χμ δεν εχω διαβάσει ολο το 3ο μνη.... εμ εννοώ θρεντ, πέτυχα αυτό και γελάω ρπμ...
http://m.lifo.gr/now/greece/70998
δάκρυα για τους πλούσιους που αναγκάζονται να κρύβονται, αργοκυλησαν στο μάγουλο....
χμ δεν εχω διαβάσει ολο το 3ο μνη.... εμ εννοώ θρεντ, πέτυχα αυτό και γελάω ρπμ...
http://m.lifo.gr/now/greece/70998
δάκρυα για τους πλούσιους που αναγκάζονται να κρύβονται, αργοκυλησαν στο μάγουλο....
Γιάννη, άμα δεν ξέρεις τι ζόρια τραβάμε αυτή η στιγμή, άστο ρε φίλε δεν σε παίρνει να ξέρεις τι σημαίνει ζόρι.
απλά θα σου πω ότι αναγκάστηκα από τις τύψεις μου να ακυρώσω σήμερα τη παραγγελία για το Honda RC213V-S.
Ήθελα να πάω για φρέντο καπουταίνο Κεφαλάρι με το NR750 και λέω "ΟΧΙ, ας μείνω Διόνυσο σήμερα. Αραλίκι στη πισίνα για Αλλαγή"
Ναι αυτό το "αναγκάζονται να αφήνουν τη Φερράρι στο γκαράζ και να κυκλοφορούν με Αουντι" με τσάκισε και εμένα. Κατ' αρχήν έπρεπε να έχουν Λαμποργκίνι. Της οικογενείας.
ortodoksi...i guont to spik...
https://www.youtube.com/watch?v=9VorXWdV5fg
Αφωνος!!!
Με το ξανθό γένος !!
Τελικά , όπως παραδέχθηκε, κρατούσε «κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα» αλλά όταν συνειδητοποίησε τις τραγικές συνέπειες «ανέκρουσε πρύμναν».
Είναι αυτός που «κρέμασε» τον Μπαρουφ και όχι το αντίστροφο.
Άσχετα με τις πεποιθήσεις του καθένας , πρέπει να κρίνει αυτό , την ύπαρξη δηλ κρυφής ατζέντας και την προσπάθεια χειραγώγησης 10 μυρίων λαού .
Οι ξεκάθαρες προθέσεις και εξηγήσεις ,τελικά, δεν συνάδουν με την «πρώτη φορά αριστερά».
Το ΚΚΕ που επίσης επιδιώκει , αλλά με τίμιο - ξεκάθαρο τρόπο, έξοδο από ΕΕ και ευρώ , είναι ο μόνος χώρος που δεν ξεγελάστηκε και κατά κάποιο τρόπο προστάτεψε από άτακτη χρεοκοπία την αστική δημοκρατία χάριν λαού βεβαίως , οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε!
Επίσης το ότι , έστω και την ύστατη ώρα , αποφάσισε να μη διαπράξει το «έγκλημα» είναι προς τιμήν του, το μόνο!
Αν το επόμενο συμβούλιο που θα συγκαλέσει δεν είναι με πολιτικούς αρχηγούς αλλά με τις παραγωγικές τάξεις , ίσως ,δύσκολα, σώσει την παρτίδα και εξιλεωθεί ..
edit
Οποιος γνώριζε έβγαλε λεφτά , πολλά!!
Κάποιος που τα είχε γράψει αυτά σε ανύποπτο χρόνο και όπως βλέπετε (06:56) ξυπνάει νωρίς για τη βιοπάλη..
Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 15/07/2015 στις 06:08.
το μεγαλο λαθος που του καταλογιζω ειναι οτι δεν προετοιμαστηκε για εξοδο απο τις πρωτες μερες που ειδε το κλιμα
αν ειμασταν ετοιμοι ή θα φευγαμε αξιοπρεπως ή θα ειχαμε ενα καλο οπλο για παζαρι
τις τελευταιες ωρες της διαπραγματευσης φανηκε οτι οι μεγαλοι πλην γερμανων το τρεμανε το grexit πιο πολυ απο εμας
η τελευταια του ευκαιρια να σωσει την τιμη της αριστερας(ειναι να εφαρμοσει τα μετρα ετσι ωστε να μην χασουμε τις εγγυησεις μας και να κανει μια γενναια τσαμπουκαλιδικη ανακατανομη βαρων στο εσωτερικο
Εσύ κατάλαβες αυτό εγώ κατάλαβα οτι προσπάθησε για το καλύτερο αλλά λόγω απειρίας δεν κατάλαβε το βρώμικο παιχνίδι των άλλων και προσπάθησε να προετοιμαστεί για το χειρότερο και είδε οτι δεν βγαίνει και αποφάσισε να συμφωνήσει.
Ο καθένας το έχω ξαναπεί το βλέπει διαφορετικά το ίδιο πράγμα που βλέπει, ακούει κλπ.
Για το ΚΚΕ επίσης το μόνο που αναγνωρίζω οτι κάνει τα πάντα για να μην κάνει τίποτα μια ζωή σε αυτόν τον τόπο. Είναι αντίθετο στα πάντα, ακόμα και με τα ίδια του τα πιστεύω και γι'αυτό παραμένει και μια ζωή στάσιμο.
Υ.Γ νωρίς ρε φίλε το 06:56 για δουλειά? 05:30 σηκώνομαι συνήθως αν δουλεύω πρωί χαχαχα(δεν σε ειρωνεύομαι σε αυτό απλά για πλακίτσα το είπα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθούμε).
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Χα! 06:56 και 06:11 απο πάνω με το "ξανθό γένος" που με ...αναστάτωσε... Πόσταρα! Και ξέρεις το ποστάρισμα εδώ δεν είναι κι η πρώτη μου δουλειά μόλις ανοίξω τα μάτια μου![]()
Για τα υπολοιπα που έγραψες τι να πω? Μπορεί εσύ να είχες κάποιες ελπίδες για δικούς σου λόγους δικές σου πεποιθήσεις και δικαιώμά σου αλλά δεν μπορείς να διαφωνήσεις στο ότι υπήρξε ανακόλουθος των λόγων και των υποσχεσεών του.
edit.
Μάλλον δεν άκουσες την συνέντευξη ή δεν κατάλαβες την παραδοχή - στόχο των σχεδίων Βαρουφ. Τελευταία στιγμή συνειδητοποίησε το μέγεθος της καταστροφής .
Επίσης θυμήσου τον Κουτσούμπα στη συνάντηση αρχηγών που του κούνησε το δάχτυλο και του είπε "Προσέξτε Κε Τσίπρα πάτε για να φέρετε συμφωνία εντός Ευρω.." και το λέει αυτό ποιός? Ο Κουτσούμπας ! Δεν νομίζω να υπήρξε πιο υπεύθυνη στάση !
Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 15/07/2015 στις 10:46.
το ιδιο λεμε
λογω απειριας υπερεκτιμησε τις δυναμεις του
οι αλλο ομως ειναι χρονια στο κουρμπετι της οικονομικης υποδουλωσης λαων ειναι η ιδια η πολιτικη τους
ειναι νεος,εντιμος(μεχρι στιγμης) και αγωνιζεται την ωρα που το κκε μονο φωναζει γενικα κι αοριστα
το ειπε και ο ιδιος οτι κατω απο τις παρουσες συνθηκες δεν υπαρχει ιδεολογικη καθαροτητα
Με ζμπαθάτε κύριε, αυτό πόθεν προκύπτει; Για όνομα δηλαδή, οι απόντες της πολιτικής σκηνής θα γίνουν ήρωες για το μηδέν τους; Να αναγνωρίσουμε ότι ξανά προς τη δόξα τραβά, απομονωμένο και με μονίμως τεντωμένο το δάχτυλο σε στάση "σας τα έλεγα εγώ", αυτό ναι. Γιατί από τότε που με θυμάμαι, δεν κάνει τίποτα άλλο.