Τέρενς, μιας και η ποιοτητα είναι φοβερή, πες μας και για τα δύο πλαστικά που άλλαξες
Πες και για τον άξονα να μαθαίνουν τα γατάκια....
Τέρενς, μιας και η ποιοτητα είναι φοβερή, πες μας και για τα δύο πλαστικά που άλλαξες
Πες και για τον άξονα να μαθαίνουν τα γατάκια....
πουτσ@@@@@@@@@
Καλη συμβίωση ρε Terens!!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλοριζικο,και καλους δρομους να εχεις.Πολυ ομορφη μοτοσυκλετα.Μιας και το εχει κολλητος ενα χρονο και κατι τωρα,εχουμε κανει μαζι αρκετα ταξιδακια και βολτιτσες,οποτε το εχω δει στην πραξη,πραγματικα πολυ ωραια μοτοσυκλετα για καποιον που ψαχνει κατι τετοιο,ον-οφ στα 1200 κυβικα εννοω.
Ο φιλος,εμπειρος μοτοσυκλετιστης των 40.000 χιλιομετρων τον χρονο,και με αποψη.Στα αρνητικα που εχουμε συζητησει,ενα ειναι το βεντηλατερ που το καλοκαιρι εντος πολης χτυπαει ακριβως το ποδι του και τον κατακαιει,και ενα προβλημα που εχει αντιμετωπισει το οποιο θα σου συνιστουσα να το κοιταξεις,μιας και απο οτι εχω καταλαβει,παιζει να ειναι αστοχια υλικου,το οποιο ειναι το εξης.Νωρις το πρωι,και ημερες που εχει αρκετη υγρασια,ειδε πρωτη φορα,και οταν ειχε την μοτο 15-20 ημερες,σταγονιδια μεσα στο φαναρι.Σε δευτερη φαση,ξαναειδε σταγονιδια και μεσα στον πινακα οργανων.Μετα απο πολλες επισκεψεις στην αντιπροσωπεια,φωτογραφιες και τα σχετικα,αλλαξε φαναρι και κοντερ,και για να μην στα πολυλογω,τωρα φοραει το τριτο σετ αλλαγης..Ηδη απο τοτε υπαρχει μια επικοινωνια με την μαμα γιαμαχα,αλλα τζιφος,ακρη δεν μπορει να βρεθει...Τεσπα,εμαθε να ζει με αυτο,αλλα το μονο που τον ανησυχει ειναι μην τυχον προχωρησει καποτε ολο αυτο ακομα πιο μεσα,και φτασει σε καλωδια/πλακετες που δεν πρεπει...Ξαναλεω οτι επειδη το εχω δει την ωρα που συμβαινει,ειναι απλα σταγονιδια που πρεπει να κοιταξεις καλα για να τα δεις..Οπως και αν εχει,επειδη ξερω τον ιδιοκτητη,και εχω τυχει το συγκεκριμμενο μηχανακι να το ξερω απο την πρωτη του ημερα που μαζι πηγαμε να το παρουμε απο την αντιπροσωπεια,ξερω τα καλα του και ''τα κακα του'' οποτε θεωρησα σωστο να στο πω.Και παλι καλοριζικο και καλους δρομους να εχεις.
![]()
ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Ήταν το πλαινό μαύρο που γρατζουνίστηκε στη μεταφορά από Αθήνα.
Κάποιος το έδεσε απρόσεκτα το μηχανάκι,πολλή μικρή γρατζουνιά,
αλλάχτηκε χωρίς σχόλιο αμέσως.Το άλλο είναι το πλαστικό καπάκι των
δύο οθονών στο καντράν που το ανακάλυψα όταν χτύπαγε ο ήλιος επάνω.
Από μέσα φαινόταν αρκετές γρατζουνιές,απρόσεκτο καθάρισμα στην τοποθέτηση,
επαναλαμβάνω ψείρα πράμμα,μόνο όταν χτύπαγε ο ήλιος τις έβλεπες.
Και εδώ η ΓΙΑΜΑΧΑ.......ΚΥΡΙΑ,αλλαγή με συνοπτικές διαδικασίες...!!!
Τώρα άξονα φοράμε μάλλον τον ίδιο.Η Γιαμάχα διδάσκει στον τομέα αυτόν
από τον καιρό με το παπάκι το θρυλικό. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ..!!
Είχα μηχανάκι Γιαμάχα με άξονα από το 1980...!!!
Το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι γλύτωσες από το λάδωμα και το καθάρισμα της αλυσίδας.
Βρέχει ,χιονίζει ,λασπώνει εσύ δε νοιάζεσαι.
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 25/03/2016 στις 21:58.
Καλοριζικο τέρενς![]()
Τερενσ Καλοβολτο το εργαλείο και πάντα όρθιο
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Για το μηχανακι, τα λογια ειναι περιττα.
Σου αρεσει (κι εμενα, αλλα δεν ειναι αυτο που θελω να πω εδω), το πηρες, να το χαρεις!
Για οσο εσυ θες και μπορεις (παραμετρος που εσυ εθεσες).
Τωρα εχω να πω κατι ακομα.
Μου λειπει η γραφη σου (νομιζω και σε αλλους, αλλα αδιαφορο μου ειναι, μιλω για εμενα).
Η αποψη σου.
Καποιες φορες μου τα κανεις πατε, αλλα και τοτε εχεις αποψη με επιχειρημα, η οποια μπορει να ειναι αντιθετη με την δικη μου (οποτε και μου τα κανεις πατε), αλλα παντα στοιχειοθετημενη (και γι' αυτο το πατε).
Μην χανεσαι και μην χαθεις.
Προσωπικα θελω να "ακουω" την γνωμη σου.
Απο κει και περα εσυ ξερεις.
/γνικου
Inochi, ρε!
Για οσο.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Όταν έχεις να σταθείς απέναντι σε βουνά σίγουρα είναι πολύ εύκολο να χαρακτηριστείς ως γραφικός.
Η βλακεία,η προπαγάνδα,οι γκεμπελικοί μέθοδοι γενικά δεν παλεύονται με τίποτε.
Εδώ ένας τρελός από την Αυστρία για παράδειγμα, νόθο και πονεμένο παιδί με χίλια μύρια προβλήματα
που έρχονται τώρα στην επιφάνεια, μόλις πριν 70 χρόνια έπεισε έναν ολόκληρο λαό να εξαφανίσει έναν άλλο
από προσώπου γης γιατί δήθεν αυτός ήταν υπεύθυνος για όλα τα δεινά αυτού του πλανήτη
από την αρχή της δημιουργίας του.
Και νάταν μόνο αυτό......και έγραψα μόνο και μόνο για κάποια παιδιά που ενδιαφέρονται για αντίστοιχα μηχανάκια.
Να ξέρουν τι έχουν απέναντι.Πόσο αξίζει το τενερέ κ.λ.π.φυσικά μετά από τρεις μήνες χρήσης.
Εννοείται χωρίς φόβο και πάθος,χωρίς το κλασσικό επειδή το διάλεξα είναι το καλύτερο.
Δυστυχώς φαινόμενο της εποχής και των καιρών είναι οι ΚΡΑΥΓΕΣ,δεν υπάρχουν απόψεις,μιλάμε πλέον με συνθήματα.
Δεν έχουμε λόγο.Όπου και να γυρίσεις να κοιτάξεις όλα είναι φαστ. Η διασκέδαση,η τροφή,οι τέχνες,ο έρωτας,οι
οι σχέσεις των ανθρώπων..??Εγώ προσπαθώ να πάρω από την εποχή μας τα καλά κατά τη γνώμη μου,οι νέοι δεν
προβληματίζονται τρώνε το ΕΥΚΟΛΟ γιατί είναι και εύπεπτο και διότι και η παιδεία μας προς εκεί προσανατολίζεται.
Εξάλλου είναι τόσο βολικό να κυβερνάς λαούς με κραυγές και συνθήματα..!!
Να μην τους ζορίζεις και να τους προσφέρεις, παλιό αυτό, άρτον οίνον και θεάματα.
Αν αναλογιστείς το τι ΠΑΤΕ τρως κάθε μέρα από την ώρα που γεννήθηκες για χίλιους λόγους,τότε θα δεις ότι
οι κουβέντες μας εδώ μέσα είναι ένα κουνουπάκι που έχει ζωή 2-3 ημέρες.
Σίγουρα δε χάνομαι από εκεί που θεωρώ ότι πρέπει,ίσως σταματώ από εκεί όπου μερικοί εντέχνως και με ιδιοτελή σκοπό
με κάνουν να φαίνομαι πολύ γραφικός.
Με πολύ βαριά καρδιά μπήκα και έγραψα στο φόρουμ σεβόμενος όλους εσάς που επί 10 χρόνια εδώ μέσα
μου προσφέρατε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας για να επιλέξω και να ενημερωθώ.
Σ'ευχαριστώ,κρατάω τις ευχές σου όπως και όλων σας που είναι ότι καλύτερο τώρα στα 60 πια.
Μηχαναρα πηρες , τελος... Καλοταξιδο και καλοβολτο να ειναι
Απο περιεργεια ,αν θελεις απαντας... , ποσες χιλιαδες χιλιομετρα κανεις το χρονο;![]()
Καλοταξιδη Terens!!! Παντα ορθιος και πολλές βολτες!!!!!
![]()