Α σόρυ, τα έχω διαγράψει από τη μνήμη μου ως μοτοσυκλέτες αυτά :P
Life begins at 45°.
Είδα μια σήμερα με παπί είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο και πήγαινε χαρούμενη χαρούμενη ανάμεσα στους πεζούς..μάλλον έχασε την στροφή και βαριόταν να κάνει κύκλους![]()
αχ τι ωραια... μου ειχαν λειψει αυτές οι ανουσιες συζητήσεις εδώ μεσα
![]()
εγω πριν τους φτασω τους βλεπω και ειναι ηδη τρομοκρατημενοι με τον ηχο απο την εξατμιση...κοιτανε καθρεφτες, σφιγγουν τιμονια και στιγμιαιως το μηχανακι τους αποκτα ενα τρεμουλο και γενικα ειναι ανησυχοι...ολοι..αντρες γυναικες...παιδια..
ξερουν οτι πλησιαζει κατι πολυ κακο, πολυ γρηγορα...
πριν προλαβουν να σκεφτουν τι ειναι αυτο πισω τους, ειμαι ηδη κανα 2 μετρα μπροστα τους...
μετα η πλακα ειναι στο φαναρι που κοιτανε αδιακριτα και ντρεπομαι..![]()
Αυτό συμβαίνει μόνο με τις γυναίκες η και τους άντρες ;![]()
γυναικες και 2χρονα
μαλλον
https://youtu.be/n3uE4dgNiiA
δεν πανε μαζι...........
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν τα πήγαινε άσχημα μέχρι το φανάρι. Μετά το ψόφησε.
Life begins at 45°.
προσωπικά χαίρομαι πολύ όταν συναντώ γυναίκα πάνω σε μηχανή. Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως οι μισές δεν φοράνε κράνος και βλέποντας τα πανέμορφα πρόσωπα και πολύ περιποιημένα μαλλιά τους, τρέμω λίγο στην σκέψη του αίματος πάνω στην βαφή. Για τους αρσενικούς ψιλοστα@@ μου γιατί τους έχω συνηθίσει και επιπλέον, δεν υπάρχει σωτηρία και είναι όλοι ωραιάδα και "γρηγοροσύνη" του κώλου.
Το πιο σπουδαίο πράγμα που έχουν κάνει οι περισσότεροι που γνωρίζω στην κατηγορία αυτή, είναι να βρούν το καλύτερο παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο μπροστά στην "παραλία" της πόλης μου.
Στα των γυναικών, εκτός απο κάποιες θίτσες που συναντώ, οι νέες κοπέλες οδηγούν μόνο παπιά και σκούτερ. Με μοτοσυκλέτα έχω συναντήσει μόνο τρεις. Οι δυο ήταν στις σέρρες και τις χάρηκα πολύ.
Θυμάμαι να γυρνάω απο Χαλκιδική ένα καλοκαίρι με την υπόλοιπη τότε παρέα (που ήταν με το αυτοκίνητο σαν σκληροπυρηνικοί μοτοσυκλετιστές) και να συναντώ μια κοπέλα απο Θεσ/νικη με ένα 250(μάλλον Yamaha, δεν έχω ιδέα απο μοντέλα) και να απορεί όταν είδε τους άλλους δυο με το αμάξι, όταν έμαθε πως είχαν και μοτό παρκαρισμένη στο σπίτι. Εκείνη την στιγμή θα ήθελα να συνεχίσω το ταξίδι μαζί της, παρόλο που ήταν άσχημη και πήγαινε στην αντίθετη κατεύθυνση.
εδιτ: Ξέχασα πως μέσα σε αυτές που γνώρισα και μίλησα μαζί της, έστω και λίγο, ήταν και η Ελένη του εδώ νήματος με το εγγλέζικο! Μέγα φάουλ απο μέρους μου.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 03/10/2015 στις 07:26.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls