Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 121

Θέμα: Αεροψυξη vs Υδροψυξη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    . Παραλληλα θεωρώ αντιδεοντολογικό οι μοντ να μπορουν να διαγραψουν ή να επεξεργαστουν αναρτησεις αλλων απροειδοποιητα και κυριως χωρις να ακολουθουν σαφεις κανονες, εφαρμοζοντας μονο το προσωπικο τους γουστο αναλογως με το αν εχουν αντιγνωμια ή συμφωνια με τους διαφορους χρηστες. Αυτες οι καταχρησεις και η αντιδεοντολογικη συμπεριφορα πηγαζουν ακριβος απο την διπλη ιδιοτητα σας.
    Ειδικά για αυτό που υπογραμμίζω θέλω να σταθώ και να πω ότι είναι άκρως άνευ τακτ, στοιχειώδους ευγένειας και δεοντολογίας. Πολλάκις έχουν ξυριστεί θέματα και δημοσιεύσεις χωρίς καμμία ενημέρωση ή περεταίρω εξήγηση σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν πράγματι έγραψες ή όχι αυτό που εξαφανίστηκε, και γιατί, για ποιόν λόγο εξαφανίστηκε.
    Επίσης προσωπική μου τοποθέτηση είναι ότι με έναν τέτοιο λανθασμένο χειρισμό στοχοποιείται, αδίκως, όλη η ομάδα συντονισμού καθώς επίσης λανθασμένα διαπρατεται ανώνυμα και απρόσωπα η αποκοπή του λόγου....
    Πιστεύω και ελπίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τον συντονισμό αυτού του φόρουμ, ενδιαφέρονται, κοπιάζουν και είναι άδικο για αυτούς να βγαίνει τελικά μία τέτοια εικόνα προς τα έξω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Μοντερακο..
    (για να συννενοηθούμε απαξ και δια παντός...)

Κάθεται ενα καρο κοσμος και δημιουργει θεματα με αλλους να απαντανε/σχολιαζουν/διαφωνουν κτλπ

Έρχωσαστε κατα τακτα χρονικα διαστήματα και -με τον διττο αλλα οχι σαφος διαχωρισμενο ρολο σας- εκτροχιαζετε θεματα.
    Μετα σβήνετε διαφορα posts που κατα -της ομολογουμενως περιεργης δικής σας αντιλυψηςς- δεν ταιριαζουν στην συζητηση, αφηνοντας την κουβεντα κουλη και τους μη εχοντες την δυνατοτητα επεμβασης εκτεθημενους να απαντουν προς το κενο.

Θεωρώ άδικο το να μην μπορω να εχω ελεγχο της (ηλεκτρονικης εστω) αξιοπρεπιας μου και της πνευματικης μου ιδιοκτησιας και λογο των δρασητριοτητων των μοντ οι συζητησεις να καταληγουν κατεστραμενες και ακαρπες για αυτους που μπήκαν στον κοπο να γραψουν 2-3 κουβεντες. Παραλληλα θεωρώ αντιδεοντολογικό οι μοντ να μπορουν να διαγραψουν ή να επεξεργαστουν αναρτησεις αλλων απροειδοποιητα και κυριος χωρις να ακολουθουν σαφεις κανονες, εφαρμοζοντας μονο το προσωπικο τους γουστο αναλογα αν εχουν αντιγνωμια ή συμφωνια με τους διαφορους χρσητες. Αυτες οι καταχρησεις και η αντιδεοντολογικη συμπεριφορα πηγαζουν ακριβος απο την διπλη ιδιοτητα σας.

Αποφασισε ποιος ακριβος ειναι ο ρολος σας και με σαφεις κανονες πειτε πια ποστ μπορουν και πια δεν μπρουν να υπαρχουν και ποιες τελικα ενεργειες (π.χ. δημιουργια θεματων, σβησημο ποστ κτλπ) ειναι ελευθερες για τους μοντ και για τους χρηστες.
    Μάγκες ,δεν πρόκειται κάποιος να κερδίσει έχοντας την τελευταία λέξη ! Ούτε αξίζει αυτό το αρθράκι (ο θεός να το κάνει έτσι που το καταντήσατε βέβαια ) να παραμείνει ούτε κλειδωμένο ...
    Φυσικά φίλε την μεγαλύτερη ευθύνη την έχεις του λόγου σου .
    Αυτά.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	berry-break-262.jpg 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	323169

MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Φυσικά φίλε την μεγαλύτερη ευθύνη την έχεις του λόγου σου .
    Αυτά.
    Ενα πραγμα μονο με ενδιαφερει να μου πεις. Εχεις δει ΟΛΕΣ τις αναρτησεις του θεματος για να σχηματισεις αυτην την αποψη?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ...σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν πράγματι έγραψες ή όχι αυτό που εξαφανίστηκε....
    Με το συμπάθειο, αλλά αν συμβαίνει αυτό να το κοιτάξεις.

Από κει κι έπειτα, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουμε το χούι όταν γραφόμαστε σε ένα site forum κλπ να προχωράμε κατευθείαν στο ζουμί και να μη διαβάζουμε τους κανόνες λειτουργίας. Όχι ότι θα τους απομνημονεύαμε αλλά λέμε τώρα.

Για πολλοστή φορά λοιπόν:

Για την ομαλή λειτουργία του moto.gr και την τήρηση όλων των παραπάνω, τα μέλη των Ομάδων Διαχείρισης και Συντονισμού μπορούν να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

Μετακίνηση θέματος ή/και μηνύματος από μία κατηγορία σε άλλη
    Μεταφορά θέματος ή/και μηνύματος σε χώρο μη προσβάσιμο από τα μέλη
    Συγχώνευση ή διαχωρισμό θεμάτων
    Τροποποίηση τίτλου θέματος ή/και μηνύματος
    Κλείδωμα θέματος
    Τροποποίηση περιεχομένου μηνύματος για την απομάκρυνση στοιχείων που εμπίπτουν σε έναν ή περισσότερους από τους προαναφερθέντες κανόνες.

Οι ενέργειες αυτές θα γίνονται χωρίς σχετική ειδοποίηση των εμπλεκομένων χρηστών, όπου και όποτε το αρμόδιο μέλος των Ομάδων Διαχείρισης και Συντονισμού κρίνει πως χρειάζεται.

Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2012, 20:15
    Αν κάποιος έχει απορία για κάποιο ποστ θρεντ και λοιπά και γιατί σβήστηκε ας επικοινωνήσει με την ομάδα διαχείρισης και συντονισμού και αν έχει γίνει κάποιο λάθος θα επανεξεταστεί.
    Αν κάποιος έχει την απαίτηση να λαμβάνει ενημερώσεις, επεξηγήσεις, να ανοίγει συζήτηση με πμ ή δημόσιο ντιμπέιτ με τους mods/admins κάθε φορά που είναι να σβηστεί/μετακινηθεί/τροποποιηθεί κάτι, θα μείνει με το (αδικαιολόγητο) παράπονο.

Τέλος με τα περί κανονισμών.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αν κάποιος έχει την απαίτηση να λαμβάνει ενημερώσεις, επεξηγήσεις, να ανοίγει συζήτηση με πμ ή δημόσιο ντιμπέιτ με τους mods/admins κάθε φορά που είναι να σβηστεί/μετακινηθεί/τροποποιηθεί κάτι, θα μείνει με το (αδικαιολόγητο) παράπονο.
    Τέλος με τα περί κανονισμών.
    Και τωτε γιατι οι μοντ εχουν προβλημα οταν διαγραφουν οι χρηστες τις δικες τους αναρτησεις? Απαγορευεται απο καποιον κανονισμο?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Εδώ τα λέει όλα όσο αφορά τα τεχνικά -> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=17801

Καθώς και ο pipe ακριβώς από επάνω…

Όποιος δεν συμφωνεί με τον τρόπο που λειτουργεί το φόρουμ τα τελευταία 10-12 χρόνια, να περάσει να πάρει την συνδρομή του πίσω.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μοντερακο..
    (για να συννενοηθούμε απαξ και δια παντός...)

....

Ορέστη, κάνε μου τη χάρη και κάτσε στη γωνία σου φρόνιμος. Αν δεν σ αρεσει μη γράφεις.

Περι δημοκρατίας το πανηγύρι είναι παλιό και δεν εφαρμόζεται εδώ μέσα.

Δεν μιλούσα για πολύ καιρό αλλά κανονίστε να με φέρετε στα όριά μου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

No body puts sonic in the corner.

Αν μου αρεσει να γαρφω να γραφω. Αν μου αρεσει να σβηνω γιατι να μην σβηνω?

υ.γ. δεν θυαμαμε να εδωσα σε κανεναν την αδεια να με πατροναρει ή να μου μιλαει με το μικρο μου ονομα (το οποιο δεν ειναι δημοσιευμενο στο προφιλ μου και αρα αποτελει προσωπικο δεδομενο) οταν αποδεχτικα τους κανονες του φορυμ. Αρα ή θα μιλαμε ως ισιοι ή θα εχουμε ξεκαθαρους ρολους.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

υ.γ. δεν θυαμαμε να εδωσα σε κανεναν την αδεια να με πατροναρει ή να μου μιλαει με το μικρο μου ονομα (το οποιο δεν ειναι δημοσιευμενο στο προφιλ μου και αρα αποτελει προσωπικο δεδομενο) οταν αποδεχτικα τους κανονες του φορυμ. Αρα ή θα μιλαμε ως ισιοι ή θα εχουμε ξεκαθαρους ρολους.
    Δεν είμαστε ίσοι κι άσε το υφάκι γιατί δεν έχεις δει το δικο μου ακόμα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Γαμώ...
    Να σου θυμήσω πως όταν άνοιξες thread με απορίες για τα σπειρώματα (μάλλον), και ο binzis έκατσε ο άνθρωπος να σου απαντήσει σε 10 απορίες με εκτενέστατο τρόπο, το έκανες καραπουτάνα κάνοντας delete όλα τα post σου και αχρήστευσες όλο το θέμα?
    Και στην ερώτηση γιατί γαμάς τον άλλον που σε βοήθησε (και μαζί όσους μπορούσαν να μάθουν) είχες απαντήσει πως "πως πήρες αυτό που ήθελες και άντε γεια" ή κάτι τέτοιο?

Κοντή μνήμη sonic, eee?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αλτζχαιμερ...

sonic22 έγραψε στις 22-05-2009 14:09 ]
    katarxas se euxaristw para poli.

1. eixes proidopoiithei oti to thema sidoma tha katedafistei (se dio tris periptwseis malista)
    2. ton diko sou kopo ton ajiopoiisa egw... twra gia tous ipoloipous an theloun oi mod as kanoun mia perilipsi (idi kapoios ekane mia arketa perigrafiki)
    einai polles oi periptwseis pou o dikos mou kai allwn kopos pige apatos apo tous mod.
    kai den milaw gia spam ktlp
    3. i istoria mou me to forum kai tous mod autous einai makra
    Και η απαντηση μου προς εσενα (οταν μου ζητησες τον λογο για τις εντος κανονισμων πραξεις μου) ηταν οτι η δραση μου ηταν πολυ λιγοτερο καταστροφικη (αφου αφαιρεσα μονο την δικη μου θεση) απο εναν μοντ που διαγραφει πληθος μυνηματων ή κλειδωνει ολοκληρα θρεντ και καταστρεφει ολοκληρα νηματα νορμαλ συζητησης.
    Π.χ. το θεμα της ορθογραφιας που θεωρηθικε οτι [εκλεισε τον κυκλο του].

Πρεπει να γινει αντιληπτο οτι η αυταρχικη ασκηση εξουσιας σε ενα δημοσιο χωρο (οπως λενε και οι κανονες) δεν μπορει να υποβιβαζει την προσωπικοτητα των χρηστων του χωρου. Οι χρηστες δινουν αξια στον χωρο οχι το εργο των μοντ. Αν λοιπον η ομαδα διαχειρισης θελει εκτος απο τους κανονες λειτουργιας, να αναλαμβανει να κρινει (με τα οποια προσωπικα κρητηρια) το ποιος προσφερει ή το ποιος δεν προσφερει ας ξερει οτι θα βρει αντιδρασεις.

Εν παση περιπτωση δεν ειναι δικη μου δουλεια να σας βγαλω απο το στενεμα σας. Εχετε την επιλογη να χασετε την παρουσια μου με οποια αποτελεσματα αυτο εχει. Εγω να κανω τον χαζο οταν πιστευω οτι ξεπερνατε τα ορια μην ελπιζετε.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Και τωτε γιατι οι μοντ εχουν προβλημα οταν διαγραφουν οι χρηστες τις δικες τους αναρτησεις? Απαγορευεται απο καποιον κανονισμο?
    Χαμπαριαζεις τίποτε ρε "τρικυμία εν κρανίω" ..???

Γράφεις - γράφουμε - σε forum και κανείς δεν έχει το δικαιωμα να απαιτήσει πνευματική ιδιοκτησία και πατεντες και copywrite και διαφυγόντα κερδη των γραφομενων του, τα οποία ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ στο "έλεος" των διαχειριστών του forum..!!!

Αν δεν εχεις καταλαβει κατι, ρώτα....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Moderator
    Πρεπει να γινει αντιληπτο οτι η αυταρχικη ασκηση εξουσιας σε ενα δημοσιο χωρο (οπως λενε και οι κανονες) δεν μπορει να υποβιβαζει την προσωπικοτητα των χρηστων του χωρου.
    Αν η προσωπικότητα των χρηστών ειναι τετοια που επιδεχεται "υποβιβασμό" από την άσκηση οποιασδήποτε μορφής εξουσίας, μαλλον το πρόβλημα έγκειται στην προσωπικότητα την ίδια...

Και τα αντιεξουσιαστικα λιλιά τζιτζιά μπαρμπούτσαλα ή εφαρμοσέ τα ή παράτα μας στην ησυχία μας...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Ειδικά για αυτό που υπογραμμίζω θέλω να σταθώ και να πω ότι είναι άκρως άνευ τακτ, στοιχειώδους ευγένειας και δεοντολογίας. Πολλάκις έχουν ξυριστεί θέματα και δημοσιεύσεις χωρίς καμμία ενημέρωση ή περεταίρω εξήγηση σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν πράγματι έγραψες ή όχι αυτό που εξαφανίστηκε, και γιατί, για ποιόν λόγο εξαφανίστηκε.
    Ναι εεε..??

Ενω όταν γραφεις μια παπαρια, προειδοποιείς και περνεις εγκριση για να το κανεις...???

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100