Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 113

Θέμα: A-μηχανια...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Το gsx το απορριπτω κυριως λογω του οτι ανεβαινει κατηγορια τελων και παει στα 240€. Αλλα, οπως και να εχει, ενα τετοιο tribute(?), ναυαρχιδα(?), premium (?), για γνωστες(? ) μηχανακι το προτιμω απο τη Honda μιας και ειμαι fan. Aς ηταν και το χειροτερο απο τα 4. Ουτως η αλλως δεν κυνηγαω επιδοσεις.. Τυγχανει βεβαια να ειναι μαλλον το καλυτερο (απ'οσο διαβαζω) οποτε win win..
    Ναι ναι!!!
    Καλά διαβάζεις!!!
    Το καλύτερο είναι!

Αυτό να πάρεις! (για να μπορώ να σε περνάω είπαμε)

Πέραν της πλάκας, γι'αυτά τα μηχανάκια ισχύει ό,τι έλεγα δίπλα και για τα παπαγκάλε vs rsv vs s1000rr vs δεν ξέρω γω τί άλλο.
    Για διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Και τα 4 (CB, GSX, XJR, ZRX) είναι μουσκουλομήχανα γυμνά παλαιάς κοπής (όχι ρετρό ή κλάσικ ή βίντατζ ή δεν ξέρω γω τί άλλο. Δεν είναι μπόνεβιλ, ούτε CB1100.)
    Έχουν ροπάκλα από το μηδέν, άψογη οδηγική συμπεριφορά, decent επιδοσεις και αυτός που το κατέχει το σπορ μπορεί να τα πάει πολύ καλά (σαφώς και δεν είναι καρασπόρ μηχανάκια, και δε θα στρίψουν σαν ένα σύγχρονο γυμνό με μοχλικό κλπ).
    Άμα ξέρεις γιατί το παίρνεις και δεν ψάχνεις στο λάθος μηχανάκι για πράγματα που θες αλλά δεν είναι δουλειά του να σ'τα δώσει, τότε θα είσαι υπερευχαριστημένος.
    Όποιο από τα 4 κι αν πάρεις.
    Κανένα δεν είναι πατάτα, και όσοι κυνήγησαν να βρουν το αντικειμενικά καλύτερο (σε περιοδικά κλπ), τελικά κατέληξαν στο "διάλεξε και πάρε αυτό που σου κάνει κλικ χωρίς 2η σκέψη, και καλορίζικο"

Τώρα αν το GSX τα ρίχνει στο CB σε άνοιγμα στην ευθεία, αλλά το CB έχει καλύτερες αναρτήσεις και μπορεί να οδηγηθεί πιο κοντά στο όριο, εχέσθημεν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παρε ενα βασιλια ρε συ,να φχαριστιθεις γκαΖα.....
    Ξεκινά και με 3τη οπως του παιπ.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ναι ναι!!!
    Καλά διαβάζεις!!!
    Το καλύτερο είναι!

Αυτό να πάρεις! (για να μπορώ να σε περνάω είπαμε)

Πέραν της πλάκας, γι'αυτά τα μηχανάκια ισχύει ό,τι έλεγα δίπλα και για τα παπαγκάλε vs rsv vs s1000rr vs δεν ξέρω γω τί άλλο.
    Για διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Και τα 4 (CB, GSX, XJR, ZRX) είναι μουσκουλομήχανα γυμνά παλαιάς κοπής (όχι ρετρό ή κλάσικ ή βίντατζ ή δεν ξέρω γω τί άλλο. Δεν είναι μπόνεβιλ, ούτε CB1100.)
    Έχουν ροπάκλα από το μηδέν, άψογη οδηγική συμπεριφορά, decent επιδοσεις και αυτός που το κατέχει το σπορ μπορεί να τα πάει πολύ καλά (σαφώς και δεν είναι καρασπόρ μηχανάκια, και δε θα στρίψουν σαν ένα σύγχρονο γυμνό με μοχλικό κλπ).
    Άμα ξέρεις γιατί το παίρνεις και δεν ψάχνεις στο λάθος μηχανάκι για πράγματα που θες αλλά δεν είναι δουλειά του να σ'τα δώσει, τότε θα είσαι υπερευχαριστημένος.
    Όποιο από τα 4 κι αν πάρεις.
    Κανένα δεν είναι πατάτα, και όσοι κυνήγησαν να βρουν το αντικειμενικά καλύτερο (σε περιοδικά κλπ), τελικά κατέληξαν στο "διάλεξε και πάρε αυτό που σου κάνει κλικ χωρίς 2η σκέψη, και καλορίζικο"

Τώρα αν το GSX τα ρίχνει στο CB σε άνοιγμα στην ευθεία, αλλά το CB έχει καλύτερες αναρτήσεις και μπορεί να οδηγηθεί πιο κοντά στο όριο, εχέσθημεν.
    ΣΚOYΠICON!

Φυσικα, συμφωνω 100% σε αυτο που ελεγες στο αλλο ποστ.
    Οποιο και να διαλεξεις απο τα 4 ειναι βεβαιο (ως μεσος αναβατης) οτι δεν θα πλησιασεις καν στο οριο τους. Ειναι θεμα γουστου, κ@υλας, οπως θες πεσ'το. Αλλωστε τα συγκεκριμενα γι'αυτο ακριβως φτιαχτηκαν. Για την κ@υλα!
    Τωρα εγω πχ, οπως τα βλεπω, το Kawa αν και πανεμορφο το απορριπτω λογω του οτι δεν εχει στρογγυλο φαναρι και λογω ψαλιδιου που ναι μεν μου αρεσει αλλα προτιμω το παραληλογραμμο τερας διαστασεων των υπολοιπων. Απλα και μονο αισθητικα!
    Το GSX το απορριπτω διοτι ξεφευγει παρα πολυ σε τελη κυκλοφοριας (σχεδον διπλασια). Αλλο 135 αλλο 240..
    Οποτε ειμαι μεταξυ xjr και cb.
    Το Yamaha μου αρεσει περισσοτερο αισθητικα λογω του οτι ειναι περισσοτερο ρετρο και αεροψυκτο (λιγοτεροι μπελαδες ).
    Αλλα καταληγω στο Honda λογω μοτερ, λογω του οτι ειμαι Hondaκιας (οποτε πρεπει να ακολουθησω αυτο που περιμενει ο κοσμος απο 'μενα ) και λογω των "υποσχεσεων" που εχω διαβασει οτι το κιβωτιο του αποτελειται απο βουτυρο!

Απλη λογικη!
    Επιδοσεις, 0-100, 400αρια, hp, αναρτησεις και λοιπα με αφηνουν αδιαφορο στη συγκεκριμενη επιλογη. Δεν προκειται να το πιεσω ποτε και ολα τους εχουν ενα υψηλο στανταρ ουτως ή αλλως.
    Και οσο για την καλυψη απο τον αερα εχεσθην και εγω. Με 130 θα ταξιδευω (το πολυ!)!! Για τα 10" της προσπερασης που θα με χτυπησει τυφωνας ξαναεχεσθην οπως και για την μια στις εικοσι που θα με πιασουν διαολια να τρεξω λιγο..

Ροπη θελω. Και βελουδινη λειτουργεια του μοτερ και των κιβωτιου. Και παλια αυθεντικη Γιαπωνεζικη ποιοτητα με στρογγυλο φαναρι και δυο αναλογικα στρογγυλα οργανα!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι old school ο ΒKing.. Αποριπτεται!!!
    Ειπαμε, θελω παλιο παππουδε design!!
    MADE IN JAPAN 日本製

ας μην απορρίπτειc τον Βανδίτιο τον 1250άρη της Ιβάταc Γιαπωνίαc. Αυτό ακριβώc που λεc είναι. Καλά μπορεί και του Χαμαμάτσου δεν θυμάμαι ποιό εργοστάσιο βγάζει τι.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Στα 4 Τζαπα, θα προσέθετα και ένα ακόμα, αλλά Ιταλικό.
    Δεν έχει βέβαια καμμία σχέση το οτι το είδα και το ψιλοερωτευτηκά, ουτέ θα ήθελα να σε επιρεάσω... αλλα... αν θες μασλ και στυλάκι αυτό θα πάρεις... λαιμαι

Guzzi Griso, και μάλιστα το παλιότερο, το 11αρι, που και φτηνότερο θα το βρεις και καλύτερο απο το 12αρι είναι. Συγκρίσιμες επιδόσεις, 120 αλογατάκια, ροπή κοντα στο ΡΕΞ, εμφάνιση... χσμσα... σκετος Μιχαηλάγγελος. Κλικ και διάβασε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	606.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	30,6 KB 
ID:	341703

YΓ. Ουπς, μάλλον λίγο υπερβολή στα αλογάκια και την ροπή, ίσως διάβασα τον πίνακα από το 12αρι, αλλα δεν αλλάζει τίποτα!
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 24/09/2015 στις 18:39.

Δεν μου πολυκαθεται καλα στο ματι το Μπαντιτ.

Ξεφυγαμε παντως, προς το παρον δεν εχω φραγκα για αυτα τα μοτορια. Βασικα κυριως μου λειπουν τα φραγκα που θα χρειαστω για να τα κυκλοφορω και να τα φυλαω (τελη, βενζινες, κλειστο παρκινγ κλπ κλπ).
    Πρεπει να στρωθει λιγο η κατασταση μου. Γι'αυτο λεω οριζοντας 3ετιας..
    Προς το παρον ειναι ρευστα ολα.. (γι'αυτο παλι ματρακα θα παρω.. )
    MADE IN JAPAN 日本製

(γι'αυτο παλι ματρακα θα παρω.. )
    Θα παρεις BMW??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Θα παρεις BMW??

Και θα την πουλήσει MV Agusta.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Mπράβο, το Honda οσο ναναι, είναι Honda και δεν κανω πλάκα.
    Ασε που θα εχεις το μοναδικό μηχανακι με καθαριστήρα για το ματακι λαδιού.

@Δεινόσαυρος
    To Griso ειναι πολύ όμορφο και ποιοτικό.
    Είναι όμως μακρύ, σε πολύ κλειστες στροφές ψιλοζορίζεται, και η ιπποδύναμη και η ροπή του είναι πολύ μακριά απ του CB1300 πχ.
    Εχει λίγο κατω απο 90 στον τροχό και λόγω κοντού γραναζωματος θέλει και πολλές αλλαγές ταχυτήτων.

Είναι άλλο πράγμα, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα μεγάλα γυμνά εξ Ιαπωνίας, χωρίς να σημαίνει οτι δεν είναι καλή μοτουκλέτα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και θα την πουλήσει MV Agusta.
    Δεν τα εκτιμουν εδω αυτα..

Θελουν παλια αξιοπιστα Ιαπωνικα on-off. Η ειδικοτητα μου δηλαδη! Και το TTR πχ το ειχα πουλησει σχεδον οσο το πηρα και με παλια αναλωσιμα επανω..

Ειναι θεμα οτι πολλοι εδω και κυριως 45+ ή κατω των 25 δεν φευγουν ευκολα απο το νησι. Ξερουν πανω κατω ποσο πανε οι τιμες, δεν ειναι χαζοι, απλα απο το να πανε στο χαος της Αθηνας και να ψαχνουν χωρις καν να ξερουν απο μηχανακια και το τι και πως, προτιμουν να δωσουν κατι παραπανω (και οι περισσοτεροι εχουν μπολικα λεφτα και δεν εχουν που να τα ξοδεψουν εδω) και να παρουν κατι αναγνωρισμενα καλο που θα τους κρατησει, κατευθειαν απο εκει που βρισκονται.
    Πιθανοτατα θα τους βγει φθηνοτερα, ουτως ή αλλως, απο το να τραβιοντουσαν Αθηνα ή οπουδηποτε αλλου..
    Και, τουλαχιστον εγω (διοτι αλλοι το εχουν κανει εδω), δεν εχω προσπαθησει να κοροϊδεψω κανενα λεγοντας φουμαρα. Θελω, αν πουλησω κατι να ειναι ακριβως στην κατασταση που λεω στον αγοραστη. Αν δεν ειναι ετσι πως θα τον αντικρυσω μετα;; Τωρα, την τιμη την λεω και αμα θελει το παιρνει αμα θελει οχι.. Δεν ζω απο αυτο αλλωστε..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Στα 4 Τζαπα, θα προσέθετα και ένα ακόμα, αλλά Ιταλικό.
    Δεν έχει βέβαια καμμία σχέση το οτι το είδα και το ψιλοερωτευτηκά, ουτέ θα ήθελα να σε επιρεάσω... αλλα... αν θες μασλ και στυλάκι αυτό θα πάρεις... λαιμαι

Guzzi Griso, και μάλιστα το παλιότερο, το 11αρι, που και φτηνότερο θα το βρεις και καλύτερο απο το 12αρι είναι. Συγκρίσιμες επιδόσεις, 120 αλογατάκια, ροπή κοντα στο ΡΕΞ, εμφάνιση... χσμσα... σκετος Μιχαηλάγγελος. Κλικ και διάβασε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	606.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	30,6 KB 
ID:	341703

YΓ. Ουπς, μάλλον λίγο υπερβολή στα αλογάκια και την ροπή, ίσως διάβασα τον πίνακα από το 12αρι, αλλα δεν αλλάζει τίποτα!
    είχα για καμια βδομάδα Griso800 φίλου απο νησί που μου το χε αφήσει αθήνα για service. Καλό μηχανάκι, πανάκριβο service, κρύβει το βάρος του και στρίβει όμοφα και μου κανε εντύπωση που τυχαινε ιδιαίτερης εκτίμσης απο το ασθενές(?) φύλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    οποτε win win..
    μη δείχνεις ότι πας να καταλήξεις...

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    μη δείχνεις ότι πας να καταλήξεις...

Kαι κοπει το ενδιαφερον ε;;

Πωπω... Ειμαι πολυ μπερδεμενος παιδια...

Στο θεμα του muscle bike εχω καταληξει. Αλλωστε δεν ειναι θεμα αντικειμενικο.. Απλα θεμα γουστου..

Στο θεμα του τι (ματρακα) θα παρω τωρα, θελει κουβεντα.. Οποτε οπλιστειτε με ποπ κορν μολις ανοιξω θεμα..!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μωρέ και με 6η ξεκινάει απλά όχι σε ανηφόρα

Ο κίνγκουρας είναι γαμάτο μοτόρι αλλά πιο μοντέρνο design.
    Και σαφώς είναι και πολύ πιο γρήγορο και πιο στριφτερό από το GSX.

Αλλά όποιος είναι του στρογγυλοφάναρου old school δεν του κάνει κούκου.

ΣΚOYΠICON!

Φυσικα, συμφωνω 100% σε αυτο που ελεγες στο αλλο ποστ.
    Οποιο και να διαλεξεις απο τα 4 ειναι βεβαιο (ως μεσος αναβατης) οτι δεν θα πλησιασεις καν στο οριο τους. Ειναι θεμα γουστου, κ@υλας, οπως θες πεσ'το. Αλλωστε τα συγκεκριμενα γι'αυτο ακριβως φτιαχτηκαν. Για την κ@υλα!
    Τωρα εγω πχ, οπως τα βλεπω, το Kawa αν και πανεμορφο το απορριπτω λογω του οτι δεν εχει στρογγυλο φαναρι και λογω ψαλιδιου που ναι μεν μου αρεσει αλλα προτιμω το παραληλογραμμο τερας διαστασεων των υπολοιπων. Απλα και μονο αισθητικα!
    Το GSX το απορριπτω διοτι ξεφευγει παρα πολυ σε τελη κυκλοφοριας (σχεδον διπλασια). Αλλο 135 αλλο 240..
    Οποτε ειμαι μεταξυ xjr και cb.
    Το Yamaha μου αρεσει περισσοτερο αισθητικα λογω του οτι ειναι περισσοτερο ρετρο και αεροψυκτο (λιγοτεροι μπελαδες ).
    Αλλα καταληγω στο Honda λογω μοτερ, λογω του οτι ειμαι Hondaκιας (οποτε πρεπει να ακολουθησω αυτο που περιμενει ο κοσμος απο 'μενα ) και λογω των "υποσχεσεων" που εχω διαβασει οτι το κιβωτιο του αποτελειται απο βουτυρο!

Μια χαρά τα λες, και πολύ καλά κάνεις και προτιμάς το CB.

Και το GSX να ήταν 1300, πάλι το CB πιθανότατα θα προτιμούσες (και καλά θα έκανες).
    Θέλω να πω ότι οι λόγοι που το γουστάρεις δεν είναι όπως λες θέμα επιδόσεων κλπ.
    Γουστάρεις Honda και τον κλασικό χαρακτήρα που θα σου προσφέρει.

Απλη λογικη!
    Επιδοσεις, 0-100, 400αρια, hp, αναρτησεις και λοιπα με αφηνουν αδιαφορο στη συγκεκριμενη επιλογη. Δεν προκειται να το πιεσω ποτε και ολα τους εχουν ενα υψηλο στανταρ ουτως ή αλλως.
    Και οσο για την καλυψη απο τον αερα εχεσθην και εγω. Με 130 θα ταξιδευω (το πολυ!)!! Για τα 10" της προσπερασης που θα με χτυπησει τυφωνας ξαναεχεσθην οπως και για την μια στις εικοσι που θα με πιασουν διαολια να τρεξω λιγο..
    Με ένα καλό κράνος μειώνεται το ξύλο και το κούνημα τρομερά.
    Κι εγώ παραπονιόμουνα και με το 400άρι μου ότι δεν αντέχω το ξύλο.
    Πόσο μάλλον με το θηρίο.
    Τελικά δε μου έφταιγε το μηχανάκι που ήταν γυμνό. Το κράνος έφταιγε που μου ήταν μεγάλο.
    Και πάλευε να βγει από το κεφάλι μου και με έκανε κουδουνίστρα.

Μόλις άλλαξα κράνος, ήταν λες και δεν είχα ξανακαβαλήσει μηχανή.

Είσαι και μέσα στη μηχανή.
    Ναι οκ δεν έχει μασκάκι, αλλά το ύψος της μούρης της κλπ κάτι κόβει.
    Δεν τρως το ξύλο που θα φας σε ένα Ζ750 ή ένα monster πχ που τα μούτρα τους είναι στο πάτωμα λες κι έχουν φάει φάπα, και είσαι φουλ εκτεθειμένος.

Και πέραν αυτού, είναι και ο χαρακτήρας της μηχανής τέτοιος, που αν πηγαίνεις με 130 όπως λες πχ, δε σε πιέζει να ανεβάσεις σώνει και ντε.
    Είναι άαααααπλααααα.
    Και με 80 να ρολάρεις έχει το χαβαλέ του.
    Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω με λόγια. Είσαι σε μια άνετη γαμάτη θέση οδήγησης, χωρίς να σε απασχολεί τί σχέση έχεις στο κιβώτιο, χαϊδεύεις το γκάζι και πας.
    Κι άμα αποφασίσεις να γίνεις βίαιος, με γεια σου με χαρά σου.

Ροπη θελω...
    Ρε θα βάλεις και στις τσέπες λέμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ας μην απορρίπτειc τον Βανδίτιο τον 1250άρη της Ιβάταc Γιαπωνίαc. Αυτό ακριβώc που λεc είναι. Καλά μπορεί και του Χαμαμάτσου δεν θυμάμαι ποιό εργοστάσιο βγάζει τι.
    Ωραίος ο μπαντίτος.
    Αλλά πιο χρηστικός και ως εκ τούτου άνευ χαρακτήρος ρε παιδάκι μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Mπράβο, το Honda οσο ναναι, είναι Honda και δεν κανω πλάκα.
    Ασε που θα εχεις το μοναδικό μηχανακι με καθαριστήρα για το ματακι λαδιού.
    Τί είπες τώρα ρε Άρη?

Γαμάτο

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF