Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 160

Θέμα: αναζήτηση κουτιού μεταχειρισμένου

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Άλλη επιλογή για τώρα είναι να "παντρευτώ" ένα accent 2003 me 77000 χλμ από ιδιώτη σε καλή κατάσταση. 2500 € το δίνει.
    2000 είναι καλά που σου είπαν και τα παιδιά, αν θέλεις έχω μηχανικό να σου συστήσω, έμπιστο, εξειδικευμένο σε Hyundai Kia προς Πέραμα πλευρά να σου τσεκάρει το αμάξι. Ο οποίος πρόσφατα πήρε για δικό του ένα accent παρόμοια περίπτωση με αυτό που περιγράφεις. Σκυλί αυτοκίνητο.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Thx για τα tips. Βρέξει λιάσει κυκλοφορώ με τη μπουμπού. Το κουτί το θέλω για το παιδί και για κανένα κουβάλημα που χρειάζεται που και που.

@Desperado: Ευχαριστώ, αλλά είμαι Κρήτη
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Ο κουνιαδος μου δουλευει στην leaseplan...

3-4 μαντραδες στην αθηνα παιρνουν το μεγαλυτερο μερος των αυτοκινητων τους μετα το τελος της μισθωσης και εφοσον δεν το κρατησει ο πελατης..

Τα περισσοτερα ειναι απο σε πολυ καλη εως αψογη κατασταση για μεταχειρησμενο... Τα λισινγκ προς εταιριες ενοικιασεων στα νησια ειναι αλλη ιστορια...

Μπορεις να δεις και τα μεταχειρισμενα που βγαινουν σε τετοιες ετσιριες...

Ειχα ενα i20 εταιρικο, καινουργιο, για καμια 10.000 χιλιομετρα... Μου το δωσανε με 0 στο κοντερ... Αξιοπρεπεστατο, 1.4 βενζινα, εκαιγε μικτο κυκλο 6,5-7, καλοι χωροι, σχετικα θορυβωδhς κινητηρας αλλα και γενικα ενα κλικ κατω σε ηχομονωση με Corsa και Fiesta... Χωροι καλοι, οδηγικη συμπεριφορα καλη.. Θα ηταν στις επιλογες μου για αγορα αυτοκινητου πολης..
    τα leasing οι εταιριες απο εμφανιση μεσα-εξω τα κρατανε αψογα για να μπορουν να τα πλασαρουν
    τα βασικα τους θεματα ειναι οτι τα εχει οδηγησει ο καθε τυχαιος με οποιοδηποτε τροπο γουσταρει χωρις να τα ποναει και σαν μεταχειρισμενα πωλουνται με το 1/3 των πραγματικων τους χλμ
    αν ηταν καλα δεν θα κρυβαν οι μαντραδες οτι ηταν leasing
    ασε που δεν θα εφταναν ποτε σε μαντραδες

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Τουλαχιστον οταν βρεχει δεν γινεται πισινα μεσα

Πολυ μπροστά αυτη η Ford ρε παιδί μου.
    Οταν ελεγε full extra το εννοουσε!
    Piscine automatic και δεν συμμαζεύεται .....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    αδερφέ ακόμη και 1000cc yaris βενζινοβορο να βάλεις με ακραία συντηρητική οδήγηση και πολύ προοδευτικότητα σε γκάζι-φρένο-κιβώτιο σε μικτό κύκλο το καλύτερο που θα δεις θα είναι 6,5lt/100, μονο κέντρο πόλης θα δεις στην καλύτερη 7/100 και έξω με ταχύτητες εώς 110km/h 5,5/100
    το ντιζελάκι θα σου κάνει εκτός 3,5/100 με ταχύτητες εώς120km/h, μονο πόλη με κανονική οδήγηση δεν θα ανέβει ποτέ πάνω απο 5,5/100 με μικτή γύρω στα 5/100
    έχω οκταβια ντίζελ 1.6 που κάνει μικτή χρήση και με πολύ κέντρο πολης 6/100 και ειναι 1400kg
    η μπετζίνα κανει απο 1,5 μέχρι 1,7 το ντιζελ απο 1,1-1,3 εσύ λέγε οτι θα καίνε το ίδιο και το ίδιο κόστος φουλαρίσματος
    ειχα suzuki alto 1000cc του 99' 5.5λ/100 στην πολη και 4.5-7 εκτος. λιγακι παραπανω εκαιγε το yaris 1000 00' ενος φιλου. τα δουλευαμε παρααα πολυ τα αυτοκινητα, ειχανε πανω 400.000κ χλμ και τα 2. δεν ειχανε βγαλει τιποτα απο προβληματα. ενα ντιζελ θα τα ειχε φτυσει στα μισα με τετοια χρηση (στροφες στο κοφτη, πορεια στην τελικη τους για αρκετη ωρα, κτλ). πιστευω πως για να παρει καποιος ντιζελ πρεπει να κανει πανω απο 30κ χλμ το χρονο, διαφορετικα βγαινεις χαμενος. αυτη η μοδα που παιρνουν ολοι ντιζελ με τη διπλασια τιμη απο ενα αντιστοιχο βενζινης, ειναι η χαρα του μαντρα για μενα.

Άλλη επιλογή για τώρα είναι να "παντρευτώ" ένα accent 2003 me 77000 χλμ από ιδιώτη σε καλή κατάσταση. 2500 € το δίνει.
    γυρω στα 2000-2200 ειναι καλη τιμη. ειναι σε καλη κασταση γενικα? θελει τιποτα μαζεματα? πχ λαστιχα, κανενα βαψιμο προφυλακτηρα?
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    γυρω στα 2000-2200 ειναι καλη τιμη. ειναι σε καλη κασταση γενικα? θελει τιποτα μαζεματα? πχ λαστιχα, κανενα βαψιμο προφυλακτηρα?

Το έχασα το Accent, μάλλον το έδωσε αλλά θα τον πάρω τηλ. μεθαύριο πάλι να μου πει σίγουρα.
    Αύριο θα πάω να δω Polo 1.2 '07 87000Km από service και ΚΤΕΟ και Ibiza 1.2 '05 67000Km το οποίο θέλει τα μαζεματάκια του και πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ το Δεκέμβρη. 4400 το VW και 3500 το Seat. Φαντάζομαι θα πέσουν λίγο στην τιμή.

Βαρέθηκααααααα

Από δω δεν πουλάει κανένας τπτ; Να ξέρουμε και τι παίρνουμε....

ΥΓ: Yaris '04 1ο χέρι με 100000Km θα παίρνατε; Πανάκριβα όμως τα άτιμα (5300€)
    Φύγαμε...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ξαναδιαβασε λιγο τα ποστ που γραφτηκαν...

ΟΧΙ POLO, OXI IBIZA
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Βρες 5 αυτοκίνητα από Αθήνα, πάρε μια μέρα άδεια (Δευτέρα) έλα από Κυριακή να τα δεις και Δευτέρα τσιμπάς ένα και πας Κρήτη. Δε ξέρω γιατί όλα τα οχήματα στην Κρήτη είναι 20% παραπάνω!

Από εμένα μια ψήφος στο Jazz μια στο mazda2 και στο yaris σε όλα αυτά που θέλεις. Αν έχει γίνει καλή συντήρηση κοίτα και κάνα micra.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Γιώργο ότι θες για το VW Group μου λες. Θα τα πούμε και τηλεφωνικά. Συνεργείο δικό μας έχουμε, ξέρεις. Μη τα φοβάσαι. Το Polo του κοριτσιού έχει 100000 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το yaris αν ειναι σωστα δουλεμενο-συντηρημενο εχει να βγαλει αλλα τοσα χλμ ανετοτατα
    η τιμη του ομως ειναι 1000 ευρω τσιμπημενη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ξαναδιαβασε λιγο τα ποστ που γραφτηκαν...

ΟΧΙ POLO, OXI IBIZA
    Μη γενικευεις.... Δεν ειναι ολα τα μοντελα λαδιερες σαν τα χονΔα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Βασικα ειναι και λιγο λαχειο ολα στα μεταχειρισμενα... lancia delta 1.4 το ειχαμε στην εταιρια που δουλευα για 6 χρονια.. το οδηγουσα κατα βαση εγω αλλα κατα καιρους το χρησιμοποιουσαν και αλλοι συναδελφοι.. δεν εκανε κιχ το αυτοκινητο (και οταν πηγα ειχε ηδη 80κ+ χιλιομετρα), εκανε αλλα τουλαχιστον 75Κ μεχρι να φυγω και ειχε μονο την συντηρηση (αυστηρα) με το μανουαλ... Φιατ Stilo και Brava... επισης χωρις ιδιαιτερα θεματα με 140κ+ χιλιομετρα και τα 2...
    Και οι παραπανω μαρκες δεν φημιζονται για την αξιοπιστια τους...

Το αφεντικο μου αλλαξε το PASSAT που ειχε με αλλο PASSAT 2λιτρο καινουργιο του 09 και του εκανε 100κ χιλιομετρα σε 2 χρονια παρα κατι χωρις προβληματα με αυστηροτατη συντηρηση συμφωνα με το βιβλιο...

Εγω θα ελεγα να δεις και κανενα Xsara... Οσους ξερω ειδικα στα 1.4 εχουν εναν σκασμο χιλιομετρα και δεν ειχαν ιδιαιτερα θεματα...
    Quod me nutrit... me destruit.....

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Μη γενικευεις.... Δεν ειναι ολα τα μοντελα λαδιερες σαν τα χονΔα.....
    Καλα, ειδικα στα αυτοκινητα η αξιοπιστια της Χονδας ειναι απο αλλο πλανητη και πειτε οτι θελετε.
    Δε λεω οτι ολα τα VW ή τα SEAT (που ειναι το ιδιο) χαλανε ουτε οτι ολα τα Γαλλικα ειναι σαβουρες απο αξιοπιστια αλλα ρισκαρεις πολυ διαλεγοντας κατι τετοιο..
    Τωρα ο καθεις ας πραξει κατα δαιμονα εαυτου.

Ευχομαι οτι και να παρετε να ειναι 100% απροβληματιστο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    τελικά καταλήγει σαν τις προτάσεις για την αγορά μηχανής...

κανένα μοντέλο ανεξαρτήτως ηλικίας και προέλευσης δεν μένει παραπονεμένο!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δε λεω οτι ολα τα VW ή τα SEAT (που ειναι το ιδιο) χαλανε
    H τσέχικη συνιστώσα στο απυρόβλητο;

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση Ονείρου...
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 23:57
  2. Εγγυηση ΜεταΧειρισμενου Africa