Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 158

Θέμα: Root σε Lenovo K3 Note Παναγια μου βοηθα μας

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Με πρόλαβαν άλλοι και χαίρομαι που βγάλατε άκρη. Το κινητό για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο και κάνει παπάδες. Ειδικά με μια καθαρή multilanguage rom δε θα θες να το αλλάξεις για πολύ καιρό.
    Αφού φλασάρεις το custom recovery, περνάς τη rom σε αρχειο zip στην SD card. Μετά το restart μπαίνεις σε recovery mode πατώντας τα κατάλληλα κουμπιά και κάνεις πρώτα
    wipe cache
    wipe data
    wipe dalvik

Μετά το σβήσιμο των παραπάνω πας στο menu install rom from zip και επιλέγεις τη rom που πέταξες στην SD.
    Μετά από 5λεπτά φορτώματος και ακόμα 3-5λεπτά στο 1ο boot χαίρεσαι τη νέα σου κινητάρα.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αμάν, μπήκα σε λάθος φόρουμ...
    Εσύ μόνο σε φόρουμ για windows και dell μπαίνεις ε ;

@Nikol: αυτά τα κάνουνε Σάββατο βράδυ προς Κυριακή ή πριν από αργίες και όχι μεσοβδόμαδα που την άλλη μέρα πρέπει να πας για δουλειά... Πάντα θα πάει κάτι στραβά, αφού. Που θα πάει, θα μάθεις
    Φύγαμε...

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Με πρόλαβαν άλλοι και χαίρομαι που βγάλατε άκρη. Το κινητό για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο και κάνει παπάδες. Ειδικά με μια καθαρή multilanguage rom δε θα θες να το αλλάξεις για πολύ καιρό.
    Αφού φλασάρεις το custom recovery, περνάς τη rom σε αρχειο zip στην SD card. Μετά το restart μπαίνεις σε recovery mode πατώντας τα κατάλληλα κουμπιά και κάνεις πρώτα
    wipe cache
    wipe data
    wipe dalvik

Μετά το σβήσιμο των παραπάνω πας στο menu install rom from zip και επιλέγεις τη rom που πέταξες στην SD.
    Μετά από 5λεπτά φορτώματος και ακόμα 3-5λεπτά στο 1ο boot χαίρεσαι τη νέα σου κινητάρα.
    Ωωωω!!

και ξερεις και κατι? τα καταλαβα ολα οσα ειπες να κανω!! Νομιζω εχω ηδη φλασαρει το custom recovery, οποτε πεταει η ομαδα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος

@Nikol: αυτά τα κάνουνε Σάββατο βράδυ προς Κυριακή ή πριν από αργίες και όχι μεσοβδόμαδα που την άλλη μέρα πρέπει να πας για δουλειά... Πάντα θα πάει κάτι στραβά, αφού. Που θα πάει, θα μάθεις
    Εμ, δικιο ειχες εσυ, αλλα ποιος σε ακουγε..........
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    Οφείλω να σε ευχαριστήσω (ξανά). Είχα δει και παλιότερα τις συγκεκριμένες οδηγίες, αλλά δεν το προσπάθησα ποτέ, επειδή ήθελα κάποιον που έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη rom (είχα διαβάσει για διάφορα στραβά, κάποιοι το γύρισαν σε 16gb λολ). Ένιγουει η διαδικασία είναι αστεία, δούλεψαν όλα άψογα κι έχω μια πεντακάθαρη, unrooted, stock rom. 5.0.2, βέβαια, αλλά ελπίζω να δεχθεί 5.1.1 σύντομα.
    Life begins at 45°.

Ως καλη νοικοκυρουλα εκανα τα wipe μου, πηγα μετα να κανω εγκατασταση απο sd card και εκανε abort, παλι (bad) ελεγε...

Δε με θελει ρε παιδια, μα το Χριστο. Το κλεινω να βαλω την καρτα στο pc να της περασω εκει τη rom μπας και δουμε ασπρη μερα.......αντε τωρα να κατεβει ενα Gb ολοκληρο...καλα κρασα!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Αφου εβαλες το cwm,δες πως και περνα το twrp.περναει πιο πολλες ρομ.
    Τη ρομ που εβαλες παραπανω μη τη βαλεις ,εχει προβληματα.
    Εαν θες android καθαρο να πεταει βαλε αυτη
    http://www.needrom.com/download/phoenix-rom-update-1/
    Εναλλακτικα εαν θες τη ρομ της lenovo με το vibeui που προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ,βρες και βαλε την 1544 LTT.
    Δεν εχει προβληματα και αυτη.
    Γενικα μη πετας ρομ που δεν εχει δοκιμασει κανεις.
    Ολες αυτες ειναι ετοιμες ροοτ χωρις κινεζιες και με ελληνικα.
    Αλλες εν μερει αλλες πληρως.

Κοίταξε να δεις πως το σκέφτομαι, εφόσον το needrom ειναι προφανώς το site που προτείνουν όλοι, παω με βάση τα εκει σχόλια. Η rom που λες εχει 20 σχόλια στα τέσσερα αστέρια και αυτη που ελεγα να βαλω εχει 40 σχόλια στα τεσεραμιση αστερια...βέβαια οτι την εχεις δοκιμάσει εσυ ο ίδιος και μου λες τη γνώμη σου μετράει πολυ, πιο πολυ εννοειται. Παντως τα σχόλια τα διαβάζω ενα ενα για να δω τι αδυναμίες εχει η κάθε ρομ γιατι καταλαβαίνω οτι τέλεια ρομ μαλλον δεν υπαρχει..δε θελω να βαλω το αλλο που λες (το αντίστοιχο του clockwork) γιατι δεν αντέχω αλλο την ίδια διαδικασία (νομιζω), οποτε η ρομ που θα βρω πρεπει να υποστηρίζεται απο αυτο που ακριβώς οπως παρατηρήσες δεν υποστηρίζει πολλες..

Ευχαριστω σου ειπα; :-)

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Αφού την κάνεις που την κάνεις τη δουλειά κάντην σωστά.
    Γνώμη μου είναι να φλασάρεις το TWRP recovery αφού έμαθες πως γίνεται πλέον...και μετά να φορτώσεις την Vibe3.0 του hackerpower από εδώ
    http://forum.xda-developers.com/andr...e-k50-t3158522

για κατέβασμα είναι η τελευταία κάτω κάτω
    https://cloud.mail.ru/public/Cvj7/3U5rjvc6s/DEV/

Αχ παιδιά, ΑΧ ΠΑΙΔΙΑ. Πέρασα τη vibeui αλλα αλήθεια σας το λεω, είχε πιο πολλα κινεζικά μεσα απο πριν......ξανα κανα root, προσπάθησα να βαλω και το twrp, δεν ξερω αν το πέτυχα, μαλλον οχι. Μετα κατέβασα μέσω υπολογιστή το rom manager και το goo να δικιμαζα την αλλη ρομ του Γερμανού, δε δούλευε ουτε το ενα ουτε το αλλο...εκει καπου στις τρεισήμισι τη νύχτα τελείωσαν τα τελευταια αποθέματα της υπομονής μου. Εχω ενα Καινουριο τηλεφωνο, θελω επιτελους να το χρησιμοποιήσω!!!!!! Το πήγα λοιπον σε ενα κατάστημα με μεταχειρισμένα/ανακατασκευασμενα και ειπα να μου το συνεφερουν. Το παιδι μου ειπε οτι θα κατεβάσει πρώτα τη stable έκδοση της vibeui και αν δεν την παρει η αν παλι εχει κινεζικά τοτε θα μου βαλει την επίσημη της λενοβο..του ειπα να κανει οτι νομίζει αρκεί να μην εχω κινεζικά και μου ειπε θα το συζητάμε βήμα-βήμα...όσοι παντως ασχολείστε με αυτο επαγγελματικά, τα αξίζετε τα λεφτα σας!! Εγω δυστυχως δεν ειμαι γι αυτα μαλλον...θα σας πω τι εγινε σε λίγες μέρες!!

H vibeui από ότι είδα και νομίζω σου έχουν ήδη γράψει, έχει κινεζικη/αγγλική βερΖιόν και "διεθνή" που λογικά είναι ακινέζωτη. Ποιάν έβαλες, καλό μου;

Το να αλλάξεις ρομ ΔΕΝ είναι δύσκολο, αλλά θέλει λίγο διάβασμα στα σχετικά νήματα των κινητών σε φόρουμ (το Myphone και το XDA ήταν ωραίες πηγές όσο κοίταξα για το θέμα σου) και λίγο υπομονή και καθαρό μυαλό. Αν το πιάνεις τα μαύρα τα μεσάνυχτα με όλη την κούραση και το πήξιμο της ημέρας, πηδάς βήματα από βίδεο σε βίδεο και μπερδεύεις μεθοδολογίες κλπ, ε χάνεσαι... Και το τρεις το πρωί με πρωινή δουλειά δεν είναι ώρα για τέτοιες εργασίες. Αφού είχες περάσει το απαραίτητο εργαλείο, είχες κάνει το 70% της δουλειάς βρε παιδί...

Τέλος πάντων, με το καλό να το δεχτείς ξανά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Αχ παιδιά, ΑΧ ΠΑΙΔΙΑ. Πέρασα τη vibeui αλλα αλήθεια σας το λεω, είχε πιο πολλα κινεζικά μεσα απο πριν......ξανα κανα root, προσπάθησα να βαλω και το twrp, δεν ξερω αν το πέτυχα, μαλλον οχι. Μετα κατέβασα μέσω υπολογιστή το rom manager και το goo να δικιμαζα την αλλη ρομ του Γερμανού, δε δούλευε ουτε το ενα ουτε το αλλο...εκει καπου στις τρεισήμισι τη νύχτα τελείωσαν τα τελευταια αποθέματα της υπομονής μου. Εχω ενα Καινουριο τηλεφωνο, θελω επιτελους να το χρησιμοποιήσω!!!!!! Το πήγα λοιπον σε ενα κατάστημα με μεταχειρισμένα/ανακατασκευασμενα και ειπα να μου το συνεφερουν. Το παιδι μου ειπε οτι θα κατεβάσει πρώτα τη stable έκδοση της vibeui και αν δεν την παρει η αν παλι εχει κινεζικά τοτε θα μου βαλει την επίσημη της λενοβο..του ειπα να κανει οτι νομίζει αρκεί να μην εχω κινεζικά και μου ειπε θα το συζητάμε βήμα-βήμα...όσοι παντως ασχολείστε με αυτο επαγγελματικά, τα αξίζετε τα λεφτα σας!! Εγω δυστυχως δεν ειμαι γι αυτα μαλλον...θα σας πω τι εγινε σε λίγες μέρες!!
    Παίζει να είσαι και πρώτος που ακούω να το λέει αυτό, για το συγκεκριμένο επάγγελμα (software - networking etc). Επειδή το συγκεκριμένο είναι κατι που μπορείς να πιάσεις - νιώσεις, όλοι λένε σιγά τι έκανες 2-3 κουμπιά πάτησες...

Μπράβο σου πάντως....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    H vibeui από ότι είδα και νομίζω σου έχουν ήδη γράψει, έχει κινεζικη/αγγλική βερΖιόν και "διεθνή" που λογικά είναι ακινέζωτη. Ποιάν έβαλες, καλό μου;

Το να αλλάξεις ρομ ΔΕΝ είναι δύσκολο, αλλά θέλει λίγο διάβασμα στα σχετικά νήματα των κινητών σε φόρουμ (το Myphone και το XDA ήταν ωραίες πηγές όσο κοίταξα για το θέμα σου) και λίγο υπομονή και καθαρό μυαλό. Αν το πιάνεις τα μαύρα τα μεσάνυχτα με όλη την κούραση και το πήξιμο της ημέρας, πηδάς βήματα από βίδεο σε βίδεο και μπερδεύεις μεθοδολογίες κλπ, ε χάνεσαι... Και το τρεις το πρωί με πρωινή δουλειά δεν είναι ώρα για τέτοιες εργασίες. Αφού είχες περάσει το απαραίτητο εργαλείο, είχες κάνει το 70% της δουλειάς βρε παιδί...

Τέλος πάντων, με το καλό να το δεχτείς ξανά.
    Πω πω λουσιμοοοοοοοο.....και εχει και δίκιο σε όλα, δε μπορω να πω τιποτα....παντως να πω το εξής:το ξερω οτι ειμαι στο 70% και γι αυτο εκνευριζομαι...αλλα μη νομίζεις κι εδω που εφτασα εφτασα χωρίς να καταλαβαίνω τι κανω, οδηγίες απλα ακολουθούσα...! Τελος πάντων οτι προσπάθησα,προσπάθησα κι ελπιζω να μ αγαπάτε το ιδιο :-)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    Παίζει να είσαι και πρώτος που ακούω να το λέει αυτό, για το συγκεκριμένο επάγγελμα (software - networking etc). Επειδή το συγκεκριμένο είναι κατι που μπορείς να πιάσεις - νιώσεις, όλοι λένε σιγά τι έκανες 2-3 κουμπιά πάτησες...

Μπράβο σου πάντως....
    Κι εμενα μου ανάβουν τα λαμπάκια οταν μου λένε τα αντίστοιχα για τη δική μου δουλεια!! Τωρα λοιπον μου έδωσες ιδέα για πολυ ωραίο θρεντ, τι μισουμε/ειναι πιο δυσκολο στη δουλεια μας ο καθένας..ισως μας βοηθούσε να καταλάβουμε και να σεβαστούμε αυτο που περνούν κάθε μερα οι γύρω μας-και το αντίστροφο.

Ναι, λούσιμο, ο βιντάλ σασούν ο ίδιος τι να σου πω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Τελος πάντων οτι προσπάθησα,προσπάθησα
    Στην όλη ιστορία μετράει ότι προσπάθησες, δεν έκανες ζημιά στο τηλέφωνο, πέρασες root και την recovery σωστά και αν δούλευες σε πιο "ήρεμες" και "ξεκούραστες" ώρες θα είχες πιθανώς υπομονή για πειραματισμούς. Τα εισαγωγικά γιατί έχει και νυχτοπούλια που βολεύονται και αποδίδουν περισσότερο τα μαύρα μεσάνυχτα.

Αν λίγο "απογοητεύτηκα" -με όλο το θάρρος της μη γνωριμίας μας- είναι γιατί έχοντας την recovery ουσιαστικά μπορείς να περάσεις όποια rom σου κατέβει στο μυαλό και να διαλέξεις τι σου κάθεται στο μάτι πριν σετάρεις το τηλέφωνο... Ή και μετά, αφού με την recovery μπορείς να πάρεις backup στα data, να αλλάξεις rom και να κάνεις restore και να μην χάσεις τίποτα. Αν -δυστυχώς- δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις, εκεί ξεκινάνε τα όργανα και αν δεν ξέρεις τι κατέβασες πέραν του ότι ήταν vibeui εκεί τελειώνουν γιατί πλέον ήταν θέμα τύχης να βρεθεί η σωστή. Φιλική συμβουλή, αν βρεις χρόνο και ηρεμία διάβασε λίγο τα θρεντς ξανά, να ξέρεις τι κυκλοφορεί "εκεί έξω", πες στο παλικάρι που ανέλαβε το τηλέφωνο να σου δείξει πως θα μπεις στην recovery την επόμενη φορά (γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν την κράτησε, αν φλάσαρε με άλλο εργαλείο ρομ και την κατήργησε κλπ) για να μπορείς είτε να αναβαθμίσεις είτε να κρατήσεις backup το τηλέφωνο χωρίς να τρέχεις σε μαγαζί. Ξέρω, κλέφτες θα γίνουν κλπ, από την άλλη το τηλέφωνο έχει καταντήσει προέκταση της ζωής μας και περιέχει πολλά προσωπικά δεδομένα τα οποία κανένα μαγαζί δεν θα έπρεπε να έχει στην διάθεσή του, ο καλύτερος και τιμιότερος άνθρωπος του κόσμου να είναι.

Το πήρες πίσω τελικά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Περνα την LTT που σου ειπα.
    Οι official ειναι τιγκα στις κινεζιες και δεν ειναι ροοτ.
    Κακως το πηρες εκει.
    5 λεπτα υποθεση ειναι εαν ακολουθεις συγκεκριμενα βηματα.
    Εαν το παρεις στα χερια σου και θες να ασχοληθεις πες μου να σου γραψω οδηγιες να περασεις twrp και μετα ρομ.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος

Ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που σε post δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ και έχω τόσες άγνωστες λέξεις μαζεμένες!!! (γιαυτό το έγραψα, όχι για κανέναν άλλο λόγο).

Παρόμοια θέματα

1. Σε ξυπνάει καλώς, ρε παιδί μου!
    από Εχετλαίος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2008, 17:15
  2. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2008, 17:43
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 09:52
  4. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2005, 09:41
  5. Παναγια Μου!!!