Υπάρχει ένας άλλος "χοντρούλης" που έκανε ρόμπα τους "αθλητές" αλλά σε άσχετο σπορ
https://www.youtube.com/watch?v=1wVho3I0NtU
Ναι, αλλά είναι αστείο να συγκρίνετε τέτοια ταλέντα με ανθρώπους λιγότερων ικανοτήτων, για να υποστηρίξετε ότι η φυσική κατάσταση δεν παίζει ρόλο. Ένας καθαρός, γυμνασμένος Μαραντόνα θα είχε τον Μαραντόνα του τότε με το ένα πόδι.
Life begins at 45°.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε καμμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι η φυσική κατάσταση δεν παίζει ρόλο.
Αν και (υποθέτω), αν κάποιος δώσει βάση από μικρός στους "κανόνες" που υπάρχουν για να πετύχει τους στόχους του
στον τομέα που φαίνεται να έχει ταλέντο, είναι πολύ πιθανό να χάσει τον αυθορμητισμό που χρειάζεται
για να καταφέρει να έχει τόση διαφορά από τον μέσο (βάλε) παίκτη.
Υ.Γ. Μιας που αναφέρθηκε, ξεκίνησα πριν κανά εξάμηνο και γω για δοκιμή μια Ντουκάν, επειδή έχω αρχίσει να γίνομαι μπόγος.
Στη 2η εβδομάδα αποφάσισα ότι το 10λεπτο της τουαλέτας με ηρεμία αξίζει δραματικά περισσότερο από οποιοδήποτε γρήγορο
αποτέλεσμα θα είχα. Τα μαρούλια έβγαλαν πόδια και έτρεχαν μόλις με έβλεπαν.
Πέρα από την πλάκα, το θέμα διατροφή έχει πολλές παραμέτρους.
Ο καθένας θα πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται για τον σκοπό που έχει.
Επίσης, το κάθε σώμα αντιδρά διαφορετικά όπως επίσης διαφορετικός είναι κι ο μεταβολισμός του καθένα (κι η αλλαγή του θέλει διαφορετικές μεθόδους).
Ξέρω ανθρώπους που ζούνε μ' ένα τοστ τη μέρα και δεν χάνουν γραμμάριο, κι άλλους που με ένα φορτηγό φαγητό παίρνουν μισό κιλό το μήνα...
Δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο σχόλιό σου, αλλά με αφορμή αυτό, γιατί και νωρίτερα κάποιος ανέφερε κάποιους χοντρούς, γέρους, αλκοολικούς που οδηγούσαν πολύ πιο σβέλτα από νέους και γυμνασμένους. Εκεί μιλάμε, φυσικά, για διαφορά δυναμικού. Δεν καλύπτεται με πρόγραμμα διατροφής και βάρη
Για το τελευταίο, διαφωνώ. Το ταλέντο μπορεί να σε πάει μόνο τόσο μακρυά. Για να το αξιοποιήσεις πραγματικά, χρειάζεσαι και τους "κανόνες". Ίσως δεν έχει εφαρμογή στα πάντα, αλλά σίγουρα στα περισσότερα.
Δεν υπάρχει αυστηρό πρόγραμμα πλέον, όπως είπα. Τρώω ό,τι θέλω. Απλά δε θέλω να τρώω σκουπίδιαΜια στο τόσο, ωστόσο, θα φάω και σφολιάτες και τυριά και πίτσες και, γενικά, "προσέχω" σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια, χωρίς να στερούμαι τίποτα. Ο σνάιπερ είναι τύπος του γυμναστηρίου και φαίνεται. Εγώ δεν είμαι (και επίσης φαίνεται). Απλά το εκμεταλλεύομαι, όποτε νιώσω ότι το χρειάζομαι.
Life begins at 45°.