Αν και όποτε μπορέσεις κ έχεις διάθεση να παραθέσεις επεξηγηματικές λεπτομέρειες ,θα σου ήμουν υπόχρεος.Αν δεν κατάλαβες αν πρέπει η όχι να τσεκάρεις κάτι άλλο σου λέω πως αν σφίξεις την βίδα με την καμπάνα επάνω και ο θόρυβος εξαφανιστεί (όταν κουνάς την καμπάνα με το χέρι) τότε δεν χρειάζεται να τσεκάρεις τίποτε άλλο.
Αυτό το'χα καταλάβει κ πρίν τις απαντήσεις σου ,γι'αυτό κ ρώτησα αν θεωρείς αναγκαίο τα περεταίρω.
Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και στα υπόλοιπα που σου είπα, μιας και θα το ανοίξεις, αλλά όχι σουπερ απαραίτητο.
Οντως καλό θα ήταν ,άλλωστε την αναγκαιότητα ελέγχου των υπολοίπων αφορούσε το ερώτημα μου.
Εγώ ήθελα να ελέγξω και τη λειτουργία στο στοπ του μύλου. Αν δεν κατάλαβες τι είναι αυτό πες μου. Είχα ποστάρει και φωτό στο θρεντ με το σπασμένο γρανάζι 2ας αλλά φαίνεται και στις πρώτες φωτό που πόσταρα στο αρχικό θρεντ.
Φωτό στο "θρεντ με το σπασμένο γρανάζι 2ας" δεν βλέπω.
Και όντως δεν έχω καταλάβει ακριβώς περι τίνος πρόκειται.
Τι ακριβώς θα πρέπει να ελέγξω κ ποιό θα είναι το σημάδι κινδύνου δηλαδή...;
Ειχα σκοπό να το ψάξω βέβαια.
Οι μέχρι τώρα επεμβάσεις μου στα μηχανάκια μου αφορούσαν περιφερειακά-αναλώσιμα-ηλεκτρικά κ λοιπά βασικα.
Τα μοτέρ τα εμπιστευόμουν πάντα σε επαγγελματίες μηχανικούς.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχασα την εμπιστοσύνη μου κ στον τελευταίο (κοντινό μου μάστορα) που εμπιστευόμουν ,κ είπα ν'αρχίσω να ενδοσκοπώ σιγά σιγά κ παρα μέσα κ ας πληρώσω για οτι χαλάσω.
Εκτός απο το οτι είναι δικαιότερο απο το να πληρώσω κάποιον για να μου βγάλει μελλοντική ζημιά λόγω τσαπατσουλιάς την οποία κ πάλι θα πληρώσω (κάτι που έχει συμβεί πολλάκις κ ουδείς το παραδέχτηκε) ,μαθαίνω κιόλας κ γουστάρω κι απο πάνω.
More info αργότερα. (γράφω όποτε βρίσκω χρόνο)![]()