Ενα yz 250.
Ενα h2r
Ενα r6
Ενα exc 300
Ενα vmax 1.7
Το γκαραζ μου να γινει συνεργειο.
Μια δορωεπιταγη 10000ε για εξολισμο αναβατη.
Μισθος 5000ε το μηνα με 3 μερες εργασια τη βδομαδα (τριτη με πεμπτη)
+ολες τις μηχανες που ειχα και πουλησα αυτουσιες.
Α και ενα κουτι. Μια μπουμπου διλιτρι..
Οκ ας σοβαρευτουμε. Ας μου φερει απο τωρα τη μηχανη που θα παρω το καλοκαιρι ωστε οτι λεφτα μαζεψω να τα φαω σε βολτες.
λιγο άσχετο με το θέμα: ο SantaClaus είναι ο Sankt Niklaus (Άγιος Νικόλαος), που εκτός από προστάτης των Ναυτικών ήταν και προστάτης των παιδιών και έκανε πολλά δώρα στα παιδιά.
Τώρα πως μπλέχτηκε ο Άγιος Βασίλης με τον Santa Claus και εμείς μεταφράζουμε τον Santa Claus σαν Άγιο Βασίλη, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο Άγιος Νικόλαος, δεν το κατάλαβα ποτέ...
Ήρθα απλά για να σημειώσω ότι χρησιμοποίησες τη λέξη "πραγματικότητα" σε μια πρόταση για τον αγιοβασίλη.
Life begins at 45°.
νονός αρσενικό, νονά θηλυκό
αυτός που παρίσταται ως μάρτυρας στη βάφτιση ενός παιδιού, βοηθά τον ιερέα στην τέλεση του μυστηρίου και αναλαμβάνει να το κατηχήσει στο χριστιανισμό
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B...BD%CF%8C%CF%82
Μάλλον όχι.
Life begins at 45°.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται καλύτερο (έστω από κάποιους), πού ακριβώς εξυπηρετεί το να φέρνει δώρα ένα αόρατο, παραμυθένιο πλάσμα αντί του γονέα, του θείου, του οποιουδήποτε. Προσωπικά, ναι, θα προτιμούσα το δικό μου παιδί να μην παραμυθιάζεται.
Life begins at 45°.
Χαχα όχι, ελπίζω να το κρατάει για τον εαυτό του. Δε θέλουμε πολλούς στην κλίκα μας.
<- ελιτιστής
Life begins at 45°.