Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Από αριστερά προς δεξιά τζωνης ιχνηλάτης σιτυ (είχε δίωρη άδεια από την γυναίκα),ο χάροντας αντζελ. βεζουβιος ,και το ένα μάτι του dukeandcity
![]()
Ενα ματι αλλα ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχην Καλοταξειδο το εργαλειο του sallako.
Δευτερον ειναι αληθεια οτι ο dodok ειναι μέγας απατεωνας.
Καλη μαζωξη και καλη παρέα. Την επομενη φορά με ΜΑΣΑ......
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Γειά σου ρε DODOK!!!!!![]()
![]()
![]()
Ξεκινάω απεργία πείνας μέχρι την μέρα που θα μαζευτούμε για μάσα!!!!(Τζώνης)
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
άκουγα τα παιδιά να λένε οτι ο Dodok ειναι και γ@μω τα άτομα,κορυφή και κτλ.Οταν τον είδα απο κοντά ξέρετε τι κατάλαβα;;
οτι τα παιδιά..... και λίγα έλεγαν
![]()
Τελικα ρε παιδια ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ οτι εισαστε ολοι καλα παιδια,βεβαια εχετε ενα μειονεκτημα μερικοι ποιοι ειναι αυτο???
Αυτοι που ειναι αρειανοι (που πηγαμε και τους βρηκαμε??
Χαθηκαν παιδια που να ειναι παναχαικη η κρυα βρυση η καΠΟΙΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ οπως ειναι Ο ΑΕΤΟΣ σκυδρας,,,Α ρε κουφαλες που θα παιξετε και στους ομιλους του χρονου.....ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Εμεις παλι οι παοκτσηδες παλι ουφακι κλαψ....
Απο την στεναχωρια μου θα πιω στην υγεια σας μια πορτοκαλαδιτσα χωρις πανθρακικο γιατι παχαινει..
2 συμπερασμα,,,,
Ρε σεις πως ειστε ετσι????
Τελικα ειμαι ο πιο ωραιος της παρεας,Ασε που ειμαι και ο πιο γρηγορος,,,,Δεν χωραει αμφιβολια..ΤΟ VSTROM SKIZEI...
Αφου ανακοινωθηκε (ραδιο αρβυλα)αλλα το εχω διΑσταυρωσει οτι ο ROSSI ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Την νεα χρονια με SUZUKI DL-650,,,,
Απιστευτο??????????
:rotflmao:
Δεν θελω γελια....
ΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙς ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.....
ΑΣΕ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ .ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙς ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ GP ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΜΑ......
Αντε τελικα καλα περασαμε και χαρηκα που γνωριστηκαμε παιδια αντε θα σας κανω παρεα παροτι την ασχημια που θα με περιβαλει σε καθε συναντηση![]()
![]()
p.s 70HP eee πλακα κανω.......
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ VSTROMATA
Ευχαριστω για τις ευχες σας.Και καταλαβα οτι πραγματικα τις ειπατε μεσα απο την καρδια σας και αυτο με ικανοποιησε πιο πολυ απο ολα.Γιατι οταν ο αλλος δεν το εννοει για διαφορους λογους, γινετε αντιληπτο..Πραγματικα χαιρομαι που γνωρισα και οσους δεν ειχα συναντησει την αλλη φορα. Και επιτελους να παμε να φαμε και τιποτα καποια στιγμη.ΑΑΑ και θα συστηθω μονος μου την επομενη.
Αυριο φευγω για Πελλοπονησο οποτε εντυπωσεις απο ολα και φωτο την αλλη εβδομαδα.
Γιαννης
http://www.geocities.com/jsalcon33/
για την οργανωση της κρασοπαιδακισουβλακοντοσουβλοκοκορετσο συναντησης θα απευθυνθείς στον αρμόδιο ,εναν και μοναδικό,zan mprizol.Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Γειά σου ρε DODOK!!!!!![]()
![]()
![]()
Ξεκινάω απεργία πείνας μέχρι την μέρα που θα μαζευτούμε για μάσα!!!!(Τζώνης)
![]()
φυσικα εγω ειμαι μέσα.μαλ@@κας ειμαι να την χάσω!:a13: :a13:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
άκουγα τα παιδιά να λένε οτι ο Dodok ειναι και γ@μω τα άτομα,κορυφή και κτλ.Οταν τον είδα απο κοντά ξέρετε τι κατάλαβα;;
οτι τα παιδιά..... και λίγα έλεγαν
![]()
ποιος το λεει αυτο να του φαω το λαρυγγι![]()
ετσι ειπανε και την γυναικα μου και εδω και 12 χρονια με τρωει στην μάπα.
thanks βρε μπαγασα.Αντε κερδισες.θα το κανω βολτα το κ5...
καλα καλα αφου επιμένεις θα το κρατήσω δυο εβδομάδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ