Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 115

Θέμα: Ψάχνω για αγροτικό διπλοκάμπινο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Κάνεις λάθος.

Δεν μπορεί κανένας να έχει pick-up είτε δίπορτο, είτε τετράπορτο, είτε 4Χ4 για ιδιωτική χρήση.
    Αυτό δεν το γνώριζα . Όλοι όσοι ξέρω ...Σχεδόν όλος ο κόσμος που ξέρω δηλ , έχει και από ένα ....Αλλά εδώ είμαστε όλοι αγρώτες κτλ . Δεν είχα ακούσει ξανα πως καποιος θα το ήθελε τέτοιο όχημα ...Έτσι απλά .

Αυτά είναι εργαλεία δουλειάς . Αν τα χρισημποποιείς για καθημεηνά οχήματα και μόνο , σε βάζουνε μέσα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μια και το εφερε ο λογος για κλουβα,αυτο ειναι το δικο μου.Οποιος θελει τηλ. και τα λεμε.
    http://www.car.gr/classifieds/vans/view/5025038/
    Κούκλα το έχεις.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αυτό δεν το γνώριζα . Όλοι όσοι ξέρω ...Σχεδόν όλος ο κόσμος που ξέρω δηλ , έχει και από ένα ....Αλλά εδώ είμαστε όλοι αγρώτες κτλ . Δεν είχα ακούσει ξανα πως καποιος θα το ήθελε τέτοιο όχημα ...Έτσι απλά .

Αυτά είναι εργαλεία δουλειάς . Αν τα χρισημποποιείς για καθημεηνά οχήματα και μόνο , σε βάζουνε μέσα .

Από που και ως που να σε βάλουν μέσα και γιατί; εφόσον έχεις την σχετική άδεια πας όπου θέλεις όποτε θέλεις, απλά ΔΕΝ μπορείς να φορτώσεις τίποτα στην καρότσα που δεν άπτεται της άδειας που έχεις.

Εγώ, ας πούμε, παρότι υπάλληλος γραφείου δηλώνω και ένα εισόδημα 200 ευρώ τον χρόνο από ντομάτες που (και καλά...) έχω σε ένα χωράφι (όχι απαραίτητα δικό μου) και αυτομάτως έχω δικαίωμα να αποκτήσω τέτοιο όχημα ως αγροτικό....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τα έχω οδηγήσει όλα. Για σκληρή χρήση και κοπάνημα και φόρτωμα κτλ-κτλ το θεωρώ μέγιστη μαλακία να πάρει κανείς πολυτελές αγροτικό, εκτός και αν δεν έχει πρόβλημα να γρατζουνιέται στα βάτα και να γίνεται το σαλόνι *δελο με τις λάσπες... γιατί αυτή είναι η χρήση τους, τα κομφόρ και οι μαλακίες των επιβατικών δεν έχουν θέση σε εργαλείο δουλειάς. Υπό αυτό το πρίσμα, τα πιο σκληροτράχηλα και ζόρικα Pick-Up είναι νομίζω τα Mazda BT-50 και Ford Ranger. (που είνα ουσιαστικά τα ίδια).

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τα έχω οδηγήσει όλα. Για σκληρή χρήση και κοπάνημα και φόρτωμα κτλ-κτλ το θεωρώ μέγιστη μαλακία να πάρει κανείς πολυτελές αγροτικό, εκτός και αν δεν έχει πρόβλημα να γρατζουνιέται στα βάτα και να γίνεται το σαλόνι *δελο με τις λάσπες... γιατί αυτή είναι η χρήση τους, τα κομφόρ και οι μαλακίες των επιβατικών δεν έχουν θέση σε εργαλείο δουλειάς. Υπό αυτό το πρίσμα, τα πιο σκληροτράχηλα και ζόρικα Pick-Up είναι νομίζω τα Mazda BT-50 και Ford Ranger. (που είνα ουσιαστικά τα ίδια).

Γιαυτό υπάρχει η έκδοση standard των ISUZU.... σε πολύ καλές τιμές και είναι αυτό ακριβώς που ζητά ο πραγματικός αγρότης-επαγγελματίας....οι του Κολωνακίου και πέριξ περιοχών, παίρνουν τα πολύ ακριβότερα LS1 και LS2....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Από που και ως που να σε βάλουν μέσα και γιατί; εφόσον έχεις την σχετική άδεια πας όπου θέλεις όποτε θέλεις, απλά ΔΕΝ μπορείς να φορτώσεις τίποτα στην καρότσα που δεν άπτεται της άδειας που έχεις.

Εγώ, ας πούμε, παρότι υπάλληλος γραφείου δηλώνω και ένα εισόδημα 200 ευρώ τον χρόνο από ντομάτες που (και καλά...) έχω σε ένα χωράφι (όχι απαραίτητα δικό μου) και αυτομάτως έχω δικαίωμα να αποκτήσω τέτοιο όχημα ως αγροτικό....
    Oικονομικά ενοώ σε βάζει μέσα .

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Oικονομικά ενοώ σε βάζει μέσα .
    Υπάρχει όχημα (εκτός ίσως από τα παπιά και αυτά με επιφύλαξη) που να μην σε βάζει μέσα; όλα έχουν τα κόστη τους, μικρά η μεγάλα...εξαρτάται πάντα από το τι θέλει κανείς να κάνει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει όχημα (εκτός ίσως από τα παπιά και αυτά με επιφύλαξη) που να μην σε βάζει μέσα; όλα έχουν τα κόστη τους, μικρά η μεγάλα...εξαρτάται πάντα από το τι θέλει κανείς να κάνει
    υπάρχει.νισσαν note diesel 3.2/100 χλμ. για 10 χρόνια τουλάχιστον αβασάνιστα χιλιόμετρα.στην ιδια κατηγορία το γιάρις αγροτικό ή το άστρα αλλά τρώει πιο πολύ.

αν παλι δεν σου κάνει,υτρανσπορτερ diesel σαν του teogtp αλλά σε καρότσα και είσαι κομπλέ.φορτώνεις και μένα
    κοίτα την αγγελία του.εχει κανει 300000 χλμ και είναι σαν καινούργιο και έχει και ωφέλιμο 1100
    αν θέλεις τετρακούνα παίζει και το syncro
    Θα συμφωνήσω με τον χυμαδόρα + ότι τα θεωρώ παντελώς άχρηστα για εργασία + τρώνε πολύ

υπόψην,μιλάω σαν αγρότης και εννοείτε πως για κάποιους άλλους ίσως είναι αναγκαίο .

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    υπάρχει.νισσαν note diesel 3.2/100 χλμ. για 10 χρόνια τουλάχιστον αβασάνιστα χιλιόμετρα.στην ιδια κατηγορία το γιάρις αγροτικό ή το άστρα αλλά τρώει πιο πολύ.

αν παλι δεν σου κάνει,υτρανσπορτερ diesel σαν του teogtp αλλά σε καρότσα και είσαι κομπλέ.φορτώνεις και μένα
    κοίτα την αγγελία του.εχει κανει 300000 χλμ και είναι σαν καινούργιο και έχει και ωφέλιμο 1100
    αν θέλεις τετρακούνα παίζει και το syncro
    Θα συμφωνήσω με τον χυμαδόρα + ότι τα θεωρώ παντελώς άχρηστα για εργασία + τρώνε πολύ

υπόψην,μιλάω σαν αγρότης και εννοείτε πως για κάποιους άλλους ίσως είναι αναγκαίο .

αναλογα την χρηση και η επιλογη
    εγω στα 8 χρονια που το εχω παρατησα κουρσες στην ακρη
    και το εχω και σαν ιχ
    πολυ πιο ξεκουραστο στα καλντεριμια που λενε δρομους,πιο ασφαλη δεν το συζητω,
    και παω παντου χωρις προβλημα αποσκευων,οικοσκευων, σκυλιων, μηχανων κτλ
    το90% των ιδιοκτητων ομως δεν ξερει να τα αξιοποιει στο επακρο.
    αν το μαθεις δεν το αλλαζεις.
    και με την διαφορα τιμης βενζινης/πετρελαιου καιει σαν 1400 βενζινη
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

...ψηνεται

Moderator
    2 χρόνια μετά;;; αυτό θα έχει καεί, ωρέ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ακομα δεν εκανες κινηση;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

αλλου ημουνα και με πεταξε η αναζητηση εδω ...χαχαχαχαχα