Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 130

Θέμα: Honda CB1100R

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Φίλε, ξαναμπές δες με προσοχή βασικά τι έχω ποστάρει εγώ και τι ο Βύρωνας και αν ακόμα δεν καταλάβεις δυσκολεύομαι να στα κάνω πιο λιανά .
    ειδα πολυ καλα τι εχεις ποσταρει, για το ερειπιο μιλαω με τα κοσμηματα, και μετα στο παλιο...κανεις το ιδιο λαθος που κανουν ολοι, καθε φορα που βγαινει ενα tribute μηχανακι πανω σε καποιο παλιο...καθεσαι και κανεις συγκριση...

πρεπει να καταλαβετε οτι αλλο πραγμα το καινουριο, αλλο το μαλιο...το καινουριο 1100, ειναι μια παρα πολυ ομορφη, συχρονη μοτοσυκλετα, που εχει σχεδιαστικες επιρροες απο το παρελθον (και καλα κανει γιατι πλεον τα καινουρια μηχανακια εχουν γινει κακασχημα ) με παρα πολυ ομορφο μαλιστα τελικο αποτελεσμα...

ειναι δηλαδη μια καινουρια μηχανη, και δε το κρυβει, και καλα κανει κιολας...

το παλιο ειναι κατι αλλο, που δεν εχει καμια επαφη με το νεοτερο, οποτε δε χωραει και η συγκριση, εγω θα παρω το παλιο...με αυτη τη λογικη εγω θα παρω μια πιτα γυρο απ ολα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Που το βλέπεις το άσχετο? Για την οικογένεια των CB1100R μιλάμε, in case you missed it. Ξανακοίτα τις φωτό, εκτός και απαγορεύεται η ιστορική αναδρομή μοντέλων και μου διαφεύγει..
    δεν ειναι καμια οικογενεια, αν ειδικα αναφερεις τη λεξη οικογενεια μιλας για κατι που μοιραζεται κατι κοινο, ιδια γονιδια ας το πουμε...τετοιο ηταν η πρωτη σειρα χτ600, οικογενεια ειναι τα ντουκατι που μοιραζονται ενα σωρρο ανταλλακτικα, οικογενεια ειναι το μιλε και το τουονο...

αυτα τα δυο μηχανακια ουτε το ιδιο σημα δεν εχουν...οικογενεια ειναι μονο στα χαρτια, και αυτο επειδη τους εδωσαν το ιδιο ονομα...ειναι σα τη διαφημιση των μοναχων που βαφτισαν τη σοκολατα σουπα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι καμια οικογενεια, αν ειδικα αναφερεις τη λεξη οικογενεια μιλας για κατι που μοιραζεται κατι κοινο, ιδια γονιδια ας το πουμε...τετοιο ηταν η πρωτη σειρα χτ600, οικογενεια ειναι τα ντουκατι που μοιραζονται ενα σωρρο ανταλλακτικα, οικογενεια ειναι το μιλε και το τουονο...

αυτα τα δυο μηχανακια ουτε το ιδιο σημα δεν εχουν...οικογενεια ειναι μονο στα χαρτια, και αυτο επειδη τους εδωσαν το ιδιο ονομα...ειναι σα τη διαφημιση των μοναχων που βαφτισαν τη σοκολατα σουπα
    Ti λες?

Μιλάμε για το ΝΕΟ και το ΠΑΛΙΟ CBR1100R. Είτε τα χωρίζει μια 30ετία, είτε 5 είναι το προηγούμενο μοντέλο του. Simple as that.

Kαι σιγα μην μιλάμε για οικογένεια, αν μοιράζονται τα ίδια ανταλλακτικά...ήμαρτον. Τι μοιράζονται κοινό δηλαδή τα ΧΤ με τα ΧΤR και είναι οικογένεια? Τους διακόπτες? Ti κοινό έχει το 990 ADv με το 1290 ADV ? Tiς μανέτες? Τι κοινό έχει το Africa με το νέο Africa?

για τα ducatia δεν κάνω καμμία αναφορά, για ευνόητους λόγους...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Πάνο, καταρχήν ο καθένας είναι ελεύθερος να γουστάρει ότι θέλει εννοείται ,επειδή σε βλέπω λίγο "οπλισμένο" και δεν υπάρχει λόγος να τα πιάσουμε λίγο από την αρχή.
    Τα παιδιά ανεβάσανε το R του 2016 το οποίο δήλωσα ότι δεν μου άρεσε και είπα προτιμώ το R της sanctuary του 2011(ερείπιο για σένα οκ).Έπειτα ο φίλος Βύρωνας μου γράφει ότι αυτό του 2011 έμοιαζε με αυτό του 2016.Εγώ εκεί διαφώνησα και του είπα ότι στα μάτια μου αυτό της sanctuary μοιάζει πιο πολύ στο Β του 1981 τόσο απλά αδελφέ.Υπόψιν πάντα εννοείται χιουμοριστικά ακόμα και όταν έγραφα ότι το νέο είναι μια μαλακία και μισή γιατί υποψιάζομαι ότι όταν έγραφες "το ερείπιο με τα κοσμήματα" το εννοούσες σοβαρά...
    Δε λες που δε πιάσαμε και τα Ντουκάτι θα βγαίνανε μαχαίρια λέμε !

ΥΓ δεν πρόλαβα να διαβάσω το από πάνω του Βύρωνα γιατί τα γράφαμε συγχρόνως , ότι και οι δύο κάναμε μνεία όμως στα Ντουκάτι σημαίνει πολλά...
    Τελευταία τροποποίηση από buckley; 03/01/2016 στις 16:17.

Εκεί τραβάνε σπασμένο κλιπον απ΄το ζωνάρι...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    πήξτε ριζοβραστήρες...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	KGrHqJnwFBYWgVH3wBQfjoqsHg60_12.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	349657

Όνομα:	KGrHqNhEFB0bTRHzBQfjbDnp60_12.jpg 
Μέγεθος:	56,0 KB 
ID:	349658

Όνομα:	KGrHqFHJsE9ur6ZlnLBPdoOY4zHw60_3-550x412.jpg 
Μέγεθος:	83,1 KB 
ID:	349659

δε λέω ...προσπάθησαν οι σχιστομάτηδες να κάνουν κάτι..
    αλλά δεεεεν μπορούν να φτάσουν τα έργα ...........................Τέχνης..!!!!!
    και η ζωή συνεχίζεται...

Ti λες?

Μιλάμε για το ΝΕΟ και το ΠΑΛΙΟ CBR1100R. Είτε τα χωρίζει μια 30ετία, είτε 5 είναι το προηγούμενο μοντέλο του. Simple as that.

Kαι σιγα μην μιλάμε για οικογένεια, αν μοιράζονται τα ίδια ανταλλακτικά...ήμαρτον. Τι μοιράζονται κοινό δηλαδή τα ΧΤ με τα ΧΤR και είναι οικογένεια? Τους διακόπτες? Ti κοινό έχει το 990 ADv με το 1290 ADV ? Tiς μανέτες? Τι κοινό έχει το Africa με το νέο Africa?

για τα ducatia δεν κάνω καμμία αναφορά, για ευνόητους λόγους...

το simple as that ειναι αυτο που σου λεω και δε το καταλαβαινεις...αμα βαφτισεις τη βασιλιαδου μπελουτσι συμφωνα με τη λογικη σου ειναι το ιδιο πραγμα...τα ρασα δε κανουν τον παπα, παροτι εσενα σου φαινεται simple as that...και ναι, τα ιδια ανταλλακτικα δεν μιλαμε για μανετες λαμπακια ραφες στις σελες και λοιπες βλακειες που λες και προσπαθεις σκοπιμως, να υποβαθμισεις αυτο που γραφω, αλλα για πιο βασικα πραγματα οπως αναρτησεις πλαισια κινητηρες κατι που συμβαινει σε πολλους κατασκευαστες

το χτ το παλιο με το χτρ δεν εχουν καμια σχεση, το 990 με το 1290 επισης...εκτος αν νομιζεις οτι το paul smart που εβγαλε η ντουκατι ειχε καμια σχεση με το παλιο το 900 του '70

Πάνο, καταρχήν ο καθένας είναι ελεύθερος να γουστάρει ότι θέλει εννοείται ,επειδή σε βλέπω λίγο "οπλισμένο" και δεν υπάρχει λόγος να τα πιάσουμε λίγο από την αρχή.
    Τα παιδιά ανεβάσανε το R του 2016 το οποίο δήλωσα ότι δεν μου άρεσε και είπα προτιμώ το R της sanctuary του 2011(ερείπιο για σένα οκ).Έπειτα ο φίλος Βύρωνας μου γράφει ότι αυτό του 2011 έμοιαζε με αυτό του 2016.Εγώ εκεί διαφώνησα και του είπα ότι στα μάτια μου αυτό της sanctuary μοιάζει πιο πολύ στο Β του 1981 τόσο απλά αδελφέ.Υπόψιν πάντα εννοείται χιουμοριστικά ακόμα και όταν έγραφα ότι το νέο είναι μια μαλακία και μισή γιατί υποψιάζομαι ότι όταν έγραφες "το ερείπιο με τα κοσμήματα" το εννοούσες σοβαρά...

ΥΓ δεν πρόλαβα να διαβάσω το από πάνω του Βύρωνα γιατί τα γράφαμε συγχρόνως , ότι και οι δύο κάναμε μνεία όμως στα Ντουκάτι σημαίνει πολλά...

οχι παρεξηγησις, δεν οπλιστικα καθολου, ισως τωρα λιγο με τις μανετες και τα λαμπακια τσιτωσα

απλα ισως σε πηρε λιγο η μπαλα επειδη αυτες οι συζητησεις γινονται καθε τρεις και λιγο οποτε βγαινει ενα μηχανακι tribute σε καποιο πιο παλιο, και μερικοι δε χωνευουν τιποτα γιατι συγκρινουν με ανομοιες βασεις...αυτο το μηχανακι τωρα ειναι ενα καινουριο, συχρονο μηχανακι, που εχει σχεδιαστικες γραμμες απο το παλιο...κατα τ αλλα εχει ενα συχρονο αεροψυκτο κινητηρα, ψεκασμο, αναποδα πιρουνια ρυθμιζομενες αναρτησεις και ακτινικα φρενα..και τα παντα ειναι ηλεκτρικα πανω του...δηλαδη η οποια συγκριση με το παλιο, περα του οπτικου, ειναι ακυρη, μιας και τα μηχανακια ειναι ιδια, ΜΟΝΟ στο ονομα, και σε τιποτα αλλο...οποτε οποιαδηποτε συγκριση με το παλιο, η με ενα παλιο με περιφεριακα οπως αυτο που εβαλες, που μονο οσο θα κανει το μηχανακι το καινουριο κανει το πιρουνι χωρις τα φρενα, δεν εχει κανενα λογο υπαρξης...

ααα, το ερειπιο παει απλα γιατι τετοια ακριβα περιφερειακα και μαλιστα πισταδικα σε μηχανακια τετοιου ειδους και μαλιστα τοσο παλια, κανουν ενα πολυ οξυμωρο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ...εκτος αν νομιζεις οτι το paul smart που εβγαλε η ντουκατι ειχε καμια σχεση με το παλιο το 900 του '70
    Καλά...μην παίρνεις κι όρκο. Κάτι μου λέει οτι έχουν ίδια κάρτερ

Και δεν χρειάζεται να τσιτώνεις. Όσο εκνευριστική είναι η απάντηση μου στις μανέτες, που απλά χρησιμοποιήθηκε για να σου δείξει το άκυρο της σύγκρισης οικογενειών λόγω ονόματος, άλλο τόσο άσκοπο ήταν και το πέσιμο σου σε κάτι που κουβεντιάζουμε εδώ, χωρίς να είναι off topic.

Αυτά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Καλά...μην παίρνεις κι όρκο. Κάτι μου λέει οτι έχουν ίδια κάρτερ

Και δεν χρειάζεται να τσιτώνεις. Όσο εκνευριστική είναι η απάντηση μου στις μανέτες, που απλά χρησιμοποιήθηκε για να σου δείξει το άκυρο της σύγκρισης οικογενειών λόγω ονόματος, άλλο τόσο άσκοπο ήταν και το πέσιμο σου σε κάτι που κουβεντιάζουμε εδώ, χωρίς να είναι off topic.

Αυτά.

δεν ηταν οικογενεια λογω ονοματος, αυτο το πραγμα ειπα και γι αυτο μαλιστα ανεφερα και μηχανακια ως παραδειγματα...χτ ιδια πλαισια αναρτησεις μοτερ, τουονο ιδιο μηχανακι, σκαλωσες στο ανταλλακτικα που ειπα για τα ντουκατια, προφανως δεν εννοουσα τις μανετες αλλα τα μοτερ και τα πλαισια που ειανι ολα ιδια....δεν ειπα πουθενα για cbr και varadero

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Αφηστε τον καυγα και δειτε το υπεροχο του πραγματος! Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να δουμε αυτο το μηχανακι στους δρομους και γιατι οχι στο γκαραζ μας! Εστω με καποιες αλλαγες. Αλλα φαντασου αυτο το εργαλειο με 4 σε 1 και τον στακατο αεροψυκτο ηχο να ουρλιαζει μεσα στη νυχτα!!!!
    (Πωπωπωπω τι θυμηθηκα..... παω να βγαλω το 1000 βολτα!!!!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Αφηστε τον καυγα και δειτε το υπεροχο του πραγματος! Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να δουμε αυτο το μηχανακι στους δρομους και γιατι οχι στο γκαραζ μας! Εστω με καποιες αλλαγες. Αλλα φαντασου αυτο το εργαλειο με 4 σε 1 και τον στακατο αεροψυκτο ηχο να ουρλιαζει μεσα στη νυχτα!!!!
    (Πωπωπωπω τι θυμηθηκα..... παω να βγαλω το 1000 βολτα!!!!)
    Α ρε μπαγάσα Θεόφιλε θέλω να σε δω να βγάζεις το 20ρικάκι από την τσέπη !
    Προχτές διάβαζα το από κάτω , μη δίνεις σημασία ρε ...
    http://www.newsit.gr/politikh/Perioy...-neogna/489142

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δεν νομιζω να ειναι τοσο ακριβο. Κανα 15αρι το πολυ πιστευω..
    Οπως και να εχει εγω δεν μπορω να το παρω (ακομα)...
    MADE IN JAPAN 日本製

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Αν ειναι 20αρικακι ειναι καλα. Μην ειναι παραπανω......

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από free rider Προβολή μηνύματος
    τα έργα ...........................Τέχνης..!!!!!
    Τα δικά σου έργα τέχνης, για κάποιους είναι μουτζούρες

Πανέμορφο είναι και δε μου αρέσουν καν τα ρετρό μηχανάκια.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μονοπωλειο Ανταλλακτικων Honda
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 22:39
  2. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!
    από skor-billys στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:29
  3. H Repsol Honda