Σελίδα 6 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 276

Θέμα: Αγορά μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Εσένα περίμενα να σε πω την αλήθεια.
    Κάτσε μη φύγεις, ήρθα

Μισό πακέτο κάπνισα μ'αυτά που διαβάζω.

Να τα βάλω σε μια σειρά να μη μου βγει σεντόνι μόνο....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αν δε σε φτάνει σε ένα ποστ, χώρισέ το.
    Sent from me using a computer.

Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω....

Τέσπα πάμε κι ό,τι βγει.

Φίλε νεοσσέ, σεβόμενος απόλυτα τις απόψεις των συμφορουμιτών μου που τους αγαπώ πολύ, θα ήθελα με τη σειρά μου να σε πληροφορήσω ότι στο συγκεκριμένο θρεντ, του οποίου η θεματολογία και το ζητούμενο δεν είναι σπάνια, έχουν γραφτεί περιέργως πολλές μαλακίες

Τα διάβασα και στο γρήγορο είναι η αλήθεια βέβαια.

Πες μου κάτι σε παρακαλώ.

Λες

α) Θεωρώ ότι θα κάνω χρόνια να αλλάξω τη μοτοσυκλέτα που θα αγοράσω. Δεν έχω την οικονομική άνεση για αλλαγές και πιστεύω πως ό,τι πάρω θα το παντρευτώ.
    Γιατί έτσι βρε πουλί μου?

Μήπως επειδή δε φταίει η οικονομική σου κατάσταση αλλά κοιτάς μηχανάκια που δε θα "έπρεπε" να κοιτάς?

Αν πάρεις ένα μικρό και οικονομικό (λέμε ΑΝ), γιατί να σου μείνει?
    Θα δεθείς συναισθηματικά και δε θα μπορείς να το δώσεις?

Για νέος οδηγός ασχολείσαι με λεπτομέρειες που ούτε καν θα έπρεπε να σε απασχολούν, ούτε καν να τις γνωρίζεις για να σου το πω κι έτσι.

Σε διαβάζω και νιώθω ότι βλέπω ποστ από κάτι παλιόγριες εδώ μέσα που θέλουνε το μηχανάκι τους στιβαρό αλλά και ελαφρύ, μεγάλο αλλά και μικρό, γρήγορο αλλά και αργό, να μπαίνει και πίστα να κάνει κι εντούρο, να έχει σέλα που να κάθονται τα 7 ξαδέρφια τους από την Αυστραλία αλλά να είναι κι ευέλικτο μέσα στην πόλη, και πάνω που νόμιζαν ότι το βρήκαν, τελικά άκυρο γιατί το δεύτερο στα δεξιά (όπως μπαίνουμε) κόντρα παξιμάδι που δένει το πιστόνι με τον ουρανίσκο της σιαγόνας του ταμπούρου του σ'χωρεμένου του Buddy Rich, ζυγίζει 1 νανογραμμάριο περισσότερο από ότι θα έπρεπε.

Τί ατσάλινα πλαίσια κι αλουμινένια πλαίσια, και η ροπή χαμηλά ή ψηλά, και πού την έχει (και πόση) το καθένα.

Δεν είχες ποτέ σου μηχανάκι (αν διάβασα καλά).
    Όταν ακούς κάποιον και λέει "Τα τάδε δεν τραβάνε καλά εκεί", μιλάει συγκριτικά με κάτι άλλο.

Εσύ, ό,τι και σκατά να καβαλήσεις πύραυλος θα σου φανεί.
    (Και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά. Μακάρι οι απαιτήσεις μας σε όλη μας τη ζωή να ήταν όσες ήταν όταν ξεκινήσαμε. Ευτυχισμένοι θα ήμασταν).

1000άρια, 600άρια που έχουν το σατανά μέσα τους (βλ. Χόρνετ, Τριπλ κλπ), "ιδιαίτερα" μηχανάκια όπως είναι τα ΚΤΜ και δεν ξέρω γω τί άλλο, ξέχνα τα.

Επίσης ξέχνα τις καινούριες μηχανές.
    Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις καινούρια μηχανή, όταν στην αγορά γίνεται της τάνας από ένα κάρο μηχανάκια μεταχειρισμένα και σε τιμές πάτο.

Το ABS καλό είναι.
    Και να μην το έχεις όμως, δε σημαίνει ότι θα έχεις το Χάρο δικάβαλο κάθε φορά που οδηγάς.

Άσε τις λεπτομέρειες για αργότερα.

Τώρα βρες απλά ένα μηχανάκι που να σου κάθεται κάπως εμφανησιακά, κατά προτίμηση γυμνό (γιατί ΘΑ πέσεις και τα πλαστικά κοστίζουν), εννοείται μεταχειρισμένο, εννοείται σε λίγα κυβικά ή έστω όχι κάτι εξτρίμ αν είναι 600άρι (ένα CBF600 πχ), καβάλα το και καλούς δρόμους.

Και μετά από μερικά χρόνια και κάμποσες δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στα σκέλια σου, έλα να κουβεντιάσεις (με τις παλιόγριες που λέγαμε πριν) αν τραβάει καλύτερα το 4κύλινδρο ή το 8κύλινδρο.

Βρες μηχανάκι
    1.Μεταχειρισμένο
    2.Φτηνό
    3.Γυμνό
    4.250-500 κυβικά (ή 600 αλλά ήρεμο)
    5.Καλοτάξιδο

Ή απλά κάνε του κεφαλιού σου όπως λες

Αν δε σε φτάνει σε ένα ποστ, χώρισέ το.
    Όχι ρε ντάξει.

Με έπιασε και κατούρημα γι'αυτό άργησα.

Έχω βελτιωθεί να ξέρεις.
    Εκείνα τα ρημάδια τα κόκκινα γραμματάκια που μου λένε ότι έχω ξεπεράσει τους 5.000 χαρακτήρες τα βλέπω πολύ πιο σπάνια πια.

τις φωνές πάλι, συνεχίζω να τις ακούω ρε γμτ.....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Σε διαβάζω και νιώθω ότι βλέπω ποστ από κάτι παλιόγριες εδώ μέσα που θέλουνε το μηχανάκι τους στιβαρό αλλά και ελαφρύ, μεγάλο αλλά και μικρό, γρήγορο αλλά και αργό, να μπαίνει και πίστα να κάνει κι εντούρο, να έχει σέλα που να κάθονται τα 7 ξαδέρφια τους από την Αυστραλία αλλά να είναι κι ευέλικτο μέσα στην πόλη, και πάνω που νόμιζαν ότι το βρήκαν, τελικά άκυρο γιατί το δεύτερο στα δεξιά (όπως μπαίνουμε) κόντρα παξιμάδι που δένει το πιστόνι με τον ουρανίσκο της σιαγόνας του ταμπούρου του σ'χωρεμένου του Buddy Rich, ζυγίζει 1 νανογραμμάριο περισσότερο από ότι θα έπρεπε.
    Τέλος! Πάω να βρω μια γωνίτσα να κάτσω μόνος μου να κλάψω..

απ' τα γέλια!

Μλκ είσαι ένας μικρός θεούλης!

Κάτσε να δεις που διαφωνώ.. Α ναι στο abs!
    Όχι λάθος, έτσι όπως το έγραψες δεν διαφωνώ ουτε σε αυτό, μα είναι καλύτερο για ένα νέο απ' ότι το έκανες να δείχνει (νομίζω).

Και στα μηχανάκια διαόλους. Τι να λέμε 600 ήρεμο και τι 600 άγριο? Το ρ6 που είναι άγριο παίζει να είναι λιγότερο επικίνδυνο από κάποιο που αρπάζει πιο εύκολα στα χαμηλά και έχει την κλασική διάρκεια του τετρακύλινδρου στα ψηλά. (νταξ μόνο για τον κινητήρα λέω )
    Sent from me using a computer.

Κάτσε να δεις που διαφωνώ.. Α ναι στο abs!
    Όχι λάθος, έτσι όπως το έγραψες δεν διαφωνώ ουτε σε αυτό, μα είναι καλύτερο για ένα νέο απ' ότι το έκανες να δείχνει (νομίζω).

Και στα μηχανάκια διαόλους. Τι να λέμε 600 ήρεμο και τι 600 άγριο? Το ρ6 που είναι άγριο παίζει να είναι λιγότερο επικίνδυνο από κάποιο που αρπάζει πιο εύκολα στα χαμηλά και έχει την κλασική διάρκεια του τετρακύλινδρου στα ψηλά. (νταξ μόνο για τον κινητήρα λέω )
    Κοίτα, σχετικά με το ABS έχουν γραφτεί πολλά, έχω γράψει κι εγώ τις μλκίες μου....

Πριν πάρω μηχανάκι έλεγα "Δεν υπάρχει περίπτωση το επόμενο μηχανάκι που θα παρω να μην έχει ABS".
    Ε τελικά χωρίς ABS πήρα

Θα ήθελα να το έχω για να μη φοβάμαι να πιέσω τα φρένα μου.
    Αν τα βάλεις κάτω πάντως, πόσα ατυχήματα (και ειδικά απ'τα χοντρά) έχουν γίνει γιατί του μπλόκαραν του άλλου τα φρένα, και πόσα από όλες τις άλλες μαλακίες/στραβές που μπορεί να προκαλέσει μόνος του/να του λάχουν και λοιπά.....

Σχετικά με τα 600άρια, αν το βάλουμε το πράγμα τελείως στεγνά, όποιο μηχανάκι μπορεί να πιάσει μια 120άρα χλμ/ώρα με άνεση (δηλαδή σχεδόν όλα τα street από 400κυβικά) επικίνδυνα είναι.

Το θέμα είναι ότι ο κίνδυνος δεν είναι μόνο στον κινητήρα, όπως λες κι εσύ.

600 είναι και το R6, 600 είναι και το CBF.
    Στο R6 όμως δεν κινδυνεύει ένας αρχάριος μόνο από τα γκάζια του.
    Κινδυνεύει κι από τα φρένα του, κινδυνεύει κι από τις αναρτήσεις του, κινδυνεύει κι από το να μην κόψει αρκετά το τιμόνι και να φάει καμιά στατική και να πληρώνει 3 μισθούς στη γιαμάχα για τα πλαστικά.

Όπως και να έχει, εμείς καλά τα λέμε αλλά το παιχνίδι παίζεται στο τί θέλει ο νεογνός, νεοσσός πώς τον είπαμε το φίλο

Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά....

ισε πωλι μαλακας φιλαι

ξεχασες το οτι τα μπουζονια της εξατμισης στον πισω κυλινδρο σκουριαζουν και ειναι μανικι να τα βγαλεις (true story). χωρο στα τιμημενα γηρατεια... ολοι εδω θα ερθετε ρε.

το βασικο "στραβο" ειναι η νεοσσεια απαιτηση για δουλεμα ως τις 3000. σε ενα 600αρι, αυτο σημαινει... 60χαω με 6η και σκορτσαρισμα ως τις 2000 στροφες. σε ενα μονοκυλινδρο σημαινει συνεχες σκορτσαρισμα. ο υποτιθεμενος σεβασμος στον κινητηρα που αποτρεπει τον οδηγο να οδηγησει με περισσοτερες στροφες για να μην τον φθειρει, θα του δωσει τον στροφαλο και τις εδρασεις του στο χερι. το nc700/750 που σχεδιαστηκε πολυ χαμηλοστροφο, αυτο ισως να μπορει να ανταπεξελθει.

και υπο το Πιπειο πνευμα λοιπον, αν δεν θες να ξοδευτεις για καινουρΓιο, cbf600 με abs σου κανει μια χαρα. Το fmx επισης, αλλα μιλας για γαμο και πιστευω οτι μετα λιγους μηνες/χρονο θα ψαχνεις παραπανω δυναμη, χωρο για την συντροφια και τα 7 ξαδερφια απο τα ξενα, χωρο να δεσεις μια τσαντα να πας για μπανιο/ρομαντικ γουικεντ κλπ.

γιατι τωρα ο πιπακιας που τα λεει ολα δαυτα και τα κοροϊδευει, εχει χωρο στο 1400 για 10καβαλο και την κουνια του μωρου στο τεποζιτο μαζι με μια κουτα παμπερς, ροπη για να τραβηξει σκαφος μαζι με τη γλιστρα και το υποστεγο, αντε και ενα μικρο λυομενο για να μην τον τρωει ο ηλιος στην παραλια. λιτος βαρουφακειος βιος.

προσθηκη, οσον αφορα το β).
    σε καταλαβαινω. αλλα χρειαζεται μια γενναια αποφαση. η θα το χαρεις εσυ, η θα το φυλας ως κορη οφθαλμου να το χαρει ο επομενος αν νομιζεις οτι το ακριβο δεν θα μπορεσεις να το χαρεις, μην το παρεις.
    και ως μελλογαμητος (εκ του γαμου) προσπαθησε να δεις και τις αλλες πλευρες της συζυγου. η εξωτερικη εμφανιση λεει πολλα, οχι ολα. θελεις και αλλες αρετες στη συμβιωση.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 23/05/2015 στις 08:03.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Τί άλλο να λέμε; ο pipe_smoker, τα είπε όλα.

Από αυτά που ανέφερες οτι σου αρέσουν, το FMX το πρώτο που έχει νόημα.
    Αν και 600αρι, η δυναμή σαν πολύ λιγότερα κυβικά, άρα αξιόπιστο, εύχριστο και ευχάριστο για αρχάριο, φτηνό, μια χαρά για τη διαδρομή που περιγράφεις, βουρ.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Είμαστε στις 5 σελίδες και ανησυχείς? Έεεεεεχει χυθεί μελάνι σε τέτοια θέματα!
    Οι τελευταίοι που θα σε παρεξηγήσουν αν κάνεις του κεφαλιού σου είμαστε εμείς.
    Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση.

Προς στιγμή, θα υποκριθώ ότι δε διάβασα το ακόλουθο
    1000άρια, 600άρια που έχουν το σατανά μέσα τους (βλ. Χόρνετ, Τριπλ κλπ), "ιδιαίτερα" μηχανάκια όπως είναι τα ΚΤΜ και δεν ξέρω γω τί άλλο, ξέχνα τα.
    και θα απαντήσω σε αυτό:
    Για πες, ποια είναι τα μοντέλα που έχεις ξεχωρίσει?

Το ξέρεις ότι συζητάμε για μηχανάκια που τα χωρίζει το χάος κατω απ' το χάος, έτσι? Το φμχ με το cb είναι σαν να λέμε αλογάκι στο λουνα παρκ με άλογο ιπποδρόμου.
    Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλες οι διαφορές μεταξύ τους.

Κατ' αρχάς, CBF600 είχα στα μαθήματα οδήγησης και δε μου άρεσε εμφανισιακά. Επίσης με τρόμαζε η επιτάχυνση όταν οι στροφές ξεπερνούσαν τις 6000 και μου ανέβαζε την αδρεναλίνη από την οποία έχω αποστασιοποιηθεί πάνω από 10 χρόνια (ναι, μικρός είχα περάσει φάση που έτρεχα με το αμάξι, αλλά έβαλα μυαλό στα 24 μου και το έκοψα μαχαίρι). Έφτυσε αίμα ο δάσκαλος για να με πείσει να ανοίξω το γκάζι και να ανεβάζω στροφές με την πρώτη ταχύτητα, που ήταν απαραίτητο για τη δοκιμασία επιτάχυνσης. Λυπόμουν και τη μοτοσυκλέτα που την πίεζα.

Τι θα ήθελα λοιπόν κάποια στιγμή να έχω με βάση την εμφάνιση και όσα έχω ακούσει για συμπεριφορά στο δρόμο;
    1) CB1000R (για να τη δουλεύω ΧΑΜΗΛΑ)
    2) ΚΤΜ Duke 690R (κουβέντα να γίνεται, γιατί είναι πολύ ακριβό)
    3) Yamaha MT07
    4) Honda CB650F

Μου αρέσουν βέβαια και άλλα (Rivale, Monster, Dorsoduro, Ζ1000), αλλά είναι σε χρήματα που δεν φθάνω ούτε να αγοράσω, ούτε να συντηρήσω.

Για νέος οδηγός ασχολείσαι με λεπτομέρειες που ούτε καν θα έπρεπε να σε απασχολούν, ούτε καν να τις γνωρίζεις για να σου το πω κι έτσι.

Εσύ, ό,τι και σκατά να καβαλήσεις πύραυλος θα σου φανεί.
    Αυτό το έχω εμπεδώσει, διότι μου το λένε πολλοί γνωστοί μου. Επιμένουν ότι και το 125άρι θα μου φανεί πολύ γρήγορο. Αλλά πιστεύω ότι μετά από λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα θα έχω συνηθίσει την απόδοση της μικρής μοτοσυκλέτας και θα έχω μετανιώσει για την επιλογή μου.

Επίσης ξέχνα τις καινούριες μηχανές.
    Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις καινούρια μηχανή, όταν στην αγορά γίνεται της τάνας από ένα κάρο μηχανάκια μεταχειρισμένα και σε τιμές πάτο.

Τώρα βρες απλά ένα μηχανάκι που να σου κάθεται κάπως εμφανησιακά, κατά προτίμηση γυμνό (γιατί ΘΑ πέσεις και τα πλαστικά κοστίζουν), εννοείται μεταχειρισμένο, εννοείται σε λίγα κυβικά ή έστω όχι κάτι εξτρίμ αν είναι 600άρι (ένα CBF600 πχ), καβάλα το και καλούς δρόμους.
    Για περίεργο λόγο, με δεδομένο ότι δε γνωρίζω από μηχανές, η αισθητική των καινούριων μοτοσυκλετών μου φαίνεται πολύ καλύτερη από τις παλαιές. Δηλαδή μία μηχανή 10ετίας μου κάθεται άσχημα ή μέτρια στο μάτι.

Κοιτάζοντας λοιπόν στο car.gr εδώ και μήνες, δε βλέπω καμιά φοβερή ευκαιρία σε μοντέλα 5ετίας-8ετίας, ώστε να με βοηθήσει να πάρω πιο εύκολα την απόφαση του συμβιβασμού στην αισθητική και το ρίσκο της αξιοπιστίας.

Σε μεταχειρισμένα κοιτάζω το Hornet, το DRZ 400SM που προτείνατε, το er-6n, το αλογάκι του λούνα παρκ (FMX) και μερικά ακόμα.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 23/05/2015 στις 10:06.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Για περίεργο λόγο, με δεδομένο ότι δε γνωρίζω από μηχανές, η αισθητική των καινούριων μοτοσυκλετών μου φαίνεται πολύ καλύτερη από τις παλαιές. Δηλαδή μία μηχανή 10ετίας μου κάθεται άσχημα ή μέτρια στο μάτι.
    Πρόσεχε τα λόγια σου, θα χαρακτηριστείς το λιγότερος ως αιρετικός / εριστικός

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Είναι στιγμές που διαβάζω ξανά όσα έχω γράψει και μου θυμίζω μία φίλη πριν από χρόνια που ήθελε να τη βοηθήσω να αγοράσει υπολογιστή. Αντί να ακούσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που της πρότεινα, έλεγε "Θέλω ένα laptop να μου αρέσει εμφανισιακά. Να! Αυτό εκεί το κόκκινο."

Καιρό έχω να νιώσω τόσο άσχετος, αλλά και τόσο θρασύς, να γράφω ό,τι μου κατέβει δημοσίως, με τους άλλους τριγύρω να τραβάνε τα μαλλιά τους και να σκίζουν τα πτυχία τους με αυτά που διαβάζουν.

Χαρά στην υπομονή σας. Εγώ δε θα με άντεχα.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 23/05/2015 στις 10:15.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Είναι στιγμές που διαβάζω ξανά όσα έχω γράψει και μου θυμίζω μία φίλη πριν από χρόνια που ήθελε να τη βοηθήσω να αγοράσει υπολογιστή. Αντί να ακούσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που της πρότεινα, έλεγε "Θέλω ένα laptop να μου αρέσει εμφανισιακά. Να! Αυτό εκεί το κόκκινο."

Καιρό έχω να νιώσω τόσο άσχετος, αλλά και τόσο θρασύς, να γράφω ό,τι μου κατέβει δημοσίως, με τους άλλους τριγύρω να τραβάνε τα μαλλιά τους και να σκίζουν τα πτυχία τους με αυτά που διαβάζουν.

επειδη το μηχανακι ομως δεν ειναι laptop που και να σου καει την πρωτη μερα, δεν τρεχει τιποτα...
    μιλαμε για σωματικη ακεραιοτητα και φιλικοτητα προς τον χρηστη του οποιου εξαρταται η ζωη με εναν λαθος χειρισμο, ακουσε μας γιατι μπορει να την πατησεις...και μετα δεν εχει ουτε reboot, ουτε αλλαγη μητρικης, ουτε καν refund...

μπορει να ακουγομαι κυνικος και σκληροπυρηνικος αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα...
    δεν πρεπει να εχεις απαιτησεις για ροπες...
    δεν πρεπει να κοιτας αλογα και επιδοσεις...
    δεν σε ενδιαφερουν τα ωραια χρωματα και τα συγχρονα design...

θες ενα μεσο φιλικο και ευκολο για ενα νεουδι...δες ξανα το ποστ μου και επελεξε σοφα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    μονο απο τον κακογερασμενο daz.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

Προσωπικά πάντως, ούτε πτυχία ούτε μαλλιά έχω

Συμφωνώ με τον Σταύρο πάντως, ένα μικρό 250άρι είναι η καλύτερη επιλογή και θα φύγει και εύκολα εάν και εφόσον το θελήσεις

Θυμάμαι την πρώτη φορά που μου έφυγε ο πίσω τροχός σε βρεγμένο, θα ήμουν 17 χρονών, έβρεχε και άνοιξα λίγο απότομα, ακόμα θυμάμαι πόσο είχα τρομάξει και μιλάμε ότι μου γύρισε η ουρά σε ένα κτήνος 3 ίππων... (50άρι glx)

Επίσης θυμάμαι που στην παλιά παραλιακή έχωντας πρωτοπάρει το F650 αποφάσισα "να το ανοίξω"
    έβγαλα γύρω στα 120~130 και ξαφνικά άναψε μπροστά μου κόκκινο
    Σε πληροφορώ ότι σταμάτησα αρκετά μέτρα μετά το φανάρι...

Θα μου πεις, είσαι βλάκας, απρόσεκτος κλπ κλπ κλπ

η αλήθεια όμως είναι ότι απλά βρέθηκα μπροστά σε καταστάσεις που δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά και δεν ήξερα να αντιδράσω σωστά

για αυτό είναι πολύ σωστό αυτό που λέει ο Devils, γιατί καλό είναι και εσύ όταν βρεθείς σε ανάλογες περιπτώσεις (που θα βρεθείς - είναι μαθηματικά βέβαιο), να έχεις κάτω ένα μηχανάκι που οι αντιδράσεις σου θα το επηρεάσουν κατά το δυνατόν λιγότερο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Για το θέμα των στροφών κατά την οδήγηση μόλις πάρεις το εργαλείο σου θα καταλάβεις και μόνος σου σε ποιο εύρος στροφών είναι το καλύτερο για αυτό.
    Πολλές στροφές δε σημαίνει απαραίτητα και μεγάλες ταχύτητες. Αν πάρεις ένα μηχανάκι όπως το Drz που δεν έχει στροφόμετρο θα καταλάβεις ακόμα πιο εύκολα να «ακούς» τον κινητήρα σου. Άσε που το 1 2 3 4 5 4 3 4 5 θα σου μείνει αξέχαστο.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Σελίδα 6 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μηχανής μεσαίου κυβισμού
    από ilias_7 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2014, 17:45
  2. Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας
    από crywolf74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 00:24
  3. Αγορα μοτοσυκλετας απο τα 19
    από nmk_extreme στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 20:58
  4. Αγορά μοτοσυκλέτας μετρητοίς
    από R6_06 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 15:44
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 14:39