Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 92

Θέμα: tubeless ελαστικό χάνει αέρα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    5 σελιδες και 76 post για ενα λαστιχο απο scooter που καποτε εχανε αλλα δεν χανει πια αερα....αν ηταν απο ss δηλ, που θα πηγαινε;
    Τελευταία τροποποίηση από motoexelixis; 23/05/2015 στις 10:24.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    5 σελιδες και 76 post για ενα λαστιχο απο scooter που συμπηρωματικα εχανε αλλα δεν χανει πια αερα....αν ηταν απο ss δηλ, που θα πηγαινε;

οχι και scooter ρε φιλε το cbf125..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    ε ενταξει, mega scooter... καταλαβαινεις το τι εννοω, φανταζομαι.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Αν το 125 είναι μέγκα σκούτερ, τότε το δικό μου τι είναι; Σπορτ τούρινγκ;

Μπήκα να δω τι σκατα πρόβλημα σε λάστιχο παίρνει 6 σελίδες.

Δεν απογοητεύτηκα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οχι και scooter ρε φιλε το cbf125..
    Για το τζιεςεξαρ ή το εξαρ δε θα εκανες ετσι......
    πουτσ@@@@@@@@@

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Με παραπάνω αέρα δεν θα αργεί να ζεσταθεί περισσότερο; Να θυσιάσει πρόσφυση υπέρ της οικονομίας;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Οι 2 λογοι - που ειναι και αλληλενδετοι - που με παραπάνω αέρα η πρόσφυση θυσιάζεται, ειναι γιατι παταει μικροτερη επιφανεια ελαστικου στο δρομο συνεπως το λαστιχο αργεί να ζεσταθεί.
    Χανει σε προσφυση κερδιζει σε πιο αναλαφρη αισθηση της μηχανης.

Οσον αφορα την οικονομια, δεν ξερω αν η υψηλοτερη πιεση συμβαλλει στην οικονομια - μακροζωια, γιατι ναι μεν με υψηλοτερη πιεση εχουμε μικροτερη τριβη και θερμοκρασια (οικονομια) αλλά εχουμε και αντιστρόφως ανάλογη φθορα του κεντρου.
    παλικαρια, μιλαμε για 125αρι μηχανακι που δουλευει χαλαρα σε αστικο κυκλο.. δε μιλαμε ουτε για πισταδικο ουτε για υπερτουριστικο τουμπανο με απαιτησεις..
    σε τετοια μηχανάκια, η διαφορα προσφυσης, θερμοκρασίας κτλ με λιγη παραπανω πιεση είναι αμελητέες ποσοτητες μπροστα στο οφελος από τη μεγαλυτερη διαρκεια ζωης που θα εξασφαλισει...
    την ασφαλεια του παντως δεν την επιρεαζει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Για το τζιεςεξαρ ή το εξαρ δε θα εκανες ετσι......
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	true story.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	10,1 KB 
ID:	335982

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Πηγαμε μαλλον να τη γενικέψουμε λιγο τη συζητηση αλλά δεν..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    παλικαρια, μιλαμε για 125αρι μηχανακι που δουλευει χαλαρα σε αστικο κυκλο.. δε μιλαμε ουτε για πισταδικο ουτε για υπερτουριστικο τουμπανο με απαιτησεις..
    σε τετοια μηχανάκια, η διαφορα προσφυσης, θερμοκρασίας κτλ με λιγη παραπανω πιεση είναι αμελητέες ποσοτητες μπροστα στο οφελος από τη μεγαλυτερη διαρκεια ζωης που θα εξασφαλισει...
    την ασφαλεια του παντως δεν την επιρεαζει..
    Εχεις δικιο Μικέ

Μέλος
    Καλησπέρα σας

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω εδώ μιας και είμαι άσχετη.

Έχω ένα παπάκι με ζάντες αλουμινίου και tubeless λάστιχα (crypton 135 όπως το έβγαζε η Yamaha).

Το μπροστινό λάστιχο χάνει πίεση με αργό Ρυθμό μέσα στην εβδομάδα, το πήγα σήμερα σε γνωστό λάστιχα για μηχανές και ο άνθρωπος έφαγε κάμποση ώρα με ένα υγρό που το ψεκαζε και στο τέλος μου είπε χάνει από το χείλος της ζάντας, πιθανών οξειδωση του χρώματος.

η λύση είναι να βγει η ζάντα και να την τρίψει και να της βάλει χρώμα στο σημείο τριψιματος (μου είπε όχι κόλα / σιλικόνη) και το κόστος 30€.

Να το κάνω η έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση για εδώ Αθήνα ?

Σας ευχαριστώ

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας

Έχω ένα παπάκι με ζάντες αλουμινίου και tubeless λάστιχα (crypton 135 όπως το έβγαζε η Yamaha).

Το μπροστινό λάστιχο χάνει πίεση με αργό Ρυθμό μέσα στην εβδομάδα, το πήγα σήμερα σε γνωστό λάστιχα για μηχανές και ο άνθρωπος έφαγε κάμποση ώρα με ένα υγρό που το ψεκαζε και στο τέλος μου είπε χάνει από το χείλος της ζάντας, πιθανών οξειδωση του χρώματος.

η λύση είναι να βγει η ζάντα και να την τρίψει και να της βάλει χρώμα στο σημείο τριψιματος (μου είπε όχι κόλα / σιλικόνη) και το κόστος 30€.

Σας ευχαριστώ
    Ναι. Μου είχε συμβεί στο αυτοκίνητο που είχα όταν ζούσα ΗΒ. Πήγαν και οι 4 ζάντες για βάψιμο.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Καλησπέρα σας

Σας ευχαριστώ
    Αυτο που σου ειπε το εχω κανει - παθει και εγω .
    Κατα πασα πιθανοτητα το τσεκαρε με το υγρο που λες απο το πλάι και εβγαζε φυσαλιδες .
    Θα βγαλει και θα φτιαξει την ζαντα οπως σου ειπε, θα την τριψει και θα την βαψει τοπικα .
    Δεν θα εχεις καποιο θεμα μετα ....αλλα το πιο σωστο ειναι να ξερεις οτι θα πρεπει να εχεις κανονισει με καποιο φανοποιείο να ειναι standby να την βγαλεις , να την πας , να στην βαψουν εκει τοπικα και μετα να την πας πισω να την ξαναμονταρουν στο μηχανακι .
    Στο φανοποιειο θα κανουν πιο σωστη δουλεια με το βαψιμο . Λογικα ο ζαντολαστιχας θα το κανει με σπρέι.
    Οπως καταλαβαινεις αυτο ειναι και χρονοβορο και δυσκολο .
    Με την μεθοδο που σου ειπε ο δικο σου (που εκανα καξ εγω) ενα χρονοβτωρα δεν εχει χασει καθολου .

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αυτο που σου ειπε το εχω κανει - παθει και εγω .
    Κατα πασα πιθανοτητα το τσεκαρε με το υγρο που λες απο το πλάι και εβγαζε φυσαλιδες .
    Θα βγαλει και θα φτιαξει την ζαντα οπως σου ειπε, θα την τριψει και θα την βαψει τοπικα .
    Δεν θα εχεις καποιο θεμα μετα ....αλλα το πιο σωστο ειναι να ξερεις οτι θα πρεπει να εχεις κανονισει με καποιο φανοποιείο να ειναι standby να την βγαλεις , να την πας , να στην βαψουν εκει τοπικα και μετα να την πας πισω να την ξαναμονταρουν στο μηχανακι .
    Στο φανοποιειο θα κανουν πιο σωστη δουλεια με το βαψιμο . Λογικα ο ζαντολαστιχας θα το κανει με σπρέι.
    Οπως καταλαβαινεις αυτο ειναι και χρονοβορο και δυσκολο .
    Με την μεθοδο που σου ειπε ο δικο σου (που εκανα καξ εγω) ενα χρονοβτωρα δεν εχει χασει καθολου .
    Ακριβως αυτο εκανε, με το υγρο που λες.

Δυστηχως δεν εχω αυτη την στιγμη την επιλογη να το παω μονη μου σε καποιο φανοποιειο, διοτι δεν εχω αλλο μεταφορικο μεσο.

Θα πρεπει να βρω καμια φιλη μου η φιλο να την παω για βαφη + το τον χρονο που θα θελουν και οι 2 μεριες (λαστιχας + βαφεας)
    ισως μπορω να το κανω αυτο το καλοκαιρι στην αδεια μου.

Με σπρει μου ειπε οντως τοπικα.

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις απαντησεις σας, οποτε να μην το φοβηθω και να το κανω εστω για προσωρινη λυση.
    MM93 the GOAT the rest are details…

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

.....Έχω ένα παπάκι με ζάντες αλουμινίου και tubeless λάστιχα (crypton 135 όπως το έβγαζε η Yamaha)....
    εχω 30 χρονια στο κουρμπετι ως τεχνικος οχηματων, εκ των οποιων τα 23 ως λαστιχας.
    ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ολα αυτα τα χρονια δεν εχω δει crypton 135 με εργοστασιακη τοποθετηση
    tubless ελαστικων. ΟΛΑ ειχαν σαμπρελες. κι εχουν περασει καμποσα απ'τα χερια μου. βεβαια
    μερικοι εκμεταλευομενοι την χυτη αλουμινενια ζαντα που ηταν δηθεν αεροστεγης, εβαζαν με
    πατεντα tubless ελαστικα, αλλα μετα απο λιγο καιρο το αποτελεσμα ηταν αυτο που συμβαινει και
    σε σενα..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εχω 30 χρονια στο κουρμπετι ως τεχνικος οχηματων, εκ των οποιων τα 23 ως λαστιχας.
    ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ολα αυτα τα χρονια δεν εχω δει crypton 135 με εργοστασιακη τοποθετηση
    tubless ελαστικων. ΟΛΑ ειχαν σαμπρελες. κι εχουν περασει καμποσα απ'τα χερια μου. βεβαια
    μερικοι εκμεταλευομενοι την χυτη αλουμινενια ζαντα που ηταν δηθεν αεροστεγης, εβαζαν με
    πατεντα tubless ελαστικα, αλλα μετα απο λιγο καιρο το αποτελεσμα ηταν αυτο που συμβαινει και
    σε σενα..
    Καλημέρα

Το έχω πάει από το πρωί, και θα πάω το μεσημέρι να το πάρω, όπως ανέφερα είναι λαστιχάς μόνο για μοτοσυκλέτες.
    Δηλαδή με έχουν κοροϊδέψει και κανονικά πρέπει να απαιτήσω να βάλουν σαμπρέλα εμπρός και πίσω ?
    Σε ευχαριστώ πολύ

Νέο μέλος
    Του εργοδοτη μου(κοινως ''αφεντικο'') το crypton s, 115κ.εκ. με ζαντες αλουμινιου, εβαλε καινουργια λαστιχα σε βουλκανιζατερ που ασχολειται κυριως με αυτοκινητα, το μηχανακι ηταν επικινδυνο, περα απο ακαταλληλα λαστιχα που εβαλε, προεκυψε προβλημα στα ρουλεμαν του τιμονιου. Το παμε σε γνωστο βουλκανιζατερ στη Λενορμαν για λαστιχα, θελει μου λεει και σαμπρελες....

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποσα χλμ κρατησε το δικο σου ελαστικο?
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2012, 10:48
  2. αερα στα λαστιχα cb400
    από sloumos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε