Σκοινί και σαπούνι.
Ρε πάτε καλά ρε?![]()
Εμένα μόνο μία δαγκώνει. Και το θεωρώ σημάδι εξοικείωσης... Η άλλη μία που δέχεται χάδια (κυρίως όταν πεινάει) δεν κάνει τέτοιες γλύκες. Οι άλλες δεν πλησιάζουν καν, είναι εντελώς άγριες. Με το που θα γίνει η πρώτη γερή δαγκωνιά, αποσύρεται το χέρι και μετά κοιτάει με παράπονο και γλύφεται αδιάφορη...![]()
Εμενα η γατα μου και με γλυφει (εχουν μια γλωσσα στεγνη και σαν γυαλοχαρτο 180αρι περιπου) αλλα και με δαγκωνει λιγο. Ειδικα αμα της πειραζω την κοιλια. Αλλα το κανει χαλαρα και δεν με πειραζει.
Οταν θελω να παιξω ζορικα βαζω τα γαντια που εχω για τον κηπο και δεν μπορει να με γρατζουνισει.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ελα μνι στον τοπο σου.....
Ρε τι φτυσιματα;
Μια δυο μπατσες να φαει θα φυγει....
πουτσ@@@@@@@@@
Αν η γάτα είναι ελέυθερη να κυκλοφοράει ΚΑΙ έξω ,δεν κόβουμε νύχια.
Γιατί εκεί έξω ,στον πραγματικό κόσμο ,της χρειάζονται για να τρέξει ,να σκαρφαλώσει ,να ξεφύγει ,να αμυνθεί ,να επιτεθεί ,να κυνηγήσει ,να.......
Εκτός αυτού φθείρονται ,ακονίζονται κ λιμάρονται επαρκώς λόγω αυτής της χρήσης ,για την οποια προορίζονται
Αν είναι ΜΟΝΙΜΑ εντός οικίας ,τότε επιβάλεται το κόψιμο των νυχιών.
Οχι μόνο για να γλυτώσουν τα χερια ,πόδια ,επιπλα ,κουρτίνες ,κτλ
αλλά κυρίως γιατί λόγω μη χρήσης κ φθοράς τους εντός του σπιτιού ,μεγαλώνουν κ τσιγκελώνουν ,με αποτέλεσμα να πληγώνει τα μάτια της όταν καθαρίζεται ,να γαντζώνεται σε χαλάκια κ κανεπέδες χωρίς να το θέλει κ άλλες λοιπές δυσλειτουργίες.
Το κόψιμο των νυχιών είναι πολύ εύκολο ,δεν χρειάζεται γιατρό.
Αγοράζεις ένα ειδικό ψαλιδάκι που υπάρχει στα πετ σοπ ,πατας ελαφρα΄την βάση του κάθε νυχιού ,βγαίνει έξω ,κ κόβεις προσεκτικά 2-3 χιλιοστά μετά το κοκίνισμα του νυχιού στη βάση του.
ΠΡΟΣΟΧΗ να μην κόψεις πάνω στο κόκκινο ,γιατί θα πονέσει κ θα ματώσει.
Αν το ξεκινήσεις απο μικρό ,τότε αργότερα θα το βλέπει σαν ρουτίνα κ θα σου κάθεται ήρεμη σα να κοιμάται.
Το γλύψιμο της γάτας στον άνθρωπο ,είναι σπάνιο.
Κι όταν αυτό συμβαίνει ,σημαίνει οτι την έχεις κερδίσει ,και είναι δείγμα απέραντης αγάπης και ευγνωμοσύνης.
Το χαλαρό δάγκωμα για τις γάτες ,είναι σημάδι κ τρόπος για να εκφράσουν απο πολύ μεγάλη οικειότητα ,έως και έρωτα.
Εχεις απίστευτη σχέση με την γάτα σου φίλε.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "