Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 236

Θέμα: Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες τα γυμνά κάνουν τους άντρες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    το παλικάρι στη φωτό παραπάνω πρέπει να έτυχε σε διήθηση του gior-gos
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Μπομπ δεν εχεις κοιλια. Απορριπτεσαι

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Μπομπ δεν εχεις κοιλια. Απορριπτεσαι
    Εσύ το έχεις παραχεσει!

Πες τα όλα ρε.
    Μυστικό για μυστικό δεν αφήσεις.

Πες τους κι ο,τι ο λόγος που οι χοντροί παίρνουμε γυμνά ειναι για να κολατσίζουμε ζουζούνια σε όλη τη διαδρομή, ώστε όταν φτάνουμε στον προορισμό χορτατοι να το παίζουμε "Παιδιά εγω ενα καφεδάκι μόνο. Κάνω διατροφή, είμαι στον όγκο αυτη την περίοδο, και δε θέλω να τη χαλασω"

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Θα έπρεπε να το δίνουν δώρο με την αγορά naked μοτοσυκλέτας...

Συνημμένο 339605
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !!!

Απομονω-μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    ΚΑΛΕ ΣΥΥΥ !!! Ναι εσύ με το λιλά το ''κολω-φέριγκ'' !

Αντέχει ο σβέρκος σου στα τσιμπ....... εεεεεε στα 150χλμ την ώρα ήθελα να πω ....... ???

*** Πανάθεμα σε, έλιωσα με τη φωτογραφία λέμε !!!
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

KAT'ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΠΑ............ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Του να με βάλει επικεφαλή της κουβέντας αν και εγώ έθιξα απλά τα μειονεκτήματα του θέματος ενώ παράλληλα
    πολλά σκληρά αγόρια μας περιέγραφαν πως γυμνάζουν το κορμί τους σε μηχανάκια χωρίς ζελατίνα διακοσαρίζοντας,ατέλειωτα
    σαν σεξ χωρίς τελείωμα.
    Εν πάσει περιπτώσει αισθανόμενος πολυ μειονεκτικά απέναντι σας αγόρια μου το ομολογώ πως αποφάσισα να βγάλω τις ζελατίνες από
    βεστρόμ και χαγιαμπούζα για να νοιώσω και εγώ ΑΝΤΡΑΣ..!!Τριακοσαρίζω άνετα και τρικάβαλος..!!!
    Έχω όμως ένα πρόβλημα κύριε ΠΙΠΑ ΜΟΥ..!!Επειδή νοιώθω και στέρηση ταυτόχρονα ζητώ τη συμβουλή σας ,ποια ζελατίνα να βάλω
    από τις δύο στο ΠΑΠΙ μου, του χάγια ή εκείνη τη διπλή της mra από το βεστρομάκι,διότι έχω και μια στέρηση..!!
    ΟΥΦ τώρα που σας τα είπα ξαλάφρωσα.....άντρας και εγώ πια επιτέλους.

Παλαιό μέλος
    gsx 750,πριν απο αρκετουτσικα χρονια.

Το μονο που μου εκοβε τον αερα ητανε το φαναρι.Οταν ταξιδευα,σπανια ετρωγα.Ητανε τοσα τα ζουζουνια που καταπινα που την εβγαζα με καμμια σοδα.

Για τη βροχη και το κρυο δεν το συζητω.Μου αφησανε κανα δυο κουσουρια,αλλα δεν βαριεσαι.

Φυσικα τοτε ημουνα 18 χρονων και δεν μασουσα (με εξαιρεση τα ζουζουνια).Τωρα καλομαθα με τα θερμαινομενα grips και ψαχνω για κλιματιστικο μηχανης.

Τερενς τα χρονια κανουν τη διαφορα,ολα τα αλλα ειναι για να χαμε να λεγαμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Φυσικα τοτε ημουνα 18 χρονων και δεν μασουσα (με εξαιρεση τα ζουζουνια).Τωρα καλομαθα με τα θερμαινομενα grips και ψαχνω για κλιματιστικο μηχανης.
    Oem?

πουτσ@@@@@@@@@

Ρε Terens απορώ πως δεν έχεις πάρει κάνα πούλμαν με μεγάλο υαλοκαθαριστήρα να κόβει κρύο βροχή και μαμούνια ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	benelli adiva.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	11,5 KB 
ID:	339652

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

Του να με βάλει επικεφαλή της κουβέντας αν και εγώ έθιξα απλά τα μειονεκτήματα του θέματος ενώ παράλληλα
    πολλά σκληρά αγόρια μας περιέγραφαν πως γυμνάζουν το κορμί τους σε μηχανάκια χωρίς ζελατίνα διακοσαρίζοντας,ατέλειωτα
    σαν σεξ χωρίς τελείωμα.
    Εν πάσει περιπτώσει αισθανόμενος πολυ μειονεκτικά απέναντι σας αγόρια μου το ομολογώ πως αποφάσισα να βγάλω τις ζελατίνες από
    βεστρόμ και χαγιαμπούζα για να νοιώσω και εγώ ΑΝΤΡΑΣ..!!Τριακοσαρίζω άνετα και τρικάβαλος..!!!
    Έχω όμως ένα πρόβλημα κύριε ΠΙΠΑ ΜΟΥ..!!Επειδή νοιώθω και στέρηση ταυτόχρονα ζητώ τη συμβουλή σας ,ποια ζελατίνα να βάλω
    από τις δύο στο ΠΑΠΙ μου, του χάγια ή εκείνη τη διπλή της mra από το βεστρομάκι,διότι έχω και μια στέρηση..!!

βγάλε (ή βαλε μια τέτοια: http://www.revzilla.com/product_imag...000_detail.jpg ) την ζελατίνα απο το vstrom, πήγαινε μια βόλτα σε στενούς επαρχιακούς με ταχύτητες 30-130, και θα θυμηθείς πώς ήταν κάποτε τα νιάτα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

σαν σεξ χωρίς τελείωμα.
    Απλα μετέφερα τα πόστ για να μείνει καθαρό το θρεντ του παιδιού που έψαχνε μηχανάκι κι έτυχε το πρώτο πόστ να ειναι το δικό σου.

Ούτε επικεφαλής εισαι, ούτε κάτι τέτοιο.

Αν δε σηκώνεις το χαβαλέ, να μη γράφεις σα να σκαλίζεις τις 10 εντολές σε πέτρα.
    Όταν εισαι τόσο υπερβολικός κι απόλυτος σε αυτά που γράφεις, θα γίνει και πλάκα.

Στο παπι βάλε ο,τι σε βολεύει.

Το διαβαζα χτες στην αιωρα οσο ξεκουραζομουν......

Ο,τι επρεπε για χαλαρωση....

Συνεχιστε ρε σεις, και σημερα θα ειναι δυσκολη η μερα....

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    gsx 750,πριν απο αρκετουτσικα χρονια.

Το μονο που μου εκοβε τον αερα ητανε το φαναρι.Οταν ταξιδευα,σπανια ετρωγα.Ητανε τοσα τα ζουζουνια που καταπινα που την εβγαζα με καμμια σοδα.

Για τη βροχη και το κρυο δεν το συζητω.Μου αφησανε κανα δυο κουσουρια,αλλα δεν βαριεσαι.

Τερενς τα χρονια κανουν τη διαφορα,ολα τα αλλα ειναι για να χαμε να λεγαμε.

ΒΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..........

Μην ξεχνάς όμως ότι πάμε μπροστά,ο κόσμος αλλάζει και οι νέοι δεν είναι όπως εμείς.
    Μαλακοί,μαλθακοί,καλοπερασάκηδες,φλορούμπες γενικά...!!!
    Στα 30 ξεκινάνε δουλειά γιατί μέχρι τότε κάνουν 10 μεταπτυχιακά κ.λ.π....κ.λ.π...
    Μέχρι και το στρατό τους τον έκαναν 9 μήνες γιατί ζορίζονταν τα πουλάκια μου...!!!
    Μαζί προχωράει και η τεχνολογία όμως και πες μου εσύ πόσες μοτό χωρίς ζελατίνα
    βγαίνουν σήμερα και πόσες από αυτές πουλιούνται..???
    Ναι στα 18 μας επιλέγαμε με το κάτω κεφάλι και δεν μας ένοιαζε τίποτε...!!!
    Όμως ήταν και άλλες εποχές.Άλλες αντοχές ,σύμφωνοι.
    Τα ΧΤ και τα XL δεν είχαν ζελατίνα το 80 ,ένα νυχάκι μικρό μπροστά,τώρα όμως..??
    Βλέπεις τα τέστ..?? Όλοι σου γράφουν ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από καιρό,από αέρα,ΑΝΕΣΗ κ.λ.π..
    Μπορείς αυτά να τα αγνοήσεις ακόμα και 18 να είσαι..??
    Γιατί μήπως είχαμε κράνη..?? Μπουφάν..??
    Περνούσα το Μπράλο Χριστούγεννα επειδή δούλευα Πελοπόννησο και ερχόμουν Θεσσαλονίκη,
    εκείνον τον παλιό Μπράλο όχι τον σημερινό που πάνε και ακουμπάνε γόνατα,με χιονόνερο και παγωνιά
    και είχα από μέσα εφημερίδες για να μην ξεραθώ....!!!
    Δηλαδή σήμερα οι 18άρηδες δεν φοράνε τον εξοπλισμό που βοηθάει τόσο πολύ...??
    Αντίστοιχα και με τα μηχανάκια,υπάρχουν και ξεβράκωτα αλλά πόσα είναι και πόσο πουλάνε..??
    Και για ποια χρήση κάνουν..?? Εντάξει το ξέρουμε,και το Λάντα πάει Αθήνα - Θεσσαλονίκη και η bmw.
    Αλλά πως πάει το ένα και πως το άλλο.Εκεί αναφέρομαι,όμως φαίνεται πως έπεσα σε πολύ .......
    ΑΝΤΡΟΥΑ ΦΟΡΟΥΜ,όλα τα σκληρά αγόρια εδώ μαζεύτηκαν...!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Απλα μετέφερα τα πόστ για να μείνει καθαρό το θρεντ του παιδιού που έψαχνε μηχανάκι κι έτυχε το πρώτο πόστ να ειναι το δικό σου.

Ούτε επικεφαλής εισαι, ούτε κάτι τέτοιο.

Αν δε σηκώνεις το χαβαλέ, να μη γράφεις σα να σκαλίζεις τις 10 εντολές σε πέτρα.
    Όταν εισαι τόσο υπερβολικός κι απόλυτος σε αυτά που γράφεις, θα γίνει και πλάκα.

Στο παπι βάλε ο,τι σε βολεύει.

ΣΤΟ ΑΝ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ

Το έχω δείξει πολύ πριν μπεις εσύ στο φόρουμ,οι παλιοί ξέρουν ότι για να με πετύχουν ΣΟΒΑΡΟ,
    είναι σπάνια περίπτωση.Αφού σου απαντώ στο ίδιο ύφος προς τι η δυσφορία..??
    Τι να κάνω ,μετά από κάθε γραπτό να λέω υστερόγραφο αυτό είναι χαβαλέ ή σοβαρό..??
    Εξάλλου πως να θυμώσω μαζί σας,αφού τους περισσότερους σας θεωρώ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...!!
    Μην ξεχνάς το κοντέρ γράφει 60 και κυκλοφορώντας εδώ μέσα παίρνω ζωή από τα νιάτα σας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Oem?

Απο Yamaha,τα εχουν και σε καλες τιμες.

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μην βροντοχτυπας τις χαντρες
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2009, 17:45
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2008, 13:41