το παλικάρι στη φωτό παραπάνω πρέπει να έτυχε σε διήθηση του gior-gos![]()
το παλικάρι στη φωτό παραπάνω πρέπει να έτυχε σε διήθηση του gior-gos![]()
Εσύ το έχεις παραχεσει!
Πες τα όλα ρε.
Μυστικό για μυστικό δεν αφήσεις.
Πες τους κι ο,τι ο λόγος που οι χοντροί παίρνουμε γυμνά ειναι για να κολατσίζουμε ζουζούνια σε όλη τη διαδρομή, ώστε όταν φτάνουμε στον προορισμό χορτατοι να το παίζουμε "Παιδιά εγω ενα καφεδάκι μόνο. Κάνω διατροφή, είμαι στον όγκο αυτη την περίοδο, και δε θέλω να τη χαλασω"
KAT'ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΠΑ............ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
Του να με βάλει επικεφαλή της κουβέντας αν και εγώ έθιξα απλά τα μειονεκτήματα του θέματος ενώ παράλληλα
πολλά σκληρά αγόρια μας περιέγραφαν πως γυμνάζουν το κορμί τους σε μηχανάκια χωρίς ζελατίνα διακοσαρίζοντας,ατέλειωτα
σαν σεξ χωρίς τελείωμα.
Εν πάσει περιπτώσει αισθανόμενος πολυ μειονεκτικά απέναντι σας αγόρια μου το ομολογώ πως αποφάσισα να βγάλω τις ζελατίνες από
βεστρόμ και χαγιαμπούζα για να νοιώσω και εγώ ΑΝΤΡΑΣ..!!Τριακοσαρίζω άνετα και τρικάβαλος..!!!
Έχω όμως ένα πρόβλημα κύριε ΠΙΠΑ ΜΟΥ..!!Επειδή νοιώθω και στέρηση ταυτόχρονα ζητώ τη συμβουλή σας ,ποια ζελατίνα να βάλω
από τις δύο στο ΠΑΠΙ μου, του χάγια ή εκείνη τη διπλή της mra από το βεστρομάκι,διότι έχω και μια στέρηση..!!
ΟΥΦ τώρα που σας τα είπα ξαλάφρωσα.....άντρας και εγώ πια επιτέλους.
gsx 750,πριν απο αρκετουτσικα χρονια.
Το μονο που μου εκοβε τον αερα ητανε το φαναρι.Οταν ταξιδευα,σπανια ετρωγα.Ητανε τοσα τα ζουζουνια που καταπινα που την εβγαζα με καμμια σοδα.
Για τη βροχη και το κρυο δεν το συζητω.Μου αφησανε κανα δυο κουσουρια,αλλα δεν βαριεσαι.
Φυσικα τοτε ημουνα 18 χρονων και δεν μασουσα (με εξαιρεση τα ζουζουνια).Τωρα καλομαθα με τα θερμαινομενα grips και ψαχνω για κλιματιστικο μηχανης.
Τερενς τα χρονια κανουν τη διαφορα,ολα τα αλλα ειναι για να χαμε να λεγαμε.
βγάλε (ή βαλε μια τέτοια: http://www.revzilla.com/product_imag...000_detail.jpg ) την ζελατίνα απο το vstrom, πήγαινε μια βόλτα σε στενούς επαρχιακούς με ταχύτητες 30-130, και θα θυμηθείς πώς ήταν κάποτε τα νιάτα...
Απλα μετέφερα τα πόστ για να μείνει καθαρό το θρεντ του παιδιού που έψαχνε μηχανάκι κι έτυχε το πρώτο πόστ να ειναι το δικό σου.
Ούτε επικεφαλής εισαι, ούτε κάτι τέτοιο.
Αν δε σηκώνεις το χαβαλέ, να μη γράφεις σα να σκαλίζεις τις 10 εντολές σε πέτρα.
Όταν εισαι τόσο υπερβολικός κι απόλυτος σε αυτά που γράφεις, θα γίνει και πλάκα.
Στο παπι βάλε ο,τι σε βολεύει.
Το διαβαζα χτες στην αιωρα οσο ξεκουραζομουν......
Ο,τι επρεπε για χαλαρωση....
Συνεχιστε ρε σεις, και σημερα θα ειναι δυσκολη η μερα....
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
ΒΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..........
Μην ξεχνάς όμως ότι πάμε μπροστά,ο κόσμος αλλάζει και οι νέοι δεν είναι όπως εμείς.
Μαλακοί,μαλθακοί,καλοπερασάκηδες,φλορούμπες γενικά...!!!
Στα 30 ξεκινάνε δουλειά γιατί μέχρι τότε κάνουν 10 μεταπτυχιακά κ.λ.π....κ.λ.π...
Μέχρι και το στρατό τους τον έκαναν 9 μήνες γιατί ζορίζονταν τα πουλάκια μου...!!!
Μαζί προχωράει και η τεχνολογία όμως και πες μου εσύ πόσες μοτό χωρίς ζελατίνα
βγαίνουν σήμερα και πόσες από αυτές πουλιούνται..???
Ναι στα 18 μας επιλέγαμε με το κάτω κεφάλι και δεν μας ένοιαζε τίποτε...!!!
Όμως ήταν και άλλες εποχές.Άλλες αντοχές ,σύμφωνοι.
Τα ΧΤ και τα XL δεν είχαν ζελατίνα το 80 ,ένα νυχάκι μικρό μπροστά,τώρα όμως..??
Βλέπεις τα τέστ..?? Όλοι σου γράφουν ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από καιρό,από αέρα,ΑΝΕΣΗ κ.λ.π..
Μπορείς αυτά να τα αγνοήσεις ακόμα και 18 να είσαι..??
Γιατί μήπως είχαμε κράνη..?? Μπουφάν..??
Περνούσα το Μπράλο Χριστούγεννα επειδή δούλευα Πελοπόννησο και ερχόμουν Θεσσαλονίκη,
εκείνον τον παλιό Μπράλο όχι τον σημερινό που πάνε και ακουμπάνε γόνατα,με χιονόνερο και παγωνιά
και είχα από μέσα εφημερίδες για να μην ξεραθώ....!!!
Δηλαδή σήμερα οι 18άρηδες δεν φοράνε τον εξοπλισμό που βοηθάει τόσο πολύ...??
Αντίστοιχα και με τα μηχανάκια,υπάρχουν και ξεβράκωτα αλλά πόσα είναι και πόσο πουλάνε..??
Και για ποια χρήση κάνουν..?? Εντάξει το ξέρουμε,και το Λάντα πάει Αθήνα - Θεσσαλονίκη και η bmw.
Αλλά πως πάει το ένα και πως το άλλο.Εκεί αναφέρομαι,όμως φαίνεται πως έπεσα σε πολύ .......
ΑΝΤΡΟΥΑ ΦΟΡΟΥΜ,όλα τα σκληρά αγόρια εδώ μαζεύτηκαν...!!!
ΣΤΟ ΑΝ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ
Το έχω δείξει πολύ πριν μπεις εσύ στο φόρουμ,οι παλιοί ξέρουν ότι για να με πετύχουν ΣΟΒΑΡΟ,
είναι σπάνια περίπτωση.Αφού σου απαντώ στο ίδιο ύφος προς τι η δυσφορία..??
Τι να κάνω ,μετά από κάθε γραπτό να λέω υστερόγραφο αυτό είναι χαβαλέ ή σοβαρό..??
Εξάλλου πως να θυμώσω μαζί σας,αφού τους περισσότερους σας θεωρώ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...!!
Μην ξεχνάς το κοντέρ γράφει 60 και κυκλοφορώντας εδώ μέσα παίρνω ζωή από τα νιάτα σας.
![]()