Έχεις φίλες μέλη στο μοτο. Μιλάς με μία με ΠΜ και ξεχνάς το τηλέφωνο και το βλέπει η γυναίκα σου. Έχει άβαταρ ένα καβαζούκι τζι-ελ-εξ-ες-359cc σουζαριστό, αλλά το θέμα είναι ότι μιλάς με γκόμενα και μάλιστα στα κρυφά. Ποιά η διαφορά;
Ο Τεό -γνωστός στο φόρουμ ως χόρνετΧΧΧ ή πανόπτικον, γράφει συχνά-πυκνά στο αμαρτωλό του ιστολόγιο "πιστεύουμε πως όλοι σκέφτονται σαν εμάς". Το τι θα σου κάνει η γυναίκα σου αν σε πιάσει να μιλάς με τον/την οποιονδήποτε εσύ το ξέρεις, εσύ ξέρεις γιατί ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές δίπλα σου, επίσης το γιατί με το που θα δει η γυναίκα σου τη Λίτσα θα πάει ΜΟΝΟ εκεί το μυαλό της επίσης εσύ το ξέρεις (δεν θέλω να σου πω τι λέει η επιστήμη γιατί θα στεναχωρηθείς). Εγώ από την άλλη μιλάω και με τον Λήτσο και με την Λίτσα, όχι γιατί γουστάρω να πηδήξω, επειδή γουστάρω να μιλήσω και δεν τρώω και παντόφλα επ' ουδενί όπου και να ξεχάσω το τηλέφωνο. Και φέισμπουκ έχω και σέβομαι και το σπίτι μου. Και έχω δει πολύ καλά την "ηθική" πολλών ηθικολόγων γενικώς. Η άμεση σχέση και σύνδεση της οποιασδήποτε επικοινωνίας με το κέρατο είναι εντελώς ανόητη και κλείνει σπίτια από το πουθενά. Οπότε το σο φάκιν γουάτ ας έχεις τα @@ να το πεις στη γυναίκα σου σε κάθε περίπτωση γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Από τη στιγμή που πρέπει κάτι να κρύβεται, δεν είναι και πολύ καθαρό, λέει η λογική...![]()
Η συνέχεια στον επόμενο καφέ
Ρε συ χοχλιε δεν ειπα εγω προσωπικα να μη μιλαμε ή να μην κανουμε παρεα με γυναικες. Αν ειναι δυνατον!!! Ειπα οτι δεν ειναι σωστο να κερατωνουμε τη γυναικα ή γκομενα μας. Το ιντερνετ δεν εχει σχεση με το κερατο. Υπηρχε και πριν απο αυτο και υποθετω θα υπαρχει και μετα. Γκομενες βρισκεις με διαφορους τροπους. Δεν χρειαζεται το facebook και σιγουρα δε χρειαζεται το moto(ΚΨΜ).gr ()
Για το αρχειο του browser το ειπα για χαβαλε.
Το 'χω κανει να κερατωσω μια σχεση μια φορα και ενιωσα πολυ ασχημα μετα και δεν το εχω ξαναεπαναλαβει. (Αλλα ηταν ωραια ρε γμτ)
Τελευταία τροποποίηση από Bob_o_mastoras; 05/09/2014 στις 21:22.
MADE IN JAPAN 日本製
τι μλκς ειστε ρε.....
προλαβα και διαβασα το πρωι μεχρι το ποστ του σπυρακου που λεει οτι με τετοια εμφανιση καφε δεν....και κοιτα τι εγινε...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Απορώ πως καταφέρατε από τους gtp καφέδες να το γυρίσετε στα ξενοπηδήματα....
moto.gr, κάνει όλα τα θέματα πουτ@ν@![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου