Δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά ξεκαθαρίστε για ποιο vstrom μιλάτε. Νομίζω κάποιοι λένε για το 1000 και άλλοι για το 650.
Δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά ξεκαθαρίστε για ποιο vstrom μιλάτε. Νομίζω κάποιοι λένε για το 1000 και άλλοι για το 650.
Sent from me using a computer.
ENNOEITAI TO 650...........
Τι ερωτήσεις είναι αυτές..??
Το 1000 το παλιό το έσβησε το 650...!!
Το 1000 το καινούργιο έσβησε από μόνο του
πριν καν ανάψει...!!!!
Ο τερενς τα λέει μια χαρά. Δεν υπήρχε και κανένας σοβαρός λόγος να πάρει κάποιος το 1000. Και βαρύτερο ήταν και μεγαλύτερη κατανάλωση είχε, ούτε στους χώρους ούτε στην άνεση υπερτερούσε, ούτε στην εμφάνιση. Να έχεις 1000αρι για λίγους ίππους παραπάνω? Όχι, έπαιρνες το 650 που ήταν το πιο δυνατό στην κατηγορία του ή κάτι άλλο στα 1000cc.
Το καινούριο έσβησε από μόνο του. Εγώ ούτε να θυμηθώ πως μοιάζει δεν μπορώ. Λες να φταίει και το δικό μου μυαλό Αλέκο?![]()
Τελευταία τροποποίηση από daz; 08/02/2015 στις 12:03.
Sent from me using a computer.
ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ..??
Όταν ξάπλωσα χωρίς να καταλάβω από το τρομερό μπροστινό που είχα,ήρθε ένα παλικάρι που πήγαινε πίσω μου με παπάκι
λίγο θρεμμένο βέβαια όχι όμως τίποτε εξτρίμκαι αφού σήκωσε πρώτα εμένα και τον πληγωμένο μου εγωισμό,θα μου πεις
πρώτη φορά ήταν..??,μετα τον βλέπω με τον γνωστό τρόπο κλαπ.....πάρε και το βαραντέρο όρθιο.
Γιαυτό σου λέω,επειδή τό είδα με τα ματάκια μου.
Εσύ τι νόμιζες ότι εγώ το σήκωσα..??
Τα πλεονεκτηματα του 1000 τα ξερουμε ολοι. Αλλα ειναι γεγονος οτι το 650 το εξαφανισε απο τον χαρτη. Εχει δικιο ο Τερενς. Αλλα το καινουριο 1000 επεσε θυμα της κρισης, οπως και τοσες αλλες μοτοσυκλετες (υπεροχες) που μαλλον δεν θα δουμε καθολου στους δρομους. Εξαιρεση αποτελει το GS1200 που απευθυνεται σε ενα ταργκετ γκρουπ που μαλλον η κριση δεν το αγγιζει ποτε.![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
To Βαραντερο με ελαχιστα χρηματα παραπανω γινεται μια πραγματικη μηχανη και σημερα μπορεις να βρεις παμθηνα μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση βαραντερο επιπλωμενο με ένα σωρο ουσιαστικες βελτιωσεις...ποιος ο λογος να κοιτάξεις για πατινι ενώ μπορεις να αγορασεις μερσεντές;;;..αυτή η θεοποιηση του βστρομ ξεπερναει την λογικη και την πραγματικοτητα...ελεος...ένα πατινι χωρις φρενα είναι που το αγοραζεις μονο λογω..τιμης..να συγκρινουμε μερσεντες με φιατ ουνο δεν νομιζω να είναι και το ιδανικοτερο...
και στην τελικη...αντι να δωσει καποιος 4 χιλιαρικα να παρει ένα αφρενο πραγμα, δινει κατι παρπανω και παιρνει τον 1050αρι τιγρη, ναι ένα μηχανακι που αξιζει τα λεφτα του...και χωρις βαρος που ενδιαφέρονται μερικοι...ελεος πια με την πατατα της σουζουκι που την εχει ο κάθε πικραμένος επειδή δεν του περισσευαν να παρει εν μοτορι της προκοπης...
ΦΙΛΕ ΖΟΠΑ
Δεν ξέρω τι καημό και πρεμούρα έχεις με το βαραντέρο.Εδώ σου γράφω ότι πέρασαν από τα χεράκια μου
2 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ βαραντέρο ΜΚ-3,όπως και 2 v-strom ένα του 2006 χωρίς και ένα το τελευταίο παλιό
του 2010 με ABS.Συνεπώς δεν απευθύνεσαι σε πικραμένους,επισης σε ενημερώνω πως τα Σουζούκι είναι
πολύ πιο εμπορικά και περιζήτητα ,άρα και ακριβότερα αναλογικά πάντα ..!!Ο τίγρης που λες και ξαναλές
είναι άλλο μηχανάκι,άλλης φιλοσοφίας που ό συνοδηγός βρίζει από το πρώτο πεντάλεπτο.Άστο άλλο πράμμα
ο τίγρης έχει πιο σπορ χαρακτήρα,έχει άλλο στήσιμο ,είναι άλλου είδους μηχανάκι,μη συγκρίνουμε
διαφορετικής φιλοσοφίας μηχανάκια.Ένας κουβάς που ταξιδεύει ωραία είναι το βαραντέρο ,άντε και φρενάρει
τέλεια στο ισιάδι.Σήμερα κυκλοφοράνε βαραντέρο με 5000 ευρώ που τα έχουν σκίσει οι κάτοχοι και αντίστοιχα
βεστρόμ που με 5000 ευρώ είναι λουλούδια και 4-5 χρόνια νεώτερα..!!Τώρα τι μαλώνουμε..?? μας είπες
και πικραμένους και φτωχομπινέδες που ψάχνουμε φτηναδούρα.Προφανώς είσαι εκτός τόπου και χρόνου
όταν χαρακτηρίζεις ΠΑΤΑΤΑ το μηχανάκι που μετά το τρανσάλπ,γράφει ιστορία στην Ελλάδα..!!!
Δεν έχουν όλοι την όρεξη να ψάχνουν ένα βαραντέρο δεκαετίας και πάνω για να το επιπλώσουν τρώγοντας στη μάπα
1000 κυβικά για να κάνουν αυτό που γίνεται με 650 ,δεν το καταλαβαίνεις..??
Σήμερα στις μέρες που ζούμε ,όποιος αγαπάει τη μηχανή και τη θέλει για αυτό που κάνουν καλά βαραντέρο και βεστρόμ
πρέπει να είναι πολύ ΚΟΡΟΙΔΟ για να μην πω τίποτε άλλο και παρεξηγηθούμε για να φορτωθεί τα 350 κυβικά επιπλέον
με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος συντήρησης,κατανάλωση το έγραψα,άσε τι λες εσύ,ασφάλεια,τέλη κ.λ.π...
Σε τελική ανάλυση εγώ είχα 2 βαραντέρο ,εσύ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΕ ΒΕΣΤΡΟΜ..??
Αλλο μου αρεσει το Βαραντερο με τα οποια θεματα του και αλλο το με λιγα λεφτα γινεται μηχαναρα.Οσα λεφτα και να ριξεις σε ενα Φιατ ,Φιατ θα το βλεπουνε οι υπολοιποι,ακομη και αν ο ιδιοκτητης πιστευει οτι ειναι Μερσεντες.
Το Στρωμα εχω πει απειρες φορες οτι δεν μου αρεσει και το θεωρω υπερτιμημενο αλλα και το οτι αναφερεσαι μονο στα φρενα του και οχι σε αλλα προβληματα μας βοηθα να καταλαβουμε γιατι εγινε μπεστ σελλερ.Οσο για την τιμη του δεν καταλαβαινω πως το εννοεις.Ειναι το ακριβοτερο στην κατηγορια του,δεν το παιρνει καποιος για τη χαμηλη του τιμη.
Το ειπα και ποιο πανω.Το Βαραντερο μου αρεσει,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι τελειο.Το τελειο για μενα δεν ειναι το ζητουμενο στη μηχανη,αλλα το ξεχωριστο.Οποιος το ψαχνει με αλλα κριτηρια ,αντικειμενικα,θα το αποφυγει.
ΥΓ Terens.