Τι γνωμη να σου πουμε για ενα απο τα καλυτερα 125 mx;
Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα..Αλλα σε περιπτωση που δεν το ειδες ερχεται εντουροποιημενο οπως το cre hm
enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..endu ro..enduro..enduro..enduro..
Καθολου ειρωνικα .Ειναι αν οχι το καλύτερο, μεσα στα καλυτερα 125 mx .το εχει φιλος και μου εχει πει τα καλυτερα.απλα η κλιμακωση του κουραζει στο εντουρο,κατι που το οποιο διορθωνεται γιατι μπορει να παρει το κιβωτιο απο τα wrf .τουλάχιστον στο 08 του φιλου γινεται.
enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..endu ro..enduro..enduro..enduro..
...επειδη ημουν και γω στη φαση να παρω 125 mx και να το κανω εντουρο ,πηρα πολλες συμβουλές απο ανθρωπους που το εχουν κανει,με τελικο συμπέρασμα οτι γενικα τα 125 mx σε εντουρο ειναι κουραστικα και θελουν ψαξιμο και χρημαl,το yamaha ομως ειναι αυτο που ας πουμε πιο ευκολο να γινει εντουρο...
forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=81&t=16708
Διαβασε και δω να παρεις μια ιδεα
Έχω διαβάσει αρκετά τέτοια..θα το διαβάσω και αυτό αν και δεν τίθεται θέμα για μετατροπή
Γιατι αυτο το παραπανω που εδειξες μετατροπή δεν ειναι;![]()
Είναι από τη yamaha μετατροπή όπως για τη honda το cre hm..όχι από ιδιώτη κάτοχο... Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος
Αν έχει facebook τσέκαρε το λινκ
https://www.facebook.com/Worksbike/p...type=1&theater
Καλό είναι να μην δίνουμε ειρωνικό χαρακτήρα εκεί που δε χρειάζεται..Δεν ξέρω αν γίνεται συνεργασία ή αν θα γίνει κάποιου είδους αντιπροσωπεία..Αναμένουμε λέμε!
Δεν ειρωνευτικα...τον Χελιωτη θυμηθηκα που κανει πλακα με τα μηχανακια μας και τα λεει ολα factory...
![]()
Δεν θυμήθηκες..Είναι ο Χελιώτης..Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά,μόνο τη σελίδα του στο facebook απο όπου και τα βρήκα..
Εγώ μαζί σου είμαι..Δεν αμφέβαλα σε τίποτα..Απλά περιμένω και είμαι περίεργος για την πραγματικότητα![]()