https://youtu.be/Xe_7ABSTafs
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΜΩΡ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΟ....
(πως τον λένε)
![]()
ανανήψαντας
https://www.youtube.com/watch?v=-Lk-yFNijVQ
y.g.exei poly vrisidi alla to atomaki ta spaei....
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 23/07/2015 στις 00:27.
Φίλε μου, δεν είναι το τι ξέρω, αλλά τι έχω ζήσει, όντας από τους πιο παλιούς στον χώρο, από τότες που πέντε-δέκα μαλάκεξ μετά την πρώτη συναυλία των Public Enemy στην Ελλάδα, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και είπαμε: «ρε μαλάκεξ, γιατί δεν έχουμε τέτοιο πράμα εδώ χάμου; Δεν κάνουμε κανα συγκρότημα;»
Το πρόβλημα είναι τι να πω και τι να εξηγήσω σε ανθρώπους που νομίζουν ότι ξέρουν πέντε πράγματα χωρίς να βγει σεντόνι που καλύπτει τάγμα ολόκληρο. Άσε που δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό και που μετά θα πρέπει να δίνω και εξηγήσεις σε απορίες εύλογες.
Απλά θα πω ότι ο Μυτακίδης είναι στην πραγματικότητα το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει και από αυτό που ραπάρει. Πιο κάλπικος και από ρολόι SFIKO. Και δεν μιλάω μόνο για τις αντιγραφές (αφήστε τα «όλοι κλέβουν», ο άνθρωπας το έχει κάνει σε επίπεδα πλαστογραφίας και πάνω). Δεν ήταν ποτέ «οι» Active Member, ένα άτομο ήταν πάντα, αυτός ο ίδιος εξού και ο ενικός. Οι υπόλοιποι ήταν απλά οι αυλικοί του. Γιαυτό και δεν «διαλύθηκαν» ποτέ, απλά μάλλον βαρέθηκε επειδή μεγάλωσε όπως και όλοι μας.
Πιασάρικες μπούρδες και κλάμα πουλώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες αγνών παιδιών που τον πίστευαν και ο ίδιος απλά να σπάει πλάκα. Και αυτά είναι μόνο μερικά γενικά και ελάχιστα... έχω πολύ περισσότερα και χειρότερα για το εν λόγω κουμάσι.
Αλλά ας πει καλύτερα και με περισσότερο στυλ ο γιατρός και αυτοί που τον έκαναν μάγκα.
Ότι θέλει μπορεί να κάνει ο καθένας δεν τίθεται θέμα... το θέμα είναι η αυθεντική και προσωπική έκφραση.
...και ναι, η Τρούμπα, οι τεκέδες και οι συνθήκες εκείνης της εποχής έχουν εκλείψει πλέον για αυτό και δεν βγαίνουν ρεμπέτικα πλέον... εκτός και αν νομίζεις ότι μπορώ να πάρω ένα μπουζούκι και να τραγουδήσω "Μες στου Μπίθουλα τη γούβα στις μαστούρας τη λακκούβα"...
Έτσι κι αλλιώς οι active member ήταν ο χατζηγιάννης της εποχής και απευθύνονταν σε αντίστοιχο κοινό. Ξεπήδησαν από το πουθενά (με εκείνο το τραγικό "άκου μάνα" λολ, τα αυτιά μου πονάνε και μόνο που το σκέφτομαι), έγιναν μόδα (αυτοί κι άλλες 2 "μπάντες" του είδους επειδή ΓΙΟ) για λίγα χρόνια και μετά εξαφανίστηκαν, όπως κάθε ποπ "καλλιτέχνης" που σέβεται τον εαυτό του ^^
"Δεν είμαστε χιπ χοπ, είμαστε λόου μπαπ, είμαστε διαφορετικοί, ΓΙΟ".
Life begins at 45°.
παροτι ροκας,οι ακτιβ μαρεσαν.εστω κανα 2 δισκοι τους.
και δυστυχως φιλε γιωργο,πολυ θα ηθελα να ηταν αλλιως,αλλα εχω ακουσει-διαβασει διαφορες ιστοριες που λενε περιπου οτι λεει και ο κωστας παραπανω.δεν ειναι αυτο που τραγουδαει...τουλαχιστον,ετσι αιωρειται...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ρε μονο Alitiz λεμε!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製