Ωχ ωχ ωχ το πιπίνι δίπλα στο καααααλό παιδί. Μυρίστηκε φρέσκο κρέας...;
Καλό καφέ ρέι! Πριν λίγο είχε εγερτήριο, χαρά στο κουράγιο σας.
Ωχ ωχ ωχ το πιπίνι δίπλα στο καααααλό παιδί. Μυρίστηκε φρέσκο κρέας...;
Καλό καφέ ρέι! Πριν λίγο είχε εγερτήριο, χαρά στο κουράγιο σας.
Πίσω στην βάση εγώ.
Ωραία βολτούλα στο ωραίο Ναύπλιο. Ρομαντική διαδρομή μας έκρυβε ο Παναγιώτης. Διαδρομή που στο πήγαινε έκανα ρεκόρ κατανάλωσης (4,7 λίτρα στα 100)(και ας 200άρισα δύο φορές) και στο γύρνα, ρεκόρ τελικής καγκουριάζοντας με τον Σταμάτη.
Χάρηκα για την γνωριμία με τα παιδιά που πρωτοείδα και για την κουβεντούλα που όλοι είχαμε.
Με το καλό και στην επόμενη!![]()
Ντάξει πολύ καλή η βόλτα. Ιδίως την επιστροφή, πολύ στρίψιμο και παρόλο που ήταν η πρώτη φορά και τα λάστιχα ήταν με τα λινά έξω την κατευχαριστήθηκα. Είχα και μια άτυχη στιγμή όταν πηγαιναμε προς Ναύπλιο με το πίσω λάστιχο να με προδίδει και ο Παναγιώτης που ακολουθούσε τα είδε όλα... αλλά ήμουν τυχερός και όλα καλά.
Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα.
Και δυο φώτος από το λάστιχο, ένα όταν φτάσαμε στο Ναύπλιο
http://imgur.com/MZ7EaIF
και ένα όταν έφτασα σπίτι...
http://imgur.com/WRO7CJR
Και εγώ πίσω!
Όλα καλά! Είχα να κάνω τη διαδρομή αυτή, γύρω στη δεκαετία. Εξακολουθεί να είναι πολύ γραφική και όμορφη, αν και ή άσφαλτος είναι χειρότερη απ' ότι τη θυμομουν.
Όλα τα αλλά είναι στην θέση τους. Το πράσινο, τα στροφιλικια, οι στάνες, τα γίδια (σας το 'πα, προσοχή στα τραγια), οι γιαγιάδες με τις μαντηλες.
Ευχαριστώ πολύ για την παρέα, όλους σας! Αθηναίοι και Πατρινοί, κάνουμε δυνατή ομάδα
Το Ναύπλιο άδειο από κόσμο (!!!!!), η ζέστη χτύπησε κόκκινο κατά τις 1230 και αφου χαιρετησαμε το Πατρινο κλιμακιο (το οποιο θα συνεχιζε για Βυτινα), φύγαμε.
Η επιστροφή από Λιγουριό, ακόμη πιο ζεστή. Στο γκρούπ των "αργών" περάσαμε επίσης καλά στις στροφουλες τις Επιδαύρου, αφού πιασαμε τον δικο μας όμορφο ρυθμό, χωρίς βιασύνη και χωρίς φρένο στα "s"ακια.
Να είστε όλοι καλά και θα τα πούμε συντομα, στις επόμενες
Υ.Γ.
Σταμάτη με κοψοχολιασες φίλε! Τέλος καλό, όλα καλά![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Α!!!!!!!Και αυτο το elefant πολυ μου αρεσε....! φτου φτου να μην το ματιασω......
Vroom λεμε.
Χάρη, ωραίες λήψεις! Αυτή με το θερισμενο λιβάδι και τον δρόμο που χάνεται στο βάθος, είναι όλα τα λεφτά
Υ.Γ.
Το elefant το λιγουρευτηκα και 'γω! Πανέμορφο και δεν έσταζε και λάδια![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 06/09/2015 στις 17:52. Αιτία: Λαθος έκφραση.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.