Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Μπά, μάλλον θέλει να μας πεί ότι θα ψηφίσει Μάτζι για πρόεδρααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Ελληνικη Ομοσπονδια Μιναροπαιδων;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Συνημμένο 332563 Σε εχω μπουκλακια buckley....... Σκέτο «πριν» έπρεπε να λέει ο τίτλος. Εγώ μετά δεν βλέπω.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Ελληνικη Ομοσπονδια Μιναροπαιδων; Ελληνική Ομοσπονδία Μάτζι......
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Σκέτο «πριν» έπρεπε να λέει ο τίτλος. Εγώ μετά δεν βλέπω. Δεν τα λυπασαι τα ματακια σου, το σοκ απο την λαμψη; Γλομπος...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Δεν τα λυπασαι τα ματακια σου, το σοκ απο την λαμψη; Γλομπος... Η αντιπαράθεση στο πριν και το μετά έχει μεγαλύτερη αξία (καμιά φορά και γέλιο) όταν οι διαφορές είναι μεγάλες. Αν είναι σχεδόν το ίδιο δεν λέει. (καμιά φορά έχει και κλάμα βέβαια)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Ρε παλιομιναρα, μπουκλες δεν ειχες. Ενα κουτελο ΝΑ ειχες απο τοτε. Θολες φωτογραφιες εβγαζες. Τι ποσταρες, απλα να δειξεις οτι καποτε ησανε μικρος; Ρε κ@υφαλα, δεν ημουν μαλλιας! αφανας ημουν!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Γι αυτό είσαι άτριχος ? http:// https://youtu.be/X-cV00c1BSY Ρε σεις. Πως γράφετε στο βρούμ???
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Ρε σεις. Πως γράφετε στο βρούμ??? την ωρα που πατας το χερακι, σου ανοιγει το παραθυρακι που λεει "σχολιο" και από κατω το κουμπι με το βρουμ!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Ρε κ@υφαλα, δεν ημουν μαλλιας! αφανας ημουν! ποια αφανα βρε κατα φαντασια τζιμι χεντριξ; τα υπολοιπα μαλλια που ειναι;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai ποια αφανα βρε κατα φαντασια τζιμι χεντριξ; τα υπολοιπα μαλλια που ειναι; ειχε κουρευτει το παιδι..... αμεσως εσυ!!!!!
ο μαυρουκάκης με αφάνα! χαχαχαχ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai ποια αφανα βρε κατα φαντασια τζιμι χεντριξ; τα υπολοιπα μαλλια που ειναι; ωωωχου μωρε γιαννη.. αμαν κι εσυ! ασε το παιδι να πιστευει ότι θελει!! αμα σου λεει ότι ηταν αφανας, ηταν αφανας, τελος!!! να εδώ, υπαρχουν και αποδειξεις...
Ο πεκτις emo... Απιθανο!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes ωωωχου μωρε γιαννη.. αμαν κι εσυ! ασε το παιδι να πιστευει ότι θελει!! αμα σου λεει ότι ηταν αφανας, ηταν αφανας, τελος!!! να εδώ, υπαρχουν και αποδειξεις... παει ο καφες πρωινιατικα...μα τι μ@λκς εισαι ρε παιδακι μου.......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 ειχε κουρευτει το παιδι..... αμεσως εσυ!!!!! που το καταλαβες; πρεπει να κανω ανακαλυψη καμια με αφανα για να τουμπεκιαστουν μερικοι μερικοι...