η βιμοτα δεν εκανε κατι κενουργιο με το ψαλιδι ηδη το δοκιμασανε σε Νεσσι Λαβερτα/Καβασακι και elf...
το 2χ2 ξανα δεν ητανε κατι κενουργιο ηδη το Savage 2x2 ετρεχε σε αγωνες μοταρτ/ΜΧ
το Cagiva οκ 500 διχρονο αλλα επρος στο bigbang NSR απλα εψανχε τρυπα να κρηφθει οπως και καθε αλλο διχρονο 500, αλλα γενικως η κουβετα ειναι για στρεετ, τα αγωνιστικα με τον ενα η αλλο τροπο και με το τι καναν στους αγωνες καταληγουν να ειναι μυθοι η παρταλια!
το HP2 καβασακι ποιο ειναι?
ORGIA!!!!!
[FONT=Comic Sans MS]1) Ήταν στην παραγωγή η Nessie II ή η Laverda?? Αν ναι, οκ πάσο.
Γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι οι μόνες μοτοσυκλέτες παραγωγής με Hub-center steering είναι η Bimota Tesi 3D και η Vyrus 985 C3.
Οι δυο πρώτες ήταν κατασκευές κάποιων Άγγλων αντιπρόσωπων, νομίζω.
2) Ναι όντως δεν ήταν κάτι καινούριο... Εμφανίστηκε το 1924 σε ένα Raleigh 350 για trial. Εσύ αναφέρεσαι μάλλον στα Γαλλικά Yamaha και Hugsvarana των αδερφών Savard.
Oι Οποίοι χρησιμοποιούν, αλυσίδα για την μεταφορά της κίνησης και σύστημα διεύθυνσης με βραχίονα. Θεωρώ πως δεν ήταν κα η πιο έξυπνη λύση, μιας και η honda είχε φτιάξει από το 1988 xr 250 2x2 με υδραυλικό σύστημα μετάδοσης.
Το wr450 2x2 δεν είναι το αγαπημένο μου, TT600r 2x2, αλλά είναι το πρώτο σε παραγωγή και λέει πολλά.
3) Είπα ατίθασο... όχι πιο γρήγορο όχι πιο επιτυχημένο.
Άρα θα μείνει στην ιστορία για την δυστροπία του. και το nsr για κάποιον άλλο λόγο...
4) Το διόρθωσα.[/FONT]
![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Μια μοτοσυκλέτα που εισήγαγε το deltabox πλαίσιο τις 5βαλβιδες κεφαλές το σύστημα μεταβλητής διατομής εξαγωγής Exup(στο μοντέλο του '89) δεν μπορει παρα να ειναι ένας μικρός σταθμός στην ιστορια της σύγχρονης μοτοσυκλέτα .
YAMAHA FZR 1000 1987.
The Yamaha FZR1000 is a motorcycle produced by Yamaha from 1987 to 1995. The 1989 version, crowned the "Bike of the Decade" by Cycle World, had 0-60 acceleration of 2.9 seconds, and a top speed of over 167 mph.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από sotos 8; 17/12/2014 στις 07:00.
το vmax το παλιο το καβαλησα κι εγω.. οντως μακραινει χερια... και μετα αντε να ψαξεις πωες να σταματησεις μετα τα Γουβια στο επομενο φαναρι. να πω οτι αν ημουν ευθειακιας θα το γουσταρα? ναι...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
1) Yamaha XT. Όλα. Γιατί ήρθαν για να μείνουν και θα μείνουν!
2) Honda XRV Africa. Επανάσταση
3) Kreidler Florett. Ο παλιός είναι αλλιώς παιδιά...
4) Honda CB400SF
5) Kawasaki Ninja H2r. Το μέλλον στις επιδόσεις...
Να πώ και `γω μία που δεν είδα να αναφέρει άλλος; (σόρυ αν μου διέφυγε κάποια ανάρτηση)
YAMAHA FJ1100!
Είχε την «ατυχία» να βγεί το 1984, την ίδια χρονιά με το 900αρι το Νίντζα.
Ποιός όμως καβαλάει ακόμα Νίντζα του 84;
Η μεγάλη Γιαμάχα κοντεύει να αποκτήσει cult status, με λέσχες ΗΠΑ και ΗΒ και πολλους φίλους Αυστράλια, Αφρική και όπου οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Άθραυστος κινητήρας εφάμιλος του GSXR1100 (κάποιοι έχουν κάνει >300k χλμ), το πρώτο lateral frame concept, λίγο α λα bimota, άνετο και με συνεπιβάτη, βαστάει 220 όλη μέρα άμα λάχει, βασικά λέω οτι είναι το πρὼτο σύγχρονο sport tourer, αν και αλλού ήθελε να το πάει η Γιαμάχα, αλλά είπαμε... το Νίντζα 900...
Εν τούτις, με αναβαθμισμένη ανάρτηση, φρένα (συνήθως από R1) και ενίοτε ρόδες από Genesis/EXUP για να σηκώνει μονδέρνα λάστιχα 17" κυκλοφορούν πολλές ακόμα, και οι ιδιοκτήτες τους τις χαίρονται. Δεν είναι ακριβώς μηχανή μουσείου, κι ας έχει 30αριάσει! Ο κινητήρας ζει ακόμα και στην XJR την 13αρα, αλλά προσωπικά νομίζω οτι το XJR ήταν ένα βήμα προς τα πίσω σε σχέση με το FJ1200. (Ποτέ δεν κατάλαβα την έννοια του «ρετρό», για μόστρα μου φάνταζε...)
Αν έβγαινε ακόμα FJ13 (λαιμαι τώρα), με ψεκασμό, και κάποιες τεχνολογίες Fazer, μπορεί να συναγωνιζόταν ZZR1400 και Hayabusa, αλλα φαίνεται η Γιαμάχα κιώτεψε....
Είχε άραγε κανείς εδώ ποτέ FJ 11αρα ή 12αρα;
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 24/02/2015 στις 15:09.