Καλά το Psihakias, το Περικλής από που βγαίνει άραγε;
![]()
![]()
![]()
Καλά το Psihakias, το Περικλής από που βγαίνει άραγε;
![]()
![]()
![]()
Από το fast και το theo.
Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, είμεθα γλήγοροι!
Τα μηχανάκια μας να 'ναι καλά.
Εμείς διορθωνόμαστε!!!
Apo mia mpanta pou eixame pitsirikades, "Spirits & Shadows".![]()
We'll walk in the shadows
By day we'll live in a dream
We'll walk in the shadows
One day you'll be with me
If only you believe
[font=century gothic]Πέρα από την πρώτη μου μηχανή το nick μου προέρχεται από 4 αγάπες.... που ειλικρινά ότι κι αν συμβεί είναι οι πρωτεραιότητες μου.
Τα άλλα απλά έπονται......[/font]
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ NIMBUS, ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΝΑΔΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ. ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟΤΙΝΟΥΣ. NIMBUS, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΒΡΟΧΗΣ. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΓΚΡΙ...ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΑΘΥΓΑΛΑΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Εις την Ιταλική Αρχηγός των αρχηγών
με ειδικότητα στα αμφιπλεύρως καλοψημενα τεμαχια σφαγίων (μπριζόλες, φιλέτα ψαρονεφρια, παϊδάκια)
Εις την σικελική σημαίνει και φίλος των φίλων
Τώρα ότι και το μισό ονομα του μοναδικού, ανεπαναληπτου και ομορφοτεροτερου, πλην όμως βαρυτατα τραυματισμενου, δικυκλου στην κατηγορια του ειναι Capo δεν επαιξε κανενα ρολο.
Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........
........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!
Αρχικό nickname: Ayrtonf1
από τον ΜΕΓΙΣΤΟ : Ayrton Da Silva Senna
Σε κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι υπάρχουν και άλλοι 2-3 Ayrton εγγεγραμένοι στο forum και επειδή ενα nickname επιβάλεται να είναι μοναδικό αλλάχθηκε σε:
SeNNinhA
το οποίο είναι το υποκοριστικό του Senna στα βραζιλιάνικα (σαν να λέμε Γιαννης & Γιαννάκης) και επίσης είναι ο δημοφιλέστερος χαρακτήρας cartoon στην βραζιλία με ιστορίες του Senna (Senninha) όταν ήταν μικρός. Θα μπορούσε να γίνει και απλά Senna αλλά μου φαίνεται σαν ιεροσυλία αυτό. Στην φωτό είναι το συγκεκριμένο cartoon Senninha.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Το δικό μου δεν χρειάστηκε να το «ψάξω» και πολύ. Διότι, καθ’ ότι «καλώ-γάλλος» [στα χαρτιά γεννήσεως όχι στην ψυχή] βρήκα το JoeBar [από το ομώνυμο περιοδικό] και απλά του έκανα μια μικρή μετατροπή και έδεσε ως JimBar. Τι πρωτότυπο έ;
Όσο για την Νικολέτα, έχει και αυτή ψευδώνυμο «Nikol» απλά δεν μπαίνει ακόμα μέσα για να γράψει. Εύχομαι κάποια στιγμή να μπει και να πει και αυτή την άποψή της.
Τα χαιρετίσματα μου σε όλες & όλους… Τζίμης
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Το δικό μου nickname βγαίνει από τη καταγωγή μου.
Είμαι βλέπετε από τη Πάργα Πρεβέζης. Επειδή όμως γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άρτα, οι Αρτινοί φίλοι μου με έλεγαν Παργινό. Οταν κάναμε κάποιο γκράφιτι στους τοίχους έγραφα και γω το Παργινός στα αγγλικά, parginos. Σε συντομία το έκοψα και το έκανα pargi. Αυτό όμως διαβάζοταν πάργκι που δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Σα να θύμιζε παρκινγκ. Οπότε έκανα μια μικρή μετατροπή και άλλαξα ένα γραμματάκι, το οποίο συμπαθώ κιόλας, έβαλα το j αντί του g και ιδού το αποτέλεσμα...parji...
Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
αλλά το ταξίδι...
και κατέληξα στο petridist... To petridis ειναι το επίθετό μου και το t το αρχικό του ονόματος (thodoris)..
Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα σε emails και γενικά οτιδήποτε θελήσει username..
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
...μου αρεσουν τα ταξιδια
και το sex γι'αυτο παω γαμ....ας![]()
Ενας γυφτος με κινηση GP![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Τό frog είναι λογω της ειδικότητας στον στρατό (υποβρύχειες καταστροφές) και μας φώναζαν βατράχια και αγγλιστη frog το 1 ειναι ασχετο απλώς ετσι το έβαλα..![]()
orea meta apo 8 mines ixame tin diki sou periptosiΑρχικά δημιουργήθηκε από frog1
Τό frog είναι λογω της ειδικότητας στον στρατό (υποβρύχειες καταστροφές) και μας φώναζαν βατράχια και αγγλιστη frog το 1 ειναι ασχετο απλώς ετσι το έβαλα..![]()
tora 8a perimenoume alous 8 gia tin epomeni..
:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna