Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 202

Θέμα: Hayabusa - ΔΙΑΣ - Κόντρες

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Κατ'αρχάς όπως γράφτηκε και νωρίτερα, έχουν γίνει όλα μια σούμα.

Κοντράκιας κι ο κοντράκιας, κοντράκιας κι αυτός που ανοίγει μια στο τόσο στο φανάρι, και τα πιτσιρίκια που κάνουν κόντρες με τα παπιά, και οι stunt wannabe riders.

Τη σύγκριση που κάνετε με την πίστα δεν την καταλαβαίνω.
    Ακόμα κι ο πιο τελευταίος καγκουρίλος που δεν έχει μπει ποτέ πίστα, σε σύγκριση με εμένα που ούτε εγώ έχω μπει ποτέ πίστα, αν μπούμε εννοείται ότι θα γυρίσει πιο γρήγορα από εμένα.
    Ακόμα και μια σούζα να ξέρει να κάνει και να μπορεί να κάνει εκκίνηση ανεβάζοντας στροφές, πράγματα τα οποία εγώ δεν τα ξέρω και δεν τα κάνω γιατί φοβάμαι μη φάω καπάκι, σημαίνει ότι έχει καλύτερη αίσθηση του μοτοσακού του απ'ότι έχω εγώ.
    Δεν είπα "Ζήτω οι κάγκουρες!" ή ότι όποιος είναι κάγκουρας είναι και καλος οδηγός. Καμία σχέση.

Από κει κι έπειτα, έχω δει κόντρες και κόντρες. Και δεν είμαι ούτε στο χώρο ούτε στο κουρμπέτι.
    Έχω δει κι απ'αυτές τις μαλακίες τύπου burn out και έντο με τον κόσμο στο μισό μέτρο, που μισή μαλακία να γίνει μπορεί να απογειωθεί κανά μηχανάκι και να πάρει σβάρνα 5-6 νοματαίους για πλάκα.
    Έχω δει κι απ'αυτές που πιο πολύ ήταν "Α πάλι έχουν μαζευτεί και μας κοιτάνε. Κάτσε να τα ανοίξουμε μία...."

Το χειρότερο που έχω δει ήταν επαρχία, πριν καμιά 10αριά χρόνια και βάλε. Λύκειο πρέπει να πήγαινα και είχα πάει διακοπές στο χωριό ενός φίλου.
    Ανήλικα πιτσιρίκια με παπιά και τσάλυ και κάτι άλλες μαλακίες. Κι όταν λέω ανήλικα δεν εννοώ 16-17. Εννοώ από 12 χρονών.
    Κάτι πιτσιρικάδες που βάζανε στοίχημα το χαρτζιλίκι τους και κάνανε κόντρα ποιός έχει τα @@ να περάσει το κόκκινο φανάρι, κόντρα του στυλ "εγώ ερχόμαι από τη μία εσύ από την άλλη, όποιος κοτέψει κι αλλάξει τροχιά για να μη στουκάρουμε χάνει", 10χρονα να παρακολουθούν τις κόντρες με τους πατεράδες τους και να τους κάνουν τράκα τσιγάρα, οι μπάτσοι να περνάνε και να ρωτάνε αν ο Χ συνεχίζει να κερδίζει ή αν τον κέρδισε τελικά ο Ψ που πρέπει να το είχε πειράξει το παπί γιατί τον πετύχανε τις προάλλες και του είπανε να το ανοίξει μία και πήγαινε κανόνι, και άλλα τέτοια όμορφα.

Ελπίζω να έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Όπως και να έχει, μακάρι να φτιαχτούν πίστες.
    Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτός που γουστάρει να κάνει την επίδειξή του στο δρόμο θα σταματήσει επειδή μπορεί να μπει σε πίστα.

Είναι άλλοι αυτοί που ξεκαυλώνουν στο δρόμο επειδή δεν υπάρχουν πίστες, κι άλλοι αυτοί που ξεκαυλώνουν στο δρόμο και θα το έκαναν ακόμη κι αν υπήρχε από μια πίστα σε κάθε γειτονιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Κι όμως! Ο σοβαρός "κοντράκιας" αν μπει σε πίστα, συνήθως έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων αρχαρίων. Αυτοί που έρχονται και πέφτουν πάνω σου στα φρένα είναι άλλη κατηγορία.
    καταρχην "σοβαρος Κοντρακιας" ειναι αστειο και ειδικα οταν λεμε για πιστα.
    Το πλεονεκτημα που αποκομιζει εναντι των υπολοιπων ποιο ειναι?
    Οτι θα μπει στην πιστα πιο γρηγορα η οτι θα φρεναρει καλυτερα?

Κοντρακηδες εχω συναντησει αρκετους στα Μεγαρα και φαινονται κιολας.
    Εχουν R1, GSXR, CBR και τους περνς απο πανω λογω οτι το προηγουμενο τους μηχανακι ηταν ...Crypton X135.

Το θεμα ειναι τωρα επειδη βγηκανε μερικα Μπουσα με Ζηταδες ?
    Η τακτικη αυτη δεν αποιδει γιατι απλα αν μπει στην διαδικασια να κατεβασει κανεναν με κυνηγητο...μπορει και να παει κατηγορουμενος για προκληση ατυχηματος.
    Δεν βγαζει κανεις ακρη.
    Ας βγαλουμε κανα EVO x και κανα HAYABUSHA για λογους εντυπωσιασμου και οποιος ψαρωσε...ψαρωσε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εγω παντως δεν βλεπω προς και απο τη δουλεια μου "κοινο" στημενο στα φαναρια. Στο χολιγουντ πανε επι τουτου και περνανε και χωνουν επι τουτου. Μην μπερδευεις και μην ισιωνεις τα παντα.
    Μπορεί να ναι μες στο αμάξι το κοινό και να σε επικροτεί. Αν από τη δουλειά σου γυρνάς μέσω Βουλιαγμένης, Τετάρτη Πέμπτη θα δεις σίγουρα Δεν νομίζω να ναι χόλιγουντ η καντίνα της βούτας. Την άποψη μου σου πα απλά, για το ίσιωμα υπάρχει η καλίμπρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να ναι μες στο αμάξι το κοινό και να σε επικροτεί. Αν από τη δουλειά σου γυρνάς μέσω Βουλιαγμένης, Τετάρτη Πέμπτη θα δεις σίγουρα Δεν νομίζω να ναι χόλιγουντ η καντίνα της βούτας. Την άποψη μου σου πα απλά, για το ίσιωμα υπάρχει η καλίμπρα
    Ομορφούλη τη γνώμη μας λέμε όλοι, δεν στραβώνουμε (συνήθως). Αν μιλάμε για την καντίνα αμέσως μετά το ΚΤΜ 500 χόλιγουντ τη λένε, αν λες άλλη καντίνα τότε έχω λάθος.

Η δουλειά μου σπάνια με βγάζει στα "αμαρτωλά" φανάρια της Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα, οπότε έχουμε διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αποφασίστε τι είδους αστυνομία θέλετε
    Έλεος ρε Μήτσο μαυτό το τσιτάτο που πασάρουν οι συνδικαλιστές σας και οι κατά καιρούς πολιτικοί που ηγούνται προκειμένου να καλύψουν αστοχίες όταν προκύπτουν και να μεταφέρουν τις ευθύνες στους πολίτες!

Τι θα πει τι αστυνομία θέλουμε; Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου λειτουργεί η αστυνομία ως οργανισμός; Αυτό το νομικό πλαίσιο μπορεί να ξεχειλώνει και να μαζεύεται σαν το πουλόβερ στο πλύσιμο; Άκουσες κανέναν άλλο οργανισμό να διερωτάται, τι ΕΚΑΒ θέλετε, τι ΕΣΥ θέλετε, τι ΔΕΗ θέλετε, τι Στρατό θέλετε, τι Λιμενικό θέλετε, τι Ταχυδρομεία θέλετε, τι αστικά και τρόλεϊ θέλετε; Mercedes φυσικά

Θέλουμε να λειτουργεί όπως έχει θεσμοθετηθεί! Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι είναι η αστυνομία δλδ; Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Πολιτικό κόμμα η ιδεολογικό ρεύμα να επαναπροσδιορίζεται βάσει των εξελίξεων και των πνευματικών αναζητήσεων των μελών; Δεν υπάρχουν διαδικασίες νομοθετημένες που καθορίζουν τη λειτουργία της; Αμάν!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ομορφούλη τη γνώμη μας λέμε όλοι, δεν στραβώνουμε (συνήθως). Αν μιλάμε για την καντίνα αμέσως μετά το ΚΤΜ 500 χόλιγουντ τη λένε, αν λες άλλη καντίνα τότε έχω λάθος.

Η δουλειά μου σπάνια με βγάζει στα "αμαρτωλά" φανάρια της Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα, οπότε έχουμε διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις.
    Την ίδια καντίνα λέμε δες την επιγραφή next time "Vouta Cantine" No hard feelings

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Την ίδια καντίνα λέμε δες την επιγραφή next time "Vouta Cantine" No hard feelings
    Α οκ, την θυμαμαι αλλιως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    PIPE SMOKER ,στο ερωτημα σου αν εχει αλλαξει κατι στην επαρχεια........ενα θα σου πω:οι Αθηναιοι ειναι ΕΛΒΕΤΟΙ μπροστα στους επαρχιωτες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    PIPE SMOKER ,στο ερωτημα σου αν εχει αλλαξει κατι στην επαρχεια........ενα θα σου πω:οι Αθηναιοι ειναι ΕΛΒΕΤΟΙ μπροστα στους επαρχιωτες.
    Πανέμορφα....

Είχα φρικάρει τότε που ήμουνα και πιτσιρικάς και δεν είχαν δει τα μάτια μου αυτά που έχουν δει τώρα ούτε ήξερα τα όσα ξέρω τώρα.

Πιτσιρίκια που ζουν καθαρά από τύχη, και την προκαλούν και μέχρι εκεί που δεν πάει , ώσπου κάποια στιγμή να τους τελειώσει.

Βοήθειά τους...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Έλεος ρε Μήτσο μαυτό το τσιτάτο που πασάρουν οι συνδικαλιστές σας και οι κατά καιρούς πολιτικοί που ηγούνται προκειμένου να καλύψουν αστοχίες όταν προκύπτουν και να μεταφέρουν τις ευθύνες στους πολίτες!

Τι θα πει τι αστυνομία θέλουμε; Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου λειτουργεί η αστυνομία ως οργανισμός; Αυτό το νομικό πλαίσιο μπορεί να ξεχειλώνει και να μαζεύεται σαν το πουλόβερ στο πλύσιμο; Άκουσες κανέναν άλλο οργανισμό να διερωτάται, τι ΕΚΑΒ θέλετε, τι ΕΣΥ θέλετε, τι ΔΕΗ θέλετε, τι Στρατό θέλετε, τι Λιμενικό θέλετε, τι Ταχυδρομεία θέλετε, τι αστικά και τρόλεϊ θέλετε; Mercedes φυσικά

Θέλουμε να λειτουργεί όπως έχει θεσμοθετηθεί! Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι είναι η αστυνομία δλδ; Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Πολιτικό κόμμα η ιδεολογικό ρεύμα να επαναπροσδιορίζεται βάσει των εξελίξεων και των πνευματικών αναζητήσεων των μελών; Δεν υπάρχουν διαδικασίες νομοθετημένες που καθορίζουν τη λειτουργία της; Αμάν!
    Καλά αυτός που όρος έχει χρησιμοποιηθεί και αλλού, δεν θα το αναλύσω τώρα.
    Στην προκειμένη όμως βγάλανε τα Busa ως κίνηση εντυπώσεων νομίζω καθώς και δυσκινητα είναι στα στενά, και δεν οφελει να γίνει καταδίωξη με υπέρταχυτητες.
    Βγήκαν λοιπόν - γιατί βγήκαν?- είπαν κάποιοι. Δεν βγαίνουν - γιατί δεν βγαίνουν - λένε άλλοι.
    Έτσι το εννόησα το τι αστυνομία θέλουμε.
    Αποφάσισε - διέταξε ο εκεί διοικητής να υπάρχει παρουσία για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, δεν είναι κάτι πρωτότυπο.
    Ούτε σημαίνει ότι πήγαν όλοι εκεί και ασχολούνται όλοι με αυτό, ούτε μαζεύουν χρήματα λόγω Πάσχα.

καλα ,δεν ειναι μονο τα μηχανακια.Που να δεις πως παρκαρουν τα αμαξια.Παραδειγμα:στο κεντρικο δρομο του χωριου(μεγαλου χωριου-5000κατοικοι)προχωρανε και ας πουμε οτι ο φουρνος ειναι αριστερα.Τι κανουν(ολοι-ΟΛΟΙ)αντι να παρκαρουν δεξια και να περασουν απεναντι με τα ποδαρακια τους,κοβουν το τιμονι περνανε αντιθετο ρευμα και παρκαρουν μπροστα στο φουρνο.ΟΛΟΙ.Αυτο λοιπον το κανουν ΠΑΝΤΟΥ.Στο περιπτερο,στο καφενειο(καλα εκει να δεις)στο μπακαλικο .......Να φανταστεις οταν ειμουν καινουργιος εδω,νομιζα οτι ειμουν Αγγλια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Το κορυφαίο περιστατικό με επαρχιώτες (παρεάκι με ss, εννοείται χύμα στο κύμα) είναι που τους έπαιξα φώτα για χαιρετισμό και γύρισαν πίσω για τσαμπουκά... Ότι να'ναι...

εντιτ: ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΥΜΑ;;;; Φωτιά και τσεκούρι, να πάρω ΤΩΡΑ τηλέφωνο τον πολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο σύνδεσμο οργάνωση.

Δεν παρκαρουν σε ενα πολυ μικρο πλατειακι που εχουμε,γιατι ειναι αδυνατον να παρκαρεις εκει.

Banned
    Έτσι είναι δυστυχώς.
    Όταν λοιπόν οι μικροί βλέπουν τούς μεγάλους να κάνουν όλα αυτά μην απορούμε από που παίρνουν παραδείγματα.
    Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κλείσει κεντρικούς δρόμους χωριών για να κάνουν κόντρες.
    Η που ο άλλος παρέδωσε πινακίδες άδεια, δεν είχε ασφάλεια κλπ γιατί λέει το είχε για το χωριό, λες και το χωριό τού ειναι στην στέπα και είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που κυκλοφορεί.
    Και υπάρχουν και άλλα πολλά.
    Ας πούμε ότι έξω από χωριό υπάρχει δρόμος δύο ρευμάτων με μπάρες, και οι κάτοικοι έχουν χωράφια και από την απέναντι πλευρά τού δρόμου, και η πρόσβαση γίνεται από ένα μόνο σημείο.
    ΛΑΘΟΣ
    η πρόσβαση γίνεται όπου βολεύει τον καθένα ξεβιδωνοντας και κατεβάζοντας μπάριερες,και εκεί που πας αμέριμνος τσακ πετάγεται το τρακτέρ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    .....ούτε μαζεύουν χρήματα λόγω Πάσχα.
    Γκουχ γκουχ....

Στις κόντρες μπορεί να μη μαζεύουν χρήματα λόγω Πάσχα, αλλά γενικώς το τί θα δουν τα ματάκια μας από πρόστιμα αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται.

Βέβαια, μπορεί πάλι να πει κανείς "Άμα γράφουν, λέτε ότι μαζεύουν λεφτά για το Πάσχα. Άμα δε γράφουν, θα γίνουν ατυχήματα και θα πείτε γιατί δεν είχε βγει η αστυνομία να κόβει πρόστιμα, αφού ξέρει ότι είναι Πάσχα και οι δρόμοι είναι τίγκα στους σουρωμένους. Τί αστυνομια θέλετε?"

Το θέμα είναι ότι ατυχήματα θα γίνουν όπως και να έχει, είτε κόψουν πρόστιμα είτε όχι.

Κι αν ο σκοπός δεν είναι το "μαζεύω λεφτά για το Πάσχα", ας τη στήσουν παντού με καυλιτζέκια για αλκοτέστ κι όποιον πιάνουν σουρωμένο ας τον σουβλίζουν σαν αρνί, κι όχι με "πιστόλια"/ραντάρ/κάμερες/@@ίδια/αντίδια για να κόψουνε την κλήση επειδή πήγαινες με 130 στην Εθνική.

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  2. Boost King---Hayabusa motor 2006
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 15:23
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 14:36