Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

Αριστο.....

Ο μονος λογος ειναι τα οικονομικα και η αλλαγη στη νομοθεσια των διπλωματων.....

Με το που θα φτιαξουν τα οικονομικα (οταν), τα ss θα γεμισουν τους δρομους....

Και μαλιστα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο λογω στερησης
    πουτσ@@@@@@@@@

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αριστο.....

Ο μονος λογος ειναι τα οικονομικα και η αλλαγη στη νομοθεσια των διπλωματων.....
    Με το που θα φτιαξουν τα οικονομικα (οταν), τα ss θα γεμισουν τους δρομους....
    Και μαλιστα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο λογω στερησης
    μπορεί και να έχεις δίκιο, εγώ δε το πολυπιστεύω πάντως

ο κάγκουρας του μέλλοντος με φραγκάκια, μάλλον θα ψάχνει μπριζάκι για το ipad και το iphone, οπότε μάλλον σε κάνα Τυρανόσαυρο σκούτερ τον βλέπω να καταλήγει...

μακάρι να έρθει εκείνη η μέρα για όλους μας πάντως, να καβαλήσει ο καθένας ότι πραγματικά γουστάρει άνευ φόβου και πάθους

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ............

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.............ΠΕΘΑΝΕ....!!!
    Άλλαξαν τά ήθη.
    Άλλαξε ό κόσμος.
    Άλλαξαν οί νέοι.
    Πρός τό καλύτερο βεβαίως-βεβαίως......
    Φλορούμπιασε ή πλάση όλη.....!!!!
    αυτο λεω και γω συμφωνω ολη η νεολαια μαλακιζεται με το ιντερνετ και τα κινητα.Τους βλεπεις καθονται σε μια καφετερια να πιουνε καφε και αντι να μιλανε μεταξυ τους ασχολουνται με τα κινητα τους

Παλαιό μέλος
    Oι καγκουρες δεν πεθαναν.Απλα οι γονεις δημοσιοι υπαλληλοι λογω περικοπων σταματησαν το δωσε.

Μην ανησυχειτε,μολις αρχισουνε να φτιαχνουνε τα πραγματα,θα ειναι παλι κοντα μας.

ρε αν ΔΕΝ είναι κλιπονάτο ΤΙ να το κάνεις...??
    (ξέρω-ξέρω σαν το χώμα δεν έχει...)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Oι καγκουρες δεν πεθαναν.Απλα οι γονεις δημοσιοι υπαλληλοι λογω περικοπων σταματησαν το δωσε.

Μην ανησυχειτε,μολις αρχισουνε να φτιαχνουνε τα πραγματα,θα ειναι παλι κοντα μας.
    Ναι αυτό είναι σταμάτησαν το δώσε και περνούν mega scooter των 10.000€ με προίκα αλλά 5 πάνω
    Μάγκες απλα άλλαξε η μόδα (ινταξ παιζει κι η κρίση αλλά όχι τόσο)

π.χ. τωρα που το σκεφτομαι, εχω να δω busa που ν'ανοιγει, πανω απο 2ετια...που πηγαν ολα τα busa (παλια, καινουργια) που κυκλοφορουσαν σαν τα παπακια καποτε...[/QUOTE]

Την ίδια απορία έχω εδώ και πολύ καιρό.
    Έχω ένα cbr 600 f4i ,12 ετών πια, και αισθάνομαι στον δρόμο λες και οδηγάω μηχανή παγκοσμίου ανάμεσα σε τόσα σκούτερ. Βέβαια έχω κλείσει το γκάζι τόσο πολύ ,λιγότερα από 6lt/100 km μέσα στη πόλη , που πολλά σκούτερ με τσαγιάζουν εύκολα.

Εγώ δεν πειράζει αν θα γελαω ως την αιωνιοτητα με το στερεότυπο των βουπου με τα δήθεν τους και των δυτικών λεβεντηδων καθαρόαιμων που δεν μπορούν πΧια να τρεΚΣουν μια βόλτα ισιαδι ως την ελεΨινα να ξεγκαβλωσουν... Πολύ συναίσθημα ρε γμτ. Λες και όλοι αυτοί που πούλησαν ss και πήραν φραπέ ρεϊσερ καστομ φακ στοκ μπαϊκς η σκούτερ ακολουθώντας πιθηκηδον την επιταγη της εποχής, ηταν ποτέ σοβαροι μοτοσικλετιστές και όχι απλοί μοτοχρηστες, που λέγανε και στο καφενείο του Βαντα. Η οδύσσεια ενός κατατρεγμένου σουπερσπορτά, ο μπιλακος ο λάστιχο-Καϊλας με το κασελακι.

Σε φιλικό σπίτι, προ 2 εβδομάδων, σκάει παρέα "πιτσιρίκοι" είκοσι λίγο. Έρχεται ο ένας, κουβεντουλα για το R6 που αναγκάστηκε να δώσει και πω ρε γμτ και πίκρα και να σου πω και ποσο ρε φίλε το ζηλεψα το χίλια τωρα κλπ σχεδόν τον λυπηθηκα. Και τι οδηγείς τώρα; Α, πήρα παλιό κουπερακι οριτζιναλ ριστορινγκ μπλα μπλα μπηκα στη λέσχη μπλα μπλα... Καλά ρε, πόσο σου στοιχίζει δαύτο; Εκεί μαζεύτηκε. Άλλαξε η μόδα, αγορΓια... Η αλήθεια βρίσκεται στις επιταγές της κάθε γκαγκα που καθορίζει τον καταναλωτισμο. Νέα γενιά και φρύδια κατσαρά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    να πω και την δική μου αμαρτία, μετά απο χρόνια με ss, streetfighter kai naked μηχανάκια και αφού έκανα αυτά που ήθελα ( california school, trackdays, αγ.Γιάννη κτλ ) αγόρασα μόλις προχθές το πρώτο μου scooter ( sr max 300 ). Πάω λοιπόν αντιπροσωπεία, παραλαμβάνω και το φέρνω σπίτι μετά από μία μακρινή σχετικά βολτούλα ( Αγ.Δημήτριο- Λαύριο-Μαρκόπουλο ), στο δρόμο όλα τέλεια, καινούριο μηχανάκι, άνετη θέση μπλα μπλα... έρχομαι λοιπόν σπίτι , ξεκαβαλάω, το κοιτάω και λέω ωραίο είναι το άτιμο αλλά.... μέσα μου μια φωνή που ούτε εγώ δεν ήθελα να ακούσω μου λεγε ... αλλά δεν είναι μηχανή....
    δέχομαι λοιπόν τις ευχές απ όλη την οικογένεια και μετά λέω στον κολλητό μου << φίλε ωραίο, καλό, χρυσό αλλά δεν είναι μηχανή >> ο κολλητός λοιπόν με επανέφερε λέγοντάς μου << δεν μας χέζεις ρε Γιάννη, πολλοί νομίζεις έχουν την δυνατότητα σήμερα να έχουν κάτι σαν το δικό σου? >> ( ο κολλητός να σημειώσω ότι ψάχνει για δουλεία εδώ και δύο χρόνια ) , τότε λοίπον επανήλθα στην τάξη και λέω στον εαυτό μου, μην είσαι αχάριστος, όμορφο είναι, άνετο είναι, χώρους να βάζεις κράνος ,γάντια έχει, η γυναίκα ανεβαίνει, μια χαρά είναι γι αυτήν την εποχή, αργότερα βλέπουμε...
    έτσι είναι η ζωή, εγώ που κάποτε κοροίδευα αυτούς με τα scooter σήμερα έχω και εγώ ένα και να σας πω και την αλήθεια μου πιο πολύ μεσα στην ζωή μου είναι αυτό παρά όλα τα άλλα που είχα, δεν λέω ότι δεν με πορώνουν τα ss απλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με δαύτα. Σκέφτομαι κάποια στιγμή και αν ανοίξουν οι πίστες να πάω να πάρω ένα aprilia rs 250 μεταχείρω και να το χω μόνο για πίστα , και πιο πολύ θα το χαίρομαι, γιατί με τ άλλα που έμπαινα πίστα έτρεμα μην τυχών κάτσει καμιά στραβή και τι θα έκανα...
    έτσι είναι αλλάζουν τα πραγμάτα, αλλάζουμε και εμείς....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Σε αλλα κρατη (αγορες) αραγε τι γινεται?Βρετανια,ηπα ιαπωνια.Οκ εδω δεν εχουμε πιστες να τα τρεξουμε και δεν εχουμε δουλεια και λεφτα να τα συντηρησουμε.Ασ πουμε ποσα ss πουλησε παγκοσμιως πχ η honda και ποσα μεγαλα ον οφ.Αν τα ss ειναι παραπανω απο τα ον οφ,τοτε ισως μονο στην ελληνικη αγορα συμβαινει αυτο.Πχ καπου διαβασα οτι η dukati φετος ειχε μεγαλη ανοδο πωλησεων (παγκοσμια),η dukati πουλαει κυριως ss.Αν πχ στην suzouki το πρωτο σε πωλησεις της μοντελο ειναι το gsxr 750,τοτε μαλλον μιλαμε για ελληνικο φαινομενο.Παντως εδω περσυ στις μοτοσυκλετες στα 4 πρωτα ηταν το gs,cb 500,nc 700, mt 7

Η Ντουκάτι ρε φίλε πουλάει Μονστερ, ντιαβελ, μουλτι ΚΑΙ ss.

Η Σουζούκι γαμιεται να πουλαει vstrom και παπιά και σκούτερ. ΚΑΙ ss...

Μήπως τα βλέπεις λίγο στραβά;

Μην παραμυθιάζεσαι ελληνάκο. Η δεκαετία που περάσαμε δε θα ξανάρθει ΠΟΤΕ. Μια παρένθεση ήταν που θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά.
    Έζησα 6 χρόνια με ένα XL 185 και άλλα 10 χρόνια με ένα KLR 250 με τα ίδια λάστιχα και αλυσογράναζα. Ε, στη δεκαετία του ευρώ , άλλαξα 20 μηχανάκια , ο στερημένος, γιατί ήθελα να τα δοκιμάσω όλα. Τέτοια χρόνια δε θα ξανάρθουν.

Αμα σταματήσουμε να χαρακτηριζομαστε απο το εκάστοτε αντικείμενο που έχουμε αγορασει και ειναι "τούμπανο", (σκουτερ-μηχανη -ΤΤ -μπεμπα-- iphone 6-τιμπερλαντ- smartΤV) κλπ, τότε, πιθανών και να δούμε τι μας αρέσει και ίσως να το αποκτήσουμε.
    Ίσως τότε, να είμαστε αυτό που θα χρησιμοποιούμε

Banned
    Κάποτε στις ηλικίες αυτών πού φτιάχνουν παπιά και παίρνουν σκούτερ κυριαρχούσαν
    Tzr/rgv/kr1s/nsr/fzr/cbr οι περισσότεροι που είχαν τότε αυτά τα έδωσαν και δεν πήραν τίποτα
    Οι λίγοι που ξέρω παρέμειναν
    Και εγώ αν και χωματερος σε ένα διάλειμμα τής χρυσής εποχής πήρα ένα R1 το οποίο δέν κράτησα πολύ γιατί δεν με βόλευε πουθενά.
    Αλλά βλέπω και εδώ μέσα πώς πλέον μετράμε με το παραπάνω τα λεφτά μας και οι βόλτες μειώθηκαν, τα άσκοπα ανοίγματα που ελοχευουν κάποια στραβή, η φθορά επίσης
    Εδώ μειωσα προσωπικά τις εντουραδες μια στο τόσο και αν.
    Κάποτε ανά δύο χρόνια άλλαζα χωματερο, τώρα προσπαθώ να αναστήσω ένα χρεπι για να ξεκαυλωνω.
    Στο θέμα μας πρόπερσι ερχόμενος από Βόλο μέσω εθνικής συναντάω παρέα με ss που τους πέρασα με το ατος και δεν με ξαναπερασαν,αλλα δεν ήταν οι μοναδικοί
    Παρακάτω μέχρι R8 προσπέρασα

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    ρε αν ΔΕΝ είναι κλιπονάτο ΤΙ να το κάνεις...??
    (ξέρω-ξέρω σαν το χώμα δεν έχει...)
    Εγω το ss δεν το πουλαω!! Κ ας το χω 8,5 χρονια κ ας εχω 91k. (Ολα καφετερια...)
    Τα αυτοκολλητα που εχω μαζεψει απ εξω κ οι συγκινησεις να το οδηγαω κ 12 ωρες σερι με τσαντα πλατης, tailbag κ tankbag
    το κωλοσκουτερ που εχω κ ειχα δεν τα προσφερει. Κ αν πουλησω κατι θα ναι το σκουτερ να παρω πατινι...
    Με το στανιο τα συντηρουμε δε λεω, βολτες λιγοτερες γινονται δε λεω, αλλα θα το καβαλαμε οσο μπορουμε.
    Κ για μενα που ακομα το βλεπω κ κ@υλωνω δεν μου λεει κατι να επαιρνα το τελευταιο μοντελο γιατι την δουλεια μου την κανω κ με αυτο...
    Ride(s) the wind of change...

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε