Σας ζηλεύω ρε νουμάκια...αλλα δε θα μπορέσω (Άκη όπως σε είπα δε μπορώ να τη γλιτώσω :P)
καλα να τα περάσουτε![]()
Σας ζηλεύω ρε νουμάκια...αλλα δε θα μπορέσω (Άκη όπως σε είπα δε μπορώ να τη γλιτώσω :P)
καλα να τα περάσουτε![]()
Επειδή έχετε βάλει διαδρομή μόνο από Πάτρα, από Αθήνα τί κάνουμε τελικά; 9.00 αναχώρηση και Κόρινθος μέσω Π.Ε.Ο;
Life begins at 45°.
Βόλτα και πίεση δεν πάνε μαζί. Να ξέρετε ότι θα χαρούμε να είστε μαζί μας όσοι τα καταφέρετε.
Είναι λάθος όμως να πιέζεις καταστάσεις με μηχανάκι μισοφτιαγμένο ή με λειψό ύπνο. Να είμαστε καλά και βόλτες θα έρθουν κι άλλες.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Η γνώμη μου .... επειδή κάποιοι οδηγώντας για Κορινθο, δεν πάμε απο Π.Ε.Ο. (προσωπικά τη θεωρώ επικίνδυνη και χρονοβόρα) , άλλα κάποιοι λόγω διοδίων και "γραφικοτερης" διαδρομής την προτιμούν, θα έλεγα να συναντηθουμε το πρωι για μια καταμετρηση και κατοπιν επιλεγει ο καθένας πως θα παει στον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου. Σημασια εχει να ειμαστε το αργοτερο 1015 στον κομβο.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εγώ προτιμώ Π.Ε.Ο γιατί γρηγορότερα δε θα πάω από Νέα με το 250 και, επιπλέον, δε δίνω ούτε μισό ευρώ σε ελληνικά διόδια.
Πώς θα σας γνωρίσω; ^^
Life begins at 45°.
Μέσα και εγώ και ένα φιλαράκι με το πραπρά του. Θα έρθω με το ληστάκο μιας και οι ρυθμοί με τον ΚαΤιΜα θα είναι κουραστικοί. Τα λέμε το πρωί στο περιφτέρι!!!![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Εμείς άκυροι τελικά, ανωτέρα βία.
Καλά να περάσετε παίδες!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Οσοι θελουν ετοιμαζουν ταπερακι,αλλιως εχει και ταβερνουλες εκει πανω.
οσοι ερθουν καλο δρομο,οσοι δεν τα καταφερουν να μαστε καλα να παμε την επομενη,παρεουλα....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Στην Νεμεα λογικα θα βαλετε βενζινα
Εεε καπου εκει πανω στο δρομο σας,κ στο τελος της πολης θα με κ γω με αλλους 2? 3? 4? φιλους
Εχω τηλ απο το κλιμακιο της αθηνας οποτε μιλαω κ με καποιον
Καλη ανταμωση τα βουνα μας περιμενουν![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Δεν θα χαλαστεί αν έρθω μόνος, δεν είναι τέτοιος άνθρωπΑς μικρόψυχος.
Αλλά μόνος μου με αυτοκίνητο και όλοι οι άλλοι δίτροχοι μιά τόση δα ξενέρα είναι, μι πιανς...
Ανοίγει ο καιρός, πέφτει το χρώμα ΚΑΙ το βερνίκι στα πλαστικά κλπ, δεν μι πιανς αλλά δεν πειράζει, και λογικά και εκτός απροόπτου το επόμενο ΣΚ θα είμαι έτοιμος να σκοτώσω μυγάκια με το φέρινγκ.
Εγω ειμαι επισημα πλεον εΧτος της βολταδας,δυστηχως......Τα λεμε στην επομενη,καλα να περασετε ρεμαλια!!!!
Here I am,on the road again.......