Όχι ρε φίλε τι γκαντεμιά είναι αυτή.......
Σου εύχομαι να το βρεις και να τους βρεις .......
Υγεία πάνω από όλα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!!!
Όχι ρε φίλε τι γκαντεμιά είναι αυτή.......
Σου εύχομαι να το βρεις και να τους βρεις .......
Υγεία πάνω από όλα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!!!
Ρε Τολακο.....Τι να πω ρε φιλε,τα χουν πει ολα οι προηγουμενοι.....Υπομονη 3 μηνες να παρεις τα λεφτα της ασφαλειας μονο....
Here I am,on the road again.......
το οτι εχει πεσει καρφωτη και οτι μπηκε πλατη απο καποιον ειναι στανταρακι..απο εκει και περα,καλα ξεμπερδεματα θα ευχηθω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
αφου εχεις κανει ασφαλεια κλοπης, μακαρι να κυλησουν ολα ομαλα, θα πω εγω...
ειτε να την βρεις ανεπαφη με μικρη ή και καθολου ζημια...
ειτε να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη για ολοκληρο το ποσο...
να ριξω και εγω τις καταρες μου...και που ξερεις? μπορει να πιασουν τοπο...
για οσα εχουν κλεψει να τους μαραινεται και να σαπιζει, και ενα μελος του σωματος τους...
οσες κλεψιες, τοσα σαπισμενα μελη και οργανα...
τα κ@ργιολοπαιδα του ελεους...![]()
Κλοπολη η Αθηνα ρε πουστη
Κουραγιο φιλε κ εύχομαι άμεσα να πάρεις τα χρήματα της ασφάλειας, γιατί να μην γελιόμαστε η μηχανη δν πρόκειται να βρεθει. Με τον τρόπο που στην κλέψανε αυτό δείχνει.
My sympathy φίλε.....
Δεν έχω λόγια...![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
ρε αγόρι τι κακό σε βρήκε ; είναι δυνατόν πάλι; τέλος πάντων,ελπίζω να ΜΗΝ βρεθεί,μην με πάρεις με τις πέτρες,το εννοώ ώς ότι να σε καλύψουν από την ασφάλεια να πάρεις καλύτερα λεφτά,να πάρεις καλύτερο μηχάνημα να πηγαίνεις βόλτα την γυναίκα και σε αυτούς να τους ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και να μείνουν με το ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .
Καλά ξεμπερδέματα μέσα από την καρδιά μου.
(Από τον φόβο που ακούω τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες μιλάμε για 6 μηχανές όλες μέσω νετ να έχουν εξαφανιστεί από βίντεα κτλ. θα παραγγείλω σήμερα GPS και θα μπει η κάμερα στην αυλή με τα προβολάκια επιτέλους,δεν γίνεται διαφορετικά!)