Άψογο αποτέλεσμα,στο είχα πει ότι θα καθρεφτίζεσαι πάνω της,και θα κρατήσει για πααααααρα πολύ καιρό. Άξιζε ο κόπος και το τρίψιμο.
Και πάλι μπράβο φίλος ,καλοφόρετη και αγρατζουνιστη
Άψογο αποτέλεσμα,στο είχα πει ότι θα καθρεφτίζεσαι πάνω της,και θα κρατήσει για πααααααρα πολύ καιρό. Άξιζε ο κόπος και το τρίψιμο.
Και πάλι μπράβο φίλος ,καλοφόρετη και αγρατζουνιστη
εγω την δικη μου την ειχα παει σε καποιον λευκοσιδηρουργο που φτιαχνει σομπες και μου εφτιαξε ενα νικελ εφαρμοστο καλυμα. μετα εκοψα ολα τα περτσνια μετρησα τρυπησετο νικελ και το περτσινωσα μαζι με τον το αλουμινιο. εγινε μια τελεια no name εξατμιση (ηταν wrp). αν παλι δεν θες μπορω να δω αν φτιαξω μια απο rf 900 που εχουμε και να στην πουλησω.
πολύ ωραίο αποτέλεσμα...
Πόσο κρατάει όμως την καθαρότητα του το χρώμιο πριν ξεθωριάσει πάλι;
Δεν ξεθωριάζει
Απλά παίζει να κιτρινίσει, αλλά με κρέμα για ανοξείδωτα γυάλιζει πάλι
Ρε φιλε η εξατμιση σου γυαλιζει σαν καινουργια...
σε μαστορα την πηγες;
Μπινιααααα!!!
![]()
axaxaxa μεγαλη μπινια η Εξατμιση
Το νικελωμα και ενα τελευταιο τριψιμο - καθαρισμα να απομακρυνθουν οι βρωμιες και οποιες ατελιες υπηρχαν στην λειανση εγινε σε μαστορα.
Το ολο κοστος ηταν 100 ευρω στον Μαστορα και 10 - 15 ευρω σε δικα μου υλικα οπως βουρτσες και γυαλοχαρτα.
συνολο 115. Αγορα δεν νομιζω να εβρισκα κατι λιγοτερο απο 150 για το χταποδι και οχι σε αυτη πλεον την κατασταση.
Ωραιος
το επομενο βημα ειναι φωτο πανω στην μηχανη!
κοιτα η μηχανη ειναι ακομα σε τευχη...
εχω σκελετο περιμενω τη μηχανη απο γενικο σερβις καιη σελα εχει παραγγελθει στον σελα....
μετα εχουμε δεσιμο και καλωδιωση και διαφορες στηλιστικες αλλαγες για να γινει ενα καφεδακι ρεησερ :-)
εχω ακομα καιρο πριν την βαλω πανω :-(
Τελευταία τροποποίηση από theolc-8; 12/11/2014 στις 10:46.
Για να δούμε αποτέλεσμα....
εγω δεν θα την εβαζα σε μηχανακι να χαλασει,θα την εκανα διακοσμητικο στον τοιχο!!
Παρόμοιας φιλοσοφίας είναι και η δική μου περίπτωση. Θα είμαι ευτυχής κάτοχος μιας νέας FJR 1300 τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όλα καλά αλλά με χαλάει η εξάτμιση της. Νομίζω ότι και καινούργια που είναι δείχνει ήδη φθαρμένη. Τι επιλογές έχω? Να την νικελώσω? Η καλύτερα να της βάλω νίκελ κάλυμμα? Αν ναι υπάρχει στην Κρήτη τέτοιος μάστορας? Αλλιώς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα? Ευχαριστώ.
May the Force be with you... Always.
Υποθέτω πως το έχει κάνει για να μη καίγεται κάποιος πολύ απρόσεκτος συνεπιβάτης. Είναι που είναι σα θερμοσίφωνο η εξάτμιση του συγκεκριμένου μοντέλου... τώρα είναι λες και έχεις βάλει ένα πόδι σε γύψο!