Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: Συνέντευξη Θηβαίου στον FM100

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    ο Θηβαίος θα κράξει και τον Γουίλι τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί,που αντί να δουλεύει ώρες πολλές,για πράγματα περίεργα του μιλούσε....

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Μπαααα...
    Φίου φίου φι φι φίου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2015-07-22-23-40-53.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	104,4 KB 
ID:	338818
    Ή με λίγα λόγια, "Α, την άκουγε κόσμος τη συνέντευξη? Μλκια. Σορυ ρε μάγκες, νόμιζα οτι μιλαγα μόνος μου κι έλεγα ψαγμενιές στο γκομενακι μπας και κάτσει"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ή με λίγα λόγια, "Α, την άκουγε κόσμος τη συνέντευξη? Μλκια. Σορυ ρε μάγκες, νόμιζα οτι μιλαγα μόνος μου κι έλεγα ψαγμενιές στο γκομενακι μπας και κάτσει"
    Το κλασσικό "θα σε κομπλεξάρω να νιώθεις σκουπίδι και μετά ΜΟΝΟ εγώ θα είμαι ο σωτήρ/θεός/ήλιος καλοκαιρινός"; Α ρε μερικά τσακάλια πόσο μπροστά είναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    https://youtu.be/Xe_7ABSTafs

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΜΩΡ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΟ....
    (πως τον λένε)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη αλλά βρίσκω την όλη φάση με τα ελληνικά hip hip και Low Bap και τας κεμπάπ τουλάχιστον αστεία... το να μαϊμουδίζεις κάτι που γεννήθηκε αυθόρμητα (και ήταν όντως αυθεντικά πηγαίο τότε) στα γκέτο των αμερικάνικων μεγαλουπόλεων, σημαίνει ότι αδυνατείς να βρεις κάτι δικό σου που να είναι αυθεντικό. Δεν ήξερα ότι στο Πέραμα είχαν MC's και graffiti και gangstas...

υ.γ. Για τον Αγγελάκα ούτε κρύο, ούτε ζέστη... νομίζω ότι έχει πολλά δικά του θέματα να λύσει πρωτίστως...
    αρα αν καποίος δεν μεγάλωσε στην Τρούμπα πχ, δεν έχει καμμία δουλεία να ακουεί/παίζει ρεμπετικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ρε Μπάμπη τι λες...;
    Οι active member είναι λίγο δύσκολο να βγάλουν αφού έχουν διαλυθεί.
    Ο Αγγελάκας, είναι από τους πιο "παραγωγικούς" στιχουργούς/ποιητές/τραγουδοποιούς. Η "Γελαστή Ανηφόρα" που έβγαλε πέρυσι-πρόπερσι, είναι μοναδικό άλμπουμ.
    http://alltogethernow.gr/gr/default....alltogethernow
    τη γνώμη μου λέω.

τα τελευταία που μου άρεσαν ήταν με το Βελιώτη. τη γελαστή ανηφόρα δεν την έχω ακούσει.

οι active member διαλύθηκαν πριν κανα δυο μηνες. εκτός κι αν εννοείς από τότε που ήταν κι ο x-ray στο σχήμα.

https://www.youtube.com/watch?v=-Lk-yFNijVQ

y.g.exei poly vrisidi alla to atomaki ta spaei....
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 23/07/2015 στις 00:27.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Να μιλήσω, να μη μιλήσω, να μιλήσω, να μη μιλήσω.. λέω να μην, με τρώει το χέρι μου, αλλά άσε καλύτερα!
    Να μιλησεις.
    Για οσους δεν γνωριζουν

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Θα θελα να μιλησεις (αν εχεις το χρονο και δε βεριεσαι). Αν ξερεις κατι που δεν ξερω θα θελα να το μαθω
    Φίλε μου, δεν είναι το τι ξέρω, αλλά τι έχω ζήσει, όντας από τους πιο παλιούς στον χώρο, από τότες που πέντε-δέκα μαλάκεξ μετά την πρώτη συναυλία των Public Enemy στην Ελλάδα, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και είπαμε: «ρε μαλάκεξ, γιατί δεν έχουμε τέτοιο πράμα εδώ χάμου; Δεν κάνουμε κανα συγκρότημα;»

Το πρόβλημα είναι τι να πω και τι να εξηγήσω σε ανθρώπους που νομίζουν ότι ξέρουν πέντε πράγματα χωρίς να βγει σεντόνι που καλύπτει τάγμα ολόκληρο. Άσε που δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό και που μετά θα πρέπει να δίνω και εξηγήσεις σε απορίες εύλογες.
    Απλά θα πω ότι ο Μυτακίδης είναι στην πραγματικότητα το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει και από αυτό που ραπάρει. Πιο κάλπικος και από ρολόι SFIKO. Και δεν μιλάω μόνο για τις αντιγραφές (αφήστε τα «όλοι κλέβουν», ο άνθρωπας το έχει κάνει σε επίπεδα πλαστογραφίας και πάνω). Δεν ήταν ποτέ «οι» Active Member, ένα άτομο ήταν πάντα, αυτός ο ίδιος εξού και ο ενικός. Οι υπόλοιποι ήταν απλά οι αυλικοί του. Γιαυτό και δεν «διαλύθηκαν» ποτέ, απλά μάλλον βαρέθηκε επειδή μεγάλωσε όπως και όλοι μας.

Πιασάρικες μπούρδες και κλάμα πουλώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες αγνών παιδιών που τον πίστευαν και ο ίδιος απλά να σπάει πλάκα. Και αυτά είναι μόνο μερικά γενικά και ελάχιστα... έχω πολύ περισσότερα και χειρότερα για το εν λόγω κουμάσι.

Αλλά ας πει καλύτερα και με περισσότερο στυλ ο γιατρός και αυτοί που τον έκαναν μάγκα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nightraider Προβολή μηνύματος
    αρα αν καποίος δεν μεγάλωσε στην Τρούμπα πχ, δεν έχει καμμία δουλεία να ακουεί/παίζει ρεμπετικα
    Ότι θέλει μπορεί να κάνει ο καθένας δεν τίθεται θέμα... το θέμα είναι η αυθεντική και προσωπική έκφραση.

...και ναι, η Τρούμπα, οι τεκέδες και οι συνθήκες εκείνης της εποχής έχουν εκλείψει πλέον για αυτό και δεν βγαίνουν ρεμπέτικα πλέον... εκτός και αν νομίζεις ότι μπορώ να πάρω ένα μπουζούκι και να τραγουδήσω "Μες στου Μπίθουλα τη γούβα στις μαστούρας τη λακκούβα"...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έτσι κι αλλιώς οι active member ήταν ο χατζηγιάννης της εποχής και απευθύνονταν σε αντίστοιχο κοινό. Ξεπήδησαν από το πουθενά (με εκείνο το τραγικό "άκου μάνα" λολ, τα αυτιά μου πονάνε και μόνο που το σκέφτομαι), έγιναν μόδα (αυτοί κι άλλες 2 "μπάντες" του είδους επειδή ΓΙΟ) για λίγα χρόνια και μετά εξαφανίστηκαν, όπως κάθε ποπ "καλλιτέχνης" που σέβεται τον εαυτό του ^^

"Δεν είμαστε χιπ χοπ, είμαστε λόου μπαπ, είμαστε διαφορετικοί, ΓΙΟ".
    Life begins at 45°.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    παροτι ροκας,οι ακτιβ μαρεσαν.εστω κανα 2 δισκοι τους.
    και δυστυχως φιλε γιωργο,πολυ θα ηθελα να ηταν αλλιως,αλλα εχω ακουσει-διαβασει διαφορες ιστοριες που λενε περιπου οτι λεει και ο κωστας παραπανω.δεν ειναι αυτο που τραγουδαει...τουλαχιστον,ετσι αιωρειται...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ρε μονο Alitiz λεμε!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρονια Πολλα Στον Capo!!!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 15:58
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 16:41
  3. Ο Γιώργος στον ΑΝΤ1