Ζοριζεται αλλα αν ειναι για μια στο τοσο και σε μικρη διατομη 6-8, αντε βαρεια βαρεια 10 τοτε με αυτα θα τη κανεις τη δουλεια! Ειδικα στα 6 ειναι πρωτο!
http://static.axminster.co.uk/media/.../504742_xl.jpg
Εγώ το έχω για μικρό, το πήρα με βαλιτσούλα (L-BOX) και μόνο το σώμα γιατί μπαταρίες και φορτιστές έχω. Κατσαβίδι ήθελα ουσιαστικά αλλά ήταν προσφορά και με μικρή διαφορά από το κατσαβίδι. Νομίζω όλα μαζί λίγο κάτω από 100 € (δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά αυτό πρέπει να είναι το νούμερο).
Πάντως είναι σκυλάκι το μικρό, το έχω κυρίως για να κάνω τρύπες στα cases των pc που δεν έχουν πρόβλεψη για στήριξη ssd.
Στην μετακόμιση του μαγαζιού έλυσε και έδεσε έναν πάγκο 4.5 μέτρα, τρύπησε μπετό για στήριξη ραφιών και προχθές έβαλα πάνω του μια περιστροφική αντλία και μετάγγισα 400L λάδι από τις λίμπες στα μόνιμα δοχεία με βρυσάκι που έχω. Πολύ καλή αίσθηση στο κράτημά του και το τσοκ του μου δίνει καλύτερη εντύπωση (πιο στιβαρό) από αυτό της Makita.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θα μου δώσετε και μένα λίγο απ' αυτό που πίνετε?
![]()
Sent from me using a computer.
Ναι wurth αλλά ουσιαστικά είναι bosch κατσαβίδι με πλευρική κρούση. Τα αγοράζει η βίρθ από την μπος και το δίνει με δικιά της πλαστική θήκη που μπαίνει στις δικές της μόντουλαρ συρταριέρες.
Είναι πανίσχυρος διάολος, αν δεν προσέξεις το πως θα πατάς την σκανδάλη και το δουλέψεις όπως τα απλά, κόβει τις βίδες σαν χαλβά. Αυτοδιάτρητες λαμαρινόβιδες ξυλόβιδες όλες την ίδια τύχη έχουν αν το πας "τέρμα γκάζι"
Ρε παιδιά ξέρετε τα εργαλεία MOSTA;
To δωδεκάβολτο είναι Bosch ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;
![]()
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Είναι η μοιάζει? Για ρίξε μια ματιά στις τιμές που έχει. Αν έχει 50 δολάρια θα είναι αντιγραφή.
Δε μου φαίνεται και πολύ για bosch πάντως ούτε μοιάζει. Ξέρω 'γω!
Δεν την έχω ξανακούσει τη mosta.
Sent from me using a computer.
Δίκιο έχεις, είναι αντιγραφή, μοιάζει αλλά δεν είναι Bosch. Τα δούλευε ένας ξυλουργός και έλεγε καλά λόγια, αυτόν τουλάχιστον τον είχε βολέψει.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.