσει και ο εγκέφαλός σου), κι άμα πάρεις τούρινγκ κράνος κι ανέβεις σε παπί, θα δει το παπί το κράνος που είναι τουρινγκ και θα του έρθει η όρεξη για βόλτα και θα το κόψει να πάει στην ποταμιά.

Ρε δεν ασπρίζουμε λέω εγώ.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ RX-7 ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ....?
    Δεν νομίζω να το έγραψες.

Επίσης έχω την εντύπωση πως ούτε εγώ το έγραψα.

Λες να κάνω λάθος? (Βαριέμαι να διαβάσω το σεντόνι μου )

Νομίζω για τα shark το έγραψα και δεν έχει καμία σημασία ακόμα κι αν κάνω λάθος. Δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Κόντρα στη σεντονίτιδα? Εδώ άσ'το. Είσαι χαμένος από χέρι
    ...
    Ευτυχώς που είσαι και εσύ και κάνεις τα σεντόνια μου να φαίνονται μικρά.

Πρέπει να το αποβάλω αυτό αν θέλω να φτάσω τον kap10 στα ποστ. Τώρα που δεν γράφει συχνά είναι καλή ευκαιρία.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    και γουατ και δε και φακ μαζί.Ρίχτε μια ματιά εδω γιατι παραξενευτηκα με το Arai. http://www.youtube.com/watch?v=_iWT6_EN6UU .Βέβαια δεν πιστευω πως είναι αξιόπιστο ως τεστ αλλα και πάλι η δύναμη της βαριάς που κατεβαίνει δεν αφήνει και πολλες αμφιβολίες.
    Arai shoei και shark έχω αλλα πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρον το maroushin (Μαρούσι )

@Terens....
    Υπάρχουν τα pinlock και οι μπαλακλάβες για τον χειμώνα Κόναν....
    Ξέρω ότι μιλάω με γρύφους αλλά αν παιδευτείς λίγο θα το καταλάβεις....

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα και Χρηση μοτο στην Αγγλια
    από astroman76 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2012, 16:50
  2. Οράματα κράνους και ζώνης.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2008, 11:59
  3. Ζελατίνες κράνους χρωματισμοί χρήση !!
    από kiriakost στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2007, 10:14
  4. Αγορά κράνους και μπουφάν
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 22:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας