Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 93

Θέμα: enduro?

Παλαιό μέλος
    Ενα KLX 250 με ελεύθερη αναπνοή μοτέρ, νομίζω ότι είναι μια χαρά επιλογή.

Τα πουλάνε και σε καλές τιμές, οπότε βρες ενα να το κάνεις μια βόλτα να δεις πως είναι. Αν δεν κάνω λαθος υπάρχει τρόπος να αυξηθεί η ιπποδύναμη με κάποιες μετατροπές που γίνονται σε εξουσιοδοτημένα kawasaki service, αυτό πρέπει να το ψάξεις, κατι είχα ακούσει δεν είμαι σίγουρος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Ενα KLX 250 με ελεύθερη αναπνοή μοτέρ, νομίζω ότι είναι μια χαρά επιλογή.

Τα πουλάνε και σε καλές τιμές, οπότε βρες ενα να το κάνεις μια βόλτα να δεις πως είναι. Αν δεν κάνω λαθος υπάρχει τρόπος να αυξηθεί η ιπποδύναμη με κάποιες μετατροπές που γίνονται σε εξουσιοδοτημένα kawasaki service, αυτό πρέπει να το ψάξεις, κατι είχα ακούσει δεν είμαι σίγουρος.
    +1 για την μετατροπή. Και μόνος του την κάνει.
    Για εντουρο αν δεν εχει απαιτήσεις είναι παραπανω απο οκ.
    Για ταξιδάκι ή για δικαβαλο σε ανοιχτο δρόμο όμως είναι λίγο κουραστικό

Θεωρώ και γω πως πριν καταλήξει πρέπει να οδηγήσει.
    Τελευταία τροποποίηση από γιωτάς; 10/01/2015 στις 09:11.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Σιγουρα αδυναμο χωρις μετατροπη το KLX. Και παρουσιαζει σκουρια σε ορισμενα σημεια.
    Ακριβο ομως γενικοτερα..
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος
    τα είδα λίγο στο ιντ για το klx και έλεγαν ότι σε σχέση με το crf250l έχει ποιο αδύναμο κινητήρα... το crf έχει καλύτερη ροπη στις χαμηλές στροφές λένε

Μέλος
    όντως πρέπει να τα βρω και να τα δοκιμάσω... πάντως για ένα από τα δύο σκέφτομαι

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Δες αν σε ενδιαφερει το ΚΤΜ μου. Αρκετα πιο κατω απο τα χρηματα που δινεις και αρκετα αξιοπιστο για exc μοτερ. Θα σου μεινουν και χρηματα στην ακρη για πιθανες μετατροπες ( αν θες να το κανεις πιο εκδρομικο).

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δες αν σε ενδιαφερει το ΚΤΜ μου. Αρκετα πιο κατω απο τα χρηματα που δινεις και αρκετα αξιοπιστο για exc μοτερ. Θα σου μεινουν και χρηματα στην ακρη για πιθανες μετατροπες ( αν θες να το κανεις πιο εκδρομικο).
    βασικά τα φοβάμαι λίγο γτ έχω ακούσει ότι έχουν πανάκριβα service και δύσκολα βρίσκονται ανταλλακτικά (μπορεί να είμαι και λάθος) προσπάθησα να το δω αλλά δεν τα κατάφερα... εαν υπάρχει η δυνατότητα μπορείς να μ το στείλεις σε προσωπικό?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotgr Προβολή μηνύματος
    βασικά τα φοβάμαι λίγο γτ έχω ακούσει ότι έχουν πανάκριβα service και δύσκολα βρίσκονται ανταλλακτικά (μπορεί να είμαι και λάθος) προσπάθησα να το δω αλλά δεν τα κατάφερα... εαν υπάρχει η δυνατότητα μπορείς να μ το στείλεις σε προσωπικό?
    Δες τη εδώ :

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=117539

Τα service του είναι πολύ απλά, κάθε 1000 1 λίτρο λάδι και κάθε 3000 τσεκάρισμα και βαλβίδες. Ανταλλακτικά βρίσκεις πολύ εύκολα. Για να σου δώσω μια εικόνα ένα service με λάδια, βαλβίδες, καθάρισμα carb και αλλαγή 4 ρουλεμάν έδωσα 70 euros.

Banned
    Να προσθέσω ότι σκόπιμα δεν πρόσθεσα ΚΤΜ στα προτεινόμενα ως ποίο καθαρόαιμα.
    Αλλά οι αναρτήσεις τούς είναι αλλού σε σχέση με τα τζαπαν, και θα βοηθήσουν πολύ ακόμα και έναν ερασιτέχνη η αρχαριο.
    Ο συγκεκριμένος κυβισμος ειναι μια χαρά και απ όταν βγήκε τα σχόλια ήταν υπέρ του δέοντος καλά.
    Προσοχή μόνο κάθε 1000 χλμ αυστηρά λαδάκι αλλαγή κάπου 700/800 γρ απ ότι θυμάμαι.
    Ανταλλακτικά πλέον για τα σύγχρονα ΚΤΜ υπάρχουν τα πάντα και γρήγορα, όχι παραγγέλνω και είμαι στο περίμενε.
    Σαν καθαρόαιμο ξεχνάς την παχιά και άνετη σέλα, η οποία όμως φτιάχνεται - γεμίζει.
    Για δεύτερο άτομο τι να σού πω, δεν έχω δει exc δικαβαλο

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Το crf 450 x να παρεις και να πουλας μουρη οτι εχεις το μηχανακι που κερδισε το Dakar!

Aυτο που λεει ο Μικε ειναι καλη επιλογη παντως. Μηχανακι χρυση τομη.
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος
    έψαξα λίγο και μου πρότειναν και το xt660 offroad ...μ είπαν είναι αρκετά ήρεμο και καλο....σκέφτομαι ανάμεσα σε αυτά η honda crf250l η το xt...αν υποθέσουμε μια αρκετά καλη κατάσταση xt και crf250l νεο.. που θα πηγαίνατε?

Banned
    Για χαλαρές βόλτες σε χωματόδρομο ή ψιλοευκολο μονοπάτι,ειναι οκέι

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotgr Προβολή μηνύματος
    ...μ είπαν είναι αρκετά ήρεμο και καλο

Ναι, κοίταξε όμως να είναι εμβολιασμένο .................................................................................................... ......ωπ, μάλλον δεν μιλάς για σκύλο.

Πέρα από την πλάκα, το ΧΤ είναι άλλη κατηγορία.
    Στην άσφαλτο πολύ καλύτερο από τα άλλα που κοιτούσες.
    Στο χώμα χειρότερο, πολύ πιο βαρύ. Θα σε πάει παντού σε περιηγητικούς ρυθμούς, αλλά θέλει αποφασιστικότητα για να το βάλεις σε δυσκολότερες
    καταστάσεις. Θα περάσει βέβαια, αλλά θέλει τον τρόπο του. Και βέβαια όχι σε μονοπάτια εντούρο. Είναι απλά ακατάλληλο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Ναι, κοίταξε όμως να είναι εμβολιασμένο .................................................................................................... ......ωπ, μάλλον δεν μιλάς για σκύλο.

Πέρα από την πλάκα, το ΧΤ είναι άλλη κατηγορία.
    Στην άσφαλτο πολύ καλύτερο από τα άλλα που κοιτούσες.
    Στο χώμα χειρότερο, πολύ πιο βαρύ. Θα σε πάει παντού σε περιηγητικούς ρυθμούς, αλλά θέλει αποφασιστικότητα για να το βάλεις σε δυσκολότερες
    καταστάσεις. Θα περάσει βέβαια, αλλά θέλει τον τρόπο του. Και βέβαια όχι σε μονοπάτια εντούρο. Είναι απλά ακατάλληλο.
    οπ συγνώμη έγινε λάθος απο ενα φόρουμ με σκυλιά που έγραφα χαχαχα ...
    κατάλαβα ειναι πολυ light εκτός δρόμου οποτε το xt...αρα ολοι οι δρόμοι σε crf250l οδηγούν οπως βλέπω

Παλαιό μέλος
    Κοίτα, επειδή ψάχνεσαι και δεν είσαι κατασταλαγμένος, θα ήταν καλό να αρχίσεις με κάτι μτχ.

Εάν το μετανιώσεις, δεν σου ταιριάζει κλπ, θα χάσεις πολύ λιγότερα χρήματα.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Παγκόσμιο Enduro?
    από Stergios69 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 16:41
  3. 14η Συναντηση Enduro 3,4,5/9/2004
    από SaraMaritis στο forum Αγωνιστικά νέα