Δεν προσβλήθηκε κανένας, ήταν θέμα αρχής.
Κι εφόσον το θέμα λύθηκε δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να το συνεχίσουμε. Δεν είμαστε πρωινάδικο εδώ.
Δεν προσβλήθηκε κανένας, ήταν θέμα αρχής.
Κι εφόσον το θέμα λύθηκε δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να το συνεχίσουμε. Δεν είμαστε πρωινάδικο εδώ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τέλεια φάση παιδιά...!!!
Γουστάρω...!!!
Για εμάς που δεν μπορούμε να έρθουμε θα παίξει τίποτα....???
Κανένα video ή κατι...?
:a13:![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Τι να παιζει αραγε με τα μπλοκα;;
Ελπιζω να μην εχω θεμα τη Δευτερα..
Με παρκιν τι παιζει εκει στη λεσχη?Τα βλεπουμε τα μηχανακια?
Σπίτι απο εμένα λίγο νωρίτερα λόγω δουλειάς.....Πολύ όμορφη βραδιά Πολυ όμορφος χώρος και όμορφα ταξίδια απο τα παιδιά που τα παρουσίασαν για να ταξιδέψουμε μαζί τους....
back to base
πολυ ωραια η βραδυα και τα παιδια που παρουσιασαν τα ταξιδια τους σουπερ!!!!!!!
αντε και στην επομενη βραδυα![]()
Γιαννης
Χάρηκα πολύ για τους νέους που γνώρισα!
Τα λέμε και στο επόμενο, πρέπει να ξαναγίνει!
![]()
Μια όμορφη βραδυά.Να ευχαριστήσω και εγώ για τη φιλοξενία,πλήρης χώρος και ζεστός,στέκι.
Ομορφες εικόνες και διαφορετικές νοοτροπίες.
Φίου φίου φι φι φίου
Μας γαμησε με την Ουγιούνι ο Τζουμαρού. Αϊ ματσουπιτσου και εσύ και τα plawres...
Ωραία ήταν. Πολύ όμορφες γυναίκες φωτογράφισε ο Νίκος, όπως πάντα μας (απο)γοήτευσε. Σε αντίθεση με τα κτίρια και τα τοπία.
Πολύ βροχή η Ιρλανδία. Οι χίλιες αποχρώσεις του πράσινου δεν είναι τυχαίες...
Και σε άλλα με υγεία. Δεν λέω και στα δικά μας, ύβρις.
Μπρε Αλεξ γλυκό μου, πες ότι βρίσκεται ο κλέφτης. Τα χρεπια μας θα παει να σηκώσει; δεν κινδυνεύουν τα φτηνά μονοκύλινδρα.
Μιλ μερσί γκουτσι Μπόις. Να είστε καλά, κεφάτοι, ζωηροί, χαβαλέδες. Είθε να σμίξουμε ξανά συνοδεία ψητού χοίρου, προβατίνας και λοιπών λιπών.
Ωραία βραδία χθες παίδες. Ο χώρος ήταν φανταστικός όπως και η λέσχη γενικότερα πολυ προσεγμένη και με εντυπωσίασε η οραγάνωση σας (γκουτσέϊ). Δυστηχώς δε πρόλαβα το ταξιδιωτικό του Κτήνου γιατί ως γνωστόν ξυπνάμε πολυ πρωί.. τα αλλα 2 ταξιδιωτικά είχε το καθένα τη μαγεία του. Πολλά μπράβο σε όλους
![]()
Τι να πρωτοπώ, για τα ταξιδιωτικά, δεν έχω λόγια.
Με αρρωστήσατε μάγκες!
Ευχαριστούμε! Άντε εις τα επόμενα![]()